Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Nas Czeka W Update Oe
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
V!N
Jakby niepatrzeć jesteśmy w końcówce lipca, a patcha nima ; P
Pewnie wyjdzie jakoś przed następną kolejką OE ; )
Dominoz
Na pewno wasze popędzanie nic nie da, tylko będzie wkurzać tworzących tego patcha...
Z resztą i tak za jakiś miesiąc, półtora wyjdzie PES 2008 xD

Mam nadzieje, że szybko pojawi sie KitServer i jakiś OE Patch xD
INTELEKT
Nikt nikogo nie popędza. A jeśli chodzi o nowego PESa to nie wiadomo jak tam będzie z modyfikacją.
ookash
Cytat(Dominoz @ Jul 29 2007, 11:33:58) [snapback]168493[/snapback]
Na pewno wasze popędzanie nic nie da, tylko będzie wkurzać tworzących tego patcha...

za miesiac to moze demko zobaczysz ;] a na pelna wersje to trzeba bedzie poczekac troche dluzej cos tak czuje ....
a wersja 2.0 tegopatcha tez jest bardzo dobra wiec nie marudzic tylko grac tongue.gif
Szymanzo
napewno cos wymysla na nowego pes'a : ] ... tym czasem czekajmy na OE patch update v3.0 smile.gif
T-Mac
jezeli dostane urlop w pracy w tym tygodniu bede mial 6 dni wolnego no i przez ten okres bede chcial zakonczyc prace nad of a wtedy to tylko z gorki
bartek-brt
Cytat(Dominoz @ Jul 29 2007, 11:33:58) [snapback]168493[/snapback]

PES jak zwykle wyjdzie w listopadzie bo zawsze koledze mu na urodziny nagrywam:P Ale też powoli zaczynam sie obawiać że długo sobie nie pogram w OEP bo nowym pesikiem sie zajaram:P

Pozdro dla osób robiących OEP!!
pitors
Kiedy będzie ten update OE,bo nie mogę się doczekać biggrin.gif? W najbliższych dniach?
migimaster
do listopada jeszcze dluga droga.OE bedzie juz na polmetku.A pytamy kiedy bedzie bo wstepnie mowiono ze bedzie to termin startu OE (ktory juz minal) nikt nikogo nie popedza, tylko jestemy bradzo ciekawi jak to wyszlo (mnie osobiscie baradziej interesuje nowa bundesliga niz OE).Czekamy z niecierpliwoscia na patcha i zyczymy szybkiej i owocnej pracy.
Szymanzo
T-Mac pisał, że jak dostanie urlop to dokończy OF'a w tym tygodniu. Więc trzeba jeszcze poczekać ten tydzień jeszcze.. nie ukrywam, że sam sie niecierpliwie, ale trzeba sie uzbroić w cierpliwość i czekać ... pozdrowienia dla ekipy POLEVO
Namyk
czekam czekam i sie nie moge doczekac unsure.gif
artysta germanista
Cytat(T-Mac @ Jul 29 2007, 23:05:58) [snapback]168700[/snapback]
jezeli dostane urlop w pracy w tym tygodniu bede mial 6 dni wolnego no i przez ten okres bede chcial zakonczyc prace nad of a wtedy to tylko z gorki

I KURWA NIE PYTAC-TIMAK WSZYSTKO WYJASNIL
BJS
Marzy mi sie aktualny skład ełksy, i koszulki aktualne no i twarze. Oraz zeby ktos poprawil ten stadion elksy bo ten by seen ma trawke dwukolorową, i miniaturke jakąś taką inną niż wszystkie brzydką. Z góry dzięki. Jak cos to moge zapodac koszulki sklad.
Mooner
To wiadome, że patch musi wyjść po zakończeniu okna transferowego.. No chyba, że twórcy chcą później mały update zrobić z najnowszymi transferami..
Życzę powodzenia, w tworzeniu patcha.. smile.gif
ComeBack
Cytat(e_adrian @ Aug 3 2007, 19:14:39) [snapback]170380[/snapback]
I KURWA NIE PYTAC-TIMAK WSZYSTKO WYJASNIL

Ty wez sie opanuj...bys tak w domu powiedzial to by ci mama dala internet...troche kultury
POZDRAWIAM;)
eye63
Cytat(BJS @ Aug 3 2007, 20:58:38) [snapback]170406[/snapback]
Marzy mi sie aktualny skład ełksy, i koszulki aktualne no i twarze. Oraz zeby ktos poprawil ten stadion elksy bo ten by seen ma trawke dwukolorową, i miniaturke jakąś taką inną niż wszystkie brzydką. Z góry dzięki. Jak cos to moge zapodac koszulki sklad.

BJS - masz aparat cyfrowy? Podjedź na trening ŁKS-u i strzel jak największe zdjęcia piłkarzom. Chodzi o twarz - patrzącą wprost w obiektyw, bez uśmiechu na ustach. Gwarantuję Ci, że jeśli zrobisz takie duże foty i je zamieścisz w portalu, to Ci ktoś tych piłkarzy zrobi.

Cytat(ComeBack @ Aug 4 2007, 10:49:00) [snapback]170538[/snapback]
Ty wez sie opanuj...bys tak w domu powiedzial to by ci mama dala internet...troche kultury
POZDRAWIAM;)

Hehehe - very nice. Comeback prowadzi akcję "wprowadźmy kulturę na forum" ? wink.gif
BJS
Cytat(eye63 @ Aug 4 2007, 11:53:36) [snapback]170553[/snapback]
BJS - masz aparat cyfrowy? Podjedź na trening ŁKS-u i strzel jak największe zdjęcia piłkarzom. Chodzi o twarz - patrzącą wprost w obiektyw, bez uśmiechu na ustach. Gwarantuję Ci, że jeśli zrobisz takie duże foty i je zamieścisz w portalu, to Ci

Ciul z twarzami, i tak ich prawie nie widać jak sie gra. Niech ktoś chociaz poprawi ten stadionik oraz da akualne składy i stroje.
Mooner
stadionu tym bardziej nei widać..
A twarze widać chociasżby po zdobyciu bramki, chce widzieć reissa a nei jakiegoś ciula
czekajmy cierpliwie.. ale pewnie jak wyjdzie update znów będzie czekac n akooejny... ;p
polop
Może ktoś zrobi twarze paru polskich sędziów np. Gilewski i wrzuci do patcha smile.gif ?

To tylko mały pomysł tongue.gif
Orange_91
Cytat(polop @ Aug 4 2007, 17:12:42) [snapback]170670[/snapback]
Może ktoś zrobi twarze paru polskich sędziów np. Gilewski i wrzuci do patcha smile.gif ?

To tylko mały pomysł tongue.gif

Nie ma problemu my rowniez kiedys o tym myslelismy tylko jest maly problem bo nie ma dobrych fotek zeby zrobic taka twarz a przeciez nie wyczarujemy.
potter
Grzegorz Gilewski
PHOTO
migimaster
Mozna przeniesc tutaj moj post z tematu Orange Ekstraklasa Patch z Aug 1 2007, 21:04:47, bo pomylilem tematy,nikt mi nie odpowiadal i dopiero teraz zauwazylem ze jak sie otworzy temat "Co Nas Czeka W Update Oe" to dalej jest napisane "kolejne poprawki...."

Dopiero dzisiaj zainstalowalem patcha 2.0 i musze przyznac ze w porownaniu do poprzednika to jest rewolucja.Wszystko wyglada graficznie lepiej.Ladne menu, fajna muzyka no i bundesliga rolleyes.gif Ale moim zdaniem nalezy zmienic:

Menu formacji (jest nieczytelne)
Wielkosc zegara (i mi sie wydaje ze po prawej stronie lepiej wygladal)
Przyspiewki sa troche za cicho albo zbyt slabej jakosci (jezli je ktos zna to rozpozna, ale jak ktos slyszy pierwszy raz to moze miec problemy)
Oznaczenie pozycji zawodnika na pasku w trakcie meczu jest troche za male (i chyba nie potrzebnie pochylone)
Za duzo graczy ma czerwone korki (niektorzy wygladaja jakby w szpilkach grali)

Aha ktos juz mial ten problem, wyskoczyl mi bialy prostakat zamiast zegara i reklamy
polop
No fakt trudno znaleźć duże zdjęcia polskich sędziów ale wydaje mi sie ze pomysł dobry fajnie by to w grze wyglądało smile.gif

siedziałem trochę w necie i powiem wam ze żadnych ciekawych fotek sędziów nie ma chyba ze małe :/ czyli mój pomysł nie wypali szkoda sad.gif
INTELEKT
T-Mac możesz napisac jak prace idą? No i co z urlopem? wink.gif
Namyk
no własnie jak tam prace
T-Mac
Cytat(INTELEKT @ Aug 4 2007, 21:07:41) [snapback]170773[/snapback]
T-Mac możesz napisac jak prace idą? No i co z urlopem? wink.gif

urlop dostalem w poniedzialek mi sie konczy
myslalem ze wiecej zrobie ale i tak sporo zrobilem
zapoda mi ktos jakiegos of zagranicznego aktualnego bo chce przepisac formacje ligi hiszpanskiej smile.gif
Denilson1
Zrobicie twarz Pietrasiaka z GKS-y Bełchatów...prosze.....
FOTO
Kamiloxx
a ja bym prosił o 3 twarze z cracovii:
Kamil Witkowski
Kamil Karcz
Marek Pączek
Aha i na jaki serwer upniecie ???
Orange_91
Cytat(Denilson1 @ Aug 5 2007, 20:02:12) [snapback]171033[/snapback]
Zrobicie twarz Pietrasiaka z GKS-y Bełchatów...prosze.....
FOTO

Cytat(Sasuke_Kamil @ Aug 6 2007, 09:49:17) [snapback]171149[/snapback]
a ja bym prosił o 3 twarze z cracovii:
Kamil Witkowski
Kamil Karcz
Marek Pączek
Aha i na jaki serwer upniecie ???

A ja bym prosil o nie zasmiecanie tematu takimi postami.
A z tych fotek to sobie avatary zrobcie.
Kamiloxx
Za ile będzie patch ??? będzie w tym tygodniu ??? blink.gif blink.gif blink.gif
Denilson1
Cytat(Orange_91 @ Aug 6 2007, 10:55:32) [snapback]171169[/snapback]
A ja bym prosil o nie zasmiecanie tematu takimi postami.
A z tych fotek to sobie avatary zrobcie.

O Gilewskiego to niema sprawy że zrobicie , a jak się chce żeby zrobic najlepszego polskiego obrońce to nie.
Kamiloxx
Cytat
O Gilewskiego to niema sprawy że zrobicie , a jak się chce żeby zrobic najlepszego polskiego obrońce to nie.

Chłopie bo duzo twarzy będzie zawodników a sędzia będzie 1 raz w patchu !!!
Denilson1
no ok, ale Pietras był w jedenastce sezonu Orange , wiec jest jednym z najlepszych obrońców i pasowałoby zrobic jego twarz.....
Kamiloxx
Ponawiam pytanie Za ile będzie patch ??? będzie w tym tygodniu ???
Kamiloxx
Cytat(seen @ Jun 26 2007, 22:53:17) [snapback]157953[/snapback]
Z 2 ligi polecałbym zespoły Lechii , Śląska , Polonii Wa-wa i własnie GKSu Katowice tongue.gif

Ja bym wolał żeby zamiast Slaska była Wisła Płock wink.gif
EDIT : sorka za spam sad.gif
a może by wsiąść i zrobić twarze trenerów OE ???
I Znalazłem kilka zdjec sędziow : , ,
zgredzik90
A moze by zrobic dodatke aby w repleyu pisalo ile na godzine pilka lecia z jaka predkoscia
migimaster
Nie mam nic DO GKS-u Katowice ale on nie pasuje w innych zespolach.Proponuje zamiane na Sporting albo jakis zespol z Ameryki Pd., a Giekse wrzucic do 2 ligi (np za Odre Opole)
Co do tego zespolu to mozna by zrobic sonde (w innym temacie zeby tego nie zasmiecac).Bo sie zaloze ze przynajmniej polowa graczy wolalby tam inny zespol niz GKS.
barman_2000
nie rozumiesz że aby zagrać w master lidze tylko polskimi zespołami ten w others A też jest potrzebny a z ameryki ma być Boca za Juve
Namyk
Ja chciałbym zeby w updatcie pojawila sie pirotechnika na stadionach race, cool.gif serpentyny itd.
migimaster
Cytat(barman_2000 @ Aug 6 2007, 15:20:13) [snapback]171293[/snapback]
nie rozumiesz że aby zagrać w master lidze tylko polskimi zespołami ten w others A też jest potrzebny a z ameryki ma być Boca za Juve

Nie nie rozumie.Moze jestem za malo inteligentny.Ale jaki to ma zwiazek?
Denilson1
Cytat(zgredzik90 @ Aug 6 2007, 14:55:11) [snapback]171287[/snapback]
A moze by zrobic dodatke aby w repleyu pisalo ile na godzine pilka lecia z jaka predkoscia

Dobry pomysł !!!
Hal
Z tym pomysłem to do panów z KONAMI
migimaster
A ja nadal nie widze zwaiazku miedzy tym ze potrzeba umiescic jakas polska drozyne zeby grac masterlige polskimi zespolami, ktos moze mi wytlumaczyc?Jezeli to jest kogo wymysl.TO powiedzcie co sadzicie o zamienieniu w innych druzynach GKS-u jakims innym zespolem.
Orange_91
Cytat(Denilson1 @ Aug 6 2007, 11:47:30) [snapback]171187[/snapback]

Cytat(Sasuke_Kamil @ Aug 6 2007, 11:57:58) [snapback]171192[/snapback]
Chłopie bo duzo twarzy będzie zawodników a sędzia będzie 1 raz w patchu !!!

Kto wam napisal ze bedzie twarze Gilewskiego w patchu? blink.gif
Cytat(Denilson1 @ Aug 6 2007, 12:06:30) [snapback]171196[/snapback]
no ok, ale Pietras był w jedenastce sezonu Orange , wiec jest jednym z najlepszych obrońców i pasowałoby zrobic jego twarz.....

Nie ma problemu daj dobra fote a nie to co dales wczesniej.
Cytat(zgredzik90 @ Aug 6 2007, 14:55:11) [snapback]171287[/snapback]

Tego to raczej nie da rady jedynie panowie od konami mogliby takie cos wyczarowac.
Cytat(migimaster @ Aug 6 2007, 15:44:41) [snapback]171304[/snapback]
Nie nie rozumie.Moze jestem za malo inteligentny.Ale jaki to ma zwiazek?

A taki ze jak sie gra ML to w 1 lidze gra 16 druzyn a w 2 gra 8 i razem to daje 24 druzyny. I w patchu sa 24 druzyny polskie zeby mozna bylo zagrac w ML samymi polskimi w jednej z 1 lig i calej 2 lidze.
potter
A tak mniej więcej którego można się spodziewać updata?
Kamiloxx
Cytat(potter09 @ Aug 9 2007, 17:45:18) [snapback]172358[/snapback]
A tak mniej więcej którego można się spodziewać updata?

Kurde nie pytać się już ! będie kiedy będzie !
INTELEKT
T-mac jak prace idą? Skończyłeś już OFa?
Kamiloxx
PEWNIE JUZ SKONCZYL TERAZ ROBI CHYBA STROJE
Orange_91
Cytat(Sasuke_Kamil @ Aug 10 2007, 18:32:50) [snapback]172713[/snapback]
PEWNIE JUZ SKONCZYL TERAZ ROBI CHYBA STROJE

blink.gif A skad ty to wiesz? blink.gif Ja naprzyklad nic o tym nie wiem ale coz moze ty jestes lepiej poinformowany. blink.gif
INTELEKT
Stroje Torin robi, Orange91 może Ty byś napisał jak prace idą?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.