Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By N4czelnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
naczelnik5
Dawno dawno juz nie robilem zadnej mordki , wczoraj postanowilem ze znowu zaczne sie bawic ale nie bede wrzucal na forum , jednak ciekawosc co myslicie o mojej pracy wziela gore biggrin.gif
BadNewz
Ogólnie wygląda ładnie, popraw te wycięte 'kosmyki' texturki włosów, najlepiej powycieraj delikatnie gumką tak na 30%.
naczelnik5
poprawilem nieco wloski , ksztal glowy i proporcje twarzy , wiem ze bmp jak na fote powinno byc o wiele lepsze , moze jeszcze nad nim posiedze:

foto:

djclanv1r00z
dobra morda smile.gif

brawo że to kolejny gracz z OE smile.gif

pozdro cool.gif
naczelnik5
Komentow co poprawic nie bylo wcale wiec mordka nie ulegla wiekszym zmianom zmienilem przede wszystkim wlosy( ale ni cholery nie moglem wyciagnac takiej jakosci tekstury jak w poprzendich :/ ) jak bede mial sily jeszcze to powalcze tongue.gif i kosmetyczne poprawki w modelu, licze na troszke wiecej komentarzy smile.gif
szejk
Podoba mi sie ten fejs. Daj jak najszybciej bina
djclanv1r00z
jak mówiłem morda dobra smile.gif

może jak masz coś jeszcze przy niej robić to spróbuj ten język schować czy coś smile.gif

pozdro cool.gif
Mortin
no podobny jest
solidna mordka
pracuj dalej
pozdro
Mooner
Troche słaba ta fotka, ale ogólnie nie wygląda źle, jest dobrze.. wink.gif
naczelnik5
djclanv1r00z probowalem schowac jezyk ale nie wygladalo to zbyt dobrze tongue.gif , Szejk mowisz i masz :>

DOWNLOAD
Giovani
Poprawnie wykonany face circle.gif
BadNewz
CYTAT(naczelnik5 @ Aug 28 2008, 01:34) *
djclanv1r00z probowalem schowac jezyk ale nie wygladalo to zbyt dobrze tongue.gif , Szejk mowisz i masz :>

Bardzo dobra twarz, dzięki za download wink.gif.
naczelnik5
Naszlo mnie zeby poprawic twarz Janoszki ktora kiedys dawno temu zrobilem tongue.gif nie moglem jednak zrobic dobrej tekstury wlosow dlatego narazie pozyczylem inne , mam prosbe o pomoc z wlosami do tej mordki smile.gif prosze o rady co poprawic i oceny:)

dla porownania :

foto :
szejk
No super fejs! Dawaj rób wiecej mord z naszej rodzimej ligi bo dobre facjatki robisz a daj download.
pozdro
naczelnik5
z downloadem sie jeszcze wstrzymam moze wykombinuje jakies inne wlosy
djclanv1r00z
widać poprawę smile.gif

bardzo fajny Janoszka smile.gif

pozdro cool.gif
naczelnik5
Golkiper GKS Bełchatow : wlosy nie moje , pozyczone , nie wiem kto je wykonal tongue.gif
bartek-brt
Wygląda solidnie, troche bmp kuleje a dokładnie kolory ale zapewnie fotka nie była najwyższych lotów:)
naczelnik5
przyznaje bez bicia ze fotka byla bardzo dobra,kolory miala troche dziwne ale to nie zmienia faktu ze nie jestem facemakerem najwyzszych lotow i z niektorymi fotkami duzymi ale slabymi kolorystycznie sobie nie radze smile.gif
djclanv1r00z
fajny smile.gif drobne poprawki i będzie świetnie.

pozdro cool.gif
kroczek
CYTAT(naczelnik5 @ Sep 2 2008, 00:23) *
Golkiper GKS Bełchatow : wlosy nie moje , pozyczone , nie wiem kto je wykonal tongue.gif

Bardzo prosze o download.Pozdrawiam
MaTi10
Good Job;] pzdr
MaTi10
Opanuj się nie pisz w 100 tematach,no i nadodatek fotki słabe.Lepszą znalazłem ale Ci nie dam.A Pan Naczelnik niech daje tu down'a do Kozika;].
szejk
Bardzo dobry fejs
Vieczor94
bardzo staranne ostatnie fejsy:)
naczelnik5
Biny :

Download

Download
BadNewz
'Fpyte'...

Widać, że dużo pracy wkładasz w tworzenie każdej twarzy, a to się ceni wink.gif.
ryba
CYTAT(BadNewz @ Sep 6 2008, 20:16) *
'Fpyte'...

Widać, że dużo pracy wkładasz w tworzenie każdej twarzy, a to się ceni wink.gif.

Zgadzam sie.Naprawde bardzo dobre twarze smile.gif
Vieczor94
dzięki za Biny....jw smile.gif
Pro-Evo-S
Twoje prace są na bardzo wysokim poziomie.

Tak 3 maj!
Mortin
cwicz cwicz, a beda z Ciebie ludzie
pozdro
szejk
Dzieki za download. Fajne mordki
naczelnik5
Motor Lublin :

Jagiellonia Białystok :

do obu mordek wlosy pozyczone , do Tumicza troche sam edytowalem
Kubbas
Świetne twarze wink.gif Daj znać jak tam z moimi requestami smile.gif
szejk
świetne prace, czekam na biny biggrin.gif
Jamnik
Bardzo fajne mordki, gratuluję smile.gif
krzychu117
daj download króla proszę...smile.gif
MaTi10
Mordki bardzo fajne jeszcze raz dziękuje Przyjacielu smile.gif a i Arru im pokaż ;p
perONE
Mordki niezłe wink.gif
BadNewz
Brawo, świetne twarze.
reS
z tymi świetnościami bym nie przesadzał, ale trzeba przyznać, że prezentujesz już dobry poziom.
zacznij częściej robić swoje kłaki wink.gif pzdr
kostek
Jakość w porządku.
Podobieństwo nieźle, acz nie idealnie.
naczelnik5
Download:

Arru wiem ze troche slaby ale z trudnej fotki robiony moze sie komus przyda :>
Download
Jamnik
Nie jest zły Arruabarrena smile.gif Reszta też fajna. Dzięki za download ;D
Fuji
Dwie pierwsze genialne. A ostatnia mocno średnia, ale i tak lepsze to, niż edit mode.
MaTi10
Tak jak już mówiłem mordęgi supcio smile.gif i dzy ; * ; DD
naczelnik5
Cos dla sympatykow Floty Swinoujscie :

downloadu nie daje bo mordki zostana wydane w pewnym OFie ktory niedlugo sie ukaze smile.gif
Jamnik
Ekstra mordki Naczelniku smile.gif

Pozdro smile.gif
naczelnik5
PREVIEW:

wlosy pozyczone, we wczensiejszych mordkach u kadiego tez pozyczone, u prusaka moje smile.gif
komentujcie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.