Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co W Update ?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
T-Mac
Cytat(baski18 @ May 7 2007, 22:37:00) [snapback]145855[/snapback]
Oczywiście, że można. Ważne, aby podczas nazywania 0_sound zrobic np. 0_sound 1 , aby nie zapisał na już istniejący tylko utworzył nowy, wtedy usuwamy stary, zieniamy nowy tzn. w tym przypadku, aby nie miał 1 na końcu i cieszymy się swoimi przyśpiewkami.

Pozdro

przeciez nawet nie musi robic nazwy z jednynka tongue.gif
zapisuje w innym miejscu a nastepnie przenosi do dat i podmienia smile.gif
AdamSzmulki
okej powodzenia Torin smile.gif
wonbrz
Sorry, że tutaj o tym pisze, ale wydaję mi się że to dobre miejsce na to. Może gdy wyjdą wszystkie stadiony to wtedy już dacie paczkę z tym? smile.gif bo wielką frajdą jest granie na polskich stadionach. Z tego co wiem, to na razie wyszedł tylko widzewa (z tych co nie było w patchu). Jeśli się myle to niech ktoś zapoda linki do ściągania bo jestem fanem polskich stadionów. I odwalacie kawał dobrej, co ja mówie, świetnej roboty! Chwała wam za to! Z góry dzięki smile.gif
voytazz13
Cytat(baski18 @ May 7 2007, 22:37:00) [snapback]145855[/snapback]
Oczywiście, że można. Ważne, aby podczas nazywania 0_sound zrobic np. 0_sound 1 , aby nie zapisał na już istniejący tylko utworzył nowy, wtedy usuwamy stary, zieniamy nowy tzn. w tym przypadku, aby nie miał 1 na końcu i cieszymy się swoimi przyśpiewkami.

Pozdro

nie wiem czy ja Ciebie zle zrozumialem czy Ty mnie ale nie wiem o co chodzi smile.gif
zobacz na screena: http://img388.imageshack.us/img388/4237/22fx9.jpg chodzi mi o to zeby jak mam maxa 702kb to co zrobic zeby moc wrzucic wieksza przyspiewke:) jesli mozesz to wytlumacz krok po kroku, zgory dzieki smile.gif
eye63
Ja jeszcze poruszę ciekawą (mam nadzieję) kwestię. Otóż - aby pozmieniać piłkarzom kontuzje na B - zamiast A. Wtedy w sezonie ML wypada dużo więcej kontuzji (nam, jak i kompowi również) - co czyni grę dużo bardziej realistyczną. Wiadomo, jak ktoś ma końskie zdrowie to zostawić A, a tuzom jak Kirkland dać C. Poddaję pomysł pod rozwagę.
Rafal USSJ
Nie wiem czy wcześniej ktoś to zauważył, ale gracze Celticu mają jako koszulki domowe - stroje jednolitego żółtego koloru ( te bramkarskie ) zamiast zielono białych ( w paski ). Pozdrawiam.
elotto
mam pytanie dla tworcow patcha: Co ogolnie bedzie zawieral update, czy macie juz jakies zalozenia?
bialy90
aha patrze ze w jagielloni brakuje Vuka Sotirovica mogli byscie go dodac i jego twarz wink.gifwink.gif
baski18
QUOTE(voytazz13 @ May 8 2007, 15:47:43) [snapback]145986[/snapback]
nie wiem czy ja Ciebie zle zrozumialem czy Ty mnie ale nie wiem o co chodzi smile.gif
zobacz na screena: http://img388.imageshack.us/img388/4237/22fx9.jpg chodzi mi o to zeby jak mam maxa 702kb to co zrobic zeby moc wrzucic wieksza przyspiewke:) jesli mozesz to wytlumacz krok po kroku, zgory dzieki smile.gif

Kiedy chcesz importować w to miejsce większą przyśpiewkę pyta się czy chcesz to zrobić, jednak w tym samym momencie informuje Cię, że musisz zrobić tak jak Ci napisałem. Czyli można !! Robisz, aby importował i po problemie.

A teraz wytłumaczę Ci to bardziej przejrzyście:
- Masz przyśpiewkę w odpowiednim formacie (ADX)
- Włączasz DKZ
- Zakładka File następnie opcja Open File
- Wchodzisz do folderu gdzie masz PES6, następnie dat i wybierasz 0_sound, dusisz 2 razy lub wybierasz opcje Otwórz
- Szukasz swojego slotu czyli 215 w Twoim przypadku, prawym klawiszem myszy dusisz na niego i wybierasz opcje IMPORT
- Pojawia się okienko w którym musisz wskazać przyśpiewkę którą chcesz importować, 2 razy na nią lub opcja Otwórz
- W tym momencie wyskakuje komunikat, że plik który chcesz zamieścić jest większy niż slot który chcesz do niego użyć, jednak nie zrażaj się tym, bo jeśli znasz trochę ang. przeczytasz, że jest na to wyjście, dusisz OK
- Teraz zakładka File i wybieramy Save As...
- Możemy zrobić tak jak ja napisałem, czyli wchodzimy do folderu dat w Pes6 wpisujemy 0_sound 1 i robimy zapisz (trochę popracuje i możemy wyłączyć DKZ) potem wchodzimy do Pes6 i folderu dat, usuwamy stary 0_sound, zmieniamy nazwę nowego czyli usuwamy jedynkę i możemy cieszyć się nowymi przyśpiewkami lub tak jak napisał T-Mac piszemy po prostu 0_sound ale w innym folderze, usuwamy ten plik który znajduje się w dat i tego przenosimy na swoje miejsce. (Pamiętaj, gdy wejdziesz do folderu dat[Podczas opcji zapisywania] nie wybieraj 0_sound tylko wpisz ręcznie 0_sound 1)

Mam nadzieje, że pomogłem.

Pozdro
sicorec
WITAM
w pierwszej kolejności uważam ze wykonaliście kawał dobrej roboty za co wielkie dzięki!!!!
jeśli chodzi o błędy wielu nie zauważylem jak na razie ale dopiero co wgralem patch.
z błedów jakie zauważyłem to to, ze w manchesterze utd jest larsson. Mam taka prosbę czy w następnym option file moglibyście zrobic bojana krkica w barcelonie byłbym wdzieczny smile.gifsmile.gifsmile.gif w twarzach w kitserverze widziałem ze twarz jest juz wklejona chodzi o sama postać z góry dziękuje
..::STING::..
Ja prosze o piłki dla słabszych kart... bo widze mój post i kogoś tam został "olany"
A co do błedów .... wykupiłem loga tv w shop i są białe chyba ich nie zrobiliście ... inne działają oczywiście smile.gif
i troszku przyśpiewy zagłuszane są rykiem jak pod pole karne przeciwnika dojezdzam piłką
i tam pare transferów by sie przydało ....
a taka moja sugestia ... żeby był wypełniony cały map twarzy włosów oraz stadionów tongue.gif
Smoti
QUOTE(eye63 @ May 8 2007, 16:41:24) [snapback]146010[/snapback]
Ja jeszcze poruszę ciekawą (mam nadzieję) kwestię. Otóż - aby pozmieniać piłkarzom kontuzje na B - zamiast A. Wtedy w sezonie ML wypada dużo więcej kontuzji (nam, jak i kompowi również) - co czyni grę dużo bardziej realistyczną. Wiadomo, jak ktoś ma końskie zdrowie to zostawić A, a tuzom jak Kirkland dać C. Poddaję pomysł pod rozwagę.

uwazam to za znakomity pomysł i popieram w 100%
wonbrz
W lechii nie ma arka miklosika, jedego z lepszych piłkarzy w tej drużynie smile.gif
Damian.
MAm pytanie: Czy w update OE patcha 2.0 każdy klub bedzie mial przyporządkowany stadion czy nie?
Bo niewiem czy sciagac
Tomak
Ja bym proponował dorobić jedną drużynę (drugo, trzecioligową xP Olimpię Elbląg:D).
Myślałem, że sobie pogram polską ligę w ML, ale niestety brakuje jednej drużyny, żeby wypełnić wszystkie miejsca ;p
Orange_91
Cytat(Tomak @ May 9 2007, 16:09:48) [snapback]146224[/snapback]
Ja bym proponował dorobić jedną drużynę (drugo, trzecioligową xP Olimpię Elbląg:D).
Myślałem, że sobie pogram polską ligę w ML, ale niestety brakuje jednej drużyny, żeby wypełnić wszystkie miejsca ;p

Jak ci moze brakowac jesli w patchu sa 24 druzyny 16 dajesz do 1 a 8 druzyn do 2 i ci zapelnia wiec w czym problem?
19cHojny10
Cytat(Damianinho @ May 9 2007, 14:14:22) [snapback]146202[/snapback]
MAm pytanie: Czy w update OE patcha 2.0 każdy klub bedzie mial przyporządkowany stadion czy nie?
Bo niewiem czy sciagac

Gdzieś tam było napisane że tak
Tomak
Nie zauważyłem wcześniej KSZO... wszystko gra ;]
voytazz13
Cytat(baski18 @ May 8 2007, 23:32:43) [snapback]146145[/snapback]
Kiedy chcesz importować w to miejsce większą przyśpiewkę pyta się czy chcesz to zrobić, jednak w tym samym momencie informuje Cię, że musisz zrobić tak jak Ci napisałem. Czyli można !! Robisz, aby importował i po problemie.

A teraz wytłumaczę Ci to bardziej przejrzyście:
- Masz przyśpiewkę w odpowiednim formacie (ADX)
- Włączasz DKZ
- Zakładka File następnie opcja Open File
- Wchodzisz do folderu gdzie masz PES6, następnie dat i wybierasz 0_sound, dusisz 2 razy lub wybierasz opcje Otwórz
- Szukasz swojego slotu czyli 215 w Twoim przypadku, prawym klawiszem myszy dusisz na niego i wybierasz opcje IMPORT
- Pojawia się okienko w którym musisz wskazać przyśpiewkę którą chcesz importować, 2 razy na nią lub opcja Otwórz
- W tym momencie wyskakuje komunikat, że plik który chcesz zamieścić jest większy niż slot który chcesz do niego użyć, jednak nie zrażaj się tym, bo jeśli znasz trochę ang. przeczytasz, że jest na to wyjście, dusisz OK
- Teraz zakładka File i wybieramy Save As...
- Możemy zrobić tak jak ja napisałem, czyli wchodzimy do folderu dat w Pes6 wpisujemy 0_sound 1 i robimy zapisz (trochę popracuje i możemy wyłączyć DKZ) potem wchodzimy do Pes6 i folderu dat, usuwamy stary 0_sound, zmieniamy nazwę nowego czyli usuwamy jedynkę i możemy cieszyć się nowymi przyśpiewkami lub tak jak napisał T-Mac piszemy po prostu 0_sound ale w innym folderze, usuwamy ten plik który znajduje się w dat i tego przenosimy na swoje miejsce. (Pamiętaj, gdy wejdziesz do folderu dat[Podczas opcji zapisywania] nie wybieraj 0_sound tylko wpisz ręcznie 0_sound 1)

Mam nadzieje, że pomogłem.

Pozdro

Pewnie by pomoglo ale jakis blad mi wyskakuje http://img360.imageshack.us/my.php?image=wwwwwyj4.jpg temu umiesz zaradzic??

19cHojny10
Cytat(voytazz13 @ May 9 2007, 19:16:26) [snapback]146314[/snapback]
Pewnie by pomoglo ale jakis blad mi wyskakuje http://img360.imageshack.us/my.php?image=wwwwwyj4.jpg temu umiesz zaradzic??

Tam jest cos o mb wiec chyba jednak za duzy ten plik. A probowales jakiejs mniejszej przyspiewki czy tez Ci sie tak robi??
P.S. Ale fajna godzine miales na zegarze:D:D 19:10
baski18
voytazz13 hiszpańskiego nie umiem, więc nie wiem co tam jest napisane, może chodzi o to, że 0_sound nie może być większy niż 922MB ?? Nie wiem, bo chyba Twoja przyśpiewka tyle nie waży smile.gif

Pozdro
voytazz13
Cytat(baski18 @ May 10 2007, 00:32:58) [snapback]146397[/snapback]
voytazz13 hiszpańskiego nie umiem, więc nie wiem co tam jest napisane, może chodzi o to, że 0_sound nie może być większy niż 922MB ?? Nie wiem, bo chyba Twoja przyśpiewka tyle nie waży smile.gif

Pozdro

Nie no przyspiewka wazy 1,5mb:) probowalem jeszcze innym klubom wrzucac mnieszje przyspiewki zeby moja sie zmiescila, ale teraz wyskakuje komunikat 920mb. Ale dzieki za pomoc Baski smile.gif
Mariolo
Wg mnie najbardziej należało by się skupić nad statystykami zawodników, bo o ile wygląd patcha jest naprawdę super, o tyle umiejętności zawodników są kompletnie źle zrobione.
Orange_91
Cytat(Mariolo @ May 10 2007, 17:58:46) [snapback]146484[/snapback]
Wg mnie najbardziej należało by się skupić nad statystykami zawodników, bo o ile wygląd patcha jest naprawdę super, o tyle umiejętności zawodników są kompletnie źle zrobione.

Nie wiem co ci w nich nie pasuje statystki byly przeliczane z FMa.
19cHojny10
Jak dla mnie statystyki też są do poprawienia:/
krolu
Cytat(Orange_91 @ May 10 2007, 18:13:58) [snapback]146493[/snapback]
Nie wiem co ci w nich nie pasuje statystki byly przeliczane z FMa.

ale w FMie nie koniecznie te statsy są prawidłowe...
piwlak
QUOTE(voytazz13 @ May 9 2007, 19:16:26) [snapback]146314[/snapback]

Musisz zrobic te 922(czy tam ile) miejsca na dysku, bo masz za malo wink.gif
Jamnik
Po pierwsze wg mnie: głupio strasznie wygląda w Edycji Gracza: np. poprawiam jakieś coś, a gracz paraduje w stroju NEC Nijmegen. W meczu dobrze, ale tam to trochę irytuje.

Po drugie nie ma niektórych twarzy wyróżniających się graczy: Sikora (Groclin).

Po trzecie: THE BEST patch in PES 6. Chwała Wam za to smile.gif
voytazz13
Cytat(piwlak @ May 10 2007, 20:57:40) [snapback]146542[/snapback]
Musisz zrobic te 922(czy tam ile) miejsca na dysku, bo masz za malo wink.gif

No wreszcie ktos zna hiszpanski smile.gifsmile.gif dzieki, pomoglo smile.gif
krolu
Cytat(Jamnik @ May 10 2007, 22:17:36) [snapback]146572[/snapback]
Po pierwsze wg mnie: głupio strasznie wygląda w Edycji Gracza: np. poprawiam jakieś coś, a gracz paraduje w stroju NEC Nijmegen. W meczu dobrze, ale tam to trochę irytuje.

stroje Nec w edycji ma akurat ŁKS tongue.gif ale nie pokazują sie stroje z KS'a i nie będą. Niedało sie tego zrobić tak jak było w pesie5.
a do drugiego to nie ma dobrych fotek zeby zrobić facjatki, no i brakuje mordorobów wink.gif ale akurat Sikory widzialem zajebista fotke..
WąSu
W mojej opinii wszystko jest naprawde elegancko! Osobiście mi najbardziej się podobają menusy. Jedyne co mi się nie podoba to jest to że użyliście starego kitservera a nie wersji 6.5.1. ,która upłynnia gre. Ponadto uważam że dobrym pomysłem byłoby zrobienie kitservera w kilku wersjach. Mianowicie huge,medium i small.
W wersji: huge - wpakować wszystko stadiony,twarze,włosy,buty,stroje,piłki w jak największje ilości i oczywiście jakości
medium - tylko najpopularnieszje stadiony,twarze,włosy,buty,stroje,piłki (wydaje mi sie że obecna wersja ks jest właśnie taka)
small - ograniczyc sie do Orange Ekstraklasy i Reprezentacji Polski

Byłoby to wygodne dla ludzi którzy maja słabe łącza a chca pograc polską ligą(wersja small) i wersja huge byłaby dla napaleńców. Przecież w necie jest od groma twarzy,butów,stadionów itp Trzeba tylko ludzi i czasu na zlepienie tego. Pozdrawiam!
bahni
Cytat(WaSu @ May 10 2007, 23:24:52) [snapback]146584[/snapback]
W mojej opinii wszystko jest naprawde elegancko! Osobiście mi najbardziej się podobają menusy. Jedyne co mi się nie podoba to jest to że użyliście starego kitservera a nie wersji 6.5.1. ,która upłynnia gre. Ponadto uważam że dobrym pomysłem byłoby zrobienie kitservera w kilku wersjach. Mianowicie huge,medium i small.
W wersji: huge - wpakować wszystko stadiony,twarze,włosy,buty,stroje,piłki w jak największje ilości i oczywiście jakości
medium - tylko najpopularnieszje stadiony,twarze,włosy,buty,stroje,piłki (wydaje mi sie że obecna wersja ks jest właśnie taka)
small - ograniczyc sie do Orange Ekstraklasy i Reprezentacji Polski

Byłoby to wygodne dla ludzi którzy maja słabe łącza a chca pograc polską ligą(wersja small) i wersja huge byłaby dla napaleńców. Przecież w necie jest od groma twarzy,butów,stadionów itp Trzeba tylko ludzi i czasu na zlepienie tego. Pozdrawiam!

Mnie osobiscie zawiodla ilosc mordek w ligach zagranicznych.
Mozna bylo przeciez wrzucic wiecej,a np w takim athletic bilbao jest tylko face yeste!!!
To lekka przesada,dobrze ze nie usunelem swojego wczesniejszego kitservera i przezucam sobie mordki gm managerem.
Orange_91
Cytat(krolu @ May 10 2007, 20:46:53) [snapback]146537[/snapback]
ale w FMie nie koniecznie te statsy są prawidłowe...

Ale kierujac sie wlasnym zdaniem na temat umiejetnosci pilkarza zapewne lepiej bysmy tego nie odwzorowali po prostu FM jest chyba najodpowiedniejszy do tego.

Cytat(Jamnik @ May 10 2007, 22:17:36) [snapback]146572[/snapback]

Po 1 Z ta edycja to zglos fakt do Juca. Nie wiem co ci w tym tak irutuje to jest tak specjalnie zrobione zeby podczas edycji nie wywalalo gry do windowsa to moim zdaniem bylo by owiele bardziej irtujace od olgadania nieprawidlowych stroii w edicie.
Po 2 Daj dobre foty tych graczy to wtedy pogadamy a co do Sikory to jest jego twarz ale T-Mac jej nie dodal bo uwarzal ze jest za slaba.

Cytat(bahni @ May 10 2007, 23:53:09) [snapback]146586[/snapback]
Mnie osobiscie zawiodla ilosc mordek w ligach zagranicznych.
Mozna bylo przeciez wrzucic wiecej,a np w takim athletic bilbao jest tylko face yeste!!!
To lekka przesada,dobrze ze nie usunelem swojego wczesniejszego kitservera i przezucam sobie mordki gm managerem.

T-Mac dodal tylko najlepsze mordy bez zadnych pokemnow ale w przyszlosci zapewne porzeszy faceserver.
prutek
Ja proponuje aby dodac bardziej swojskie scoreboardy typu C+ w w D1 league, TVP w D2 League nsport (o ile ktos wie jak to wyglada) w D2 i D1 cup oraz te czempions ligowe do tych czempions ligowych no i o uefa tez nie zapominajmy, ale tak zeby to wszystko pasowalo bo troche dziwnie gra sie w D2 patrzac na ESPN, tak troche dziwnie, nie sadzicie o tym?
19cHojny10
Scoreboardy do niczego są. I muzyka przy wyborze skłądów męczy już troche. Jakbyś mógł podać plik za nią odpowiedzialny... Z góry thx
wonbrz
Sorry, ?e tutaj, ale mam takie pytanie, jak za?adowa? i gdzie swoje sloty do zespo?ów. Bo nie umiem tego robi?, je?li mog? prosi? o wyt?umaczenie wink.gif. Z góry thx
bartek-brt
Moze i twazre s? super ale najbardziej zaskoczy?a mnie jedna. Maxi Rodrigez! Co to ma byc?Juz Konamiowski by? lepszy ale to taki ma?y szczegó?. Chcia?em sie zapytac co z tymi statystykami? Czy zmieni?es je jak cie kazdy prosi? czy nadal kierujesz si? ocen? fm'a??

PS! Kupcie Metzeldera do Realu.

No i mam taki pomys?. Natomiast. Niektórzy gracze w karierze nie maj? mord z ks. Pewnie dlatego ze s? w kategorii edytowani czy jakos tak. Proponowa? bym je wrdzucic do edita czyli za jak?? inn? morde której nikt nie b?dzie u?ywa?. Chodzi tu o te z konami tradycyjne zeby je zast?pic.
matthew
Wg mnie najgorszy jest bootpack, po prostu klapa smile.gif
jesli ktos ma zrobionego przez siebie, niech poda link wink.gif
ScOuT
Ja proponuje zamiast np. Rumunii byla reprezentacja Czarnogóry
http://pl.wikipedia.org/wiki/Reprezentacja...2ce_no%C5%BCnej
Orange_91
Cytat(bartek-brt @ May 12 2007, 21:02:19) [snapback]147058[/snapback]
Moze i twazre s? super ale najbardziej zaskoczy?a mnie jedna. Maxi Rodrigez! Co to ma byc?Juz Konamiowski by? lepszy ale to taki ma?y szczegó?. Chcia?em sie zapytac co z tymi statystykami? Czy zmieni?es je jak cie kazdy prosi? czy nadal kierujesz si? ocen? fm'a??

PS! Kupcie Metzeldera do Realu.

No i mam taki pomys?. Natomiast. Niektórzy gracze w karierze nie maj? mord z ks. Pewnie dlatego ze s? w kategorii edytowani czy jakos tak. Proponowa? bym je wrdzucic do edita czyli za jak?? inn? morde której nikt nie b?dzie u?ywa?. Chodzi tu o te z konami tradycyjne zeby je zast?pic.

Tak bedziemy sie kierowac tylko FMem bo to najlepsze zrodlo statystyk. Fakt ta 1 twarz to straszne niedopatrzenie laugh.gif . Spojrz ile pokemnow jest w superpatchu.
bartek-brt
No wiem. Np w Sevilli to kazda twarz do było niedopracowane nic, ale co z trym pomyslem zeby twarze dawac do edita tych piłkarzy (edytowani)których kit server nie obsługuje??
ScOuT
Jeszcze utwor "We Are The Champions" zeby nie lecial caly bo jak wznosza puchar to powinien byc refren a tak nie jest :/
Na koszulce Costly'ego jest Cosyly
elotto
1. G. Bronowicki jest prawonozny
2. W Werderze powinien grac "Wiese" a nie "Wise"
Szarzan
Kurcze jak sie was czyta to czasami nie wiadomo jak wam dogodzic. Zauwazcie ze jak do Faceservera dodano by takie twarze jak np. w supepatchu to byscie zaraz narzekali ze faceserver to poprostu nie porozumienie. Lepiej nie dawac zadnej twarzy niz dawac taka ktora w niczym zawodnika nie przypomina. Wyjda dobre twarze zawodników ktorzy w patchu nie maja twarzy to na pewno w ktoryms z updatów bedzie smile.gif

P.S Gratuluje patcha bo zrobiliscie swietna robote. Mam jednak jedno zastrzezenie jezeli chodzi o lige polska. Jest duzo zawodnikow ktorzy maja zle przyporzadkowane pozycje lub "lepsza noge". Np. Anderson z Zagłębia miał zamiast lewej nogi prawa i na odwrot z Piszczkiem. Wiem ze mozna to samemu poprawic ale jezeli mialby ukazac sie w Update poprawiony OF to na pewno te zmiany wartobyloby wziac pod uwage. smile.gif

Pozdro.
dajenda
Niektorzy pilkarze jak np. Chiacu, Napoleoni ,Burns itp. ( przynajmniej u mnie ) w lidze i w meczach towarzyskich maja twarze z fcaeservera a w Master League juz nie .To tez mozna by poprawic.
bartek-brt
Cytat(dajenda @ May 13 2007, 11:42:04) [snapback]147179[/snapback]
Niektorzy pilkarze jak np. Chiacu, Napoleoni ,Burns itp. ( przynajmniej u mnie ) w lidze i w meczach towarzyskich maja twarze z fcaeservera a w Master League juz nie .To tez mozna by poprawic.

U każdego tak jest. Więc sie nie martw ze masz cos zwalonego. Oni należą do grupy Edytowani zawodnicy, i tyle.
dajenda
QUOTE(bartek-brt @ May 13 2007, 13:33:56) [snapback]147222[/snapback]
U każdego tak jest. Więc sie nie martw ze masz cos zwalonego. Oni należą do grupy Edytowani zawodnicy, i tyle.

Ale to mozna poprawic ?
torin
Cytat(dajenda @ May 13 2007, 15:29:45) [snapback]147249[/snapback]
Ale to mozna poprawic ?

Mozna to poprawic. Postaramy sie to zrobic wink.gif
maxx304
Jeden bug który ja znalazłem. Na stadionie Korony są białe bandy. Wygląda na to że ich nie wczytuje. Nie wiem czy to się dzieje tylko u mnie czy u innych też, na wszelki wypadek zwracam uwagę.
bartek-brt
Cytat(dajenda @ May 13 2007, 15:29:45) [snapback]147249[/snapback]
Ale to mozna poprawic ?

Jak sie te twazre da do edita czyli zamieni sie za podstawowe i jes sie ustawi danemu graczu to tak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.