Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By N4czelnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
lucash
Ostatnie mordy niezle, widac ze od jakiegos czasu trzymasz niezly poziom, u janoty bmp troche dziwne tongue.gif
naczelnik5
Cracovia Kraków

foto
naczelnik5
Do kompletu:

włosy nie moje , piszcie co poprawic w tej i poprzednich mordkach
lucash
do poprawy w 1 mordce prawe oko , w 2 nos , i mozesz pokombinowac przy modelu zeby byl bardziej podobny , w 3 nie wiem bo nie widzialem foty ale rzuca sie w oczy lewe oko , jakis facepack craxy sie szykuje ? ogolnie mordki niezle , nie pierwszy raz to mowie ale fajnie ze robisz twarze polakow i to malo znanych ktorych jeszcze nikt nie zrobil , pozdro :>
perONE
Dobre mordki wink.gif
JustMe1987
Swietnie ze strugasz tyle rodzimych faceow i sa one naprawde na dobrym poziomie smile.gif
U Baligi postaraj sie bardziej o podobienstwo np glowe na wysokosci wlosow ma duzo szersza na fotce niz u Ciebie jest. Pokombinuj z wlosami i ustawieniami w Pesie i uzyskasz wtedy jeszcze lepszy efekt.
norek
Wiecej czasu spedzaj nad doborem koloru gdyz za duzo plam na twoich teksturach.
Kamiloxx
Zajefajne mordki wink.gif Tylko Uszalewskiemu zamknij buzię. Jak chcesz na PW daj bina a ja zamknę smile.gif . Jakoby jestem fanem Cracovii czekam na download smile.gif
PS.Kaszuba - włosy od Moskały biggrin.gif
naczelnik5
Cracovia Kraków Mini Facepack :

DOWNLOAD
MaTi10
Świetna Craxa i Michał smile.gif dz za download ;]
Jamnik
Dzięki za download smile.gif
perONE
Dzięki.
Kamiloxx
zajefajne twarze smile.gif Zrobisz może Sasina i Murawskiego?
naczelnik5
ŁKS Łódź

oczy celowo nie domykalem tak jak na focie zeby jakos wygladal:P
wlosy od Małeckiego
lucash
Fajny, zmien mu moze wlosy na jakies bardziej podobne
MaTi10
Fajny Biskup smile.gif
naczelnik5
ŁKS-u ciag dalszy :

w obu mordkach wlosy pozyczone
Jamnik
Czerkas fajny u Leszczyńskiego nie podoba mi się BMP
perONE
Leszczyński IMO w ogóle nie podobny. Widziałem go kilka razy u siebie w klubie i w Twojej twarzy, z tego co pamiętam, nic nie zawarłeś, poza długimi twarzami. Usta dobre i jego lewe oko. Reszta IMO do poprawki wink.gif
Czerkas już o niebo lepszy.
naczelnik5
ŁKS Łódź mini facepack:

DOWNLOAD
We wszystkich mordach wlosy pozyczone
Leszczynski rzeczywiscie nie najlepiej mi wyszedl dlatego nie dawalem go w paczce , ale jak ktos chce bina to pisac :>
ryba
Jakosciowo bardzo fajnie , modele dobre , choc wymagaja kilku poprawek .
lucash
Fajne mordki , mogles poprawic jeszcze kilka rzeczy ale i tak jest niezle , leszczynski rzeczywiscie malo podobny , dzieki za kolejne polskie facjaty smile.gif
kroczek
Swietne mordki i co najwazniejsze z Polskiej Ekstraklasy.Jak mozesz to daj download Leszczynskiego? Moze next Bodzio W lub jakis inny bramkarz ŁKSu?Pozdro
naczelnik5
Jagiellonia Białystok:

Komentujcie tą jak i poprzednie twarze
Jamnik
Ekstra face smile.gif Wiem jak koleś wygląda i Twoje dzieło jest podobne. Fajne włosy biggrin.gif

Pzdr
mietek_
Super japki moze bys zrobil Slusarskiego?
artysta germanista
jak dla mnie to są mordki bez zarzutu. Super jakość
lucash
Bardzo dobry fejs Zawistowskiego, widac ze wykonany bardzo starannie, i ze duzo czasu nad nim spedziles, czekam na down :>
Robcio
Naczelnik A byś mógł zrobić w wolnej chwili mordki zawodników lechii gdańsk ? Bo ta drużyna ma naprawde bardzo mało twarzy w Ekstraklasa Patch

Będziesz wielki jak mi pomożesz tongue.gif
naczelnik5

DOWNLOAD
T-Mac
jezeli wlosy nie sa 3d podawaj tez kolor do ustawienia smile.gif
tak 3maj w dobrym kierunku idziesz

bartek-brt
CYTAT(naczelnik5 @ Jan 18 2009, 20:18) *

Ostatnie mordy naprawde niezłe!
HernanRenifer
Sprubujesz Cueto? http://www.kkslech.com/fotorelacje/lechjagiellonia/91.jpg
naczelnik5
Jagiellonia Białystok

piszcie co poprawic
lucash
do poprawy brew nad lewym okiem i ewentualnie ksztalt szczeki , ogolnie fajna mordka , podobienstwo jest jakosc ok , popraw troche i bedzie git , fajne wloski:)
Jacmen
Faktycznie coraz lepsze te mordki, widać, że się starasz i robisz postępy, mam nadzieję, że będziesz dalej kręcił mordki i nie zaprzestaniesz na tym etapie rozwoju ;p Pracuj nad modelem a będzie jeszcze lepiej pzdr ;p
Robcio
Dobra mordka czekam na jakieś twarze zawodników Lechii wiem że fotki były złe ale może coś wykombinujesz , a jak ci się nie uda to pozostań przy twarzach z ekstraklasy tongue.gif
MaTi10
U Skerli jedynie kształt szczęki do poprawy Kolego smile.gif a tak to mordka na + ;]] pzdr.
1908
Szacun za zrobienie zawodnikow ŁKS smile.gif

Bardzo realistyczne.
HernanRenifer
Kiedy dasz download?
naczelnik5
poprawie co mam poprawic i dam , thx za komenty
naczelnik5

Download
Przepraszam ze post pod postem
MaTi10
thx za downloadzik do Skerli ;]]] pzdr ;]
lucash
Ladnie wyglada, spoko ryjek,thx za download ,pzdr
E 9
Niezła robota w ostatnim czasie wink.gif Mam nadzieję, że nadal bd robił coś z naszej "Ekstra"klasy wink.gif

pzdR wink.gif

Może następny Podstawek?

wink.gif
naczelnik5
Legia Warszawa

Wiem ze nos do poprawy ale mecyzlem sie nad nim caly dzien i nie moglem go uchwycic tak jak na fotce:/
damiank9
niewidziałem goscia ale jako twoje wykonanie wygląda nawet fajnie biggrin.gif
bartek-brt
Wygląda nieźle, troche kuleje barwa bmp ale domyślam się że fota również nie była za dobra.Jak możesz to zrób do pary też Descarge, fota w temacie z fotkami:-)

PS. Najwyższy czas pokazywać profile:-)
perONE
Tak, Descarga by się przydał wink.gif
kroczek
Swietna robota moze teraz Descarga i Mahnowski ? Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.