Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By N4czelnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
naczelnik5
Dzieki za wszystkie komenty smile.gif narazie robie sobie przerwe w mordkach ze wzgledu na sesje ;/
naczelnik5

Czy ktos wie co to za czarne "cos" w kacikach oczu i jak sie tego pozbyc ??????
bartek-brt
Cytat(naczelnik5 @ Feb 6 2008, 16:11:59) *

Czy ktos wie co to za czarne "cos" w kacikach oczu i jak sie tego pozbyc ??????

naczelnik5

prosze o oceny i przede wszystkim rady co poprawic ( oprocz bmp bo nad nim bede w 1 kolejnosci pracowal) smile.gif
Paput
Dobra twarz rolleyes.gif
Ale do poprawy;
-kształt uszu
-nos
-noi w szególności bmp
Jamnik
Długo się nikt tu nie odzywał, ale jak pokazałeś twarz to przyznaję podoba mi się smile.gif
Pzdr
naczelnik5
po malych poprawkach :bmp,nos,uszy,twarz lekko pogrubiona.Nie wiem jak wycisnac lepsza jakosc bmp:/ Komentujcie smile.gif
Jacmen
Twarz nawet dobra ale uszy prześwitują dziwnie przez włosy wink.gif
naczelnik5
no wlosy sa z edit mode , najbardziej przypomnialy fryzure z fotki , wiec nic nie poradze ze przeswituje
MaTi10
Jadson starannie wykonany bdb a ten powyzej taki sobie pzdr
perONE
ver.2 lepsza ale nos i uszy do poprawki
naczelnik5
a co konkretnie do poprawki w nosie ?
naczelnik5

Jest to wczesna wersja , piszcie co poprawic .
kostek
Jakościowo ok.
Podobieństwo mogło by być lepsze.
I włosy zrób swoje.
naczelnik5
mam taki proiblem przy zamienianiu tekstury wlosow , robia sie czarno biale :/

wie ktos co z tym zrobic ??
Jamnik
Fajny Blazek smile.gif

A co do tych czarno-białych włosów to nie wiem sad.gif
BadNewz
Blazek ma niezły model tylko szczena zbyt kanciasta. Bmp bardzo słabe... sory, ale wygląda jak na match color.
norek
Cytat(naczelnik5 @ Mar 9 2008, 20:37:18) *
mam taki proiblem przy zamienianiu tekstury wlosow , robia sie czarno biale :/

wie ktos co z tym zrobic ??

Wsadzaj teksture na bina ktory juz znajduje sie w 0_tex.afs. Poza tym wielkosc pliku musi byc wystarczajaca by wsadzic teksture gdyz w przeciwnym razie tekstura traci na kolorach badz jakosci. Pozdro.
Jacmen
Morda całkiem niezła popracuj przy niej jeszcze trochę a powinno być bardzo dobrze wink.gif
ryba
Twarz raczej slaba , malo podobny , no i jakosc moze byc duuzo lepsza wink.gif
Arek.PL
Jak na początkującego nie jest tak źle smile.gif
Co innego jak by miał zrobione dobrze włoski smile.gif

Praca ! Praca ! Praca !

Pzdr wink.gif
naczelnik5
po dlugiej przerwie kolejna mordka ( wlosy pozyczone od twarzy Mynara ale nie wiem kto je wykonal)
Piszcie co poprawic:

fotka:
Arek.PL
nawet ładny fejs Ci wyszedłsmile.gif nie znam kolesia i nie wiem co możesz mu poprawić smile.gif
BadNewz
No no powiem, że nieźle...

Ale. Do poprawy jest podobieństwo: oczy bliżej siebie itd... Z resztą co ja Ci będę mówił. Po prostu nałóż fotkę na preview i patrz co jest nietak, jednocześnie poprawiaj no i owocnej pracy.
perONE
BMP za jasne i IMO za duze oczy
naczelnik5
po porawkach : glownie bmp , i zmniejszone nieco oczy

prosze o komentarze co poprawic
.:CR7:.
wygląda lepiej ale kształt głowy jest nie ten.
Arek.PL
Ja bym jeszcze wymienił włosy na jakies bardziej jaśniejsze a reszta już jest oki smile.gif
naczelnik5
moje pierwsze w zyciu wlosy biggrin.gif wiem ze po bokach brzydko wyglada ale nie wiem jak sobie z tym poradzic:/

BadNewz
Łohohohohoho... Jak na pierwsze włosy bardzo dobrze! Tak trzymaj.
Arek.PL
Mi rónież te włosy się podobają, znacznie bardziej podobne do tych które ma na focie smile.gif

Pozdro
rescore
Cytat(naczelnik5 @ Apr 17 2008, 21:30:38) *

Tekstura włosów rzeczywiście niezła.
Cofnij czoło troche do tyłu, powinno pomóc na te "boki" wink.gif
naczelnik5
dzieki za komenty , szkoda tylko ze tak malo , ale jak bedzie CO komentowac to pewnie bedzie wiecej smile.gif
Sebinhoo
niezł twarzyczka, pokombinuj coś z tym czołem i włosami smile.gif
MaTi10
Face dobry,pokombinuj po lewej stronie z włosami
naczelnik5
Ostateczna wersja tongue.gif
Damian.
Nawet fajna mordka. IMO Staraj się więcej wyostrzać BMP
Pozdr wink.gif
naczelnik5
No wiem ze bmp nie wychodzi mi najlepiej , ale po prostu nie mam pomyslu juz co zrobic zeby bylo lepszej jakosci , bardziej wyostrzone , obejrzalem wszystkie tutoriale chyba jakie wyszly , moze jacys facemakerzy zdradza jakies triczki odnosnie polepszenia bmp ?:> hehe
Arek.PL
Jak na początkującego mordka naprawde super smile.gif
BadNewz
Cytat(naczelnik5 @ Apr 23 2008, 19:59:11) *
No wiem ze bmp nie wychodzi mi najlepiej , ale po prostu nie mam pomyslu juz co zrobic zeby bylo lepszej jakosci , bardziej wyostrzone , obejrzalem wszystkie tutoriale chyba jakie wyszly , moze jacys facemakerzy zdradza jakies triczki odnosnie polepszenia bmp ?:> hehe

1. Wyostrzaj maską.
2. Później ewentualnie sharpner toolem (oczy, nos, usta i ewentualnie jakieś znaki szczególne).

Możesz też brać "zwykłe" sharpner i później bawić się fade sharpner (JayM07 tak robi) + do tego sharpner tool.

W sumie bez sharpner toola to chyba ani rusz...
naczelnik5
Dzieki wielkie BadNewz , napewno przydadza mi sie te wskazowki , sprobuje pobiwic sie teraz bmp smile.gif
naczelnik5
wiem ze usta brzydkie ale bawilem sie z nimi kilka godzin i po prostu stracilem cierpliwosc :/
Jamnik
Fajna twarz, włosy jakieś dziwne tylko smile.gif

Pzdr
Pelas
podobieństwo jest:)
pozostaje popracować nad jakością twarzy no i dopieścić model
MaTi10
Dobry ryjek ale pobaw się jeszcze, wydaje mi sie że jakieś lewe oko jest pomalowane pzdr
Arek.PL
Moim zdaniem twarz znacznie słabsza od poprzedniej, tzn od tego niemca :/
Zupełnie mi się nie podoba smile.gif

Pozdrawiam
naczelnik5
po malych korektach chyba wersja ostateczna

lucash
2 ostatnie mordki nawet niezle , u janoszki usta dziwnie wygladaja mimo wszystko tongue.gif
naczelnik5
no wiem ze dziwnie ale nie mam sily juz nad nimi siedziec tongue.gif wydaje mi sie ze wygladaja i tak lepiej niz na 1 screenie , prosze o komentarze smile.gif
lucash
racja po co nerwy tracic biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.