Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By N4czelnik
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
djclanv1r00z
super ostatnie mordy smile.gif

u Sosina może troche oczy popraw i będzie git biggrin.gif

pozdro cool.gif
MaTi10
Nie dla sympatyków Floty tongue.gif tylko dla mnie ; DD pod OF ; ]]]] mordki supcio,a Sosina fotke dawałem to wiem że dosyć ekstremalna tongue.gif pzdr ; D lep nastepne mordki ; ]
naczelnik5
kolejny preview smile.gif
jaga

edit :Update smile.gif
MaTi10
Popraw Koleżko lewą strone polik a włosy bo źle to wygląda smile.gif reszta gites smile.gif
naczelnik5
CYTAT(MaTi10 @ Oct 12 2008, 18:16) *
Nie dla sympatyków Floty tongue.gif tylko dla mnie ; DD pod OF ; ]]]] mordki supcio,a Sosina fotke dawałem to wiem że dosyć ekstremalna tongue.gif pzdr ; D lep nastepne mordki ; ]

ale jak wydasz ofa to nie tylko ty bedziesz na nim pykal w pesa, wiec to dla tych ktorzy beda grac tym teamem biggrin.gif
lucash
dawno mnie tu nie bylo , widac postep w twoich pracach , oby tak dlaej , fajnie ze robisz polakow i to malo znanych ,pozdro smile.gif
krzychu117
a ja bym prosił o facepack motoru;p
lucash
daj dobre foty najpierw
naczelnik5
CYTAT(krzychu117 @ Oct 13 2008, 14:27) *
a ja bym prosił o facepack motoru;p

podeslij jakies fotki dobre to zobacze :> narazie komentujcie ostatnie prace :>
naczelnik5
Sorki ze pos pod postem :
Update :
Krzysiu12
Witam, nie wiem jak mogłem tych twarzy wczyśniej nie widzieć ;P naprawde super fejsy i to takie jakich nikt jeszcze nie robił, a to duży plus ;D wróże Ci dużą karierę w facemakingu wink.gif i mam pewną prośbe... mógłbyś dać download do Serka, tzn Sergiusza Prusaka? to zawodnik pochodzący z moich okolic i mam go w swoim OFie i by mi sie ten face bardzo przydał wink.gif
Pozdrawiam wink.gif
siwers99
dobry jestes smile.gif widze ze robisz fejsy z bardzo slabych fotek . Po proboj np zawodnikow lecha poznan np semira stlicia albo talentow z Barcy Jeffrena czy Pedro smile.gif
naczelnik5
ee tam fotki z ktorych robie wcale nie sa slabe , wole robic raczej graczy z polskiej ligi z niz z barcy, co do stilica jak bedzie dobra fotka to sie zobaczy :>
krzychu117
Popławski:

[

mierzwa:

naczelnik5
o sory ale z tych fotek to by nawet T-Mac chyab nic nie wyczarowal , a ja tym bardziej . Komentujcie ostatnie mordki smile.gif
krzychu117
a z jakiej robiles Króla?
naczelnik5
Update
Jamnik
Usta i oczy mi sie nie podobają, za to włoski fajne wink.gif

Pzdr biggrin.gif
reS
włoski zdaje się nie są jego roboty.
popraw zwłaszcza oczy bo wygląda jak by był na prochach xD
naczelnik5
Update v2

juz nic wiecej z tymi oczami raczej nie wymysle , co do ust to szczerze mowiac nie wiedzialem co poprawic wiec zostaly :> wlosy nie moje , pisalem o tym przy previewie:)
BiG
Tekstura źle zmapowana. A poza tym słaba jakość.. Model w miarę dobry, do poprawy nos, usta.
naczelnik5
Damir Kojasevic - Jagiellonia Białystok

Moze komus sie przyda smile.gif
DOWNLOAD
perONE
Niezła mordka wink.gif
lucash
Ostatnie mordki nawet niezle troche podobienstwo mozna by poprawic , sosin troche slabszy od reszty , ale kojasevic juz spoko jesli chodzi o podobienstwo ,bmp troche powinno byc lepsze . pozdro smile.gif
naczelnik5
Po dluzszej przerwie
Jagiellonia Białystok:
Jamnik
Dobra mordka jeśli o jakoś idzie, ale nie wiem jak z podobieństwem gracza. Fajny hair smile.gif
Damian.
Mi on Gajtkowskim zalatuje ;D

Pokaż fotkę, wtedy coś więcej napisze.
Ładne BMP
naczelnik5

piszcie co poprawic , pobawie sie jeszcze nosem i oczami chyba
demiano7
Soliden ostatnie Twoje fejsy smile.gif gratuluje wink.gif mysle że właśnie nos i oczy można ciut poprawić smile.gif
naczelnik5
update v2 nos zmiejszony:>
perONE
Nos troche za duży wink.gif
naczelnik5
No to cos pod dzisiejszy mecz ,piszcie co poprawic bo robiony po paru piwach biggrin.gif
perONE
Kształt glowy IMO. Powinna być troszq niższa i szersza wink.gif
naczelnik5
poprawiony ksztalt glowy i usta , prosze o oceny tej mordki oraz mordki wczesniejszej smile.gif
Jamnik
Możesz dać foto ?
MaTi10
Dawaj download Michała Mistrzu smile.gif
djclanv1r00z
fajny Janota ale prze drugiej wersji usta coś po lewej stronie za bardzo rozciągniętę a tak to super

pozdro cool.gif
naczelnik5
foto

a download dam jak jeszcze poprawie pare rzeczy tongue.gif
Aiver
CYTAT(MaTi10 @ Dec 18 2008, 15:34) *
Dawaj download Michała Mistrzu smile.gif

+1 biggrin.gif
siwers99
super Janota;) daj download;)
naczelnik5
Cierpliwosci:P dam download po nowym roku bo teraz nawet nie mam dostepu do kompa na ktorym mam biny,no i paru poprawek morda wymaga jeszcze :>
naczelnik5
Sory ze post pod postem :

Download

Download
lukasz44
CYTAT(naczelnik5 @ Jan 6 2009, 15:00) *
Sory ze post pod postem :

Download

Download

Dziękuję bardzo za download, już pobieram... pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
JustMe1987
Podziekowal za Falkowskiego zwlaszcza bo bardzo udany cool.gif
perONE
Dzieki za Janotę ;*
siwers99
brawo , wielkie dzieki wink.gif
naczelnik5
Cracovia Kraków :

wlosy nie moje , do finala moze dorobie:P

chlop malo znany wiec daje foto :

Jamnik
Face fajny. Popraw uszy
perONE
Moim zdaniem:
1. nos za duży.
2. usta za duże ale tyko troszeczke.
3. oczy dłuzsze i węższe tongue.gif
i będzie git majonez.
naczelnik5
V2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.