Gracze:
Pogoń ( Gosicki a nie Grośicki)
Pozycje:
M.Broź gra na boku lub na napadzie
Wiem że to szczegóły ale może się przydać do update pzdr:)
Cos co mozna by poprawic

-Roberto Baronio z Lazio w patchu jest murzynem

a w rzeczywistosci on wyglada tak(by enyo):

-Piotr Swierczewski w Groclinie ma zle przypisany map
-brakuje mi twarzy Nesty(by Mortin)bo jest swietnie wykonana,a w patchu jej nie ma
-jedna z pi?ek najka(mam nadzieje ze tylko jedna)jest "popsuta"i wyglada tak

-niektorym pi?karzom brakuje przypisanego obowia w bootserverze(np.Gago,ale sa tez inni)
jesli cos jeszcze przy okazji znajde(bo specjalnie nie szukam)to napisze,nie robie tego jednak by sie czepiac tylko chce pomoc w jakis sposob by ten patch byl nie to przebicia.
pozdrawiam
19cHojny10
May 23 2007, 14:48
Cos takiego zauwarzylem ze na moim pesie na zdjęciu adriano ma niebieskie buty a w patchu sa zlote
Dominoz
May 23 2007, 15:46
Dajcie mi tylko, jak możecie przyśpiewki dla Lecha,ok?
Już tych w patchu słuchać nie moge

Pozdro.
Cytat(widzewiak ziooom @ May 23 2007, 15:52:08) [snapback]149367[/snapback]
Cos takiego zauwarzylem ze na moim pesie na zdjęciu adriano ma niebieskie buty a w patchu sa zlote
;DDDDDDDDD
pozdro Rycerze
kamilboro03
May 23 2007, 19:44
Można zmienić herb Legii na czarną trójkątną tarczę z białą literą L na środku, ponieważ od jutra będzie oficjalnym herbem.
Tak wygląda ten herb
http://www.90minut.pl/newspix/legia_new.gif
Nowy herbik legi:
qwerte
May 24 2007, 13:18
Legia miała fajniejszy herb
to nie jest herb Legii tylko ITI.
Jedyny prawdziwy wygląda tak:
http://www.legialive.pl/tapety/tapeta619.jpg
19cHojny10
May 24 2007, 21:37
Cytat(lasserl @ May 24 2007, 14:22:38) [snapback]149519[/snapback]
Legia miała fajniejszy herb
legia nigdy nie miała fajnego herbu
Pozycje i jeszcze raz pozycje. Gola?ski cho?by ma ustawione O S, Wawrzyniak mo?e gra? na lewej obronie, Arboleda te? mo?e by? bocznym obro?c?, jest jeszcze sporo takich kwiatków.
walek11
May 30 2007, 22:47
ja mam problem z łysinami zawodników tzn pod pewnym kątem piłkarze mający normalnie włosy ,posiadaja ładne zakola

nie wiem czy to wina patcha czy poprostu cos zle wgralem nie mam takze polskich liter w grze ale to juz winna zapewne cracka

(mam orginalna gre)
Damian.
May 31 2007, 13:31
zmien w lodmixerze w kitserverze wszystko na najlepsze detale. Napewno pomoże
pzdr
xander17
Jun 2 2007, 08:32
nie wiem czy ktoś poruszał ten temat ale dało by sie zrobic reprezentacje czarnogóry
Witam. Patch masakirisz
Zna ktoś może sloty przyśpiewek Odry w ML? Bo mam dość tych francuskich
servinho
Jun 7 2007, 10:37
ja bym chcial sotirovicia i wałdocha w Jagiellonii oraz stadion Jagi. Moglibyscie to zrobic?? plz.
pawelli
Jun 7 2007, 17:59
Dołanczam się do prośby servinho żeby ktoś zrobił Sotirovicia i Wałdocha w Jagiellonii oraz stadion Jagi.
Orange_91
Jun 7 2007, 18:41
Cytat(pawelli @ Jun 7 2007, 19:03:22) [snapback]152456[/snapback]
Dołanczam się do prośby servinho żeby ktoś zrobił Sotirovicia i Wałdocha w Jagiellonii oraz stadion Jagi.
Jesli w updacie majo byc zawarte aktualne transfery i te co zostaly ostatnio pominiete to sie chyba rozumie ze bedo dorobieni. A co do stadionu Jagi to najpierw mozna by laskawie przejrzec forum i znalezc ten stadion.
Więc tak, doping jest tragiczny, jeśli checie mogę podrzucić Wam mp3 z lepszym jakościowo dopingiem ŁKSu, jeśli w ogóle zamierzacie w updatecie poprawiać doping.
Daje plik z trzema przyśpiewkami ŁKSu
http://sharebee.com/e8bc323b
kamilboro03
Jun 26 2007, 12:52
B?k z Polonii Warszawa ma narodowo??...Kostaryka?czyka
PS. Jeden z obro?ców Lecha ma przypisane z?e nazwisko w komentarzu.
danielos92
Jul 3 2007, 13:14
Czy można poprawić stadion Zagłębia Lubin??? chodzi mi konkretnie o oświetlenie. słupy są inne. i czy na wszystkich polskich stadionach mozna poprawic oswietlenie, żeby sie świecily jupitery a nie ze beda zgaszone a na stadionie jasno.
Orange_91
Jul 4 2007, 12:29
Jesli ktos posiada stroje nizej wymienionych druzyn prosze o zamieszczenie ich w tym temacie.
Sunderland, Derby County, Birmingham
Metz, Caen, Strasbourg
Napoli, Genoa
Real Valladolid, Almeria, Murcia
Hansa Rostock, Duisburg, Karsluhe.
GKS Katowice
Boca Juniors
the-bhoys
Jul 4 2007, 12:51
Tutaj poszukajcie, z tego co wiem są tam stroje Sunderlandu, Birmingham i Boca Juniors

Może są i reszty, ale nie widziałem
ookash
Jul 13 2007, 14:54
Cytat(Orange_91 @ May 6 2007, 12:24:57) [snapback]145171[/snapback]
I mam pytanie czy w updacie zmienic klasyczne reprezentacje na U21 ale wtedy w pes shopie musialy by byc odblkowane te druzyny.
proponuje u21 .. chociaz jakby sie dalo to w pes shopie mozna by dac do odblokowania kilka legend futbolu jak np pele maradona itp
Orange_91
Jul 13 2007, 14:56
Cytat(ookash @ Jul 13 2007, 15:58:17) [snapback]163184[/snapback]
proponuje u21 .. chociaz jakby sie dalo to w pes shopie mozna by dac do odblokowania kilka legend futbolu jak np pele maradona itp
Nie bedzie U21 i to jest pewne poniewaz trzeba bylo by kopiowac pilkarzy bo nie da sie przeniesc z klubu do klasycznej druzyny gracza a nie oplaca sie dublowac graczy. Beda tylko mlodzi gracz w graczach niezarejestrowanych.
RicardoQuaresma
Jul 28 2007, 14:06
kiedy można się spodziewać update 3.0?
Cytat
kiedy można się spodziewać update 3.0?
Jak wyjdzie to się dowiesz.
Kamiloxx
Aug 6 2007, 10:59
Czemu nie ma całej II ligi ???
RicardoQuaresma:
Kod
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=8592
Orange_91
Aug 6 2007, 19:45
Cytat(Sasuke_Kamil @ Aug 6 2007, 12:03:13) [snapback]171193[/snapback]
Czemu nie ma całej II ligi ???
Madrzejszego pytania to po prostu nie mozna bylo zadac
.
Nie czytales nazwy patcha? Orange Ekstraklasa Patch i to mowi samo za siebie.
Dodano tylko 8 zespolow z 2 ligi zeby mozna bylo zagrac ML w calosci polskimi druzynami.
Pozatym za co miala by byc ta 2 liga za Premiership, Primera Division? Ja nie widze sensu.
luki007
Aug 12 2007, 11:45
K...a kiedy ten patch bedzie liga juz dawno sie zaczela po co piszecie ze bedzie napewno przed rozpoczeciem ligi jak go nie ma
barman_2000
Aug 12 2007, 12:01
nie pisz takich durnych postów w każdym temacie z OE patchem, będzie kiedy będzie a jak ci coś nie pasuje to możesz sobie sam zrobić takiego patcha
Cytat(luki007 @ Aug 12 2007, 12:49:54) [snapback]173180[/snapback]
K...a kiedy ten patch bedzie liga juz dawno sie zaczela po co piszecie ze bedzie napewno przed rozpoczeciem ligi jak go nie ma

witamy w procentowych ludziach
dla takich jak ty chciałbym zeby kazdy dodatek jaki robimy byl platny
luki007
Aug 12 2007, 13:33
Przestancie sapac pytam sie kiedy wyjdzie patch bo caly czas byla mowa ze przed rozpoczeciem ligi a juz jest 3 kolejka a na forum nie ma zadnych nowych informacji
Orange_91
Aug 12 2007, 17:36
Cytat(luki007 @ Aug 12 2007, 14:37:44) [snapback]173230[/snapback]
Przestancie sapac pytam sie kiedy wyjdzie patch bo caly czas byla mowa ze przed rozpoczeciem ligi a juz jest 3 kolejka a na forum nie ma zadnych nowych informacji
Ty rowniez molgbys przestac sapac. Patch wydamy jak bedziemy chcieli ale jak sie czyta posty takich ludzi jak ty to sie az odechciewa cokolwiek robic.
k0rdian
Aug 14 2007, 03:02
Zauważyłem u siebie taki błąd -
Kiedy wchodzę w edycje i wybiorę Edycje piłkarza, i załóżmy, że chcę edytować Shevchenko grającego w Chelsea, "najeżdzam" na Chelsea i wyskakuje mi do Windowsa z raportem o błędach, mam tak chyba tylko w Chelsea.
Kamiloxx
Aug 14 2007, 12:54
może nie wchodz w chelsea to będzie najprościej ! może chłopaki zrobią
k0rdian
Aug 17 2007, 17:41
Od razu Wam mówie, ze zdrowo przesadzone są statystyki druzyn OE. :/ Gralem Barcą z Milanem, wygrałem 4:0, a z Górnikiem Łęczna przegrałem, nie wiem dlaczego, ale tak jest... :|
kostek
Aug 17 2007, 18:06
Może po prostu grasz słabo, chimerycznie, nierówno bądź na jakimś innym poziomie aniżeli czempion.
Śmieszne stwierdzenie... Przegrałeś jeden mecz i coś nie tak ze statsami... Zastanów się najpierw, zanim coś powiesz... A najlepiej wejdź w Edit Mode i porównaj piłkarzy Barcelony z kopaczami Górnika.
Jacmen
Aug 17 2007, 18:53
A może nie umiał drugi raz ustawić takiego samego poziomu ale przegrać z taką drużyną to wstyd nawet na czempionie i nie grał byle kim. Ja bym sie tym nie chwalił za bardzo ale jak wolisz <brawo> za odwagę
k0rdian
Aug 17 2007, 20:31
Zawsze gram na Czempionie, nie wiem dlaczego, ale jak gram mocną druzyną na drugą mocną to wygrywam w 9/10 meczy a jak gram mocną na słabą to nie moge bramki strzelić xD
_mAsteR_
Aug 17 2007, 21:32
Bo to sie nazywa taktyka
mocny klub gra otwarty futbol, a slaby koncentruje sie na grze obronnej
tak samo jak Wiśle Kraków łatwiej sie grało z Zagłebiem niż z Górnikiem
( to takie porównanie)
migimaster
Aug 17 2007, 22:11
Ja zauwazylem ze przeciwnik stara sie za wszelka cene nie stracic bramki i nie ma takiej druzyny ktora by grala non stop atak (mowie o grze).Czesto rozgrywaja pilke w obronie (i to dlugo) zeby wyciagnac przeciwnika.Dopuki nie straca pierwszej bramki graja raczej na 0:0 .Jak sie strzeli gola to gra sie duzo lepiej bo komputer zaczyna grac szybciej i bardziej ofensywnie (a to okazja na kolejne bramki) czesto w miare czasu rezygnujac z jednego obroncy na rzecz napastnika.Ja jak przegrywam czesto na ostatnie 10 min wrzucam zamiast bocznych obroncow napastnikow (lub skrzydlowych) i ustawiam na ataku.Polecam opcje dwumeczu, jest tam wiecej taktyki.Co do pana ktory wygral z Milanem barcelona 4:0 to graty.Sprobujcie na dwumeczu ja nie wiem dla mnie Kaka jest nie do zatrzymania (A Nesta prawie nie do przejscia).Gram na chempionie. Probowalem roznymi zespolami i co dziwne najlepiej mi wychodzilo Bayernem (chyba 5:1 w dwumeczu).Zeby nie bylo ze off topic, to wlasnie moim zdaniem Milan jest przesadzony.Fakt wygral LM (ale jakim fartem) i Kaka jest bardzo dobry, ma w skladzie kilku mistrzow swiata ale zobaczcie jaka mial strate w lidze do Interu ktory w staty w grze ma nizsze.Zobaczymy jak to bedzie wygladac w 3.0 bo Milan nikogo nie kupil
k0rdian
Aug 18 2007, 02:54
Zauwazylem, ze wystarczylo, ze wymienie szum z trybun i komentatora na muzyke w Winampie, albo po prostu wylacze glosniki i wygrywam

Wygrywam dzieki temu kazdy mecz 6:0 albo 7:0 i wiecej
Orange_91
Aug 18 2007, 08:25
Cytat(k0rdian @ Aug 18 2007, 03:58:08) [snapback]175243[/snapback]
Zauwazylem, ze wystarczylo, ze wymienie szum z trybun i komentatora na muzyke w Winampie, albo po prostu wylacze glosniki i wygrywam

Wygrywam dzieki temu kazdy mecz 6:0 albo 7:0 i wiecej

Przypominam ze to nie temat o swoich przechwalkach na temat wygranych. I koniec tematu o meczu Barcelona-Gornik Leczna.
migimaster
Aug 18 2007, 10:26
Cytat(Orange_91 @ Aug 18 2007, 09:29:52) [snapback]175249[/snapback]
Przypominam ze to nie temat o swoich przechwalkach na temat wygranych. I koniec tematu o meczu Barcelona-Gornik Leczna.
Jezeli chodzi o mnie to pisalem takze o (moim zdaniem) przesadzonych statystykach milanu.
Jacmen
Aug 18 2007, 11:26
Przesadzonych statystykach Milanu to jakie ma mięć. Grają tam najlepsi zawodnicy na Świecieeeeee
migimaster
Aug 19 2007, 00:31
Cytat(jacmen @ Aug 18 2007, 12:30:29) [snapback]175300[/snapback]
Przesadzonych statystykach Milanu to jakie ma mięć. Grają tam najlepsi zawodnicy na Świecieeeeee

Polemizowalbym.Bo nie wiem co twoim zdaniem znaczy najlepsi zawodnicy na Swiecie, moze i Kaka jest bardzo dobry tak samo jak Nesta ale to nie roboty.Kaladze,Gatuso,Sedorf,Gilardino to moim zdaniem nie sa najlepsi zawodnicy na swiecie.Zaraz mi tu pelno ludzi bedzie sie burzyc ze albo nie umie grac albo nie lubie milanu.Ale takiego "problemu nie mialem" przzed zainstalowaniem patcha.W 1.0 wszystko bylo ok. i na czystym tez.
k0rdian
Aug 20 2007, 00:02
Cytat(Orange_91 @ Aug 18 2007, 09:29:52) [snapback]175249[/snapback]
Ojj, nie bij

A czy ja powiedziałem ze wygralem Barca - Gornik Leczna? Mowilem ze z prawie kazda druzyna w PES jak już

Mniejsza z tym, nie o tym dział
Jacmen
Aug 20 2007, 08:07
E tam to cienka drużyna co z tego ze zdobyli ligę Mistrzów goście z podwórka

Myśl co gadasz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.