Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums Edit By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
E 9
CYTAT(milerinho @ Apr 9 2009, 08:50) *
dobra paka wink.gif (san.siro !) odnośnie tamtego gościa "PIPA" już coś tam mu napisałem odnośnie moich prac bo przeginał.

Pracuj dalej ! closedeyes.gif

Dzięki wink.gif No widziałem widziałem, good pojazd, ale tamtego typka nie rozkminiam i tak, nie wiem co on bierze, ale ja też tak chcę haha ;DD

btw. San Siro oczywiście twoje, bez "żadnych zmian chorągiewek i nieba" laugh.gif

Next: Coś z Polski ; ))
Milerinho
hehe smile.gif

Rozumiem masz na mysli aktualke paczki Ekstraklasy ;D
Tomas
świetna paczka stadionów!
Czekany teraz na jakieś cudo z Polski wink.gif
popolupo
Paczka Serie A bardzo dobra.

Moze teraz edit np. irlandzkiego Croke Park z gamingaccess?

Mala uwaga do stadium editorow:

moglibyscie nie robic na stadionach sniegowej murawy i pomaranczowych linii, bo nie wyglada to zbyt fajnie a i nierealnie np. na afrykanskich obiektach wink.gif Taka osobista prosba, byc moze nie tylko moja smile.gif
NETHERLAND
E9 Kiedy wydasz paczkę z stadionami do ligi hiszpańskiej??
E 9
CYTAT(popolupo @ Apr 16 2009, 07:18) *
Paczka Serie A bardzo dobra.

Moze teraz edit np. irlandzkiego Croke Park z gamingaccess?

Mala uwaga do stadium editorow:

moglibyscie nie robic na stadionach sniegowej murawy i pomaranczowych linii, bo nie wyglada to zbyt fajnie a i nierealnie np. na afrykanskich obiektach wink.gif Taka osobista prosba, byc moze nie tylko moja smile.gif

Przepraszam cię bardzo, ale nigdy jeszcze nie stosowałem pomarańczowych linii, na stadionach z Afryki dawałem dwa razy rain zamiast snow itp. Nie wiem skąd ta uwaga rolleyes.gif

Kiedy wydam nastepną pakę?? Jak znajdę wiecej czasu wink.gif)
popolupo
Byla to uwaga do wszystkich stadium editorow, a umiescilem ja w Twoim temacie z dwoch powodow:
- nie chcialem zakladac nowego tematu,
- jestem pewien, ze wszyscy przegladaja Twoj temat, bo robisz swietne edity smile.gif

Czekamy na kolejne stadiony smile.gif
Cheers
E 9
Next Work...

Screeny niebawem wink.gif
siwers99
kiedy stadiony z La Liga??smile.gif kiedyś obiecałeśwink.gif
a może do edytujesz brakujący stadion do paki Serie A - stadion Napoli;)
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32946
E 9
CYTAT(siwers99 @ Apr 20 2009, 16:20) *
kiedy stadiony z La Liga??smile.gif kiedyś obiecałeśwink.gif

W sumie mogę wydać na dniach, ale to bd paczka składająca się z 13 stadionów, bo Deportivo i Sportingu na pewno nie ruszam, Camp Nou dawał miler, a na Bilbao, Malagę i Numancię jakos nie mam pomysłów... jeżeli to odpowiada to zrzucę wszyko do kupy i to wydam wink.gif

EDIT:
Z tego co pamiętam, to na Palermo i Napoli nie da się dodać belek.. a pełnych editów nie chce mi się robić wink.gif
siwers99
E9 belki na Palermo i Napoli nie potrzebne ale porzadny edit by sie przydał. Szkoda ze za Malage nie chcesz sie zabierac bo wkońcu rewelacja La Liga i stadion by sie przydal;)wink.gif A stadion Athletic Bilbao ma to coś swoje . Może jednak sie weźmiesz za to??smile.gif
E 9
CYTAT(siwers99 @ Apr 20 2009, 16:52) *
E9 belki na Palermo i Napoli nie potrzebne ale porzadny edit by sie przydał. Szkoda ze za Malage nie chcesz sie zabierac bo wkońcu rewelacja La Liga i stadion by sie przydal;)wink.gif A stadion Athletic Bilbao ma to coś swoje . Może jednak sie weźmiesz za to??smile.gif

Nie robie nie pelnych editów, wiec Napoli i Palermo raczej odpadają wink.gif

Hmm w sumie mógłbym spróbować te dwa, ale potrzebuję konkretnych fotek... sam kiedyś szukałem i nie dużo znalazłem. Jak masz ochotę poszukać to proszę Cię bardzo ;P Te dwa można jakoś dorobić..jeżeli da sie dodać bele cool.gif
Filippo123321
Ej, miało być coś z Ekstraklasy... smile.gif
E 9
Coś w między czasie...

Stadio San Nicola, Bari

Screens:

DOWNLOAD:
LINK1

--------------------

Następna obiecana mini paczka z Ekstraklasą...
siwers99
dobry ,choć szkoda że Bari to Serie B;) czekam na hiszpańsko - włoski mix wink.gif
perONE
Ekstraklasa, tylko zeby widzewa stadion był wink.gif
NETHERLAND
E9 będziesz wogóle robił edit SANTIAGO BERNABEU????????
arm
Dzięki za kolejny stadion!
Konkretna edycja!
arq
moglby ktos wrzucic jeszcze raz na jakis serwer paczke niemieckich stadionow od E9? najbardziej zalezy mi na olympiastadion i allianz arena. z gory wielkie dzieki wink.gif
E 9
Mini-Ekstraklasa Pack by E9

Screens:
Stadion Wojska Polskiego.

based on:

Stadion Wisły Kraków.

based on:

Stadion im. Jana Pawła II.

based on:

Stadion Piasta Gliwice.

based on:

Stadion ŁKS-u.

Stadion Miejski w B-stoku.

based on:

LINKS:
*LINKS1
zuraw12
CYTAT(arq @ May 16 2009, 12:15) *
moglby ktos wrzucic jeszcze raz na jakis serwer paczke niemieckich stadionow od E9? najbardziej zalezy mi na olympiastadion i allianz arena. z gory wielkie dzieki wink.gif

+1 Jak ktoś zarzuci tą paczką to bedzie git tongue.gif
A i z tego co wiem to na evo-web Johnny007 zrobil edita kilka dni temu Napoli:P
perONE
Nareszcie synu wink.gif
E 9
Dzięki za ogrom komentarzy... Następna miała być powiększona paczka z Bundesligi, ale to bez sensu, więc jak to powiedział szef z białostkiej giełdy "hu*ja się dogadamy" wink.gif . Na tym forum nie ma już ludzi, dla których można z zapałem pracować, byli, ale ode"j"szli. Tyle.

Do zobaczenia na evo-web : *

PS: perONE, thx :* wink.gif
demiano7
No cóż, co tu dużo gadać, nie bedziemy Cie na siłe zatrzymywać... tongue.gif w każdym razie będzie brakować Twoich prac tu sad.gif
E 9
Wiesz, to nie chodzi o to, ze ja chce... ale poprostu jeżeli nie ma dla kogo robić, to po cholerę? Człowiek się stara i wrzuca jak debil te edity, a wieszkosc ma to gdzies, chociaz pobiera z bananem na twarzy... Nie jestem pierwszy i nie ostatni, który to porusza... pożyjemy, zobaczymy sleep.gif
Filippo123321
Szkoda, dla mnie jestes najlepszym "edydziarzem" Pozdro!
Tolox11
klasy pracy, swietne jak zawsze, dziekuje bardzo  wink.gif  
NETHERLAND
E9 mógłbyś wrzucić textury traw, bo jeżeli już nie będziesz edytował to ja bym sobie do jakiegoś stadionu murawke wrzucił, Proszę wrzuczcie ktoś jakieś teksturki muraw
JustMe1987
Big dzia za edity! Najbardziej przypadly mi do gustu ten Warszawy i oba w Krakowie. Gliwice takie lipne ale to z racji tego ze w rzeczywistosci tak tez jest tongue.gif Swoja droga "Pasy" maja teraz na murawie konkretne pasy laugh.gif Keep up the gooood work - nieistotne czy tu czy na evo web cool.gif

tradycyjnie jakis reup tongue.gif

Sendspace.pl
demiano7
Może coś w stylu "pobieranie dozwolone od tylu i tylu komentów" by pomogło rozwiązać problem sleep.gif w każdym razie może nie dałem idealnej koncepcji ale mysle że coś w tym stylu mogło by napędzic temat... może ludzie nauczą sie podziękowania... co myslisz E9?
Michae(L) 1916
Świetne prace mistrzu. KUTGW
arm
Trochę mnie nie było (urlop w Rzymie) a tu proszę kolejna ekstra paka stadionów naszej Ekstraklasy. Wielkie dzięki!
E 9
Na pochybel przeciwnościom, zostajemy na ISS, wszędzie dobrze, ale u chaci the best cool.gif

Poprawiona wersja...

De Kuip.

DOWNLOAD:
LINK1

happy.gif happy.gif
Milerinho
Poprawiles te nocne trawsko ? biggrin.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
demiano7
No i super wiadomość smile.gif bajerancki stadionik smile.gif
arm
Dzięks za holenderski trawnik. wink.gif
zuraw12
Zarąbisty cień tongue.gif Cos wspominałeś o paczce Bundesligi? tongue.gif
popolupo
dzieki za dobry edit, ale murawa night/fine troche "oczojebna" wink.gif
Milerinho
Juz to powiedzialem jemu na priv mial zmienic lecz... zostawil ;D
siwers99
mi się podoba;)
E 9

2000-czny post nie może przejsć bez jakiejś niespodzianki... zaczynamy 3 tysiąc, więc postanowiłem wydać 3 paczuszki...

NR1. 2 POLISH STADIUMS.
Zawiera 2 Stadiony, na których w ostatnim czasie grała Polska Reprezentacja:
*Stadion Śląski, Narodowy.*Stadion Korony Kielce.
Screeny:

...DOWNLOAD...

NR2. MINI-BUNDESLIGA PACK.
Zawiera 8 Stadionów Bundesligi:
*Stadion ze Stuttgartu by milerinho
Screeny:

...DOWNLOAD...

NR3. MINI-NATIONAL PACK.
Zawiera 11 Stadionów Narodowych:
*Australia - Telstra Stadium
*Brazylia - Maracana
*Bułgaria - Vasil Levski Stadion
*Columbia - Estadio Metropolitano
*Dania - Parken Stadion
*Iran - Azadi Stadium
*Irlandia Północna - Windsor Park
*Meksyk - Estadio Azteca
*Rumunia - Stadionul Farul
*Węgry - Ferenc Puskas Stadium
*Tunezja - Stade 7 Novembre
Screeny:

...DOWNLOAD...

POOOZDRO!! happy.gif happy.gif

------------

...::UPLOAD W TRAKCIE::...

Proszę o KOLEJNE REUPLOADY!! cool.gif
Tolox11
Wow, amazing stadiums i oraz amazing cake  laugh.gif jajaja . Czekami towje art work  wink.gif

demiano7
brawo! smile.gif i jaki torcik biggrin.gif
NETHERLAND
Rewelacyjne Edity czekam na następne prace:)
arm
Jak zwykle mistrzowskie wykonanie!

Stadion Śląski + Stadion Korony

http://www.speedyshare.com/744504834.html

National pack

http://www.speedyshare.com/833548471.html
NETHERLAND
A kiedy będzie do ściągnięcia stadiony z Niemiec bo jeszcze nie ma DOWNLOADU
E 9
CYTAT(NETHERLAND @ Jun 17 2009, 19:21) *
A kiedy będzie do ściągnięcia stadiony z Niemiec bo jeszcze nie ma DOWNLOADU

Postaram się to dać jutro, bo dziś niestety nie mam takiej możliwości... wink.gif
acm2108
Fantastyczne prace! smile.gif
mcraczek
Super prace! Dobrze, że się nie poddałeś i edytujesz dalej bo gdybyś odszedł to byłaby to wielka strata...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.