Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Nas Czeka W Update Oe
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Orange_91
Cytat(INTELEKT @ Aug 10 2007, 18:42:34) [snapback]172721[/snapback]
Stroje Torin robi, Orange91 może Ty byś napisał jak prace idą?

Ida dosc powoli. W weekend albo troche po nim bedzie skonczony of a potem trzeba bedzie dokonczyc reszte i zebrac wszystko w calosc i wrzucic na serwer. Ale nie jestem w stanie powiedziec dokladnie kiedy ukaze sie patch i kiedy wszystko bedzie skonczone.
Mooner
Nie popędzam, ale proszę tylko o potwierdzenie..
Na pewno nei w sierpniu? (mam nadzieję)
Przyanjmniej we wrześniu? np pod koniec?
INTELEKT
Dzięki Orange.
Orange_91
Cytat(Mooner @ Aug 10 2007, 19:43:10) [snapback]172756[/snapback]
Nie popędzam, ale proszę tylko o potwierdzenie..
Na pewno nei w sierpniu? (mam nadzieję)
Przyanjmniej we wrześniu? np pod koniec?

Chyba cie zmartwie bo najprawdopodobniej napewno w sierpniu i to nie tak dlugo jeszcze.
Kamiloxx
to teraz tylko cierpliwość ...
artysta germanista
mam pytanie:czy zrobicie jakies nowe flagii Legii,ponieważ te co był w ostatnim pathu to juz ich sie raczej na ł3 nie wywiesza??
voytazz13
A ja mam takie pytanie do tworcow, czy bedzie stadion stadion Legii w wykonaniu Walcza w patchu, czy on przekonwertowal go tylko do fify??
polop
Będzie chyba nowa paczuszka face Lecha T-Maca ?
Jacmen
Nie mogę się doczekać tego patcha. Pierwsza wersja była dobra, druga jeszcze lepsza już sam nie wiem czego się można spodziewać po trzeciej części wink.gif Mam pytanie do Orange 91 czy nie orientujesz sie ile będzie twarzy Widzewiaków bo mi na tym bardzo zależy z góry dzięki wink.gif Powodzenia przy patchu
Damian.
Cytat(polop @ Aug 13 2007, 00:41:44) [snapback]173493[/snapback]
Będzie chyba nowa paczuszka face Lecha T-Maca ?

Możesz być pewien że będzie. Timak napewno wrzuci swoją paczkę , przecież on tworzy tego patcha:D
Jacmen
Mam pytanie jak idą prace nad patchem pewnie nie tylko mnie to interesuje jeśli ktoś może odpowiedzieć niech odpowie z góry dzięki wink.gif
reS
zapewne prace idą do przodu smile.gif ze swojej strony mogę powiedzieć, że bootserver jest praktycznie skończony.
Jacmen
Dzięki za odpowiedz ale może wypowie sie ktoś więcej, bo buty to nie wszystko np. Of czy jest juz skończony i jakies szczegóły. Zawsze mogę pomóc poszukać strojów lub innych rzeczy wink.gif
polop
sorka że to pisze alei tak sie długo powstrzymywałem

kiedy mniej więcej zobaczymy Patcha albo czy dużo wam zostało do skończenia ?
luki007
Zal mi was na maxa nikt nie potrafi okreslic kiedy mniejwiecej wyjdzie patch ale najlepsze jest to ze niedlugo wyjdzie nowy pes i ten wasz patch nie bedzie nikomu potrzeby . Orange twoje odpowiedzi na pytania kiedy bedzie patch mnie rozjebuja laugh.gif
barman_2000
a mnie "rozjebują" twoje wypowiedzi, zanim wyjdzie nowy pes jeszcze trochę upłynie, a zanim zrobiony będzie jakiś patch z OE upłynie jeszcze więcej
T-Mac
Cytat(luki007 @ Aug 22 2007, 14:50:34) [snapback]176683[/snapback]
Zal mi was na maxa nikt nie potrafi okreslic kiedy mniejwiecej wyjdzie patch ale najlepsze jest to ze niedlugo wyjdzie nowy pes i ten wasz patch nie bedzie nikomu potrzeby . Orange twoje odpowiedzi na pytania kiedy bedzie patch mnie rozjebuja laugh.gif

kolejne 10%
jeszcze podobna wypowiedz a rozjebie cie BAN

madry taki jestes zrob cos sam
Windziak
HAHAHA.. Fajna kłótnia tylko nie wiadomo o co biggrin.gif Każdy chciałby żeby już wyszedł ten patchyk 3.0 ale bez przesady. Trochę cierpliwości wink.gif Ja naprawdę państwa którzy tak zapier****ją żeby to stworzyć bardzo podziwiam, bo mi by się z tym tak dla szerszej publiczki męczyć nie chciało. Wielkie brawa, i mam nadzieję że niedługo wasza nowa produkcja ujrzy światło dzienne smile.gif
polop
Nie przejmujcie sie patch za parę dni mowie wam tongue.gif
FIFINHO9393
A ten patch to uptade czy kolejna wersja OE rolleyes.gif
Kurt C.
Cytat
luki007 Napisano Aug 22 2007, 14:50:34

No to wiesz przykro mi że zawiode twoją teze ale znając panów z konami nowy PES będzie miał z max. 30 strojów oryginalnych może 40 i 7 piłek w tym 5 reaboka jak dla mnie żal i wole grać przez pół roku na totalnie wypieszczonym PESie 6 z pełni aktualnymi składami z 70% stadionami dopasowanymi do druzyn z zestawami koszulek dla kazdej druzyny w dobrej jakosci i z polską ligą rolleyes.gif. Jedyne co mi zostaje to czekać i grać w OE 2.0. I co najmniej do grudnia mam zamiar grać w PES'a 6... Naprawde uważam żę powinieneś być wdzięczny że ktoś chciał wyprodukować dla ciebie patcha później go ulepszyć w wersji 2.0 i robi dla ciebie go jeszcze 3 raz a ty zamiast grzecznie siedzieć i dziekować i pisać peany na cześć autorów patcha, jeszcze narzekasz... żal mi ciebie
Jacmen
Zgadzam sie z poprzednikiem jeśli ci ten patch nie odpowiada mimo że nie wyszedł to graj bez patcha kilka piłek straszna muzyka składy koszulki. Ja też sie nie mogę doczekać ale nie obrażam nikogo anie nie piszę bzdur pograj sobie w fife wink.gif
barman_2000
Cytat
Cytat(Kurt C. @ Aug 25 2007, 01:54:37) [snapback]177830[/snapback]

No to wiesz przykro mi że zawiode twoją teze ale znając panów z konami nowy PES będzie miał z max. 30 strojów oryginalnych może 40 i 7 piłek w tym 5 reaboka jak dla mnie żal i wole grać przez pół roku na totalnie wypieszczonym PESie 6 z pełni aktualnymi składami z 70% stadionami dopasowanymi do druzyn z zestawami koszulek dla kazdej druzyny w dobrej jakosci i z polską ligą rolleyes.gif. Jedyne co mi zostaje to czekać i grać w OE 2.0. I co najmniej do grudnia mam zamiar grać w PES'a 6... Naprawde uważam żę powinieneś być wdzięczny że ktoś chciał wyprodukować dla ciebie patcha później go ulepszyć w wersji 2.0 i robi dla ciebie go jeszcze 3 raz a ty zamiast grzecznie siedzieć i dziekować i pisać peany na cześć autorów patcha, jeszcze narzekasz... żal mi ciebie

w nowym pesie ma być 17 piłek nike, adidas, reebok, i bodajże puma, czytaj info a będziesz wiedział więcej, sorry za OT
FIFINHO9393
I tak wole PES 6 z OE patch niż PES 2008 z ulepszonym tylko gameplayem i tylko tyle.Po prostu dziwie sie osobom które narzekają na OE patch'a.Ten dodatek to cudo biggrin.gif biggrin.gif
V!N
Cytat
I tak wole PES 6 z OE patch niż PES 2008 z ulepszonym tylko gameplayem i tylko tyle.Po prostu dziwie sie osobom które narzekają na OE patch'a.Ten dodatek to cudo

Nawet niewiesz jak sie będzie grało w nowego PESa, a od razu go skazujesz na porażkę...
KKSFan
Cytat(V!N @ Aug 25 2007, 14:15:02) [snapback]177969[/snapback]
Nawet niewiesz jak sie będzie grało w nowego PESa, a od razu go skazujesz na porażkę...

Dokładnie... Ludzie nie wiecie co piszecie. w pesa 2008 mozna bedzie grac bez patcha.
T-Mac
w kazda gre mozna grac bez patcha przeciez to normalne

patcha do pes6 skonczymy i wydamy, nie obchodzi mnie czy go sciagniesz czy nie

Jacmen
T-Mac mam pytanie dużo wam jeszcze zostało, skończycie przed rozpoczęciem roku szkolnego ??? smile.gif
T-Mac
pewnie nie bo czekamy na zamkniecie okna transferowego
Orange_91
Cytat(jacmen @ Aug 25 2007, 15:46:03) [snapback]178006[/snapback]
T-Mac mam pytanie dużo wam jeszcze zostało, skończycie przed rozpoczęciem roku szkolnego ??? smile.gif

Zostalo tyle ze mozna by chyba w nadchodzacym tygodniu wydac patcha ale zaczekamy z tym do zamkniecia okna transferowego. Jeszcze szykuje sie pelny konwert komentarza z FIFY do PESa i beda najprawdopodobniej czytane nazwiska graczy z polskiej ligi.
barman_2000
Cytat(Orange_91 @ Aug 25 2007, 15:53:33) [snapback]178012[/snapback]
Zostalo tyle ze mozna by chyba w nadchodzacym tygodniu wydac patcha ale zaczekamy z tym do zamkniecia okna transferowego. Jeszcze szykuje sie pelny konwert komentarza z FIFY do PESa i beda najprawdopodobniej czytane nazwiska graczy z polskiej ligi.

Z tym to mnie zaskoczyłeś Orange, zapowiada się fenomenalnie, nie mogę sie doczekać
karolinho
Cytat(Orange_91 @ Aug 25 2007, 15:53:33) [snapback]178012[/snapback]

Kurcze was powini zatrudnić w cdprojekt żebyście zrobili OE w PESIE 2008 tongue.gif
Jacmen
Mam pytanie moglibyście dać kilka screenów z patcha chociaż jakiś przed smak tego co nas czeka pewnie nie tylko ja bym chciał je zobaczyć wink.gif
Orange_91
Cytat(jacmen @ Aug 25 2007, 16:30:11) [snapback]178034[/snapback]
Mam pytanie moglibyście dać kilka screenów z patcha chociaż jakiś przed smak tego co nas czeka pewnie nie tylko ja bym chciał je zobaczyć wink.gif

Tylko co mamy pokazac?
Jacmen
Składy niektórych drużyn np. Widzew, menu jak i inne ligi np. jakie utwory będą w patchu i inne zmiany ;P
Orange_91
Cytat(jacmen @ Aug 25 2007, 16:35:26) [snapback]178042[/snapback]
Składy niektórych drużyn np. Widzew, menu jak i inne ligi np. jakie utwory będą w patchu i inne zmiany ;P

Problem w tym ze ani nowych utworow ani nowych menusow w patchu nie bedzie:p. A cos ze skladow moze pozniej wrzuce.
A co do nowych utworow to jak ktos poda jakies propzycje to jeszcze mozna pomyslec o nowym soundzie.
polop
Chamilionaire - Ridin smile.gif moja propozycja
.:KUNA:.
Wow, ale bedzie patch, i te nazwiska;]
V!N
Widze że nietylko mnie zaszokowały wiadomości o patchu ;O
Na taki patch jesli potrzeba mógłbym nawet poczekać do wyjścia PESa 08 ; D
NA OE v.3 warto czekać. Pozdrawiam twórców ; ]
FIFINHO9393
A będą nowe koszulki cracovi??No i składy twarze?Prosze was bardzo o kilka screenów z Cracovią
V!N
Cytat
A będą nowe koszulki cracovi??No i składy twarze?Prosze was bardzo o kilka screenów z Cracovią

Stary jak chcesz żeby wyszedł jak najszybciej Patch to niezawracaj d**y twórcom takimi drobiazgami. Jak wyjdzie patch to sam zobaczysz.
PS: Myśle że napewno będą nowe koszulki Cracovii.
FIFINHO9393
Dzięki rolleyes.gif
Damian.
Zapowiada się b.dobry update. Z soundow to mozna by pomyslec o:
- Fort Minor - Remember The Name
- Houston - I Like That

Denerwuje mnie szczególnie nuta przy wyborze skladow (takie dziecko jakby , z reklamy Playstation)
FIFINHO9393
To żeby mieć OE v.3.0 to musze mieć OE 2.0.Czy moge OE v.3.0 zainstalować osobno???Bardzo prosze o odpowiedź.Z góry dzieki.
Flisak
Ja mam pytanie odnośnie komentarza z fify. Czy będzie to Dariusz Szpakowski, czy panowie którzy mówią po angielsku? Bo jeżeli mają być polskie nazwiska, to chyba raczej Szpakowski. Nie mylę się chyba?
FIFINHO9393
Pewno tak.Ale jak zwlykle komentarz w FIFIE bedzie do d***
INTELEKT
Może lepiej byłoby update mały zrobic po zakończeniu okna bo chciałoby się pograc chociaż w końcówce wakacji. Transferów za wiele już raczej nie będzie.
Orange_91
Cytat(Flisak @ Aug 26 2007, 15:56:32) [snapback]178382[/snapback]
Ja mam pytanie odnośnie komentarza z fify. Czy będzie to Dariusz Szpakowski, czy panowie którzy mówią po angielsku? Bo jeżeli mają być polskie nazwiska, to chyba raczej Szpakowski. Nie mylę się chyba?

To oczywiste ze Szpak i Szaranowicz.
Cytat(FIFINHO9393 @ Aug 26 2007, 15:58:52) [snapback]178384[/snapback]
Pewno tak.Ale jak zwlykle komentarz w FIFIE bedzie do d***

Chodzi ci o ten komentarz ktory bedzie w PESie? Czy o ten z FFIY 08 bo jak ten 2 to chyba ci sie tematy pomylily a tak pozatym to w fife jest lepszy polski komentarz niz w PESie.
Cytat(INTELEKT @ Aug 26 2007, 15:59:15) [snapback]178385[/snapback]
Może lepiej byłoby update mały zrobic po zakończeniu okna bo chciałoby się pograc chociaż w końcówce wakacji. Transferów za wiele już raczej nie będzie.

Patch wogole ma wyjsc po okienku i przed wakacjami go nie ujzysz.
Vadiim
Cytat(Damianinho @ Aug 26 2007, 14:58:05) [snapback]178362[/snapback]
Zapowiada się b.dobry update. Z soundow to mozna by pomyslec o:
- Fort Minor - Remember The Name
- Houston - I Like That

Denerwuje mnie szczególnie nuta przy wyborze skladow (takie dziecko jakby , z reklamy Playstation)

Prostymi dokladnie 4 ruchami mozesz zmienic sobie soundtrack w wybranym trybie smile.gif
zywul
Szkoda że patch wyjdzie po wakacjach, no ale trudno się mówi. W update zmieńcie tą piosenkę co się formacje zmienia przed meczem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.