CO do tych kartek to nauczcie sie grac czysto .. ostatnio w meczu na 60min mialem 1 zolta kartke i za brutal falu przy kontrze... ludzie nauczyliscie sie grac ostro od tylca i macie skutki... nayczcie sie porzadnie wybijac pilki, zabierac i bedziecie mieli problem z glowy..
Interwecje bramkarzy... normlanie nie wiem w jakie wy demka grac.... sa takie sytuacje gdzie pramkaze z pesow porzednich dawno by mnie olali a nie dosc ze nie robia tego to jeszcze bronia paradami gdy ich np mijam markownaiem stralu, na prawde nie wiem skad wy bierzecie te wasze "wpadki" poza tym mowisz o Ricard - Mecz z POLSKA zremisowanym 2:2 ricardo nie swiecil przykladem porzadnego bramkarza wiec czemu w grze ma byc NIEOMYLNY, zreszta na prawde wiekszosc z was przyzwyczaila sie do poprzednich czesci i cos nowego nazywacie chlamem.... zadne z przedstawianych "wpadek" u mnie sie nie zdazyly..
Inna sprawa..... bieganie, nie wiem czy ktokolwiek zauzywaly ze sa ROZNE rodziaje biegu, tak samo w realu jak i tu, pilkaz ktory prowadzi pilke biegnac na "palcach" wyglada jakby mial sie zaraz "zesrac" w realu i w grze jego bieg jest conajmniej dziwny, Pan wielki Ronaldhino czy jak sie go tam pisze " pies go drapal " prowadzi pilke przy nodze i tez to ma wplyw na amimacje biegu, jak to napisalem na innym forum wlaczcie sobie jakis porzadny mecz obejzyjcie w TV potem zagrajcie w PES'a
Poza tym Oceniac mozna nam tylko DEMKO, a DEMKO jest to samo co z Targow nafaszerowane bledami i niedociagnieciami, to "cos" zostalo wyciagniete z przyszlej gry dluzo czasu przed premiera, co mozna oczekiwac....
Czepiacie sie karnych, dla mnie sa super.... czuje sie jak ten bramkarz co broni poza tym stojaca ekipa z tylu trzymajaca sie za bary i z niecierpliwieniem czekajaca na strzal, to piekne jest i dodaje duzo emocji, jak tego nie widzicie idzie grac w fife tam nie ma emocji ^^....
Nie wiem bawilsicie sie w ogole taktyka? ostatnio w meczu dluzszym zaczelem sie bawic, wpierw nastawilem sie na atak, po jakis 70 min gdzie udalo mi sie wyjsc na prowadzenie 2:1 zmienilem taktyke na Defensywe, gralo sie super, atakujacy cofali sie az na wlasna polowe a przy roznych itp wszyscy byli w polu karnym cos pieknego

) a kontry byly przeprowadzone polowa zspowlu a nie 2-3 zawodnikami super taktycznie zrobiona giera wystarczy sie tego nauczyc...
Co do takich sytuacji ze bramkarz sie paswi nad pila, nie wiem moze ja to odruchowo robie, ale w takich sytuacjach w sumie czesto dusze "trojkat" wtedy bramkarz ma na celu pilke i takich sytuacji nie mam, pmietajmy ze okropnie duzo zalezy w tej grze od nas co my zrobmy z druzyna i jak ja bedziemy prowadzic pol menadzer normlanie

) kazde zalozenia taktyczne maja duze znaczenie w tej grze, nawet udalo mi sie przed pol meczu wyeliminowac przeciwnikowi zawodnikow atakujacych przez super spalone...

Osgwizdywanie spalonych, szybkosc zalezy do tego jak daleko jest sedzia glowny od naszych zawodnikow, przy kontrze mialem takie porownanie gdzie ja juz podawalem na 25-30 metrze a sedzie byl jeszcze na mojej polowie wtedy podanie bylo do goscia na spalonym przyjelem pilke zrobilem kilka krokow, strzelilem, obrona i gwizdek... replay... sedzia glowny w tym czasie dobiegl do lini polowy, spalony zostal zasyganlizowany przez bocznego sedziego i dopiero po tej syganlizacji byl gwizdek, to samo tyczy sie fauli przy bocznych liniach, popatrzcie czasami co sie dzieje... poza tym macie pretensje do czasu ogwizdywania spalonych jestem ciekaw czy na REAL meczach tez krzyczycie do TV "kiedy debilu gwizdzesz ten salony" ... przeciez sedzia musi sam zobaczyc lub liczyc na bocznego bo nie zawsze WIDZI to normalne, starjcie sie przlozyc gre na REAL i potem krytykowac i inne tego typu rzeczy mowic, bo tak na prawde mam wrazenie ze chcecie zeby z PES'a byla FIFA bo takie rzeczy sa w FIFIE... a zreszta ONI BIEGAJA NA WPOL ZGIECI i ciekawe jak WAM TO SIE PODOBA TAM ...
Tak czy siak dla mnie minusem sa bledy demka, a oceniac bede FULL, po demku juz wiem ze bede w fulla meczyl dniami i nocami... a inni mnie nie obchodza, bo co niektorych ludzi ciezko zadwoloic i oczekoja bog wie czego, porponuje zalozyc wlasna firme i robic gry ciekawe jak wam to bedzie wychodzic sesese... KC robi co roku lepsze rzeczy i z roku na rok bedzie lepiej jak sie komus nie podba przeciez nie musi grac, moze sobie pykac w poprzednia czesc lub zasilic grono FIFOFcow:P
pozdro.