Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2008 [demo] - Opinie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vadiim
Zakładam ten temat (uznajmy go za oficjalny) po to, aby wyrazić właśnie tutaj swoje wrażenia na temat gry Pro Evolution Soccer 2008.
W końcu dostaliśmy to upragnione DEMO.
Teraz tylko ściągnąć odpalić, no i grac.
Tak, więc prosiłbym o nie zaśmiecanie tego tematu.

Temat służy tylko i wyłącznie do opisywania swoich wrażeń dotyczących gry Pro Evolution Soccer 2008.

Prosiłbym także moderatów/administratorów o ukaranie procentowe użytkowników, którzy będą notorycznie Offtopicowac w tym temacie, ew. zjeżdżać na temat nie dotyczący wrażeń.

Zapewne za jakieś 2 godzinki opiszę jak te wrażenia wyglądały u mnie.
Na razie 35 % download'u, więc.
kempool
grafika swietna podobna do tej z hitmana 4
gameplay moze byc jest dobry
wkurzaja mnie tylko powtorki ze nie ma juz tak ze sam ustawiasz kamere w powtorkach
i kilka pierdol takich jak np. demo ktore mi sie w ogole nie podoba itp.
pozatym to fifa jest zdeklasowana
zyga
Grafika jest rzeczywiscie niezla, ale z bliska...z daleka nie jest juz tak super.

Gameplay moim zdaniem lepszy niz w PES6, Fifka znokautowana w tym roku. smile.gif
Rokefeler19
QUOTE(kempool @ Sep 27 2007, 17:23:31) [snapback]187158[/snapback]
grafika swietna podobna do tej z hitmana 4
gameplay moze byc jest dobry
wkurzaja mnie tylko powtorki ze nie ma juz tak ze sam ustawiasz kamere w powtorkach
i kilka pierdol takich jak np. demo ktore mi sie w ogole nie podoba itp.
pozatym to fifa jest zdeklasowana

owszem kamerke da sie ustawiac wystarczy podczas powtorki nacisnac klawisz wysuniecia na dobieg i wtedy dowolnie manewrujemy kamerka jak wczesniej.
mi gra z kazdy meczem podoba sie coraz bardziej.gdy przechodzilem z pro 5 na 6 nie bylem zachwycony ale tym razem jest bosko:P gra jest kapitalna o niebo lepsza od 6.chodzi mi super na full detalach ale powtorki kaltkuja nawet bardzo.no coz ale gra chodzi swietnie.

PS; nie wiecie moze czy jest ciasteczko dzieki ktoremu bedziemy mogli zminiac dlugosc meczu?
Bo0os
moje przypuszczenia okazaly sie sluszne... caly komputer do wymiany, ledwo ciągnie na low.

Matko boska, skąd ja pieniądze wezme wink.gif matke sprzedam, ojca wydam, wszystko dla pes'a wink.gif

Gameplay jest swietny, mecz wygląda jeszcze bardziej realistycznie, komputer na top player gra ostro presingiem, swietnie w ataku.Chyba system teamvision sie sprawdzil

pozdro
Jim-M
http://rapidshare.com/files/58614720/Patch...0x1024.rar.html

Nowa kamerka i zmiana roździelczości.
dajenda
Dla mnie to demo jakies takie dziwne jak nie PES ( Fifa mi troche zalatuje ) modele postaci i pilka jakies takie wszystko mniejsze jak wlasnie w Fifie , pilka sie dziwnie zachowuje .We wczesniejszych PES-ach jak sie strzelalo czy noga czy glowa to sie to jakos inaczej odczuwalo sie ciezar pilki i wogole .Gdzies wyczytalem ,ze to demo pochodzi ponoc z wczesnej wersji beta PES-a i to mnie podbudowuje . Albo popostu kwestia przyzwyczajenia.
dj_adriano
dla mnie nowy PES jest trudniejszy ale to nawet lepiej tongue.gif lepsze podania (celniejsze i szybsze) wogóle cała gra jest szybsza fifa może się schować
acha jeden mały minusik sędziowie troche za bardzo szaleją z kartkami
michup
Błagam pomóżcie:Mam pod ręką kartę graficzną radeon 9600 PRO 128 mb ramu z pixel shader 2.0. Na niej da się zmienić rozdzielczość i detale a na geforce 7300 GT 128mb ram ddr3 z pixel shader 3.0 nie!!!!!!Jest jakieś wyjście żeby grać na geforcie?? Z góry thanks za pomoc.Mogę zmienić tylko rozdziałke pomiędzy 640x... a 720x... i 4:3 i 16:9.Błagam.
Prz3m4s
sędziowie liniowi, lepiej grający komp i trudniejsze strzały z dystansu, to jak narazie największe zalety jakie zauważyłem smile.gif
BombeL1946
Pierwsze wrażenie było takie, że grafika jest dużo lepsza. Potem zwróciłem na fajną fizykę ruchów zawodników, następnie w oczy rzuciły się parady bramkarzy i ich zaangażowanie. Trudniej jest wg mnie strzelić bramkę po rożnym ale za to łatwiej z dystansu. No i po 3 meczach strzeliłem bramkę "nożycami". Ogólnie wszystko fajnie, czekam na pełną wersję. No i te jaskółeczki biggrin.gif narazie same żółte kartki łapie po nich biggrin.gif
Bo0os
jak sie wykonuje te jaskółki?
::Esepatii::
Albo mi sie zdaje albo podlatuje troszke fifą. Ale co najlepszego wywnioskowalem to to ze jest super; grafa, dosrodkowania, podania, strzały, poprostu miodzio.
Ale to przeciez dopiero demo, jak wyjdzie pełniawa to uuuuu. Masakra fifa sie schowa.
Pronto
Cytat(Bo0os @ Sep 27 2007, 17:54:58) [snapback]187178[/snapback]
jak sie wykonuje te jaskółki?

L1 + L2 + R1
EbonH4wK
mnie się demo nie chce zainstalować, ściągnąłem z gamershella i na obydwu komputerach jest jakis problem. Mam więc pytanie do ludzib już grających, czy demo uchyla chociaż rąbka tajemnicy o trybie ML ??
Orange_91
Cytat(EbonH4wK @ Sep 27 2007, 18:10:06) [snapback]187183[/snapback]
mnie się demo nie chce zainstalować, ściągnąłem z gamershella i na obydwu komputerach jest jakis problem. Mam więc pytanie do ludzib już grających, czy demo uchyla chociaż rąbka tajemnicy o trybie ML ??

W demie mozna zagrac tylko mecz towarzyski.
Grabi
Ja również dodam swoje 3 grosze. Otóż ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony z namiastki jaką nas uraczono. Fizyka piłki, widać, że to już piłka (i słychać;P). Różnice pomiędzy fizyką ruchów, strzałów itd. sami na pewno odczuliście. Duży plus, bo myślę, że zrobiono krok w przód. Co dalej, animacje, oprawa i te różnorakie smaczki. To mnie utwierdza jedynie w przekonaniu, że kupię oryginalną wersję. Jedyne zastrzeżenia można mieć do samego biegu zawodników, mała jest różnica pomiędzy biegiem a sprintem. Mam nadzieje,że KONAMI lekko to poprawi wink.gif.

P.S. - Mam jeden jedyny problem...w rozdziałce 1024x768 16:9 mam dziwną jakby przezroczystą kreskę na monitorze. Owa kreska lekko rozmazuje miejsce, gdzie się znajduje. Wiem, że brzmi to jakby wziął to z kosmosu, ale tak po prostu się dzieje. Nie jest to wada monitora. Karty graficznej też raczej nie wink.gif. Bo w Pesie 6 normalnie nic takiego nie występuje. Ani w żadnej innej grze. Macie jakieś propozycje ? Z góry dzięki. Pozdrawiam.
dajenda
Czytam i normalnie nie wierze , czy wam to demo sie naprawde podoba ? Ja pogralem wczoraj i dzisiaj troche i jestem na NIE, niech mnie ktos wrescie obudzi. blink.gif
Mielismy grac w pilke nozna a nie kauczukowa.
Vadiim
A mnie tnie jak skurwisyn dlatego jutro zaopatrzam sie w PS3 bo nie ma innej rady .
muszę w to grac, mając wszystko na high ; D
Przemoo90
A jak gram to w czasie meczu około po jakimś czasie się monitor wyłącza i muszę resetować kompa. Próbowałem na różnych rozdzielczościach. Dlaczego tak się dzieję i czy może tak być w pełnej wersji gry?
Scooby-Doo
Ja tak miałem jak mi sie grafa grzała. Wyłączał się monitor i wyskakiwał taki napis "Złe ustawienia" ale to był komunikat jakby wyświetlany przez monitor nie windowsa. No ale pozmieniałem ustawienia i od tamtego jestem po 2 formacie i grafa chodzi mi już normalnie. A wtedy była nowa więc może troche fixowała mi.
rahh
Nie mowcie o grafice na low...

Ja po 7 latach wymienilem kompa dla pesa i kilku innych nadchodzacych gier :]
Wszystko na full, max rozdzielczosc i smiga pieknie rolleyes.gif

troche pogralem i co zauwazylem w nowym pesie ohmy.gif ^^

- mozna wykonac taki obrot o 360 stopni z piłką przy stopie, ogolnie lepsze są ruchy.
- mozna strzelić bramkarzowi kanałem ;] strzelilem tureckiemu wychodzącemu bramkarzowi centralnia w jajka i ladnie sie odbiła i wpadła dołem ;]
- mozna zalozyc siatke obroncy też.
- pobawcie sie L1 czyli "Q". oprocz teego machania i flip flapa mozna zrobic jeszcze takie przelozenie i zejscie w bok.
- jest nowy strzał ten taki firmowy Quaresmy zewnetrzną czescia stopy, fajnie to wygląda.
- troche za czesto kartki.
- jakoś tak lepiej napastnicy wychodzą do prostopadłych piłek, lepiej ale obroncy i tak łatwo nie da sie zgubić.
- kozacki jest drybling ogolnie i ladnie mozna sobie kogos zwiesc, wystawić i strzelic z dystansu ;]
- ripleje wkoncu są dłuzsze... spoko beda komplikacje calych akcji =]
- fajnie mozna sobie pogrywać z pierwszej piłki i sie zastawiać.
- bramkarze lepiej wychodza do pilku, rzucają sie i wybijaja a nie lapią za kazdym razem ;f

Nie moge sie doczekać pełnej wersji żeby pokarać all Barcą =]
Koziou
Cholera mam to samo co michup...mianowicie mam ta nieszczesna GF 7300GT i nie moge zmienic na HIGH, na medium przy kompie Athlon 3000+, 1GB ramu hula jak glupie na 60klatek ale na HIGH nastawic sobie nie moge :/ Ma ktos ta karte i ten problem i zna rozwiazanie? Mam nadzieje ze wyjdzie jakis patch badz w pelnej wersji nie bedzie sie o to pluc. Pozdro

PS. PES wymiatał, wymiata i bedzie wymiatac
kostek
Kilka moich odczuć, po kilku meczach w DEMO:
NA MINUS:
*Dźwięk piłki i gwizdka - jedna wielka tragedia! Odgłos rękawic broniącego bramkarza, gwizdek już w momencie jak piłka jest na linii przy bramce... Wielki RZAL. Odgłosy kibiców też nie zachwycają.

*Kolor trawy na boisku to kompromitacja panów daltonistów z KONAMI. Nie wiem, ale czy w Azji nie rośnie piękna, zielona trawa?

*Siatki fajnie się ruszają jak np. piłkarz biegnie. Jednak mam nadzieje, że na europejskich stadionach będą one takie, jak w PES6. Belki w bramkach też śmieszne.

*Tekstura strojów trochę plastikowa, mało widoczny template. Nie ma praktycznie żadnych 'wygięć' na nich.

NA PLUS:
*Świetne, długie podania. Są szybkie, mają fajną rotację - ogólnie dużo lepsze od 'kondomów' z PES6.

*Podania z pierwszej piłki bardzo fajnie. Nareszcie mają jakąś siłę i realizm.

*Skręcanie zawodnikiem przy biegu sprintem. Nie wygląda już tak sztywnie i jednorodnie.

*Widać, że większa ilość piłkarzy ma ustawiony 'swój styl biegania', czy też wykonywanie rzutów wolnych.

*Przy obronie rzutów karnych kamera z początku wydawała się śmieszna, teraz jakoś nawet mi się spodobała. Zawsze jakaś nowość.

-------------------------------

Cytat
- mozna wykonac taki obrot o 360 stopni z piłką przy stopie, ogolnie lepsze są ruchy.

Że jak? Możesz jaśniej?
saluch
mam mieszane uczucia co do dema, podkreślam dema! bo jak ktos napisał wczesniej tez licze na to, że jest to jakas wersja beta itp. i w full bedzie głównie gameplay nieco poprawiony... mimo tego grając dzisiaj w full Fife 08, to w/w demo pesa poprostu deklasuje gre panów z ea sports smile.gif
mam do was małe pytanko... obecnie mam kompa athlona 1600, geforce 5200fx 128 ram i 768 ram- grając na low i 1024-768 gra chodzi plynnie. Czy jesli bym wymienił procka na szybszego poszloby mi na medium i przynajmniej 800-600?
z góry dzieki i pozdro
pes nadal rulez! biggrin.gif
kornel199
ja mama GF7300 i jak daje na high to nic mi sie nie dzieje ale troche scina wtedy
rahh
Cytat(kostek @ Sep 27 2007, 17:11:58) [snapback]187216[/snapback]
Że jak? Możesz jaśniej?

Chodzi o to że trzymając "C" czyli R2 i obracajac sie strzalkami mozna sie odwrocić tak plynnie z piłką przy stopie gdy ma sie obronce na plecach cool.gif
saluch
Cytat(kornel199 @ Sep 27 2007, 17:14:33) [snapback]187219[/snapback]
ja mama GF7300 i jak daje na high to nic mi sie nie dzieje ale troche scina wtedy

a reszte jaką masz?
majkelkofi
Cytat(saluch @ Sep 27 2007, 19:13:30) [snapback]187217[/snapback]
mam mieszane uczucia co do dema, podkreślam dema! bo jak ktos napisał wczesniej tez licze na to, że jest to jakas wersja beta itp. i w full bedzie głównie gameplay nieco poprawiony... mimo tego grając dzisiaj w full Fife 08, to w/w demo pesa poprostu deklasuje gre panów z ea sports smile.gif
mam do was małe pytanko... obecnie mam kompa athlona 1600, geforce 5200fx 128 ram i 768 ram- grając na low i 1024-768 gra chodzi plynnie. Czy jesli bym wymienił procka na szybszego poszloby mi na medium i przynajmniej 800-600?
z góry dzieki i pozdro
pes nadal rulez! biggrin.gif

moim zdanie to chyba najbardziej od karty graficznej zalezy

ja mam Athlona64 3000, 1GB/800 w dualu, Galaxy GeForce 7300GT DDR3 i w najwyższej rozdziałce w high deltalach chodzi tak samo jak na 800x600 w medium - czyli na środku boiska brakuje paru klatek do płynności
odpaliłem tez w low detalach i wtedy wygląda gorzej niż PES3!!
Moim zdaniem grafika jest śliczna, a napewno na moim kompie nie widzę pełni jej możliwości.
Na poczatku ten pes tak jakby smierdział fifą, ale jak z kazdą kolejną wersją po kilkunastu meczach stwierdzam ze jest poprostu genialny. Wyeliminowali wszystkie najbardziej denerwujące błędy w 6, teraz więcej jest przypadkowości, nie zawsze o powodzeniu decydują skile, naprawe mi się to podoba.
Jesli zrobią cos zeby full wersja działała płynniej na słabszym sprzęcie to ta gra będzie prawdziwym arcydziełem! :]
zagroo
mi tam sie demko podoba mam nadzieje ze w pelnej wersji poprawia błedy i bedzie juz cacy ,a te demko to chyba jakas konwersja z xboxa? pelna wersja tez taka bedzie :/?
Rand
Wg mnie nowe Pro Evo jest bardzo dobre ale na początek mam takie dwa pytania.

1. nie moge znaleźć opcji indywidualnych zawodników, chodzi mi o strzałki i zaangażowanie w obrone. Macie pojęcie gdzie to jest??

2. Dopiero w sumie teraz zwróciłem uwage na pewna sprawe. Otóż podczas zmieniania składu gdy zakreślimy jakieś nazwisko i nacisniemy przycisk (trójkąt- przycisk od podania na wyjscie) to pokazują się liczby na pozycjach gdzie grają zawodnicy jest to team work, albo coś takiego. Na czym to polega??

Gdy wprowadzam innego zawodnika zmieniaja sie liczby dla całej drużyny czy to jest istotne?? i co to daje??

PS jakoś w poprzednich czesciach na to nie zwracałem uwagi....
majkelkofi
Cytat(Rand @ Sep 27 2007, 19:23:26) [snapback]187228[/snapback]
Wg mnie nowe Pro Evo jest bardzo dobre ale na początek mam takie dwa pytania.

1. nie moge znaleźć opcji indywidualnych zawodników, chodzi mi o strzałki i zaangażowanie w obrone. Macie pojęcie gdzie to jest??

2. Dopiero w sumie teraz zwróciłem uwage na pewna sprawe. Otóż podczas zmieniania składu gdy zakreślimy jakieś nazwisko i nacisniemy przycisk (trójkąt- przycisk od podania na wyjscie) to pokazują się liczby na pozycjach gdzie grają zawodnicy jest to team work, albo coś takiego. Na czym to polega??

Gdy wprowadzam innego zawodnika zmieniaja sie liczby dla całej drużyny czy to jest istotne?? i co to daje??

PS jakoś w poprzednich czesciach na to nie zwracałem uwagi....

1. Nawet nie szukałem, mecz jest tak krotki ze nie zdarze zadnych załozen taktycznych realizowac tongue.gif

2. To jest gra zespolowa, wspołpraca. Jak najedziesz na nazwisko grajka i dasz ten trojkacik to przy innych pokarza sie liczny. Im wieksza tym lepiej będzie z takim zawodnikiem współpracował, lepiej jest zgrany ten zaznaczony. Tak mi sie przynajmniej wydaje ;]
kornel199
Cytat(saluch @ Sep 27 2007, 19:19:28) [snapback]187223[/snapback]
a reszte jaką masz?

itel 2.8GHZ i 1.5gb ramu

Cytat(rahh @ Sep 27 2007, 18:58:37) [snapback]187211[/snapback]
Nie mowcie o grafice na low...

Ja po 7 latach wymienilem kompa dla pesa i kilku innych nadchodzacych gier :]
Wszystko na full, max rozdzielczosc i smiga pieknie rolleyes.gif

troche pogralem i co zauwazylem w nowym pesie ohmy.gif ^^

- mozna strzelić bramkarzowi kanałem ;] strzelilem tureckiemu wychodzącemu bramkarzowi centralnia w jajka i ladnie sie odbiła i wpadła dołem ;]
- mozna zalozyc siatke obroncy też.
- pobawcie sie L1 czyli "Q". oprocz teego machania i flip flapa mozna zrobic jeszcze takie przelozenie i zejscie w bok.
- jest nowy strzał ten taki firmowy Quaresmy zewnetrzną czescia stopy, fajnie to wygląda.
- troche za czesto kartki.
- jakoś tak lepiej napastnicy wychodzą do prostopadłych piłek, lepiej ale obroncy i tak łatwo nie da sie zgubić.
- kozacki jest drybling ogolnie i ladnie mozna sobie kogos zwiesc, wystawić i strzelic z dystansu ;]
- ripleje wkoncu są dłuzsze... spoko beda komplikacje calych akcji =]
- fajnie mozna sobie pogrywać z pierwszej piłki i sie zastawiać.
- bramkarze lepiej wychodza do pilku, rzucają sie i wybijaja a nie lapią za kazdym razem ;f

Nie moge sie doczekać pełnej wersji żeby pokarać all Barcą =]

ej jak sie zaklada siate obroncy?
Scooby-Doo
HAHA jaka beka. Nie wiem czy mieliście coś takiego ale ewidentny samobój a gol zaliczony napastnikowi mojemu który uderzył piłkę głową i nie było szans by z tego padł gol xD
http://img339.imageshack.us/my.php?image=samtu3.jpg
Tu zdjęcie jak Andrade pakuje piłkę pięknym szczupakiem do swojej bramki biggrin.gif
BombeL1946
W poprzedniej swojej wypowiedzi nie zwróciłem uwagi na szczegóły. Głównie chodzi mi tu o siatki, trochę wyglądają jak z jakiejś ligi okręgowej, gdzie siatka ledwo sie trzyma i ma pełno dziur, no a te belki to tak jakby ktoś wziął wieką igłę i liną przyszywał siatkę do murawy. Ogólnie warto było ściągać 6h te demo ażeby sobie teraz przetestować nową odsłonę PES'a. Ktoś wcześniej napisał o gwizdku sędziego, faktycznie jest tragiczny a gdy próbujemy odebrać piłkę przeciwnikowi to też taki sztuczny dźwięk się wydobywa.

P.S Ktoś wcześniej wrzucił jakiś minipatch i miała tam być niby nowa kamera. Ja takowej nie widze, możesz napisać jak ją zmienić?
mati
Co do grafiki to:

Szkoda że to demo takie niedorobione. A co najgorsze Pesowi nigdy wcześniej nie było tak blisko do fify jak właśnie teraz. Trochę mnie dziwi że konami wypuszcza tak niedorobioną wersje, mam nadzieje że do premiery wszystko poprawią. W szczególności rażą niedoróbki techniczne, widać że to robiona na szybcika konwersja z xboxa 360 smile.gif Optymalizacja kodu pod blaszaki wypadła fatalnie. Grafa na low to śmiech na sali, pierwsze co przyszło mi na myśl jak to zobaczyłem to we 2002 smile.gif Na medium jest już dużo lepiej ale i tak razi dysproporcja w wykonaniu zawodników a samego stadionu który znowu razi sztucznością i plastikowym wykonaniem. Szkoda że Konami poszło na łatwiznę ale mam nadzieję że do daty premiery dopracują chociaż część błędów.

qbawwy
ja mam dziwny problem, a mianowicie na ustawieniach medium lub high, gra zwalnia strasznie. nie chodzi tu o fps, bo pomimo słabego sprzetu, na medium podczas gry utrzymuje sie minimalnie 30 fps i widac ze gra idzie płynnie, ale jest strasznie wolno. czym to moze byc spowodowane?
miancio
Ludzie weźcie pomóżcie? Jak to załączyć? mam na dysku D 45,5 gb wolnego i pisze, że za mało miejsca ;/ co robić?
bober
kurde powie mi ktos co zrobic zebym mogl grac w rodzielczosci wiekszej niz 640x480? nie moge przestawic nic ani na medium ani na high a tak sie nie da grac hehe
Dominoz
Cytat(bober @ Sep 27 2007, 21:59:49) [snapback]187335[/snapback]
kurde powie mi ktos co zrobic zebym mogl grac w rodzielczosci wiekszej niz 640x480? nie moge przestawic nic ani na medium ani na high a tak sie nie da grac hehe

Zmień kompa- to od tego.
bober
ta chyba za mocny jak mam geforce;a na directx'a 10:) wiec nie to.
herus
@qbawwy zaznacz w opcjach Wait for Vsync smile.gif i Use frame skipping wink.gif
reS
Po wielu komentarzach przeczytanych bałem sie, że nowy pes będzie poziomem dorównywał do fify. Na szczęście nie ma to, jak samemu przetestować grę i wyrobić sobie własne zdanie wink.gif Jestem ogólnie pozytywnie nastawiony na nowego pesa. Biorąc pod uwagę, że to wersja demo i pewne rzeczy mogą się zmienić, myślę że skusze się na oryginała smile.gif pzdr
qbawwy
thx Herus. że tez na to nie wpadłem xD
bjk
P.S. - Mam jeden jedyny problem...w rozdziałce 1024x768 16:9 mam dziwną jakby przezroczystą kreskę na monitorze. Owa kreska lekko rozmazuje miejsce, gdzie się znajduje. Wiem, że brzmi to jakby wziął to z kosmosu, ale tak po prostu się dzieje. Nie jest to wada monitora. Karty graficznej też raczej nie wink.gif. Bo w Pesie 6 normalnie nic takiego nie występuje. Ani w żadnej innej grze. Macie jakieś propozycje ? Z góry dzięki. Pozdrawiam.

nie przejmuj się tym ja to mam juz od pes5 i sie przyzwyczailem poprostu tak jest i juz mi to nie przeszkadza a wedlug mnie to jest wina karty(gralem na gf niepamietam jakim teraz gram na gf 7300 gt i dzieje sie to samo. Mi sie wydaje ze chodzi o to gt ale moge sie mylic) i nie wazne na jakiej gram rozdzielczosci to samo mi sie dzieje:) da sie grac!
Milerinho
co tu duzo mowic o nowym pesie ogolnie gra moze sie komus podobac ale jednak mnie nie powala na kolana po pierwsze fatalne boisko ale wiadomo kwestia czasu i bedzie po krzyku nastepnie gwizdek sedziego co to jest?? odglos kopanej pilki to samo nie wiem poco to zimeniali w pesie6 bylo to ok. Mi sie bardzo nie podobaja bramki otoz wolalbym juz te z pesa 6 niz te z nowego pesa bo nie wiem co oni chcieli wymyslec zaiast belek ale to wygląda jak worki z piaskiem oolnie bramki fatalnie zrobione a jak widzialem mnostwo screenow to na kazdym stadionie z tamtych screenow sa owe worki z piaskiem nie zauwazylem takze inneo rodzaju siatek wszytkie takie same, moze i jestem drobiazgowy, ale czegos sie w koncu oczekuje po roku czekania na nowego pesa ;/ ;/ powiem szczerze ze gameplay jest na dobrym poziomie i w sumie nie powinienem prownywac pesa2008 z pc z Fifą XboXa, ale bedac na zakupach zauwazylem w empiku konsole i byla tam owa fifa to mnie powalila na kolana ze wzgledu na to co sie przentuje na pc calkie inna gra na pc co rok taka saam gra a tu calkiem cos innego. Ogolnie mowiac oczekiwalem czegos lepszego po nowym Pesie, mam nadzieje ze w koncu beda dobre przyspiewki na stadionach i w co niewierze te belki w bramkach bo jezeli bede chcial ogladac na kazdym stadionie takie same bra,mi to wystarczy ze zalacze fife, w ktorej pilka jak wpada do bramki i sie odpija od belki leci do gory... czego nie zauwazylem jescze w pesie ;/ ogolnie bramki wygladaja jak w Ameryce Pld.
Grafika stoi na bardzo wysokim pozioime. Ale coz mnie narazie PES nie zachwycił trzeba czekac do Finalnej wersji gry wtedy cos wiecej powiem na ten temat... jak narazie mam mieszane uczucia.

moglyby te bramki w pesie wygladac chociaz tak Screen a nie jak z workami z pisakiem;//

pozdrawiam

a oto link do obszernej ilosci screenow.... --> Screeny smile.gif
Venomik
ja po demie jestem ogolem na plus...wkurwia tylko to ze znow zjebali sedziowanie...nie ma ostrzezen za faule tylko wieksdzosc ich konczy sie zoltym kartkami i to wiekszosc takich przy ktorych nie jeden sedzia zawachalby sie czy wogole gwizdac faul a juz nie mowie o wlepieniu kartki...no i brak kartek za bostry faul gdy utrzymamy sie przy pilce i sedzia pozwolil grac przywileje...w pes 6 bylo tak ze jak pilka nie byla w grze toi wracal do tej sytuacji z przed paru chwoil i wlepial kartke...a w nowym pesie jesli sie utrzymamy przxy pilce i bedziew przywilek to juz kartki nie zobaczymy...a nie ktore z tych fauli sa przesadnie ostre i zadnej kary dla komputera za to...o sposobie portuszania sie pil.karzy to juz nawet nie wspone...,wyglada to tragicznie...nie wyeliminowali takze z pes6tejk bardzi irytujacej rzeczy ze czasem jak biegniemy z pilka i jest przy nas przeciwnik tyo tak dziwnie nas wypoycha automatycznie na aut lub rog,...niby nic takiuego tylko najgorsze jest to ze chodzbysmy nie wiem co robili i naciskali to nic nie reaguje...irytujace troche...ale i tak jest lepszy jak pes6 ....gdyby tylko wrocili do schematu sedziowania z pes6 to bylo by idealnie...a i czasem tnie pod polem karnym...nawet na b.mocnych kompach:(
JuveR
Ja po demie również jestem na plus. Podoba mi się to że nie da się już grać schematami, bo czasami piłkarzowi odskoczy piłka, niekiedy niedokładnie poda. Grafika naprawdę dobra, choć murawa mogłaby być lepsza. Należy pamiętać, że jest to pierwszy next-genowy PES ( nie to co Fifa że co roku takie same wymagania biggrin.gif ). Bramki podobają mi się bardzo, ale z tymi workami z piaskiem to przesadzili ( na początku myślałem, że to jakieś neony, takie jak w GTA SA). No i nie poprawili sędziowania, a to odpycha niektórych graczy od PESa dry.gif Teraz czekam na dzień w którym otrzymam PESa 2008 rolleyes.gif
Scooby-Doo
"No i nie poprawili sędziowania, a to odpycha niektórych graczy od PESa" - JuveR

Ja bym powiedział że to odpycha ale graczy w PESie biggrin.gif hehe nie wiem czy było to możliwe w PES 6 ale zderzyłem się z arbitrem biggrin.gif normalnie myślałem że padnę tongue.gif a oto jak do tego doszło biggrin.gif :
http://img245.imageshack.us/my.php?image=sdzia1ne4.jpg
i
http://img220.imageshack.us/my.php?image=sdzia2en8.jpg
konradinho2
To norma wink.gif Ja już parę razy zaliczyłem spotkanie gracz-arbiter biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.