Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2008 [demo] - Opinie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
who_me
Cytat(Phantom @ Sep 29 2007, 11:38:56) [snapback]187816[/snapback]
Powód nie jest prosty. Gra na MEDIUM 1024x768 jest płynniejsza niż LOW 1280x1024. I tu nie chodzi o moją grę, tylko o komputer. Po prostu gra jak na poziomie AMATOR...

Dobrze niech ci bedzie ,ale nie staraj sie innym wmowic ze musi tak byc bo twoje postrzeganie rzeczywistosci moze sie roznic od innych ;] ok ?
Phantom
Cytat(samuel666 @ Sep 29 2007, 13:50:10) [snapback]187821[/snapback]
Dobrze niech ci bedzie ,ale nie staraj sie innym wmowic ze musi tak byc bo twoje postrzeganie rzeczywistosci moze sie roznic od innych ;] ok ?

Dobrze się czujesz??
who_me
To samo pytanie do ciebie ?
dj_adriano
gra na prawde świetnie sie prezentuje..ale z mojej strony dwa minusy
- za łatwe rzuty wolne(przykładem jest to że jak gram z komputerem to david villa strzelił mi bramke z każdego wolnego jaki wykonywał)
- zbyt częste i pochopne czerwone kartki

i więcej nie mam jak na razie zastrzeżeń wink.gif
pzdr.. wink.gif
Hawok
hehe widzisz a ja na 6 rzutów wolnych żadnego nie trafiłem tongue.gif
OskaR
Ja po zagraniu okolo 20 meczu moge stwierdzic
Plusy:
-grafika w stosunku do PES 6 to dosyc duzy postep ale az tak szalowo nie jest
-ruchy zawodnikow przy strzalach i podaniach
-tesktura murawy(nie mylic z kolorem)
-mozliwosc ustawienia pilkarzy ktorzy wchodza w pole karne przy stalych fragmentach gry
Minusy:
-zachowanie bramkarzy
-troche za szybki gameplay
-sedzia znow zbyt czesto pokazuje kartoniki

ogolem gra mi sie podobai na pewno bede czekac na pelna wersje, wtedy bedzie mozna na prawde ocenic najnowsza odslone PESa
perONE
a czy ktos moglby zaprezentowac na jakims filmiku jak wygladaja wysztkie mozliwezagrania pietka i jakas przewrotka??
bardzo mi zalezy bo to jedynie mnie jeszcze ciekawi a ja nie pobieram DEMO...
who_me
,,-mozliwosc ustawienia pilkarzy ktorzy wchodza w pole karne przy stalych fragmentach gry,,

Gdzie jest ta opcja ? huh.gif
OskaR
w "Setplay Setting" masz takie cos jak "Player To Go Up"
coley
dwa pytania:
1. czy są te strzałeczki w setingsach które ustawialismy poszczególnym zawodnikom w poprzednich częsciach ?
jak tak to gdzie
2. jak sie podaje przy strzałach z wystawki przy wolnych
.::NorD::.
Demko narazie nie zachwyca ale jeśli Konami po to je wypuszcza żeby poprawic ewentualne niedociągnięcia na podstawie jakiś tam opini userów to spoko...jest nadzieja :-]

Plusy :
- grafa
- fizyka piłki
- detale textur twarzy i włosów ( większe możliwości edycyjne )
- celebracje adekwatne dla większości piłkarzy
- bardziej realistyczne kiwki i ogólnie większa ich ilośc
- widac różnice poziomów gry u piłkarzy : CR7 czy Kaka z większą łatwością przebijają się przez obronców

Minusy :
- fizyka ruchu piłkarzy ( Konami cofnęło się tu w rozwoju ). Choc jest nadzieja zmiany sylu biegu w edit mode.
- bramkarze zamiast łapac niektóre proste strzały to odbijają ( no chyba że to zależy od poziomu i bramkarza )
- sędziowie najwyrażniej mają nadmiar czerw. i żółt. kartek
- piłka toczy się jak po lodzie ! Mam nadzieję że warunki pogodowe bedą miały na to wpływ
- widok wykonywania i obrony rzutów karnych ... Rżal... Konami widocznie chcieli na siłę wbic inny rzut kamery.

Wg mnie jak narazie pes5 najlepiej prezentuje się ze wszystkich części ale to już przeszłośc.
Jeżeli pełna wersja będzie pozbawiona chociaż części tych błedów to będzie bajka.

Ps. udało się komuś w konfiguracji klawiszy wbic SPACJĘ ???
stateless
Jak dla mnie to nie jest to nic zachwycajacego aszkolwiek gra jest w miare dobra. Nie jest az tak widoczny blad z schodzeniem obroncow bocznych do srodka . Co wiecej, schodzac ze skrzydla czasem komputer przetnie podanie do zawodnika niekrytego to jest na duzy plus. ALE
co wyprawiaja bramkarze i obroncy to sie w pale nie miesci. Obroncy zamiast wybijac pilke w przod pakuja do wlasnej bramki po interwencji gk. Ja mam slabego kompa ale wyje.... karte to mi dziala na full detalach i wyglada swietnie

Niestety ale spalone gwizdza za pozno i to jest najwiekszy mankament tej gry i odnosnie symulacji tez jest zjebana bo jesli uzywa sie jej biegnac obronca po wlasnym polem karnym gdy nikt cie nie atakuje a ty sie przewracasz to przepraszam ale za co ta zolta kartka ? nie ma podstaw.....

Bramkarze moze i bronia dobrze ale, jesli obronca nasz dotknie pilke przypadkowo i ta znajdzie sie w zasiegu gk to ten zamiast ja zlapac , tak jak to bylo w poprzednihc czesciach stoi nad nia i sie pastwi wzrokiem czekajac az nadbiegnie przeciwnik i wpakuje ja do naszej bramki. Niestety ale jak nie poprawia tych bledow to gra bedzie naprawde slaba w porownaniu do poprzedniczki.
Dreed
CO do tych kartek to nauczcie sie grac czysto .. ostatnio w meczu na 60min mialem 1 zolta kartke i za brutal falu przy kontrze... ludzie nauczyliscie sie grac ostro od tylca i macie skutki... nayczcie sie porzadnie wybijac pilki, zabierac i bedziecie mieli problem z glowy..

Interwecje bramkarzy... normlanie nie wiem w jakie wy demka grac.... sa takie sytuacje gdzie pramkaze z pesow porzednich dawno by mnie olali a nie dosc ze nie robia tego to jeszcze bronia paradami gdy ich np mijam markownaiem stralu, na prawde nie wiem skad wy bierzecie te wasze "wpadki" poza tym mowisz o Ricard - Mecz z POLSKA zremisowanym 2:2 ricardo nie swiecil przykladem porzadnego bramkarza wiec czemu w grze ma byc NIEOMYLNY, zreszta na prawde wiekszosc z was przyzwyczaila sie do poprzednich czesci i cos nowego nazywacie chlamem.... zadne z przedstawianych "wpadek" u mnie sie nie zdazyly..

Inna sprawa..... bieganie, nie wiem czy ktokolwiek zauzywaly ze sa ROZNE rodziaje biegu, tak samo w realu jak i tu, pilkaz ktory prowadzi pilke biegnac na "palcach" wyglada jakby mial sie zaraz "zesrac" w realu i w grze jego bieg jest conajmniej dziwny, Pan wielki Ronaldhino czy jak sie go tam pisze " pies go drapal " prowadzi pilke przy nodze i tez to ma wplyw na amimacje biegu, jak to napisalem na innym forum wlaczcie sobie jakis porzadny mecz obejzyjcie w TV potem zagrajcie w PES'a

Poza tym Oceniac mozna nam tylko DEMKO, a DEMKO jest to samo co z Targow nafaszerowane bledami i niedociagnieciami, to "cos" zostalo wyciagniete z przyszlej gry dluzo czasu przed premiera, co mozna oczekiwac....

Czepiacie sie karnych, dla mnie sa super.... czuje sie jak ten bramkarz co broni poza tym stojaca ekipa z tylu trzymajaca sie za bary i z niecierpliwieniem czekajaca na strzal, to piekne jest i dodaje duzo emocji, jak tego nie widzicie idzie grac w fife tam nie ma emocji ^^....

Nie wiem bawilsicie sie w ogole taktyka? ostatnio w meczu dluzszym zaczelem sie bawic, wpierw nastawilem sie na atak, po jakis 70 min gdzie udalo mi sie wyjsc na prowadzenie 2:1 zmienilem taktyke na Defensywe, gralo sie super, atakujacy cofali sie az na wlasna polowe a przy roznych itp wszyscy byli w polu karnym cos pieknego smile.gif) a kontry byly przeprowadzone polowa zspowlu a nie 2-3 zawodnikami super taktycznie zrobiona giera wystarczy sie tego nauczyc...

Co do takich sytuacji ze bramkarz sie paswi nad pila, nie wiem moze ja to odruchowo robie, ale w takich sytuacjach w sumie czesto dusze "trojkat" wtedy bramkarz ma na celu pilke i takich sytuacji nie mam, pmietajmy ze okropnie duzo zalezy w tej grze od nas co my zrobmy z druzyna i jak ja bedziemy prowadzic pol menadzer normlanie smile.gif) kazde zalozenia taktyczne maja duze znaczenie w tej grze, nawet udalo mi sie przed pol meczu wyeliminowac przeciwnikowi zawodnikow atakujacych przez super spalone... smile.gif

Osgwizdywanie spalonych, szybkosc zalezy do tego jak daleko jest sedzia glowny od naszych zawodnikow, przy kontrze mialem takie porownanie gdzie ja juz podawalem na 25-30 metrze a sedzie byl jeszcze na mojej polowie wtedy podanie bylo do goscia na spalonym przyjelem pilke zrobilem kilka krokow, strzelilem, obrona i gwizdek... replay... sedzia glowny w tym czasie dobiegl do lini polowy, spalony zostal zasyganlizowany przez bocznego sedziego i dopiero po tej syganlizacji byl gwizdek, to samo tyczy sie fauli przy bocznych liniach, popatrzcie czasami co sie dzieje... poza tym macie pretensje do czasu ogwizdywania spalonych jestem ciekaw czy na REAL meczach tez krzyczycie do TV "kiedy debilu gwizdzesz ten salony" ... przeciez sedzia musi sam zobaczyc lub liczyc na bocznego bo nie zawsze WIDZI to normalne, starjcie sie przlozyc gre na REAL i potem krytykowac i inne tego typu rzeczy mowic, bo tak na prawde mam wrazenie ze chcecie zeby z PES'a byla FIFA bo takie rzeczy sa w FIFIE... a zreszta ONI BIEGAJA NA WPOL ZGIECI i ciekawe jak WAM TO SIE PODOBA TAM ...

Tak czy siak dla mnie minusem sa bledy demka, a oceniac bede FULL, po demku juz wiem ze bede w fulla meczyl dniami i nocami... a inni mnie nie obchodza, bo co niektorych ludzi ciezko zadwoloic i oczekoja bog wie czego, porponuje zalozyc wlasna firme i robic gry ciekawe jak wam to bedzie wychodzic sesese... KC robi co roku lepsze rzeczy i z roku na rok bedzie lepiej jak sie komus nie podba przeciez nie musi grac, moze sobie pykac w poprzednia czesc lub zasilic grono FIFOFcow:P

pozdro.
Bardock
Cytat(stateless @ Sep 29 2007, 16:40:57) [snapback]187889[/snapback]
Jak dla mnie to nie jest to nic zachwycajacego aszkolwiek gra jest w miare dobra. Nie jest az tak widoczny blad z schodzeniem obroncow bocznych do srodka . Co wiecej, schodzac ze skrzydla czasem komputer przetnie podanie do zawodnika niekrytego to jest na duzy plus. ALE
co wyprawiaja bramkarze i obroncy to sie w pale nie miesci. Obroncy zamiast wybijac pilke w przod pakuja do wlasnej bramki po interwencji gk. Ja mam slabego kompa ale wyje.... karte to mi dziala na full detalach i wyglada swietnie

Niestety ale spalone gwizdza za pozno i to jest najwiekszy mankament tej gry i odnosnie symulacji tez jest zjebana bo jesli uzywa sie jej biegnac obronca po wlasnym polem karnym gdy nikt cie nie atakuje a ty sie przewracasz to przepraszam ale za co ta zolta kartka ? nie ma podstaw.....

Bramkarze moze i bronia dobrze ale, jesli obronca nasz dotknie pilke przypadkowo i ta znajdzie sie w zasiegu gk to ten zamiast ja zlapac , tak jak to bylo w poprzednihc czesciach stoi nad nia i sie pastwi wzrokiem czekajac az nadbiegnie przeciwnik i wpakuje ja do naszej bramki. Niestety ale jak nie poprawia tych bledow to gra bedzie naprawde slaba w porownaniu do poprzedniczki.

jest w tym sporo racji
who_me
Cytat(stateless @ Sep 29 2007, 14:40:57) [snapback]187889[/snapback]

To wyobraz sobie mecz online w momencie kiedy przegrywasz 1-0 i jest 85 minut, a przeciwnik caly czas przewraca sie na twojej polowie i tylko sie cieszy bo kartki i tak nie zobaczy blink.gif

Co do obroncow to przypomnij sobie rajdy skrzydlowymi w pes6 i rozchodzenie sie bocznych obroncow bez jakiegokolwiek wsparcia dla srodkowych.Wtedy wszyscy na to psioczyli bo mozna bylo chodzic po polu karnym jak sie chcialo.Juz sam nie wiem jak niektorych zadowolic blink.gif

Bramkarze popelniaja drobne bledy i licze ,ze to Konami poprawi .... jako jedna z nielicznych rzeczy.
kostek
Ten cały motyw z udawaniem faulu - połowicznie trafiony...

Powinni zrobić tak, że jeżeli ktoś udaje faul na własnej połowie, albo najlepiej poza obrębem szesnastaki przeciwnika (próba wymuszenia karnego), to sędzia puszcza grę dalej, pokazując wymownym gestem żeby dany symulant podniósł się z boiska i grał dalej, bo nic nie było... Faule w polu karnym przeciwnika - oczywiście żółta kartka.
Lin
Witam
Czy to nasze demko to jest wersja beta z lipskich targów? Jeżeli tak jest to napewno troche sie zmieni.Powinni poprawic brony bramkarzy,bo wpuszczaja nieziemskie "szmaty"
-Konami powinno poprawic tez zmiane zawodnika -brak opcji manual !!
-inne kamery
Te dwie rzeczy najbardziej mnie denerwują reszta jest ok.
Szczególnie podoba mi się grafika(nota bene powinna taka byc juz rok temu :/)
-sędziowie! Ten główny i liniowi(przy faulu boczny energicznie macha chorągiewką)
-replaye-jakbym oglądał transmisje w tv xD
-animacje -strzały bardzo ładnie odwzrorowane
Ujmeny
Dwa lata temu podczas tworzenia systemu rozgrywki KONAMI za jeden z celów postawiła sobie zminimalizować prawdopodobieństwo wykonania - z sukcesem - zagrania na żyletę. Efektem czego napastnicy po otrzymaniu takiego podania strzelali w środek bramki. Niestety tak od wersji 5 wygląda polityka tej firmy. Błędy poprzedniczek są "maskowane", a nie likwidowane.

W moim mniemaniu pod względem rozgrywki wersja demonstracyjne nie prezentuje sobą nic nadzwyczajnego. Nie wliczając perfekcyjnych długich podań, i wrzutek po których padają niezliczone ilości bramek - co plusem nie jest. Karuzela się kręci, więc nadal obrońcy przemieszczają się w im tylko znany sposób, nie zwracając uwagi na możliwości rozegrania akcji przez drużynę przeciwną, tj. układ zawodników, itd.

Słowa uznania należą się za oprawę graficzną, jest taka jaka być powinna od 3 lat. O dziwo podczas poruszania pomiędzy dobrze skonstruowanym menu z głośnika wydobywają się znośne dźwięki. Nie ma tutaj miejsca na japońskie pobrzękiwania.

Trzeba poczekać na pełną wersję...
senderbell
Cytat(Lin @ Sep 29 2007, 17:39:16) [snapback]187897[/snapback]
-Konami powinno poprawic tez zmiane zawodnika -brak opcji manual !!

Jest opcja manual, tam gdzie powinna być.
fcbarca1986
sorry za offtopica ale jak sie dodaje zawodnikow do muru?? niby L1 i strzalka up lub down ale u mnie to cos nie bardzo dziala :/
mic_TS
Cytat(fcbarca1986 @ Sep 29 2007, 19:00:49) [snapback]187923[/snapback]
sorry za offtopica ale jak sie dodaje zawodnikow do muru?? niby L1 i strzalka up lub down ale u mnie to cos nie bardzo dziala :/

musisz to zrobic bardzo szybko, zaraz po pojawieniu sie muru.
Chociaz moze cos nie jest tak, u mnie bardzo rzadko udaja sie jaskolki, caly czas napieprzam w Z+Q+E, a wywalaja sie moze raz na 20 takich nacisniec sad.gif Nie wiem co jest grane
Hawok
tongue.gif o lol jednak czasami AI kompa pomyśli dobrze ma przebłyski przegrałem 4:0 z Brazylią teraz tongue.gif a mogło byc więcej gdyby nie dobre interwencje Casillasa
Damian.
3 Wolne Deco , 3 gole po wbiciu bramkarza , parodia.
Sędzia doliczyl mi 8 minut...........
Po stracie bramki przebieglem cale boisko Anelką i strzelilem gola
grzesio1712
Cytat(fcbarca1986 @ Sep 29 2007, 17:00:49) [snapback]187923[/snapback]

nie L1 tylko L2
vvilk
niestety na pierwszy rzut oka to jest słabiutko sad.gif
Poziom trudności jest tragiczny. Mecz: Brazylia - Argentyna 5:0 i kilka razy biegałem Ronaldinho przez całe boisko i nikt nie był mi w stanie piłki zabrać, Zaczyna mi się to z Fifą kojarzyć. sad.gif
Gram w ISS/PES od samego początku i mam nadzieję, że poprawią tą grę jeszcze bo inaczej...
Na pewno i tak ją kupię, ale boję się, że tylko z przyzwyczajenia i z zamiłowania do tej serii.
Dreed
jestem ciekaw czy tego "poziomu" nie pieprzy patch czasowy.... zauwazylem duza roznice w tym jak gram 20 min nad tymi 5 minutami.
who_me
Oh te wasze wyniki 5,6,7-0 z kompem laugh.gif tylko pozazdroscic tych rajdow calym boiskiem ph34r.gif
Phantom
Cytat(Dreed @ Sep 30 2007, 01:36:58) [snapback]188022[/snapback]
jestem ciekaw czy tego "poziomu" nie pieprzy patch czasowy.... zauwazylem duza roznice w tym jak gram 20 min nad tymi 5 minutami.

Tez mi się tak wydaję, ale tylko jak dam na LOW. Czasami grają normalnie a czasami tak jakby na amatorze. Raz nawet strzeliłem 2 gole w 1 i 3 minucie meczu i wyłączyłem.
Kurczak
Gra nawet na najwyższym poziomie jest banalnie prosta :/ A podobno miała być trudniejsza... odkąd mam demko nie przegrałem meczu, do tego wygrywam zazwyczaj różnicą 2/3 bramek (oczywiście TOP PLAYER) Mimo to gra jest kozacka tongue.gif
Mooner
Ta gra naprawde jest taka wolna, czy to tylko dlatego, że mi się tak tnie?
grzesio1712
ludzie, mówicie o wynikach 7:0, 7:4. Po co na siłę szarżować na bramkę przeciwnika, pobawcie się trochę taktykami. Ja jak gram to staram się długo rozgrywać piłkę w środku pola i powoli rozbijać obronę przeciwnika, tak strzelone bramki dają większą satysfakcję. Pozdrawiam
Dreed
@up

Poza tym to DEMKO... to raz

Powiedzcie mi czy jak graliscie w PES6 FRIENDLY mecze tez mieliscie taki sam poziom trudnosci jak np w Master Lidze ... watpie... na friendly wygrywam z palcem.. w master lidze sa porazki remisy wygrane i to niskiem 2-3 bramki... Moim zdaniem nie ma CO narzekac na poziom.. a jak sie gra tylko po to by nastrzelac w 40 min jak nawiecej bramek to sie nie dziwie winikow...
who_me
Nie wiem czy jest sie czym cieszyc kiedy wygrywamy kazdy mecz ph34r.gif Ja jestem szczesliwy ,ze mam problemy z kompem rolleyes.gif laugh.gif
Gram tylko na 10 minut

twarze liverpoolu

http://www.pcaction.de/?menu=browser&a...mp;overview=yes

zakladki od 1-4
.:KUNA:.
gerard jaki dziwny face;]IMO swietne sa strzaly z wolnego;]
MakssPl
No dzisiaj pierwszy raz zagrałem w demko pesa i jest dosyć fajnie ale taka za bardzo FIFowa ta gra sie wydaje.. taka sobie... może jak więcej pogram to mi sie bardziej spodoba
herus
no wg. mnie tez sie gra za łatwo... jak gralem na 15 min to 10min (w pesie) biegałem 1 zawodnikiem wszerz boiska i nikt mi nie odbieral... znudzilo mi sie i oddałem strzał z dystansu... oby to poprawili w pelnej...
s1ntex
Cytat(grzesio1712 @ Sep 30 2007, 13:03:45) [snapback]188116[/snapback]
ludzie, mówicie o wynikach 7:0, 7:4. Po co na siłę szarżować na bramkę przeciwnika, pobawcie się trochę taktykami. Ja jak gram to staram się długo rozgrywać piłkę w środku pola i powoli rozbijać obronę przeciwnika, tak strzelone bramki dają większą satysfakcję. Pozdrawiam

No tak, ale jeżeli ktoś gra jakiś puchar i cały sezon grał właśnie tak powoli a w ostatnim meczu stracił bramkę na wagę mistrzostwa w 85 minucie to gracz na pewno nie będzie wtedy 'rozgrywał' piłki tyko zrobi wszystko aby strzelić gola i tu się ten bug uwidacznia.
who_me
,,ten bug uwidacznia. ,,

Jaki bug ?

.:CR7:.
Pograłem już dosyć sporo w nowego pesa i denerwują mnie takie rzeczy jak:
-brak wrzutki z rabony :/ albo wykonanie jest tak trudne, że aż niewykonalne.
-dzisiaj zagrałem 2 mecze na najwyższym poziomie. W pierwszym komputer strzelił dwie bramki samobójcze nie raddząc sobie z moimi dośrodkowaniami. W drugim to samo, też dwie samobóje. Troche irytujące
MakssPl
Plusy:
+Szybkie rozpoczęcie gry po faulu bez kartki
+Twarze, grafika
+Menu itd. (nie tak prymitywne jak w poprzednikach)
+Siatka na bramkach
+Ustawianie kto wchodzi w pole przy rożnych, ilości osób w murze
Minusy:
-Gra bramkarzy (błędy)
-Bramka (jakaś taka plastikowa)
-Ujęcie przy wykonywaniu karnych
-Dźwięk (piłki) przy podawaniu, strzałach etc.
-Trochę za prosta..
To na tyle po około 15 meczach!!
P.S. nadal nie wychodzi mi ta posrana jaskółka...
malarkey
po zagraniu kilku meczy stwierdzam ze zostane przy pesie 6 lub obczaje fife 08 ...
wg mnie gra jest beznadziejna... drewno :], kontrola zawodnikow beznadziejna
MakssPl
Szczerze mówiąc to ja mam podobne aczkolwiek nie aż tak radykalne poglądy na temat PESa 2008
Dreed
ilu z was "krytykujacych" mowiacy o "latwosci" itp rzeczach gralo w demko bez patcha na CZAS? sadze ze nie wiele widzac komentarze -- w jakim czasie zostaly napisane ..... te patche cos zrobily zgra -- lekko ja pieprzac.. no coz wrescie to ingerencja z zewnatrz w gre smile.gif

Tak czy siak zanim wydany zostal patch gralem 2 bite dni w demko jadac na czasie z dema i na poziomie TOP .... nie mialem zadnej takiej systuacji ze biegne sobie cale boisko i nikt mnie nie moze zatrzymac.... a zreszta dosyc mam wypowiedzi na ten temat robta se co chceta dla mnie mozecie ludziki grac sobie w co tam chcecie, jezdzic po PESie jak FIFOwcy i zwiasa mi to, PES2008 jest juz lepszy od PES6 i bedzie jeszcze lepszy w full.... widocznie zade z was nie czyta co tu pisza tylko sie wypowiada i pier*** bez soli, wiekszosc chyba nawet nie zauwazylo ze to demko jest z targow czyli okolo 2 miechow przed wydaniem gry, myslicie ze w tym czasie gra byla skonczona ? .... to sie troche mylicie... a jak wam sie nie podoba to nie grajcie i nie obrzydzajcie innym gry bo zachowujecie sie nie gorzej niz "fani" fiiifki ... peace.
who_me
Moze jest cos w tym ,ze po wgraniu patcha na czas cos zlego dzieje sie z kompem choc zeby gral znowu tak slabo to nie sadze bo nadal potrafie przegrac 3-0 tongue.gif mimo ,ze gram od kilku lat w ta serie .Wracajac do przechodzenia boiska to dziwna sprawa( dla mnie) bo kilku zawodnikow potrafi tak naprawde ostro namieszac w szeregach obronnych np.kaka ,c.ronaldo,robinho,adriano ale zeby przechodzic cale boisko to tylko wam wspolczuc bo przyjemnosc z gry z cpu(cup,ms) bedzie u was znikoma xD
Somer
Pare slow odemnie:] a wiec tak gra nie porownywalna z Fifa :]

++PLUSY++
-grafika lux szczegolnie murawa miazdzy
-wkoncu zrobili kibicow jak sie nalezy
-animacja postaci

--MINUSY--
-troszke to za szybkie tempo gry nie chce wiedziec jak bedzie chodzilo na double speed :]
-replay chyba powinien byc w zwolnionym tempie a nie w przyspieszonym

A teraz jeszcze kilka slow do osob ktore maja problem z uruchomieniem gry na HIGH na GF7300GT. Otoz mialem ten sam problem kiedy mialem wlaczony tryb karty DUALVIEW jak przelaczylem na KLON to odrazu dziala HIGH.

GRA WYPAS FIFA WYMIEKA !!!!
D4vID
Cytat(Dreed @ Sep 30 2007, 19:43:09) [snapback]188249[/snapback]
ilu z was "krytykujacych" mowiacy o "latwosci" itp rzeczach gralo w demko bez patcha na CZAS? sadze ze nie wiele widzac komentarze -- w jakim czasie zostaly napisane ..... te patche cos zrobily zgra -- lekko ja pieprzac.. no coz wrescie to ingerencja z zewnatrz w gre smile.gif

Tak czy siak zanim wydany zostal patch gralem 2 bite dni w demko jadac na czasie z dema i na poziomie TOP .... nie mialem zadnej takiej systuacji ze biegne sobie cale boisko i nikt mnie nie moze zatrzymac.... a zreszta dosyc mam wypowiedzi na ten temat robta se co chceta dla mnie mozecie ludziki grac sobie w co tam chcecie, jezdzic po PESie jak FIFOwcy i zwiasa mi to, PES2008 jest juz lepszy od PES6 i bedzie jeszcze lepszy w full.... widocznie zade z was nie czyta co tu pisza tylko sie wypowiada i pier*** bez soli, wiekszosc chyba nawet nie zauwazylo ze to demko jest z targow czyli okolo 2 miechow przed wydaniem gry, myslicie ze w tym czasie gra byla skonczona ? .... to sie troche mylicie... a jak wam sie nie podoba to nie grajcie i nie obrzydzajcie innym gry bo zachowujecie sie nie gorzej niz "fani" fiiifki ... peace.

Cytat(samuel666 @ Sep 30 2007, 19:47:18) [snapback]188251[/snapback]
Moze jest cos w tym ,ze po wgraniu patcha na czas cos zlego dzieje sie z kompem choc zeby gral znowu tak slabo to nie sadze bo nadal potrafie przegrac 3-0 tongue.gif mimo ,ze gram od kilku lat w ta serie .Wracajac do przechodzenia boiska to dziwna sprawa( dla mnie) bo kilku zawodnikow potrafi tak naprawde ostro namieszac w szeregach obronnych np.kaka ,c.ronaldo,robinho,adriano ale zeby przechodzic cale boisko to tylko wam wspolczuc bo przyjemnosc z gry z cpu(cup,ms) bedzie u was znikoma xD

Zgadzam się z Wami obydwoma czytam te wszystkie komentarze PSEUDO-FANÓW PESA i to sie wku***!!! mad.gif
Przeciez tego sie sluchac (czytac) nieda
prosze bardzo droga wolna fifa juz jest po premierze do nabycia w sklepach jak sie niepodoba to po co gracie w pesa??!

Otóż rozumiem ze to jest Wasze zdanie i oczywiscie je szanuje ale nie piszcie setny raz ze poziom trudnosci i ze tamto sramto......
Własciwie to ja sie tym nie przejmuje bo mam radosc grajac nawet w demo a to Wy macie problem bo jak sie gra tylko po to rzeby strzelic jak najwiecej bramek za wszelka cene i na nic innego nie zwraca sie uwagi to normalnie rzenuła.... <- cos podobnego napisal kilka postów wyzej grzesio1712
Kempu
Na klawie z+strzałka w górę jak chcesz dodać a jak żeby bylo mniej to z+strzałka w dół, a wie ktoś jak zrobić ruletke?
MakssPl
Ale mnie nastawiliście... wyłącze tego powalonego patcha na czas i zobacze bez niego pięknego PiESia 2008
who_me
Cytat(mexx @ Oct 1 2007, 08:08:04) [snapback]188304[/snapback]
Ale mnie nastawiliście... wyłącze tego powalonego patcha na czas i zobacze bez niego pięknego PiESia 2008

Ja od wczoraj gram bez patcha blink.gif
RmnO
pisze sie zenua od slowa zenada xD
Poczatki z nowym pesem byly ciezkie, pierwsze pare dni to tragedia mysle sobie koniec z grami, wszystkie gry robia bez klimatu jedynie pes zawsze trzymal poziom, koniec z pesem - koniec z giercowaniem ale mowie latwo sie nie poddam biggrin.gif i zaczyna sie walka <roftl> po okolo 20 godzinach stwierdzam ze bedzie dobrze hah a na poczatku chcialem sie pochlastac no i tak wedlug mnie poprawili wszystko co tylko sie dalo ale spieprzyli animacje ( strzaly, zwody, przyjecia, wszytkie niuanse jak np silne uderzenia przewracaja zawodnikow chwieja sie albo po atomowym kopniaku bramkarz wybija na rog a zawodnik ktory uderzyl odrazu leci na rozny i podskakuje w biegu z zlosci ze nie trafil< takie rzeczy wylapuje sie wlasnie po dluzszej grze ale wracajac chyba chodzi mi o bieg te ruchy sa nie naturalne stad te porownania do fify
na powtorkach wyglada to strasznie (takie kukly ktore biegaja ciagle wyprostowane) np bardzo razi kiedy zmieniasz kierunek biegu (zdaje mi sie ze to wina kolan ktore podnosza za wysoko)
minusy:
nie wiem co sie stalo ale w 6 bylo takie cos ze pilka leci na aut nasz zawodnik mknie do pilki za nim wyleci i robi wslizg i wychacza ja w ostatniej chwili, teraz to zniklo ja sie pytam why? moze zmienil sie klawisz odpowiedzialny za to? ktos wie?
nie wiem bo sie nie spotkalem sie jeszcze z takim zagraniem ze pilka leci wysoko do bramkarza on wychodzi spokojnie i lapie i choc mamy np 2 zawodnikow kolo bramkarza nie mozna nimi wyskoczyc, w 6 to nawet troche irytowalo
hmm co jeszcze ahh te animacje ktore napisalem na poczatku a PLUSY:
nowe menu i normalna muzyka myslalem ze sie poplacze pes z menu i muzyka < powinni dac niusa do tvp xD
i teraz uwaga od 3 blagalem ich zeby mozna bylo wylaczyc ta 1 nad ich glowami, fakt faktem ze zawsze zmienialem na nazwiska ale chcialem to wylaczyc na zawsze i prosze jest biggrin.gif:D
w ustawianiu taktyki mozna teraz ustawic ze automatycznie bedzie robil zmiany(bylo w 6) ale tez ustawial taktyke w trakcie meczu jest opcja full-auto( fajne jezeli ktos nie chce sie bawic w ciagle zmienianie przyciskami formacji <to jest cos takiego ala automatyczna skrzynia biegow hah biggrin.gif
kolejny plus to po faulu widac jak sedzia podbiega i daje kartonik z kamery gry a nie jak wczesniej animacja sie wlaczala a czlowiek byle szybciej zeby przyspieszyc a teraz jest taka plynnosc dlatego np teraz jak sedzia wyciaga kartoniki nie denerwuje cie to jak w pes5-tce
do tego nie wiem czy bylo jak wybierasz kim chcesz grac i masz ten kontroler i jak przesuniesz jeszcze raz w ta sama strone wlacza sie tryb coach i tylko zajmujesz sie taktyka< spoko
bramkarzy nie wiem czy warto poprawiac no moze ricardo bo jakis naprawde slaby jest,
a kolejna rzecza sa karne nie wiem czy wiecie czemu konami zrobilo tak a nie inaczej popatrzcie jak strzelamy karnego to w sumie duzo sie nie zmienilo a kamera nie denerwuje pewnie wiekszosc ma watow do bronienia ale jak mamy sytuacje z karnymi na koncu meczu widac z tyl jak obie 11 sie trzymaja i jedna albo sie cieszy i stoja np 3 i trzymaja kciuki a drudzy jak np 1 nie strzelili siedza i sie denerwuja< zobaczylem to dopiero wczoraj i od tego momentu karne mi sie podobaja ( aha i wreszcie mozna normalnie dobijac, nie ma miejsca jak w pes6 zawodnik stoi i sie patrzy) do tego komputer lepiej gra w ataku strzelil mi gola z przewrotki czesto trafia z wolnych, ogolnie gra miodzio i mam 4 magiczne zyczenia ktore niech konami spelni:
poprawic animacje biegu (zeby to normalnie wygladalo)
rozbudowac master league
i dac z 200 slotow na druzyny zeby patchmakerzy mogli zrobic wszytkie druzyny jakie tylko sa
aha i bym zapomnial ja CHCE TRAWE JAK NA XBOXIE360 na pc jest wyblakla a xboxie jest taka jaka powinna byc PIEKNA biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.