Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Nas Czeka W Update Oe
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
FIFINHO9393
Cytat(Vadiim @ Aug 26 2007, 17:26:12) [snapback]178403[/snapback]
Prostymi dokladnie 4 ruchami mozesz zmienic sobie soundtrack w wybranym trybie smile.gif

To wolisz żeby składy były nieaktualne.Trzeba poczekać troche żeby patch był lepszy laugh.gif
migimaster
Cytat(Vadiim @ Aug 26 2007, 17:26:12) [snapback]178403[/snapback]
Prostymi dokladnie 4 ruchami mozesz zmienic sobie soundtrack w wybranym trybie smile.gif

Jakie to ruchy?
CO do piosenki w menu formacji, widze ze denerwuje chyba wszystkich wink.gif (mozna by ja zmienic na Chumbawumba thumbtumbing czy jakos tak tongue.gif)
Do muzyki dorzucilbym jeszcze Timbaland - the way I are,Ricky martin - la copa de la vida rolleyes.gif
polop
Fort Minor -Remember the name - http://pl.youtube.com/watch?v=o-AIrURDMxs
Chamilionaire - Ridin - http://pl.youtube.com/watch?v=Tvje81qH95c
50 cent ft justin timberlake - she wants it - http://pl.youtube.com/watch?v=-6TQr05UxBY

TA MUZA BYŁA BY SPOKO W PATCHU smile.gif
Dałem linki do youtuba aby każdy mogł odsłuchać w Chamilionaire - Ridin piosenka zaczyna sie od 20 sek.
Orange_91
Cytat(polop @ Aug 27 2007, 18:30:38) [snapback]178820[/snapback]
Fort Minor -Remember the name - http://pl.youtube.com/watch?v=o-AIrURDMxs
Chamilionaire - Ridin - http://pl.youtube.com/watch?v=Tvje81qH95c
50 cent ft justin timberlake - she wants it - http://pl.youtube.com/watch?v=-6TQr05UxBY

TA MUZA BYŁA BY SPOKO W PATCHU smile.gif
Dałem linki do youtuba aby każdy mogł odsłuchać w Chamilionaire - Ridin piosenka zaczyna sie od 20 sek.

Chyba jednak pomysl z nowym soundtrackiem nie wypali bo mam duzo roboty z komentarzem. Chyba ze by ktos chetny zglosil sie do pomocy to by mozna pomyslec.
Damian.
Może wiecie jak nazywa sie nutka z highlights(najwazniejsze fragmenty meczu w przerwie), jest to jakis Rap , prawdopodbnie arabski
P.S.Sorry za offtopa
V!N
Moim zdaniem faktycznie zajmijcie sie chłopaki komentarzem. Obecny soundtrack jest dobry. Później możecie tym narzekaczom zrobić jakiegoś soundtracka. Ja lubie ten soundtrack : P
Jacmen
O ile mi wiadomo nikt nie narzekał na muzyke ja sie zapytałem jakie będą zmiany czy będzie nowa muza a Orange napisał żeby podawać jakieś tytuły nikt mu nie kazał zmieniać muzy w grze sam to zaproponował więc bądź cicho z tymi narzekaczami żal mi cię. Jak nie przeczytałeś wcześniejszych postów to nic nie mów wink.gif
Orange_91
Orange Ekstraklasa v3.0

Co bedzie zawierał update.

Option File:
Aktualne składy na sezon 07/08
Beniaminowie wszystkich lig dodani za spadkowiczów.
Boca Juniors w miejsce Juventusu w other B.
Cała OE+8 zespołów z 2 ligi.
Arka Gdynia, Wisła Płock, GKS Katowice, Odra Opole, Polonia Warszawa,
Lechia Gdańsk, Piast Gliwice, Śląsk Wrocław.

Kitserver:
Powiekszony Face & Hair Server.
Nowy Bootserver z najwyższej jakośći butami.
Stroje na sezon 07/08(W OE niewiadomo czy wszystkie ale napewno wiekszość.)
Nowe polskie stadiony.

P_text:
Tylko niewielkie zmiany w grafice gry nie należy spodziewać sie wielkiej różnicy.

0_text
Coś tam dodane nowe flagi itp.
Herby w HD.

0_Sound
Zupełnie zmieniony od wersji porzedniej. Był robiony od podstaw.
Lista przyśpiewek które sa dużo wyższej jakości niż poprzednio:

105-109 ogolne dla reprezentacji
110-114 slask
115-119 dla afrykanskich reprezentacji
120-124 widzew
125-129 wisla krakow
130-134 anglia
135-139 argentyna
140-144 brazylia
145-149 francja
150-154 holandia
155-159 niemcy
160-164 polska
165-169 hiszpania portugalia
170-174 turcja turecki kluby
175-179 wlochy
180-184 manchester utd
185-189 chelsea
190-194 liverpool
195-199 arsenal
200-204 tottenham
205-209 everton
210-214 zaglebie sosnowiec
215-219 fulham
220-224 newcastle
225-229 manchester city
230-234 bordeaux
235-239 lille
240-244 nice
245-249 lyon
250-254 marsylia
255-259 psg
260-264 barcelona
265-269 real madryt
270-274 valencia
275-279 sevilla
280-284 osasuna
285-289 atletico
290-294 real zaragoza
295-299 zaglebie lubin
300-304 milan
305-309 inter
315-319 lazio
320-324 roma
325-329 juve
330-334 fiorentina
335-339 atalanta
350-354 parma
355-359 sampdoria
360-364 wisla plock
365-369 bayern
370-374 bayer
375-379 borussia
380-384 werder
385-389 schalke
390-394 stuttgart
395-399 hamburger
400-404 hertha
405-409 generic england club
410-414 generic german club
415-419 benfica
420-424 porto
425-429 celtic
430-434 ruch
435-439 polonia wawa
440-444 polonia bytom
445-449 ajax
450-454 anderlecht
455-459 generic italy
460-464 Arka
465-469 Cracovia
470-474 gks katowice
475-479 gornik zabrze
480-484 groclin
485-489 jagielonia
490-494 korona
495-499 lech
500-504 lechia
505-509 legia
510-514 lks
515-519 odra opole
520-524 odra wodzislaw
525-529 pge gks belchatow
530-534 piast

P_Sound
Dodany komentarza zamiast Borka i Kołtonia komentują Szpakowski i Szaranowicz.(Konwert z FIFY)
Dodane czytane nazwiska graczy OE podczas meczu i sławnych graczy których wcześniej nie było np: Ballack, Klose.

Nowe Intro związane z OE.
ookash
zapowiada sie wspanialy patch wink.gif
szczegolnie spodobal mi sie pomysl z komentarzem ... very good idea smile.gif
kksm
O lol sam ten wykaz robi wrazenie. Tylko mam pytanie czy to oznacza ze patch wyjdzie dzisiaj?
Jacmen
Chciałbym aby patch wyszedł dzisiaj ale Orange napisał że patch będzie wydany po 31 SIERPNIA aby wszystkie składy były aktualne więc nie pytaj sie kiedy wyjdzie bo Orange to mówił wczoraj czy nawet przedwczoraj wink.gif
d-note
Zapowiada sie najlepszy patch w historii.
Dominoz
Przyznam szczerze, że już nie mogę się doczekać.
Mam nadzieje, że ten komentarz z Fify wypali...

Sugerowałbym również, żeby do reprezentacji Polski dać tych piłkarzy, których powołał Leo Beenhakker.

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością smile.gif
FIFINHO9393
Ten Patch zapowiada się fenomenalnie.Super pomysł z tym komentarzeb.Brawo!!!
potter
Szczegolnie na plus jest to, ze bedzie Oderka Opole. Zajedwabiscie
Na minus, ze trzeba bedzie sluchac Szpaqa i Szaranczy sad.gif Tylko nie to sad.gif Sto razy lepsi Borek i Romek
Vadiim
Cytat(potter09 @ Aug 29 2007, 12:41:38) [snapback]179373[/snapback]
Szczegolnie na plus jest to, ze bedzie Oderka Opole. Zajedwabiscie
Na minus, ze trzeba bedzie sluchac Szpaqa i Szaranczy sad.gif Tylko nie to sad.gif Sto razy lepsi Borek i Romek

Lepszy Borek z Kołtonem z Pro 6 od Szpaka i Szarana z przykladu 06 FIFA ?
Daj spokuj :DDD
Sto razy lepiej to jest zrobiony własnie komentarz z FIFY ..
Znacznie naturalniejszy, więcej o wiele żywszych komentarzy .

Choc nie zazdroszcze temu, kto będzie exportowal sloty komentarza z FIFY a następnie je importował do pesa..
tysiące plików ;DD
ale zawsze trzeba zyczyc powodzenia biggrin.gif
Windziak
Chłopie co ty gadasz.. Komentarz Borek-Kołtoń w PESIE to istna porażka. Dużo lepsi są Szpaq i Szaranowicz. W rzeczywistości tak nie jest ale w grze na pewno.

Zreszta jak ci sie nie podoba komentarz to mozesz go wylaczyc. Ja wole nawet bez komentarza grac, wieksze emocje, fajniejsza atmosfera - lepiej slychac kibicow, no i ogolnie duzo lepiej.

Lista "bajerów" w nowym patchu wyglada zajebiście biggrin.gif W koncu bede mógł zagrac taką aktualną Wisłą a nie moją - z deka przesadzoną biggrin.gif

Szkoda ze zamiast Piasta Gliwice nie ma Znicza Pruszków ale też będzie git biggrin.gif
FIFINHO9393
Taka jest prawda że w FIFIE i PESIE oba komentarze są do D***.Ale w Fifie jest lepszy ponieważ jest komentowane więcej polskich nazwisk(W fifie jest polska liga i pewnie dlatego)
migimaster
Najlepszy bylby komentarz z Fify w wykonaniu Koltonia i Borka wink.gif Bo moim zdaniem komentatorami sa lepszymi, tylko ze chyba w PES-ie oni tylko tlumaczyli jakies kwestie podkladajac glos.Bo w innych jezykach te "i" przed nazwiskiem jakos jeszcze mozna zniesc, Ale jak sie co chwila slyszy i Etoo, i Deco i Messi i Ronaldinho...i co biggrin.gif Mozna holery dostac, ja sie przyzwyczailem ale na poczatku bylo bardzo smiesznie.Podobaja mi sie za to komentarze po strzelonej/straconej bramce, w Fife nie gralem to nie wiem co tam mowia.
FIFINHO9393
W fifie cały czas się powtarzają.Dlatego ni gram w fife tylko Pes 6 dry.gif
MAT92
Kucze fajnie by było jakbyście zrobili Znicza Pruszków zamiast jakiegoś 2 ligowego przeciętniaka smile.gif
T-Mac
Cytat(migimaster @ Aug 29 2007, 13:38:04) [snapback]179405[/snapback]
Najlepszy bylby komentarz z Fify w wykonaniu Koltonia i Borka wink.gif Bo moim zdaniem komentatorami sa lepszymi, tylko ze chyba w PES-ie oni tylko tlumaczyli jakies kwestie podkladajac glos.Bo w innych jezykach te "i" przed nazwiskiem jakos jeszcze mozna zniesc, Ale jak sie co chwila slyszy i Etoo, i Deco i Messi i Ronaldinho...i co biggrin.gif Mozna holery dostac, ja sie przyzwyczailem ale na poczatku bylo bardzo smiesznie.Podobaja mi sie za to komentarze po strzelonej/straconej bramce, w Fife nie gralem to nie wiem co tam mowia.

lepiej jak mowi " i ronaldo" niz "oto ronaldo"
jeszcze podczas meczu w tv nie slyszalem zeby ktos tak mowil biggrin.gif
Vadiim
Mnie to w sumie zwisa czy komentator mówi "i, oto, to też..." wink.gif
Ważne aby cały komentarz był fajnie zbudowany, nie był drętwy (Tak jak w przypadku Borka i Kołtona - Pro 6 ) ..
Do komentarza z FIFY nie mam zastrzezeń.. - Co ważne . Komentatorzy mają bardzo naturalne głosy co od razu daje nam możliwosc poczucia się jak przy meczu w TV.
Tej naturalnosci niestety nie możemy ujrzec w grze Pro 06.
Sam "Mati" ma bardzo zfiltrowany głos, na dodatek dochodzą do tego sztywne teksty, idzie wyczuc, że pod względem emocjii (czy też próby ich wyrażenia) komentarz nagrywany - nie był.
A szkoda..
Choc trzeba przyznac, że FIFA 06 również nie oferowała nam jakiegoś super komentarza ze strony Szpaka oraz Szarana.
Dopiero w kolejnej wersjii (07) zostały poprawione błędy i wszystko to wyglądało naprawde przyzwoicie..

A jeżeli chodzi o samego Patcha..
Hmm ..
Ja z niego nie skorzystam, ponieważ zapewne będe już na etapie szykowania się do zasmakowania (chocby nawet demka) Pro Evo 08 ..
Myśle, że sama zwłoka wydania patcha na dobre Wam nie wyjdzie.
Wielu ludzi już rezygnuje po prostu z Pro 06 (przejedzenie? ) i czeka na kolejnego giganta ze strony KONAMI.

W sród tych ludzi jestem własnie i ja.
Już raczej nie skupiam się na wgrywaniu nowych dodatków do Pesa (oprócz jakiś takich "indywidualnych".. ) ale jeżeli chodzi o większe patche - to po prostu z nich nie korzystam .

Tak więc musicie brac pod uwagę, że ten Evo Patch nie będzie miał długo terminowego powodzenia.
Może się szybko pojawic DEMO a wtedy większosc ludzi byc może przerzuci się wlasnie na nową generacje Pro Evo.

Pozdrawiam .
T-Mac
przeciez nie jest powiedziane ze musicie go sicagac i grac na nim nawet jak wyjdzie pes2008
ja patcha robie z mysla o tym ze sobie jeszcze troche poszarpie w pes6 mimo tego ze juz bede mial 2008
nie wiem jak reszta ekipy ale ja tak sie do tego nastawiam
za nim wyjda edytory jakies dobre do edycji pes2008 minie pare miesiecy tak jest zawsze dlatego tak pozno wychodza dobre patche
zreszta wydalismy patcha w wersji 2.0 ktory jak dla mnie byl bardzo dobry ludzie sami sobie mogli aktualizowac nie czekac na nas smile.gif
jeszcze raz napisze to co pare dni temu ze nie obchodzi mnie czy go sciagnie 10 osob czy 500 wazne ze ja sobie pogram
pisze we wlasnym imieniu nie calej ekipy tworzacej
Micha7
kiedy update wychodzi?
Dominoz
Cytat(Micha7 @ Aug 29 2007, 14:46:23) [snapback]179453[/snapback]
kiedy update wychodzi?

BYŁO NAPISANE DO CHOLERY, ŻE PO 31 SIERPNIA!!!
Wtedy okno transferowe sie zamyka przecież...
Micha7
nie denerwuj sie bo ci cholesterol skoczy tongue.gif
polop
Micha7 Ale po h** pytasz jak było napisane parę postów wyżej ? tak to jest jak człowiekowi sie czytać nie chce.
Dominoz
Cytat(Micha7 @ Aug 29 2007, 14:59:09) [snapback]179460[/snapback]
nie denerwuj sie bo ci cholesterol skoczy tongue.gif

BTW: a co ma cholesterol do denerwowania sie?
Denerwuje sie jak czytam takie głupie posty...

A tak swoją drogą, to już sie doczekać nie moge. Jestem ciekaw tego komenta z Fify.
Vadiim
Cytat(Dominoz @ Aug 29 2007, 15:11:15) [snapback]179464[/snapback]
BTW: a co ma cholesterol do denerwowania sie?
Denerwuje sie jak czytam takie głupie posty...

A tak swoją drogą, to już sie doczekać nie moge. Jestem ciekaw tego komenta z Fify.

Na pro-evo.pl jest tam jakis komentarz polish z FIFY do Pro ..
Wiec jak ktos chce moze go zkosztowac.
nie wiem czy godne polecenia, poniewaz nie sprawdzlaem..
ale ..
smile.gif
Orange_91
Cytat(Vadiim @ Aug 29 2007, 15:50:43) [snapback]179483[/snapback]
ale ..
smile.gif

Ehhh... Ten komentarz byl wczesniej na IO i to na jego bazie robimy ten do OEPa.
cambel
QUOTE(Vadiim @ Aug 29 2007, 15:50:43) [snapback]179483[/snapback]
ale ..
smile.gif

Kometarz rewelacyjny az sie ma ochote grac polecam !!!
potter
A ja odwrotnie do kolegi Vadiima skorzystam z tego patcha
Bardzo na niego czekam, a widac po fotkach, ze PES 2008 bedzie podobny do PES6 , troche ulepszony, a to co robia ludzie wydajac patche i calkowicie go zmieniajac , to ejst kapitalna sprawa, i wielki szacunek za to
Poza tym w orginalnym Pesie nie ma OE i bundesligi, a to dwie ciekawe ligi
Ja bede w to gral dlugo, do dzis nie znudzil mi sie OE patch v2 i v3 tez na pewno sie nie znudzi , jeszcze z graczami mojej Oderki z Opola

p.s. Bede sie upieral ze komentarz z Pesa jest lepszy od PL z Fify 06 [bo w 07 nie gralem] , ale tak jak ktos mowil , bmozna grac bez komentatorow i bedzie lepiej slychac te ponoc genialnie zrobione przyspiewki kibicow
Bartolek
a w tym komentarzu beda tez wypowiadane nazwiska polskich pilkarzy typu Aleksander, Włodarczyk, Chałbinski itp.itd ??
Dominoz
Cytat(Vadiim @ Aug 29 2007, 15:50:43) [snapback]179483[/snapback]
ale ..
smile.gif

Powiesz mi gdzie dokładniej?
Szukałem w download i nie ma...A forum nie działa smile.gif
Orange_91
Cytat(potter09 @ Aug 29 2007, 16:45:18) [snapback]179508[/snapback]
A ja odwrotnie do kolegi Vadiima skorzystam z tego patcha
Bardzo na niego czekam, a widac po fotkach, ze PES 2008 bedzie podobny do PES6 , troche ulepszony, a to co robia ludzie wydajac patche i calkowicie go zmieniajac , to ejst kapitalna sprawa, i wielki szacunek za to
Poza tym w orginalnym Pesie nie ma OE i bundesligi, a to dwie ciekawe ligi
Ja bede w to gral dlugo, do dzis nie znudzil mi sie OE patch v2 i v3 tez na pewno sie nie znudzi , jeszcze z graczami mojej Oderki z Opola

p.s. Bede sie upieral ze komentarz z Pesa jest lepszy od PL z Fify 06 [bo w 07 nie gralem] , ale tak jak ktos mowil , bmozna grac bez komentatorow i bedzie lepiej slychac te ponoc genialnie zrobione przyspiewki kibicow

Ja tam az tak nastawiony nie jestem jesli wyjdzie PES 2008 to juz bede gral tylko w niego bez patchy niz w PES 6 z patchem.
Cytat(Patryk91 @ Aug 29 2007, 16:46:31) [snapback]179509[/snapback]
a w tym komentarzu beda tez wypowiadane nazwiska polskich pilkarzy typu Aleksander, Włodarczyk, Chałbinski itp.itd ??

Strona wczesniej.
Jacmen

P_Sound
Dodany komentarza zamiast Borka i Kołtonia komentują Szpakowski i Szaranowicz.(Konwert z FIFY)
Dodane czytane nazwiska graczy OE podczas meczu i sławnych graczy których wcześniej nie było np: Ballack, Klose.
FIFINHO9393
Bo było napisane tak:Stroje na sezon 07/08(W OE niewiadomo czy wszystkie ale napewno wiekszość.)
Wie ktos czy będą aktualne stroje Cracovi???
mentor
Moim skromnym zdaniem tym ktorzy stworzyli tego patcha (patche) nalezy sie medal! Jest to ogromny wysilek a do tego bezinteresowny!!Sam bylbym gotow za to zaplacic (bez przesadnie wygorowanej ceny np. 10zl poprzez sms)!! Nie czaje tych ludzi ktorzy jeszcze narzekaja,ze ile to maja jeszcze czekac, lub ze dany zawodnik ma oczy niebieskie a nie brazowe i takie tam inne pierdoly! Wezcie przemyslcie to sobie gowniarze, ktorzy nic nie robia tylko by chcieli grac i oczywisie ponarzekac! Wielki szacunek dla tworcow patcha!!!POWODZENIA Orange91 i inni(juz nie bede wymienial)!!!!!!
Hojrak Red Devil
Cytat(Dominoz @ Aug 29 2007, 16:48:05) [snapback]179511[/snapback]

Na stronie głównej pro-evo masz albo linków poszukaj Tu
migimaster
Cytat(Vadiim @ Aug 29 2007, 14:04:14) [snapback]179426[/snapback]
Tak więc musicie brac pod uwagę, że ten Evo Patch nie będzie miał długo terminowego powodzenia.
Może się szybko pojawic DEMO a wtedy większosc ludzi byc może przerzuci się wlasnie na nową generacje Pro Evo.
Pozdrawiam .

Ja sie z tym nie zgadzam.Bo watpie ze kolejnej czesci PES-a bedzie OE, a patch do nastepnej pjawi sie pewnie w 2008 roku.
.:KUNA:.
Do wolisz grac w starego pesa z OE niz pykac w nowego, piekniuskiego bez oe?
Orange_91
Cytat(..::Igor::.. @ Aug 30 2007, 09:12:28) [snapback]179719[/snapback]
Do wolisz grac w starego pesa z OE niz pykac w nowego, piekniuskiego bez oe?

Koniec tematu o tym czy warto czekac czy nie. Nie chcesz nie czekaj ja ci nie kaze. PES 2008 ma wyjsc w pazdzierniku a my jeszce wrzesnia nie mamy.
danielos92
Cytat(Dominoz @ Aug 29 2007, 16:48:05) [snapback]179511[/snapback]

Dla przyjaciól z Poznania wszystko!!!! Masz Dominoz http://files.filefront.com//;8367597;;/
Dominoz
THX przyjacielu (nie wiem skąd tongue.gif) wink.gif
T-Mac
a co za problem miec 2 gry na dysku w jedna sobie pykac w OE a druga normalnie
ja jeszcze mam pes5 zainstalowane i gdyby nie oe w pes6 to jeszcze bym gral w 5
danielos92
Cytat(Dominoz @ Aug 30 2007, 15:34:10) [snapback]179899[/snapback]
THX przyjacielu (nie wiem skąd tongue.gif) wink.gif

Nie wiem czy ci o to chodzi ale jestem z Lubina ..... MIASTO MISTRZÓW
Orange_91
Cytat(danielos92 @ Aug 30 2007, 15:37:32) [snapback]179903[/snapback]
Nie wiem czy ci o to chodzi ale jestem z Lubina ..... MIASTO MISTRZÓW

Takie sprawy to na PW co kogo obchodzi skad jestes? To nie temat gdzie sie wzajemnie pozdrawiamy i piszemy skad jestesmy.
danielos92
A ja mam pytanie do Orange czy kogos z Patchmakerów. Czy w OEP v3.0 będą stroje dla Zagłębia Lubin w tych ktorych graja teraz??? Bo coś bylo wspominane o tym ze nie wszytskie druzyny beda mialy.. prossze o zrozumienie Orange a jesli mi nie odp normalnie to sie zwroce o pomoc np. T-mac>>> smile.gif
Orange_91
Cytat(danielos92 @ Aug 30 2007, 15:41:32) [snapback]179908[/snapback]
A ja mam pytanie do Orange czy kogos z Patchmakerów. Czy w OEP v3.0 będą stroje dla Zagłębia Lubin w tych ktorych graja teraz??? Bo coś bylo wspominane o tym ze nie wszytskie druzyny beda mialy.. prossze o zrozumienie Orange a jesli mi nie odp normalnie to sie zwroce o pomoc np. T-mac>>> smile.gif

Bedą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.