Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By N4czelnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
naczelnik5
wczesna wersja piszcie co poprawic .Komentujcie tez twarz powyzej smile.gif
BadNewz
WTF...? Ta fotka była dla mnie tongue.gif:P:P xDDD JOKE

A tak poważnie to nieźle, popraw łączenie włosów, niestety są też braki w modelu. W sumie nieduże, ale jednak. Myślę, że trzeba poprawić uszy, szczękę i oczy. Mógłbyś też spróbować trochę "dokładniej" powycierać te białe miejsca na texturze włosów.
naczelnik5
No powiem szczerze ze keidys juz zaczalem go robic , ale jakos mi sie zapomnialo i jak zobaczylem fotke u ciebie w temacie to mi sie o nim przypomnialo biggrin.gif
naczelnik5
sorki za post pod postem ale nie komentujecie nic tongue.gif
update : kurcze wiem ze dziwnie jakos wyglada, ma ktos moze pomysl co poprawic zeby podobienstwo wzroslo ? bo ja juz nie mam pomyslu :> wloski pozyczone
BadNewz
Już chyba Ci to kiedyś mówiłem, ale powtórzę. Robisz screena. Otwierasz go w PS' ie i nakładasz na tyle ile można idealnie fotkę. Później sobie klikasz raz na to raz na to i patrzysz co jest nie tak jednocześnie poprawiając to w OEdicie. Jeśli uznasz, że tyle ile masz / będziesz miał Ci wystarczy bądź jesteś zadowolony z efektu jaki uzyskałeś itp to tak zostawiasz (dziwnie to brzmi tongue.gif). Jak masz fotkę na wprost to lepiej jednak zmapować tak jak ona.
naczelnik5
No tylko ze ja wlasnie tak robie tongue.gif i wydaje sie wszystko mniej wiecej na swoim miejscu tongue.gif ale dobra nie idzie mi z ta mordka to daje kolejna , moim zdaniem chyba dotychczas najlepsza praca , ale ocencie sami ( licze na troszke wiecej komentow niz do ostatnich mordek biggrin.gif )
lucash
no musze powiedziec ze naprawde niezly , podpicuj go jeszcze troche w szczegolnosci oczy
BadNewz
Cytat(naczelnik5 @ Apr 28 2008, 20:23:31) *
No tylko ze ja wlasnie tak robie tongue.gif i wydaje sie wszystko mniej wiecej na swoim miejscu tongue.gif ale dobra nie idzie mi z ta mordka to daje kolejna , moim zdaniem chyba dotychczas najlepsza praca , ale ocencie sami ( licze na troszke wiecej komentow niz do ostatnich mordek biggrin.gif )

U mnie 85-90% fotki to jest nawet nawet tongue.gif

Co do twarz to świetna jakośc według mnie natomiast jeśli chodzi o kolor to polatuje czerwonym, ale raczej "uzasadnione" to jest biggrin.gif. Znów jest troszkę braków w modelu, ale myślę, że poprawisz smile.gif.
Arek.PL
Petre bardzo mi się podoba smile.gif a z Mudingayem jest już troche gorzej.

Pozdro
naczelnik5
Update :>
lucash
noo 2 wersja bardzo dobra , chyba rzeczywiscie najlepsza twoja morda , a oceniajac ostatnie prace to IMO w skali 1-10 Mudingayi 8/10 , Janoszka 6/10( za jakosc i usta, bo podobienstow jest ) no i Petre niestety najslabsza 4/10 ( malo podobny i dziwne kolory na czole )
naczelnik5
Dzieki lucash za ocenki mordek , licze ze wiecej osob wlasnie w taki sposob zechce ocenic moje prace tongue.gif
jak zrobic kolczyki na uczach ??tongue.gif
Arek.PL
Teraz wygląda znacznie lepiej, fajne wloski smile.gif

Pozdro
ryba
Szczena troche kanciasta wink.gif Ale jak na Ciebie to bardzo dobra mordka cool.gif
naczelnik5
widze cos cisza sie zrobila w temacie , wiec zachecam biggrin.gif do wyrazania swoich opinii na temat ostatniej mordki ( i tych poprzednich takze ) , i ponawiam pytanie jak zrobic kolczyki na obu uszach ?
BadNewz
Musisz mieć odpowiedni model do tego.
naczelnik5
Final
Damian.
Fajny ale dużo do poprawy:
- włosy jakos wystaja po bokach
- szczena
- oczy
- usta
- prawy polik rozciągniety

Widac progress

Pozdr wink.gif
ryba
Szczena nadal kanciasta,bmp za czerwone wink.gif
naczelnik5
poprawilem szczeke( choc teraz wydaje mi sie ze szczeka jest mniej podobna do foty niz wczesniej tongue.gif), zdjalem troche czerwieni z bmp , juz nic poprawiac nie bede tongue.gif oceniajcie
BadNewz
Myślę, że poczynasz sobie coraz lepiej Panie kolego wink.gif.

PS Twój 100 post tongue.gif tongue.gif tongue.gif.

Baj baj baj.
Arek.PL
No i jak dla mnie ta wersja jest zdecydowanie lepsza od poprzedniej.
Nie ma już tego czerwonego koloru (niestety zaczyna się od włosów ).

Pozdro
naczelnik5
nie chce mi sie jeszcze wlosow poprawiac tongue.gif BadNewz dzieki za przypomnienie bo nawet nie zwrocilem uwagi ze to byl 100 post biggrin.gif
TreworBG
zajebiste mordy, najwyżej bym ocenił Mudingayiego - 7/10 i Jurgena oczko wyżej 8/10, u Murzyna bym troche wygładził mu skóre czekamy na kolejne prace smile.gif pozdro 1948
naczelnik5
Wlosy ulegna zmianie , te sa zrobione na szybko tongue.gif .Oceniajcie mordke i piszcie co poprawic :>
BadNewz
Wydaję mi się, że wymazałeś czoło... Co nie wygląda jakoś 'genialnie'... Jakość może być chociaż u tego gościa z Lazio (Mudingayi) była dużo lepsza.
naczelnik5
Standardowo , mile widziane ocenki i rady co poprawic smile.gif foto z onet.pl:>
TreworBG
nie, nie, nie, sorry stary, ale on nie przypomina Pazdana w zadnym wypadku... i mowie Ci to jako osoba z Zabrza, ktora w sezonie widuje go co najmniej dwa razy w tygodniu...

ale zeby nie byc goloslownym: nie wiem z jakiej fotki korzystales, ale tutaj w temacie Timaka jest dobre photo Pazdana
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry227053
sprobuj zrobic z tej fotki, i zobaczymy czy Uczen przegoni Mistrza smile.gif
naczelnik5
wlasnie z tej foty robilem i nie uwazam zeby byl wogole nie podobny , jakies podobienstwo jest nie mowie ze duze ale jednak , takie jest moje zdanie smile.gif
naczelnik5
wlasnie z tej foty robilem i nie uwazam zeby byl wogole nie podobny , jakies podobienstwo jest nie mowie ze duze ale jednak , takie jest moje zdanie smile.gif a Timaca to moze przegonie za pare lat jak on zakonczy kariere bo narazie to nie ma szans , moj najlpeszy face bylby i tak chyab gorszy niz timaca najgorsza praca aktualnie biggrin.gif pozatym pisalem zebyscie pisali co poprawic , teraz juz widze ze glowa jest za pulchna :>
Ps. sory za 2 posty cos mi sie musialo kliknac za duzo
poprawka do pazdana :

TreworBG
wiecej optymizmu biggrin.gif mysl poztywnie to go przegonisz biggrin.gif

a apropo poprawek: zaslonilem mu wlosy i muse zwrocic honor, jest bardiej podobny biggrin.gif z czego wynika e treba mu wlosy zmienic smile.gif znacznie krotse i troche ciemniejsze, ostrzyz go tak na 6 mm biggrin.gif
naczelnik5
Wlosy Timaka :
TreworBG
nic nie widac, nie widze zdjecia wlosow Timaka
naczelnik5
tongue.gif wiadomo o co chodzi tongue.gif
BadNewz
wiadomo tongue.gif

xD
Arek.PL
Twarz średnia. 3/6

Pozdro
Mortin
popraw mu nos, bo wyglada jakby kreche wciagal przez rure od odkurzacza
pozdro
naczelnik5
update, poprawiony nos , i nieco oczy to juz chyab bedzie final chyba ze wytkniecie cos jeszcze do poprawy:)

EDIT. Pro-Evo-S : na fotce z kotrej robilem wydawala sie wlasnie bardziej owalna
Pro-Evo-S
CYTAT(naczelnik5 @ pią, 30 maj 2008 - 16:10) *
update, poprawiony nos , i nieco oczy to juz chyab bedzie final chyba ze wytkniecie cos jeszcze do poprawy:)

Zmień nos i zrób mu głowę bardziej jajowatą bo taką posiada, a nie owalną
naczelnik5
wersja final , czy poprawka nosa wyszla na dobre sami ocenicie ,tak wiec zapraszam do komentowania smile.gif
EDIT : mialo juz nie byc poprawek ale po wypowiedzi timaca i szolpasa postanowilem jeszcze poprawki wniesc , mam nadzieje ze nie wyglada juz jak zawodnik NFL tongue.gif
Damian.
Hehe , wydaj raz dobry update a nie co jakis czas nowy xD
Fajne BMP. NIE pasują mi oczy i brwi i jakas plama w prawym zakolu
Pozdr wink.gif
T-Mac
kiepska praca
jak pokazujesz juz jakas twarz zrob ustawienia fizyczne lepsze bo wyglada jak gracz z ligi NFL
szołpas
CYTAT(T-Mac @ sob, 31 maj 2008 - 18:57) *
kiepska praca
jak pokazujesz juz jakas twarz zrob ustawienia fizyczne lepsze bo wyglada jak gracz z ligi NFL

+1 i włosy sie dodatkowo wrzynają w twarz
lucash
Dobrze ze jednak zdecydowales sie wniesc poprawki do "finalnej" wersji teraz wyglada zdecydowanie lepiej , jak dla mnie twarz jest niezla smile.gif pozdro
potter
CYTAT(T-Mac @ sob, 31 maj 2008 - 18:57) *
kiepska praca

E chyba napisales tak, bo ty go tez teraz robisz
Moim zdaniem nie taki zly ten Pazdan, do T-mac'owego mu brakuje ale podobienstwo jest widoczne
naczelnik5
Nie dawał mi spokoju ten Pazdan wiec popracowałem nad nim jeszcze , wczesniej kształt głowy robilem na podstawie tej samej fotki co bmp a tam dziwnie to wygladało dlatego byl taki pulchny , znalazlem inna fotke i na niej wzorowałem kształ łba , no ale dosc juz mojego gadania , licze na wasze komenty i ocenki . pozdro smile.gif
Hair by T-Mac

Patryk_96
Fajny Pazdan smile.gif
Arek.PL
Pazdan wyszedł dobrze, ale wersji T-Maca nie przebiłeś.

Pozdrawiam
naczelnik5
Zdaje sobie sprawe ze wszyscy beda woleli wersje T-Maca , ale przeciez ja z nim nie konkuruje bo to dla mnie za wysoka półka smile.gif Dlatego wezcie pod uwage moje mozliwosci przy porownywaniu do jego mordki :> ja nad nia siedzialem ponad tydzien a T-mac w tydzien robi kilka jak nie kilkanascie twarzy na bardzo wysokim poziomie tongue.gif
lucash
poprzednia wersja pisalem ze byla niezla , ale teraz zmienim zdanie , poprzednia byla kiepska natomiast ta jest ok:)
widac oplaca sie pracowac dluzej nad jedna twarza nawet kosztem czestych updateow tej samej mordy w temacie ,
uwazam takze ze to dobrze ze zrobiles polaka , zawsze im wiecej niezlych twarzy polakow tym lepiej , a co do porownania do pazdana T-Maca tongue.gif przede wszystkim jego jest lepsza jakosciowo , i ma lepiej dopracowany model , ale i tak uwazam ze dales rade z ta mordka smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.