barman_2000
May 6 2007, 13:34
ja zauważyłem jeszcze że jak gram orange ekstraklasę (nie karierę) to zamiast Puchar Polski pisze jakiś Gatorade Cup czy coś takiego
patch w pyte, szkoda tylko ze w eŁKSie jest mało twrzyczek

...pierwszy skład i ustawienie nie te, niekture numery inne( Opsenica 9 a nie 19),niektore przyspiewki zajebiste a niektore troche gorszej jakości.Co do nich własnie to mam kilka na kompie i jak bedziecie chcieli to wrzuce i sobie je obcenicie..
tak to wszystko wporząsiu

graty
i jeszcze pytanie.Jak długa moze być przyspiewka?no bo są 4 sloty dla druzyny ale czy 1 slot ma jakis limit wielkości lub długości?
Orange_91
May 6 2007, 15:05
Cytat(stQ @ May 6 2007, 13:42:50) [snapback]145210[/snapback]
RUCH CHORZOW bledy-
1. blad jest taki ze nazwiska i nr na koszulce powinny byc napisane bialym kolorem a nie czarnym.
2. blad to taki ze nazwiska maja byc nad nr a nie pod.
3. Gesiora nie ma w skladzie
4. na meczu np z gornikiem jak gram na stadionie Ruchu to tylko sa flagi Gornika a nie Ruchu :| wiec moze dodacie jakies fany np 1 co sie dostala do finalu fan "Ruda ?l?ska" i inny takie jak "Psycho Fans", "Nucle ultra 03" , "Wielkie Hajduki" , "to my narod slaski", "Niebieski Giszowiec" "Batory" => tu link do fan
http://www.niebiescy.pl/flagi.php?id=035.To malo przyspiewek ;/ moze dodac jakies nowe "wielka wielka wielka niebieska eRka" , "Niebieska eRka ", "Niebiescy gol lololololo","Moja jedyna mi?o?? to Niebiescy" , "Kto wygra mecz?" , "Rado?? po bramce","Niebiescy, Niebiescy..." a tu jest link ->
http://www.niebiescy.pl/mp3.phpno i moze jakies twarze dodac :/ np ?wielonga , Soko?a , Grzybka , Mioduszewskiego , Nowaka , Pulkowskiego , Janoszki , Barana , Adamskiego
3. Gesior jest w skladzie nie wiem czemu u ciebie go nie ma.
5. Nie da sie wiecej niz 5 przyspiewek dac.Cytat(barman_2000 @ May 6 2007, 14:38:47) [snapback]145239[/snapback]
ja zauważyłem jeszcze że jak gram orange ekstraklasę (nie karierę) to zamiast Puchar Polski pisze jakiś Gatorade Cup czy coś takiego
Zmien to w edicie.Cytat(krolu @ May 6 2007, 15:05:52) [snapback]145254[/snapback]
patch w pyte, szkoda tylko ze w eŁKSie jest mało twrzyczek

...pierwszy skład i ustawienie nie te, niekture numery inne( Opsenica 9 a nie 19),niektore przyspiewki zajebiste a niektore troche gorszej jakości.Co do nich własnie to mam kilka na kompie i jak bedziecie chcieli to wrzuce i sobie je obcenicie..
tak to wszystko wporząsiu

graty
i jeszcze pytanie.Jak długa moze być przyspiewka?no bo są 4 sloty dla druzyny ale czy 1 slot ma jakis limit wielkości lub długości?
Wrzuc te przyspiewki co masz.
Damian.
May 6 2007, 15:12
Małe błędy:
- mogłoby być lepsze logo HD (ten w grze prawie jest szary)
- nieaktualne buty (ktoś kto ma buty mogłby wwalić tutaj boots to bym zapozyczyl)
Orange_91
May 6 2007, 15:40
Cytat(Damianinho @ May 6 2007, 16:16:22) [snapback]145309[/snapback]
Małe błędy:
- mogłoby być lepsze logo HD (ten w grze prawie jest szary)
- nieaktualne buty (ktoś kto ma buty mogłby wwalić tutaj boots to bym zapozyczyl)
O jakie logo ci chodzi?
I pytanie czy chcecie zeby zamienic druzyny klasyczne na U21 ale wtedy bedo one odblkowane w pes shopie.
19cHojny10
May 6 2007, 15:43
Moim zdaniem nie zmieniac
I zdecydowanie polepszyc Napoleoniego
barman_2000
May 6 2007, 15:47
Ja bym był za tym aby zmienić gdyż klasykami i tak nie gram a u21 bym se popykał
siwek0009
May 6 2007, 15:54
undery 21 za klasyki i talenty mlode za starych i tyle

patch super

a wtedy bedzie jescze lepszy
Damian.
May 6 2007, 15:55
O te logo druzyny celticu jak wybierasz druzyne ktora chcesz grac
Wole U21 niż classic. U21 ma więcej mordek , a także wiecej osob nia gra
baski18
May 6 2007, 15:55
Jestem za U-21 można tam zrobić super talenty, młodzi i w ogóle

dać im, że się rozwijają od młodego i ciągle i myśle, że wielu się na takich skusi.
Pozdro
szołpas
May 6 2007, 16:30
jestem za stworzeniem u21
Cytat(baski18 @ May 6 2007, 16:59:56) [snapback]145324[/snapback]
Jestem za U-21 można tam zrobić super talenty, młodzi i w ogóle

dać im, że się rozwijają od młodego i ciągle i myśle, że wielu się na takich skusi.
Pozdro
Popieram w całej rozciągłości ;]
19cHojny10
May 6 2007, 17:44
No dobra przekonaliście mnie

może być to u21
siwek0009
May 6 2007, 17:45
zaproponowalbym wam poprosic e9 i bobana do pomocy

przy robienu talentow do e9 robi w swom ofie a mogbym wam pomoc a tamten of wycofac z prac:) takie jest moja podpowiedz

pozdro
Wida?, ?e nie przy?o?yli?cie sie do kadry Widzewa wzrost, waga ale to mo?na sobie samemu zrobi? w Edicie wi?c to najmniejszy problem. Jak ju? mam narzeka? to narzeka?bym na niektóre stadiony (Groclin) i ich brak. Ale widz?, ?e ju? na bierz?co wychodz? obiekty Orange wi?c jestem dobrej my?li.
aha i przyczepi?bym sie te? to statsów niektórych pi?karzy s? przera?aj?co niskie. (Napoleoni, Dudka i wiele innych)
19cHojny10
May 6 2007, 17:57
Sorry za ot ale jest gzieś już stadion widzewa??
Dominoz
May 6 2007, 17:58
Cytat(widzewiak ziooom @ May 6 2007, 19:01:41) [snapback]145408[/snapback]
Sorry za ot ale jest gzieś już stadion widzewa??
Jest-walczu zrobił

Piękny z resztą
trzeba poprawic tablice z wynikami,bo jedna jest ewidentnie cos nie tak:/tzn. biale plamy przy wyniku itd.ale powtarzam tylko z jedna,bo canal+sport,skysport,jest ok napewno...instalacja na "czystegi pesa,lub nowo zainstalowanego nie pomaga.
poza tym niektory pilkarze maja zupelnie nieaktualne buty,np. Gilardinho,Seedorf i pewnie inni ktorych jeszcze nie wylapałem(ale wiem w sumie to głupstwo,i mozna zrobic samemu,jednak po waszym nowym offie,znowu bedzie trzeba poprawic)poza tym znalazłoby sie kilkanascie swietnych twarzy ktorych brakuje,np.Owen Hergrawes z Bayernu,czy uaktualnic fejsy np.Aaron Hunt z Werderu.
i jeszcze jedno nie wiem czyj to bład ale na "polskich"stadionach nie ma kibicow,choc load mixer jest poprawnie ustawiony ;)ale moze to taka uroda tych aren
Pozdrawiam
trzeba by w bootserverze wybrac same najlepszze tekstury butow bez tych plastikowych
EDIT: transfery- w Portsmouth dalej jest M. Fernandes ktory obecnie gra w Evertonie
Jestem za stworzeniem U-21
Damian.
May 6 2007, 19:31
Głupi jak gram barća a krzyczą Jazda Jazda Jazda Biała Giazda. Prawdopodbnie tego niemozna zmienic . Czy to prawda?
Cytat(Damianinho @ May 6 2007, 19:35:22) [snapback]145454[/snapback]
Głupi jak gram barća a krzyczą Jazda Jazda Jazda Biała Giazda. Prawdopodbnie tego niemozna zmienic . Czy to prawda?
Rzeczywiscie glupio...A przegral kolega moze exe?
Damian.
May 6 2007, 19:38
Tak.

PRzegrałem. Parch działa super. Tylko te przyspiewki na stadionie barcelony dziwnie wygldają jak slychach jezyk polski na stadionie hiszpanskim:p
szołpas
May 6 2007, 20:00
Cytat(Damianinho @ May 6 2007, 19:42:45) [snapback]145457[/snapback]
Tak.

PRzegrałem. Parch działa super. Tylko te przyspiewki na stadionie barcelony dziwnie wygldają jak slychach jezyk polski na stadionie hiszpanskim:p
nie wiem jakim sposobem masz takie cos
Patch musi byc wgrany na czystego pesa usun pesa i wszystkie foldery jak tam zostały potem wgraj patcha i bedzie ok(cos musiales zrobic nie tak

)
Damian.
May 6 2007, 20:07
Instalowa?em jeszcze raz i wszystko by?o ok. Niewiem.
P.S. Ju? jest ok :]
Mo?e jaki? fcemaker zrobi?by Cassano?
NIeiwem czemu w patchu jest puyol kogos zamiast puyola Mortina. Dodajcie COstinhe norka.
tomekn92
May 6 2007, 20:47
Dla mnie to jest za mało twarzy w ligach zagranicznych (Orange Ekstraklasa jest extra), bo jak miałem wcześniejsze OE Patch to było więcej, np. w takim Newcastle teraz daliście ok. 10 twarzy a tam było ponad 20.

Ale myślę, że to poprawione będzie. W końcu po to tez są updaty, żeby ulepszać. Jak sam dogrywałem twarze z tego wcześniejszego to mi się gra przed lub po wyborze składów przed meczem wyłączała. Liczę właśnie na więcej twarzy i stadionów. PolEvo - jesteście the best. Pozdro dla wszystkich twórców patcha.
Orange_91
May 7 2007, 12:11
Cytat(Smoti @ May 6 2007, 19:38:41) [snapback]145425[/snapback]
trzeba poprawic tablice z wynikami,bo jedna jest ewidentnie cos nie tak:/tzn. biale plamy przy wyniku itd.ale powtarzam tylko z jedna,bo canal+sport,skysport,jest ok napewno...instalacja na "czystegi pesa,lub nowo zainstalowanego nie pomaga.
poza tym niektory pilkarze maja zupelnie nieaktualne buty,np. Gilardinho,Seedorf i pewnie inni ktorych jeszcze nie wylapałem(ale wiem w sumie to głupstwo,i mozna zrobic samemu,jednak po waszym nowym offie,znowu bedzie trzeba poprawic)poza tym znalazłoby sie kilkanascie swietnych twarzy ktorych brakuje,np.Owen Hergrawes z Bayernu,czy uaktualnic fejsy np.Aaron Hunt z Werderu.
i jeszcze jedno nie wiem czyj to bład ale na "polskich"stadionach nie ma kibicow,choc load mixer jest poprawnie ustawiony ;)ale moze to taka uroda tych aren
Pozdrawiam
Ten scorebord to sam nie wiem co z tym jest nie tak jak sie wgrywa scorebordy to czasem losuje ten pusty ale to sie zdaza tylko w towrzyskich i zawsze sobie moza mecz zrestartowac. Co do tych butow to trudno by bylo dac kazdemu aktualne. Nie masz kibicow bo musisz sobie ustwic podczas wyboru ustawien meczu frekwencje na 3 gwiazdki bo domyslnie jest na 0 tak samo z dzwiekiem wileu moze sie wydawac ze jest za cichy bo jest przyciszony ale wystarczy tak samo podglosnic w ustawieniach gry.
Są słabe teksturki butów i co wcześniej to nieaktualne buty piłkarzy
Cytat(Orange_91 @ May 6 2007, 12:24:57) [snapback]145171[/snapback]
Bo w ML jest inny slot do przyspiewek niz przy normalnej grze. Jakby ktos sobie chcial podmienic to przyspiewki w ML majo numery 310,311,312,313,314
A mozesz napisac to samo odnosnie Wisly Krakow ? Jakie sa nr slotow ? Grajac w ML leca mi caly czas tylko dwie "nieznane" przyspiewki. Z gory dzieki
jak gram Cracovia to leca jakies (chyba) francuskie przyspiewki.poza tym troche mniejszych bledow w OF ale to mozna samemu popraiwc + stroje do poporawy niektore ale nie bede sie powtarzal + U21 i patch marzenie. Dzieki za wszystko
Tak jak wspomnial juz
Orange_91, grajac w ML obojetnie jaka druzyna zawsze bedziemy slyszeli te same przyspiewki. Konami tak zwalilo (albo i nie

) sprawe ze druzyna trybu kariery ma swoje wlasnie sloty, czyli: 310,311,312,313,314. Wiec jesli ktos gra np. Wisla to wystarczy wyeksportowac ich przyspiewki i wrzucic na wymienione miejsca.
Jesli chodzi o update to z mojej strony moge powiedziec co bedzie:
- 85% stroi zostanie wymieniona (ligii zagraniczne), do minimum wykorzystanie stroi z poprzedniej czesci gry; nawet Uzbekistan czy Irak beda mialy swoje stroje,
- wszystkie aktualne stroje dla polskich klubow,
- update niektorych flag,
- update niektorych przyspiewek.
barman_2000
May 7 2007, 15:06
no i wtedy bedzie pięknie, czekamy
szołpas
May 7 2007, 15:16
Zrobcie lepszego OF'a bo brakuje takich jak:krkic,eagles itp.itd

moze poproscie E9 moze wam pomoze
Orange_91
May 7 2007, 15:24
Cytat(sZ0lpAs @ May 7 2007, 16:20:07) [snapback]145695[/snapback]
Zrobcie lepszego OF'a bo brakuje takich jak:krkic,eagles itp.itd

moze poproscie E9 moze wam pomoze

O ile sie nie myle to ten krikic nie gra w 1 zespole barcelony wiec go nie bedzie bo to nie zaden under patch w ktorym bedzie masa 14 latkow ktorzy i tak pozniej nic nie osiagna.
szołpas
May 7 2007, 15:32
No dobra ale to moze moglibyscie dorobic tych ktorzy juz graja w 1 zespole np:
Dong Fangzuho(nie wiem czy dobrze napisałem

),Chris Eagles,Denilson (Arsenal) itp.itd

Aha no i jestem za stworzeniem U-21

pozdro
Patch swietny, a jesli chodzi o bugi, to KSZO ma przypisane flagi Gornika Leczna.
Pozdrawiam i zycze udanego update.
czy ktos by mogl podac nr przyspiewek poszczegolnych druzyn w tym patchu. Najbardziej chodzi mi o ManU
Poprawił bym przede wszystkim wytrzymalosc pilkarzy Widzewa. W opinii fachowców z canal+ druzyna ma najlepsza wytrzymalosc ze wszystkich. Zdecydowanie trzeba poprawic statsy Napoleoniego i Kuklisa, natomiast Aleksander nie jest teraz w najlepszej formie
Jezeli chodzi o inne druzyny to do poprawy jest szybkosc Kolendowicza i Rui Miguel jest zdecydowanie za dobry.
szołpas
May 7 2007, 18:51
Poprawił bym jeszcze jak wchodze tam gdzie sie ustawia pilki (nie chodzi mi o KS)jest obrazek Nike Aerow II i jak chce grac ta pilka to w meczu jest calkiem inna

aha no i troche daremnie ze nie ma Sportingu Lizbona
barman_2000
May 7 2007, 18:52
a ja mam jeszcze pytanie czy będzie więcej twarzy, chodzi mi m. in. o koronę kielce
baski18
May 7 2007, 19:14
U mnie się pojawia problem z przyśpiewkami w ML zamieniam te które chce na sloty 310-114, ale podczas niektórych meczy jest włączany inny slot, a po dalszej analizie okazuje się, że są to dwa sloty. Chodzi o sloty 340-344 PSG
oraz 345-349 Bordeaux. Po ich przemienieniu jest wszystko dobrze, jak na razie

Jeśli ktoś się spotkał z takim problemem to tutaj macie wskazówki jak się z nim uporać.
Pozdro
AdamSzmulki
May 7 2007, 19:59
Prosiłbym o rozpiske slotów do przyspiewek drużyn z OE i 2ligi bo bym sobie popdomieniał bo np. Legia ma słabiutkie;p
Jesli da rade, to prosilbym o zmiane loga Legii z tzw. kapsla na tradycyjne czyli to
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Legia-Warsaw.png albo chocial eLke w koleczku.
NOWE LOGO DLA NIKOGO !!!
Pozdrawiam tworcow patcha, wasze dzielo oczywiscie przefantastyczne
Cytat(baski18 @ May 7 2007, 20:18:17) [snapback]145799[/snapback]
U mnie si? pojawia problem z przy?piewkami w ML zamieniam te które chce na sloty 310-114, ale podczas niektórych meczy jest w??czany inny slot, a po dalszej analizie okazuje si?, ?e s? to dwa sloty. Chodzi o sloty 340-344 PSG
oraz 345-349 Bordeaux. Po ich przemienieniu jest wszystko dobrze, jak na razie

Je?li kto? si? spotka? z takim problemem to tutaj macie wskazówki jak si? z nim upora?.
Pozdro
200-204 Polonia Bytom
205-209 Polska
215-219 Legia
220-224 Wisla Plock
245-249 Wisla Krakow
250-254 Ruch Chorzow
270-274 Korona
280-284 Zaglebie Lubin
285-289 Gornik Zabrze
290-294 LKS
295-299 Lech
300-304 Jaga
370-374 Polonia Wawa
390-394 Widzew
395-399 Lechia
400-404 Groclin
415-419 Cracovia
425-429 Pogon
430-434 Zaglebie Sosnowiec
te sa mi znane
voytazz13
May 7 2007, 20:57
mam takie pytanie, czy jak miejsce max. przyspiewki ma np. 700kb to mozna to jakos zamienic zeby weszla np. 3mb przyspiewka?? bo trzeba ją albo skracac, albo sie traci na jakosci:) czy mozna jakos to zmienic??
Vitellone
May 7 2007, 21:09
Cytat(Orange_91 @ May 6 2007, 16:44:25) [snapback]145317[/snapback]
I pytanie czy chcecie zeby zamienic druzyny klasyczne na U21 ale wtedy bedo one odblkowane w pes shopie.
Ja jestem za klasycznymi. Z tego co widzę to więcej osób jest za U-21 ale może dałoby radę zrobić 2 wersje update'u: z klasycznymi i z U-21?
Cytat(AdamSzmulki @ May 7 2007, 20:03:21) [snapback]145817[/snapback]
Prosiłbym o rozpiske slotów do przyspiewek drużyn z OE i 2ligi bo bym sobie popdomieniał bo np. Legia ma słabiutkie;p
Juz pracuje nad poprawa jakosci przyspiewek. Na pewno w update do OE znaczna ich czesc bedzie zmodyfikowana. Wiec zycze cierpliwosci
Cytat(Orange_91 @ May 6 2007, 16:09:56) [snapback]145304[/snapback]
3. Gesior jest w skladzie nie wiem czemu u ciebie go nie ma.
5. Nie da sie wiecej niz 5 przyspiewek dac.
Zmien to w edicie.
Wrzuc te przyspiewki co masz.
ale gesiora nie ma byc w skladzie
baski18
May 7 2007, 21:33
QUOTE(voytazz13 @ May 7 2007, 22:01:53) [snapback]145841[/snapback]
mam takie pytanie, czy jak miejsce max. przyspiewki ma np. 700kb to mozna to jakos zamienic zeby weszla np. 3mb przyspiewka?? bo trzeba ją albo skracac, albo sie traci na jakosci:) czy mozna jakos to zmienic??
Oczywiście, że można. Ważne, aby podczas nazywania 0_sound zrobic np. 0_sound 1 , aby nie zapisał na już istniejący tylko utworzył nowy, wtedy usuwamy stary, zieniamy nowy tzn. w tym przypadku, aby nie miał 1 na końcu i cieszymy się swoimi przyśpiewkami.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.