Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co W Update ?!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
barman_2000
Cytat(maxx304 @ May 13 2007, 17:46:24) [snapback]147283[/snapback]
Jeden bug który ja znalazłem. Na stadionie Korony są białe bandy. Wygląda na to że ich nie wczytuje. Nie wiem czy to się dzieje tylko u mnie czy u innych też, na wszelki wypadek zwracam uwagę.

bo tak ma być, musisz sobie ściągnąć swoje, na niektórych stadionach tak jest i tyle
maxx304
Cytat(barman_2000 @ May 13 2007, 19:24:39) [snapback]147308[/snapback]
bo tak ma być, musisz sobie ściągnąć swoje, na niektórych stadionach tak jest i tyle

Spoko, nadmieniłem, co widzę. Dzięki za wyjaśnienie.
torin
Jesli chodzi o twarze zawodnikow w ML to gra nie wyswietla tych z bardzo wysokim ID. Poprawimy. Co do bialych band, to chodzi tu glownie o to ze byly one przygotowane pod 5 i jest problem z ich wyswietlaniem w 6. Bandy bede sie staral robic na bierzaco do kazdego polskiego stadionu, w moim temacie.
19cHojny10
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki plik odpowiada za przyspiewke Widzewa na poczatku meczu bo niezbyt ona szczesliwa sad.gif ??
baski18
Nie ma czegoś takiego jak przyśpiewka na wejscie, Pes6 wybiera sobie raz jedną raz druga przyśpiewke na początek meczu.

Pozdro
19cHojny10
Aha ale u mnie jakoś dziwnie często tą jedną wybiera wink.gif
Dzięki
Damian.
Błędy:
- Manchester City zamiast Mancherter City
- Emanuelson częściej gra na lewej obronie
- Shachtar Donieck zamiast Shaktar Donieck
- CSKA Moskwa zamiast CSK Moskwa
- KSZO dużymi literami w nazwie klubu Kszo Ostrowiec
- Tottenham Hotspur zamiast Tottentham Hotspur
- Troche dziwne ale an rezerwie w japonii jest Nakamura
- w Arce Gdynia gra Palaczewski, a nie Palczwski
- Feyenoord Rotterdam zamiast Feynoord Roterdam

P.S.Małe błedy ale znaczące
Rovix
Piłkarze Widzewa mają złe nazwiska:

Łukasz BROŹ nie bróż tak samo M. Broź a nie broż
LeszaKSD
kolejny blad to w Dyskoblii nie w Grocline gra Chinyama nie Chinayama !!!!!!
nieaktualne koszulki!! dry.gif

aha i dlaczego gdy gralem Dyskobolia Wisla Plock to byly francuskie przyspiewki ??
Damian.
Przeszuka?em of'a w pes fan editor i oto kolejne b??dy:

Skrót FC Barcelony: FCB a nie BAR
W Schalke 04 gra Kobiashvili a nie Kobishvili
W Schalke 04 nie Halili Altintop tylko Halil Altintop
W Stuttgart gra Hildebrand a nie Hilderbrand
W Werderze gra Wiese a nie Wise
W Werderze gra Owomoyela , a nie Owomeoyela
W Lubinie gra Zapa?nik, a nie Zap?nik
U Boguskiego z BOTU nic niema na koszulce
Marczak gra w podstawowym sk?adzie Jagiellonii (niewiem za kogo - popytajcie sie kibica jagi)
W Borussi gra Metzelder a nie Metzleder
Skrót West Hamu United : WHU a nie ELD
matthew
Calkowicie doping w ML jest skopany. Gram na Łazienkowskiej a slysze "Kolejorz" mimo, ze gram z Górnikiem.
I co mnie dobija - czesto zawodnik ma inny numer, buty i nie ma twarzy z kitserver'a
własnie w trybie ML. A no i nie ma dzwieku po strzeleniu gola - jest tylko
ten standartowy co mnie najbardziej wkurza - narazie tyle.
Pozdro
LeszaKSD
nic nie jest doskonale...tongue.gif
Orange_91
Cytat(matthew @ May 14 2007, 18:12:56) [snapback]147502[/snapback]
Calkowicie doping w ML jest skopany. Gram na Łazienkowskiej a slysze "Kolejorz" mimo, ze gram z Górnikiem.
I co mnie dobija - czesto zawodnik ma inny numer, buty i nie ma twarzy z kitserver'a
Pozdro

Wszystko przez panow z konami ktorzy cos zjebali w trybie ML. Postaramy sie naprawic wszystko w miare mozliwosci.
matthew
Nie da sie wylaczyc tego dopingu w ML ??? blink.gif Przy tym "KKS Kolejorz" predzej wszytsko bede przegrywał
niz odwrotnie! Nie da sie tak grac! Prosze o odp..
michalek1985
czemu na koszulkach groclinu nie ma nazwisk??
eye63
Dwie sprawy:
1. Coś trzeba zrobić ze statystykami, przynajmniej podreperować zagraniczne, bądź co... bo jak mi do BOT-u przychodzi Frings (tzn. komp go sprowadza) to trochę nie bardzo :/ Chyba, że to wina PES-a to zwracam honor.
2. Nazwiska kilku piłkarzy nie są przypisane do komentatora - i tak nie wymawia Bosackiego, Sobolewskiego(chyba) - jego nazwisko można dać też do tego z Korony, można dać Cleberowi 'Kleber' (to jeszcze sprawdzę), ogólnie kosmetyki, ale warte poprawy.
torin
Cytat(matthew @ May 15 2007, 18:51:31) [snapback]147694[/snapback]
Nie da sie wylaczyc tego dopingu w ML ??? blink.gif Przy tym "KKS Kolejorz" predzej wszytsko bede przegrywał
niz odwrotnie! Nie da sie tak grac! Prosze o odp..

Jesli chcecie grac ML danym klubem np Wisla, nalezy wyeksportowac jej przyspiewki i wrzucic w 3 miejsca te 5 plikow:
- ML competition fan away slot : 310-314
- ML competition fan cup slot : 340-344
- ML competition fan home slot: 344-345

Cytat(michalek1985 @ May 15 2007, 19:04:24) [snapback]147697[/snapback]
czemu na koszulkach groclinu nie ma nazwisk??

Wlacz sobie w kitserverze wink.gif
matthew
Cytat(torin @ May 15 2007, 19:26:46) [snapback]147708[/snapback]
Jesli chcecie grac ML danym klubem np Wisla, nalezy wyeksportowac jej przyspiewki i wrzucic w 3 miejsca te 5 plikow:
- ML competition fan away slot : 310-314
- ML competition fan cup slot : 340-344
- ML competition fan home slot: 344-345

no ok, ale jak mam je wrzucic...?? ja chce dla Legii. i skad wziac te przyspiewki??
przeciez w patchu bylo to w jednym pliku wiec..?
michalek1985
[quote name='torin'
Wlacz sobie w kitserverze wink.gif
[/quote]

a mozesz mi powiedziec jak wlaczyc te nazwiska bo nie mam pojecia tongue.gif
Orange_91
Cytat(matthew @ May 14 2007, 18:12:56) [snapback]147502[/snapback]
Pozdro

Wgraj najnowszy kitsever to bedziesz miec wszystkie ID dobre bo ten kitserver co jest w patchu jest starszy.
matthew
Cytat(Orange_91 @ May 15 2007, 20:33:46) [snapback]147744[/snapback]
Wgraj najnowszy kitsever to bedziesz miec wszystkie ID dobre bo ten kitserver co jest w patchu jest starszy.

ale to chyba nie zmieni dopingu??
jestin
Cytat(matthew @ May 15 2007, 20:44:59) [snapback]147750[/snapback]
ale to chyba nie zmieni dopingu??

dajcie prawdziwe nazwiska sedzią
Damian.
Dajcie prawdziwe nazwiska śędziów i ich twarze (wiem że są bo gdzieś widzialem link).

matthew
Jesli mozecie, to podajcie mi numer slota ktory odpowiada za muzyke w menu trybu ML.
jesli za - ML competition fan away slot wrzuce przyswiewki Legii to przyspiewek przeciwnika
juz wogole nie bedzie (na wyjezdzie) ?
I jak mozna wlaczyc dziwek po zdobyciu gola w trybie ML? ten ktory jest w meczach towarzyskich,
taki glosny - trzeba zamienic jakis slot?

Pozdrawiam !
Orange_91
Cytat(matthew @ May 16 2007, 15:46:12) [snapback]147884[/snapback]
Jesli mozecie, to podajcie mi numer slota ktory odpowiada za muzyke w menu trybu ML.
jesli za - ML competition fan away slot wrzuce przyswiewki Legii to przyspiewek przeciwnika
juz wogole nie bedzie (na wyjezdzie) ?

Pozdrawiam !

Muzyka w ML unknow_00063
Beda przyspiewki na wyjezdzie.
matthew
Cytat(Orange_91 @ May 16 2007, 15:58:43) [snapback]147895[/snapback]
Muzyka w ML unknow_00063
Beda przyspiewki na wyjezdzie.

dzieki. I jak mozna wlaczyc dzwiek po zdobyciu gola w trybie ML? ten ktory jest w meczach towarzyskich,
taki glosny - trzeba zamienic jakis slot?
a jesli chodzi o muzyczke w menu - musze ja przekonwertowac pewnie ze zwyklego mp3?
Damian.
Czy ktoś byłby tak uprzejmy i wrzucił do tego tematu swój bootserver(jakis b.dobry)???

z gory dzieki
baqq1990
no to ten patch nie dziala:(...a zainstalowalem tak jak tzreba wszystko na gołą gre...wywala mnie tuz przed meczem gdy juz ma sie włączac....czym to moze byc spowodowane???
kukson
no to najwyraźniej źle zainstalowałeś skoro mi i innym działa
Bombka
dolaczam sie do prosby damianinho odnosnie butow, najlepiej cos poteznego i w ladnej jakosci happy.gif
bartek-brt
zyła ma twarz swierczewskiego
Kriss91
Dla poszukujących paczki butów:
Cytat(Kriss91 @ May 10 2007, 19:24:07) [snapback]146515[/snapback]
Najnowsza wersja paczki do bootservera. Dosyć dużo nowych textur+lepsze wersje starych. Jako dodatek-aktualny map. N'joy wink.gif

eye63
Cytat(bartek-brt @ May 17 2007, 20:21:24) [snapback]148178[/snapback]
zyła ma twarz swierczewskiego

Dokładnie.

Golański nie ma w ogóle pozycji ustawionej - tzn. jest O S, albo DP - tymczasem w rzeczywistości na prawej obronie, także w reprezentacji. To definitywnie do poprawienia.

Podobnie chyba z Grzegorzem Bartczakiem, ale tutaj się nie wypowiadam, bo nie wiem jak w Zagłębiu występuje.

Ponawiam prośbę o danie 'kontuzjogenności' B wszystkim mającym A.
Ponawiam prośbę o statystyki, tzn. podwyższenie ich innym ligom, by taki BOT nie sprowadzał od razu w zimowej przerwie transf. takiego choćby Fringsa.

Na razie to tyle,
pozdrawiam i życzę udanego update'u
baski18
To zrób sobie, aby transfery były bardzo rzadko w ML. Kurde nie macie wpływu, kogo kupuje inny zespół i nigdy nie będziecie...

Pozdro
Dominoz
Jak dla mnie,to przyda?oby sie doda? przyspiewke Lecha "MY WIERZYMY" zamiast tej drugiej wersji "Przemierzamy Ca?y ?wiat". Nie wiem po co s? dwie wersje: jedna super jako?ci, druga fatalna...

EDIT: Jakby co, moge da? t? przy?piewke...ale mam tylko w formacie mp3
baski18
Przyśpiewki dla Lecha już są zrobione, w update znajdą się:

"My Wierzymy"
"Za Lechem"
"Chorwackie"
"Porto"
"Moja jedyna Miłość"

Edit: Tak O_sound

Pozdro
Dominoz
A to bedzie trzeba całe o_sound wgrac na nowo?
Of'a nie chciałby wgrywać....bo od nowa bede musial statystyki zmieniac biggrin.gif
19cHojny10
?wierczewski do bani
Dominoz
Kiedy udpade wydacie? smile.gif
Orange_91
Cytat(Dominoz @ May 18 2007, 18:45:27) [snapback]148330[/snapback]
Kiedy udpade wydacie? smile.gif

Czy ty naprawde mylisz ze my nie mamy co do roboty tylko siedzenie nad patchem i robinie cos do niego. Czy kiedy tylko zasiade przy kompie to mam od razu pracowac przy updacie? Mozemy miec chyba chociaz chwile wolnego czasu. Zastanow sie nie tak dawno wyszedl patch a tu juz majo byc updaty. Poza robieniem patchy mamy tez wlasne zycie i szkole, prace oraz wiele innych zajec.
Dominoz
Człowieku, opanuj sie...
Czy ja powiedziałem: macie natychmiast wydać to udpade?

Spytałem sie o orientacyjny termin i zakres prac...

Spokojnie...wyloozuj...
Hojrak Red Devil
Orange_91 wyluzuj trochę Dominoz się tylko spytał
a tak do tematu to w update mogło by byc troche więcej twarzy i moglibyście pousuwać
podwójnych graczy.
baski18
To Wy się trochę wyluzujcie, grajcie w patcha, grajcie w inne gry, wychodźcie z domu na spotkania z kumplami, koleżankami, czas będzie mijał, aż za miesiąc usiądziecie do kompa, wejdziecie na forum i update będzie na was czekał, tak i tak nie przyspieszycie jego wyjścia.

Pozdro
seen
Własnie i dajcie skrot Wiśle WIS a nie WIK biggrin.gif koszulki Lechii tez stare :/ i przyspiewki ;/ do bani ale postarm sie znalezc nowe dal Wisły biggrin.gif
barman_2000
Cytat(seen @ May 18 2007, 21:18:20) [snapback]148383[/snapback]
Własnie i dajcie skrot Wiśle WIS a nie WIK biggrin.gif koszulki Lechii tez stare :/ i przyspiewki ;/ do bani ale postarm sie znalezc nowe dal Wisły biggrin.gif

koszulkii lechii i innych klubów Torin już dawno zrobił nowe trzeba poszukać
Rovix
Grzelczak także nie ma twarzy w ML (widzew)
Jarmuż gra na lewej obronie lub lewej pomocy (widzew)
elotto
przeniescie Hargreavesa do ManU a takze wielu innych ktorzy po obecnym sezonie przechodza do nowych klubow
Damian.
Cytat(Rovix @ May 20 2007, 18:09:27) [snapback]148721[/snapback]
Grzelczak także nie ma twarzy w ML (widzew)
Jarmuż gra na lewej obronie lub lewej pomocy (widzew)

W patchu jest stara wersja kitservera , zainstaluj sobie nowa i bedzie OK
Smoti
QUOTE(przemeo9 @ May 21 2007, 15:17:30) [snapback]148912[/snapback]
przeniescie Hargreavesa do ManU a takze wielu innych ktorzy po obecnym sezonie przechodza do nowych klubow

skoro jeszcze sie sezon nie skaczył to lepiej niech nie przenosza,bedzie na to czas w kolejnych poprawkach(jesli bedzie jeszcze cokolwiek do poprawy:P)
Orange_91
Cytat(Damianinho @ May 21 2007, 15:23:28) [snapback]148913[/snapback]
W patchu jest stara wersja kitservera , zainstaluj sobie nowa i bedzie OK

Co do tego to sie pomylilem;/ Graczy z grupy edytowani pilkarze nie czyta mord z faceservera w ML wiec trzeba bedzie wszystkich kopiowac a lista jest dosc dlugal;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.