Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Nas Czeka W Update Oe
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
mcraczek
Jako użytkownik Moorhunta gorąco polecam. Łatwy w obsłudze i fenomenalne transfery! Naprawdę warto umieszczać tam pliki.
19cHojny10
Cytat(migimaster @ Sep 20 2007, 23:04:55) [snapback]185347[/snapback]
Jak ktos mial do czynienia z p2m i z programem MoorHunt, to wie jakie to proste, szybkie i przyjemne.I z tego co sie orientuje to mozliwosc sciaganie nie jest uzalezniona od tego czy ktos posiadajacy plik ma akurat wlaczony komputer (tak chyba jest w torrencie).Bo wtedy tez liczy sie mozliwosc uploadu (co z tego ze ktos ma lacze 1mb,jak gosc wysylajacyma 256 kb).W MoorHunt sciaga se max.

Cytat(mcraczek @ Sep 21 2007, 00:02:47) [snapback]185351[/snapback]
Jako użytkownik Moorhunta gorąco polecam. Łatwy w obsłudze i fenomenalne transfery! Naprawdę warto umieszczać tam pliki.

Podpisuje się, to naprawde dobre rozwiązanie
danielos92
Cytat(T-Mac @ Sep 20 2007, 22:30:37) [snapback]185338[/snapback]
umnie komp chodzi non stop wlasciwie, bo musi (nie pytajcie dlaczego i tak nie powiem ) wiec bede udostepnial na torrencie
wiec tak upload bedzie na rapidzie i torrencie tyle z mojej strony a jak ktos wrzuci gdzies indziej no to spoko

Cytat(Piter23 @ Sep 20 2007, 22:50:45) [snapback]185344[/snapback]
i takie podejscie mi sie podoba;] czyli jest nas dwoch:)

Ja też się podpisuje pod torrentem.smile.gif Ja też znajde napewno czas zeby Wam wszystkim pomóc.smile.gif Jest nas trzech Piter23:)
potter
Ja proponuje plikuś.pl , szybki up , szybki download , mozna umieszczac duze pliki i chyba ich nawet nie kasuja , tylko trzeba miec konto , ale to darmowe i robi sie 10 sek
zomek
ja jestem za torrentem , chyba najlepszy sposób , ale jaki będzie to będzie ;D pozdro
polop
www.mihd.net można uplodowac 500mb. w jednym pliku a trensfer nawet spoko :]
Piter23
Dobra czyli jest już kilka sposobów ale wszystko zależy od T-mac'a więc ja proponuje zrobic kilka rozwiązań:
- torrent
- moorhunt
- rapidshare

Jeżeli T-mac sie zgodzi to mozna sprobować na te 3 sposoby. Czekamy na odp T-mac'a
zomek
nie myśl ze cię krytykuje albo cos ale według mnie lepszym serwerem jest file front bo dla tych osób co mają stałe ip to zanim ściągną z rapida to trochę minie przez limity a na ff nie ma limitów
Kormoran
Czy w update będzie więcej twarzy? Od czasu wypuszczenia przez Was 2.0 wyszło naprawdę wiele twarzy wysokiej jakości... zresztą sami dobrze o tym wiece. smile.gif
Piter23
Masz rację. Więc najlepiej jak poprostu wrzuci na filefront, moorhunta i torrenta i z głowy:P tylko to troche potrwa i zobaczymy co na to T-mac.

E:
Cytat
Czy w update będzie więcej twarzy? Od czasu wypuszczenia przez Was 2.0 wyszło naprawdę wiele twarzy wysokiej jakości... zresztą sami dobrze o tym wiece.

Napewno bedzie duzo więcej nie martw się autorzy zadbali o to;)
zomek
a tak z innej beczki słyszałem że twarze jakich używamy do pes 6 nie będą działać do PES 2008 czy to prawda?
OskaR
Zobaczymy jak wyjdzie PES 2008 czy beda dzialac, ale chyba zadne dodatki nie beda dzialc bo to w koncu next-gen

P.S.
Ja tez mam kompa non-stop wlaczonego wiec jak bedzie torrent to mozecie na mnie liczyc.
michalek1985
a jak ktos z dobrym laczem pozasysa to niech machnie na FF w ramach wspierania glupich radiowek rolleyes.gif laugh.gif
T-Mac
Patch najprawdopodobniej wyjdzie w niedziele
gdbym dzis nie szedl na noc do pracy to moze i wyrobil bym sie na jutro, nie tylko patchami czlowiek zyje smile.gif
Scooby-Doo
No i dobrze jest. Mi tam niedziela pasi smile.gif
kksm
Supeeer. Czekam na uptadzik. PoZdRo dla OEmakerów
zomek
dla mnie nawet jakby patch miałby być za tydzień to i tak by sie nic nie stało , wszyscy cenią was za robotę którą robicie w koncu nie musicie a jednak wiec wielki szacunek nie macie sie co spieszyć , bo jeszcze jakiś błąd będzie , a potem ludzie pretensje mają że błędy jak tak poganiają pozdro ;D
olo
dokladnie... wkurzaja mnie ludzie co mowia, ze "predzej wyjdzie pes 2008" i narzekaja na czas wydania... a z tym jest tyle roboty ze 99% uzytkownikow nie chce robic takiego wielkiego dodatku. Dobrze, ze sa tacy jak T-Mac czy Orange, ktorzy to robia i 2 tygodnie czy miesiac w przod nie robi wielkiej roznicy...
Gratuluje wszystkim juz teraz, mam nadzieje super patcha
pozdrawiam
Windziak
T-Mac niedziela idealna! biggrin.gif

Najpierw 14.30 meczyk Wisełki, jedynie z perspektywy widza telewizyjnego co prawda ale $$$ potrzeba tongue.gif

Później instalacja patcha, i gra do późnej nocy biggrin.gif

C'est geniale!!! biggrin.gif

Fantastycznie ułożyłeś mi harmonogram na niedzielę... smile.gif
kamil1801
Windziak - z umiarem proponuję podchodzić do tego wieczornego grania, bo jak się rzuci na to 4 miliony przyssawek to ciężko o to będzie wink.gif biggrin.gif

BTW, rozumiem że to jest wersja 3.0, ale na jakiej zasadzie jest ona robiona? Update`u - czyli dogrania jakiś plików do zainstalowanej już wersji 2.0, czy zupełnie nowa wersja bazowana na poprzedniej wersji?
T-Mac
bedziesz mogl dograc do 2.0 (chyba nic sie nie powali) lub na czysta gre bo update 3.0 to wszystko co bylo dotychczas plus nowe rzeczy
Orange_91
Cytat(T-Mac @ Sep 22 2007, 06:45:19) [snapback]185611[/snapback]
bedziesz mogl dograc do 2.0 (chyba nic sie nie powali) lub na czysta gre bo update 3.0 to wszystko co bylo dotychczas plus nowe rzeczy

Ja bym jednak radzil wgrywac na czysta gre bo zawsze moze sie cos popieprzyc. smile.gif .
seseba
Siema, dawno tu mnie nie było biggrin.gif widzę że patch zapowiada się cudownie. Pamiętam te czasy jak się robiło stroje i piłki do 1.0v. smile.gif dla tych co ciągle sie pytają kiedy wyjdzie patch i co stękają cały czas ze PES 2008 wyjdzie szybciej.... jak jesteście takie kozaki to czemu wy nie wydajecie dodatków. Swojego czasu zrobiłem OF'a z OE do PES 6 jeszcze przed tymi patchami potem pomagałem przy OE Patch i wiem jaki to trud, spróbujcie zrobić np. jeden strój tylko jeden, a wtedy pogadamy. Pomyślcie nad sobą zadajecie 100 takich samich GŁUPICH pytań jak stado baranów. Wstyd mi za was, wstyd że wogóle żyją tacy ludzie w Polsce....Pozdro dla ekipy i czekam na 3.0v będzie cudownie smile.gif
zomek
zgadzam sie to jest nienormalne jakby sie ludzią gdzieś śpieszyło :/
Szymanzo
seseba ma racje, ludzie nie napalać sie tak, trzeba być cierpliwym ;/
Kormoran
A ja jeszcze kontynuować chciałbym wątek twarzy w 3.0. T-Mac, mógłbyś mi powiedzieć, czy będzie zawarta większa ilość tych twarzy, które szczególnie pojawiły się w ostatnich kilku miesiącach w dziale edycji "z licencją PRO" na tym forum?
T-Mac
no troszke dodałem mord

w update nie bedzie stadionow poniewaz Orange przy wersji 2.0 z uploadowal bardzo duzo aren, wiec nie ma sensu tego samego drugi raz wrzucac
Namyk
a bedzie stadion arki gdynia ?
Windziak
No ale stadiony np. Arki, Poloni Bytom, i inne których dotychczas nie było chyba się pojawią? rolleyes.gif
Orange_91
Cytat(Windziak @ Sep 22 2007, 13:28:29) [snapback]185697[/snapback]
No ale stadiony np. Arki, Poloni Bytom, i inne których dotychczas nie było chyba się pojawią? rolleyes.gif

A masz takie stadiony? Jesli tak to podeslji to chetnie zamiescimy w patchu bo my niestety takich stadionow nie posiadamy a wyczarowac ich nie wyczarujemy.
MATT2012
ale przecież criss w swoim temacie o budowie stadionu arki napisał że będzie ona w Oe v3.0!
Orange_91
Cytat(MATT2012 @ Sep 22 2007, 13:38:03) [snapback]185701[/snapback]
ale przecież criss w swoim temacie o budowie stadionu arki napisał że będzie ona w Oe v3.0!

No tak ale on to robi 100 stadionow naraz i zadnego jeszcze nie skonczyl w tym arki gdynia.
MATT2012
a co ze stadionem np. ŁKS by seen and teofilak??
T-Mac
moze takie pytania to nie w tym temacie
skad ja moge wiedziec co z tym stadionem jak go nie robie nie robilem i nie bede robil
krolu
Cytat(MATT2012 @ Sep 22 2007, 13:50:56) [snapback]185705[/snapback]
a co ze stadionem np. ŁKS by seen and teofilak??

stadion juz dawno wydany i nawet jak Orange czy Tmac nie umieszcza go w update to chyba zaden problem wrzucic sobie go samemu...
MaTTiX
Witam wink.gif patch jest kozacki brawa dla autorów wink.gif lecz nie przypadły mi do gustu flagi dla ruchu chorzów wiec stworzyłem swoje flagi ->

lecz mam problem z wgraniem ich do Pesa czy ktoś mógłby mi pomóc pozdRawiam wink.gif
krzych1921
Przrep[raszam A kiedy PremierA NAJNOWSZEGO PATCHA??
Jamnik
Heh, temat nie wałkowany od pół roku był - nie potrzebnie odświeżyłeś :|

Z tego co się orientuje to Pol-Evo nie robi już update...
Orange_91
Cytat(krzych1921 @ Mar 5 2008, 17:30:20) *
Przrep[raszam A kiedy PremierA NAJNOWSZEGO PATCHA??

Tak jak Jamnik napisał, OEP skończył sie na v3.0 i więcej updatów nie będzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.