Mnie to w sumie zwisa czy komentator mówi "i, oto, to też..."
Ważne aby cały komentarz był fajnie zbudowany, nie był drętwy (Tak jak w przypadku Borka i Kołtona - Pro 6 ) ..
Do komentarza z FIFY nie mam zastrzezeń.. - Co ważne . Komentatorzy mają bardzo naturalne głosy co od razu daje nam możliwosc poczucia się jak przy meczu w TV.
Tej naturalnosci niestety nie możemy ujrzec w grze Pro 06.
Sam "Mati" ma bardzo zfiltrowany głos, na dodatek dochodzą do tego sztywne teksty, idzie wyczuc, że pod względem emocjii (czy też próby ich wyrażenia) komentarz nagrywany - nie był.
A szkoda..
Choc trzeba przyznac, że FIFA 06 również nie oferowała nam jakiegoś super komentarza ze strony Szpaka oraz Szarana.
Dopiero w kolejnej wersjii (07) zostały poprawione błędy i wszystko to wyglądało naprawde przyzwoicie..
A jeżeli chodzi o samego Patcha..
Hmm ..
Ja z niego nie skorzystam, ponieważ zapewne będe już na etapie szykowania się do zasmakowania (chocby nawet demka) Pro Evo 08 ..
Myśle, że sama zwłoka wydania patcha na dobre Wam nie wyjdzie.
Wielu ludzi już rezygnuje po prostu z Pro 06 (przejedzenie? ) i czeka na kolejnego giganta ze strony KONAMI.
W sród tych ludzi jestem własnie i ja.
Już raczej nie skupiam się na wgrywaniu nowych dodatków do Pesa (oprócz jakiś takich "indywidualnych".. ) ale jeżeli chodzi o większe patche - to po prostu z nich nie korzystam .
Tak więc musicie brac pod uwagę, że ten Evo Patch nie będzie miał długo terminowego powodzenia.
Może się szybko pojawic DEMO a wtedy większosc ludzi byc może przerzuci się wlasnie na nową generacje Pro Evo.
Pozdrawiam .