QUOTE(voytazz13 @ May 8 2007, 15:47:43) [snapback]145986[/snapback]
nie wiem czy ja Ciebie zle zrozumialem czy Ty mnie ale nie wiem o co chodzi

zobacz na screena:
http://img388.imageshack.us/img388/4237/22fx9.jpg chodzi mi o to zeby jak mam maxa 702kb to co zrobic zeby moc wrzucic wieksza przyspiewke:) jesli mozesz to wytlumacz krok po kroku, zgory dzieki

Kiedy chcesz importować w to miejsce większą przyśpiewkę pyta się czy chcesz to zrobić, jednak w tym samym momencie informuje Cię, że musisz zrobić tak jak Ci napisałem. Czyli można !! Robisz, aby importował i po problemie.
A teraz wytłumaczę Ci to bardziej przejrzyście:
- Masz przyśpiewkę w odpowiednim formacie (ADX)
- Włączasz DKZ
- Zakładka File następnie opcja Open File
- Wchodzisz do folderu gdzie masz PES6, następnie dat i wybierasz 0_sound, dusisz 2 razy lub wybierasz opcje Otwórz
- Szukasz swojego slotu czyli 215 w Twoim przypadku, prawym klawiszem myszy dusisz na niego i wybierasz opcje IMPORT
- Pojawia się okienko w którym musisz wskazać przyśpiewkę którą chcesz importować, 2 razy na nią lub opcja Otwórz
- W tym momencie wyskakuje komunikat, że plik który chcesz zamieścić jest większy niż slot który chcesz do niego użyć, jednak nie zrażaj się tym, bo jeśli znasz trochę ang. przeczytasz, że jest na to wyjście, dusisz OK
- Teraz zakładka File i wybieramy Save As...
- Możemy zrobić tak jak ja napisałem, czyli wchodzimy do folderu dat w Pes6 wpisujemy 0_sound 1 i robimy zapisz (trochę popracuje i możemy wyłączyć DKZ) potem wchodzimy do Pes6 i folderu dat, usuwamy stary 0_sound, zmieniamy nazwę nowego czyli usuwamy jedynkę i możemy cieszyć się nowymi przyśpiewkami lub tak jak napisał T-Mac piszemy po prostu 0_sound ale w innym folderze, usuwamy ten plik który znajduje się w dat i tego przenosimy na swoje miejsce. (Pamiętaj, gdy wejdziesz do folderu dat[Podczas opcji zapisywania] nie wybieraj 0_sound tylko wpisz ręcznie 0_sound 1)
Mam nadzieje, że pomogłem.
Pozdro