Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Sinet18
Świetna robota Alek jak zawsze happy.gif odnośnie butów masz może w planach zrobienie nowych adipure'ów? znalazłem dobre foty tongue.gif
11A
zdjecia to tez mam
moze w poniedzialek je zrobie jak bedzie mi sie chcialo

pozdrawiam
demiano7
To powiem tak: KLASA, KLASA, KLASA.. thx friend biggrin.gif

A TERAZ KOMUNIKAT SPECJALNY DO PIJAWEK KTORE TYLKO POBIERAJA!!! Jeśli chcecie przez dłuuugi czas oglądać nowe buty tworzone przez mastera naszego to komentujcie bo motywacja jest mu jak i każdemu "makerowi" baaaardzo potrzebne, bez niej straci ochote i koniec z butami!!
cnb
CYTAT(demiano7 @ Dec 16 2009, 16:01) *
To powiem tak: KLASA, KLASA, KLASA.. thx friend biggrin.gif

A TERAZ KOMUNIKAT SPECJALNY DO PIJAWEK KTORE TYLKO POBIERAJA!!! Jeśli chcecie przez dłuuugi czas oglądać nowe buty tworzone przez mastera naszego to komentujcie bo motywacja jest mu jak i każdemu "makerowi" baaaardzo potrzebne, bez niej straci ochote i koniec z butami!!

dokladnie, dokladnie biggrin.gif tak ja skonczylem biggrin.gif
demiano7
CYTAT(cnb @ Dec 16 2009, 20:29) *
dokladnie, dokladnie biggrin.gif tak ja skonczylem biggrin.gif

No właśnie sad.gif wielka szkoda sad.gif ale wciąż licze że kiedyś wrócisz na dobre! wink.gif
arm
...aż mi pojaśniało przed oczami! biggrin.gif
Good job!
11A
KOMUNIKAT DO WSZYSTKICH (jak to okreslil Damian)PIJAWEK
jak tylko temat dojedzie do 100 str koncze z pokazywaniem moich butow na forum
jezeli tego chcecie to robie tak dalej jak robicie
jedynie nieliczny beda mogli ogladac moje produkcje

w Polsce jest naprawde niewielu "czynnych" bootmakerow (z tego co wiem to CNB-choc nie jestem pewien czy nadal i ja-choc pewno juz nie dlugo)
wiekszosc z was wchodzi i patrzy ze jest cos nowego i jest zajebiscie bo nowy but bedzie w pes'ie ale jakis koment tez by sie przydal
bo to ze ktos robi buty do pes'a to nie dla tego ze ma cos za to
robi je zeby zobaczyc czy umie je robic i czy innym tez sie podobaja (i troche tez dla przyjemnosci, ale to jest nie wazne)
a jezeli ktos nie umie docenic tej pracy to "pozdrow"

wiem bedzie kilka osob zawiedzionych moim odejsciem(ci co daja ocenke,komenta) ale oni beda w jakis sposob dostawac moje produkcje

wiec przemyslcie to sobie

AHA I JESZCZE 1 RZECZ
NIE PISZCIE MI NA GG ZE COS WAM NIE DZIALA W PES'IE ALBO CZEGOS NIE MOZECIE ZROBIC
W WIEKSZOSCI NIE MAM POJECIA CO MACIE ZROBIC ZEBY WAM DZIALALO
OD TAKICH PROBLEMOW JEST WLASNIE TO FORUM A NA GG MOZEMY POGADAC NP. O TYM KIEDY IDZIEMY NA JAKIEGOS BROWCA
TAKIE WIADOMOSCI DOSTAJE MINI 2 RAZY NA MIECHA

pozdrawiam
unikat
Masz racje Alek pod tym względem Isso trochę upadło.
Jak najbardziej jestem pełen podziwu twojej pracy.
A tak po za tym może jakiegoś ucznia zaczniesz szkolić ?
11A
jak ktos bedzie chcial to czemu by nie
w sumie to nic trudnego tongue.gif

pozdrawiam
cnb
man.... powoli... nie rob pochopnych rzeczy ....

ja tam czasem cos robie... rzadko ale robie, podjąłem wspolprace ze Snake Li.... jesli chodzi o mnie to robie texturki w hd a snake przerabia je na pes6 ... tak to jest w erze plastikow z pes2010 wygladajacych lepiej niz realne buty, w ogole nie chce bawic mi sie w bumpy i inne rzeczy, nie potrafie po prostu... Aleczku, moze jakas wspolpraca za niedlugi czas?? ;> jakis wspolny projekcik ?? ;>

poki co moje prace:

to tak z grubsza, o dziwo Snake czesto bazuje na moich starszych produkcjach, uzywa ich do edycji itd, cieszy mnie to bardzo, ze jest jeszcze jakis pozytek z moich wypocin, takze reasumujac... kto chce, kto lubi, to znajdzie moje prace w eterze wink.gif

ALECZKU!! NIE PODDAWAJ SIE!! KTOS MUSI GODNIE DZIERZYC PALECZKE LIDERA!!

i zapraszam goraco na Evo-web, tam makerzy sa bardzo mile widziani biggrin.gif
perONE
No butki przednie, do szosteczki by się także przydały wink.gif
cnb
jasna sprawa wink.gif

flaje beda troche pozniej, poki co te:

11A
ale po co czekac tongue.gif

a co ty pier..... znaczy sie gadasz
ja liderem?co wczesniej paliles? biggrin.gif
a co do projektu to odezwe sie po nowym roku(jak bede w stanie biggrin.gif )
a jezeli chodzi o evo-web to Damian tez mi to proponaowal ale nie wiem czy sie zdecyduje

aha i zauwazylem blad przy tych umbro
podeszwa powinna byc w 2 str (jak masz to zielone to na bucie jest po innej str)

pozdrawiam
cnb
by CNB88... convert by Snake Li

wiem co mowie Aleczku, nic jeszcze nie palilem ;p na odpowiedz odnosnie projektu czekam niecierpliwie biggrin.gif do tego caly czas namawiam Cie na evo web, nawet w temacie Snake'a i moim raczej mozesz zamieszczac prace
demiano7
Swietne prace Panowie. CNB dobrze mówi:P nie wolno marnować Twoich mozliwości biggrin.gif
zuraw12
Wszystkie klasowe buciki tongue.gif choć te czerwono-czarne średnio mi podchodzą, ale to wina kolorystyki raczej smile.gif niż wykonania tongue.gif
arm
Przednia robota Panowie!
Tak trzymać i dzięki!
bo0mbell
Witam

mam pytanie do Alka. czy moglbys wrzucic jeszcze raz swoja duza paczke z butami, gdyz link do tej pare stron dalej wygasl.

pozdro
11A
jak zrobie aktualizacje to wrzuce
i jutro pojawi sie nowy but

pozdrawiam
demiano7
Wiadomość od Alka!

Zaznaczam, że buty były robione bez dwóch fotek a mianowicie zdj pięty i od góry tongue.gif

A teraz moja ocenka: jak zawsze 10/6 biggrin.gif Widać w ostatnich pracach ze robisz zupełnie innym sposobem swoje buciki.. tak trzymaj smile.gif
11A
o widze ze po tym jak napisalem ze do 100 str tylko ciagne to nikt tu nie komentuje tongue.gif
nowy but

pozdrawiam
cnb
mile powitanie na evo web juz mialo miejsce, temacik juz zagrzany biggrin.gif debiut tez udany biggrin.gif
miodzio:D czekam na dalsze prace
Sinet18
Na evo-web już oceniłem Twój debiut wink.gif więc ocenię Twoją pracę jeszcze raz na "board.issonline" żeby było więcej stron niż tylko 100... a więc jak zwykle mawia mój kolega "cud, miód i orzeszki" laugh.gif
Alek wielkie dzięki za ten but co dla mnie zrobiłeś, ale czy mógłbyś jeszcze zmienić podeszwę w tym czerwonym na taką jaka jest w zielonym?

Jeszcze raz wielkie dzięki Alek happy.gif pozdrawiam.

smile.gif Życzę wszystkim Wesołych Świąt smile.gif
KonRADinhO 7
CYTAT(Sinet18 @ Dec 23 2009, 19:03) *
Na evo-web już oceniłem Twój debiut wink.gif więc ocenię Twoją pracę jeszcze raz na "board.issonline" żeby było więcej stron niż tylko 100... a więc jak zwykle mawia mój kolega "cud, miód i orzeszki" laugh.gif
Alek wielkie dzięki za ten but co dla mnie zrobiłeś, ale czy mógłbyś jeszcze zmienić podeszwę w tym czerwonym na taką jaka jest w zielonym?

Jeszcze raz wielkie dzięki Alek happy.gif pozdrawiam.

A wyręcze kolege ; D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e23b251a83ea607c.html
Tu zmieniłem samą podeszwę bez pięty
Pozdrówki i Wesołych Świąt wszystkim biggrin.gif
Kosot
A czy mógłby ktoś zrobić te białe butki adidasa na czerwono a żeby paski były białe z góry txn za fatygę
I Wesołych Świąt życzę biggrin.gif
Sinet18
Dzięki Konradinho 7 happy.gif nie chcę być wymagający ale chciałbym żeby pięta też była zmieniona. closedeyes.gif
11A
no to wiesolych swiat
http://patrz.pl/kartka/10318
pozdrawiam
KonRADinhO 7
CYTAT(Sinet18 @ Dec 23 2009, 23:08) *
Dzięki Konradinho 7 happy.gif nie chcę być wymagający ale chciałbym żeby pięta też była zmieniona. closedeyes.gif

Łookeyy ; D
Cos takiego...
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0f4ae38125.html
PZDR
Sinet18
CYTAT(KonRADinhO 7 @ Dec 24 2009, 12:53) *

Wielkie dzięki KonRADinhO 7 za but i przepraszam za kłopot happy.gif pzdr.

biggrin.gif biggrin.gif WESOŁYCH ŚWIĄT biggrin.gif biggrin.gif
przemek_psg
CYTAT(cnb @ Dec 21 2009, 18:22) *
do tego caly czas namawiam Cie na evo web, nawet w temacie Snake'a i moim raczej mozesz zamieszczac prace

Miałem przyjemność "poznać" się ze Snake'iem i jestem przekonany, że pozwoli Ci on Alku zamieszczać Twoje prace w jego temacie, to bardzo sympatyczny człowiek, bardzo pracowity i utalentowany jeśli chodzi o obuwie do PES6. Ja również chciałbym Cię mocno zachęcić do tego, byś jednak przerzucił się na evo-web, tutejsze forum już dawno zeszło na psy i powiem Ci, że ja osobiście już dawno stałem się gościem na issonline.pl, kiedyś rzeczywiście było to forum, które przeglądałem min. 10 razy dziennie, teraz tylko jak wpadnę przypadkiem to coś poczytam. Dlatego też raz jeszcze chciałbym Cię zachęcić do tego, żebyś jednak skierował się na evo-web bo szkoda takiego talentu jak Ty. I nie podlizuję się tutaj tylko stwierdzam fakt. Znakomitych bootmakerów w Polsce, do których się bezapelacyjnie zaliczasz, można wyliczyć na palcach jednej ręki i nie ma co się kisić w tutejszym bagnie. Świat czeka! biggrin.gif

No i żeby nie było OT to dam komentarz odnośnie ostatnich prac: bez komentarza! biggrin.gif Miażdzysz!
perONE
Już pozwolił smile.gif
11A
nareszcie przez wszystkich tak upragniona setna strona tongue.gif

to co but na pozegnanie roku biggrin.gif (i mnie?)
robiony bez 1 foto

i wszystkim zycze pijackiego sylwka smile.gif

pozdrawiam
perONE
Kozackie wink.gif
zuraw12
klasa biggrin.gif
demiano7
Alek rządzi biggrin.gif majstersztyk
Sinet18
But jak zwykle świetny happy.gif z tym butem na pożegnanie roku się zgodzę, ale na pożegnanie Ciebie to nie... laugh.gif Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęśliwego i szampańskiego Nowego Roku wink.gif

Nie chciałem pisać w tym poście, ale nikt inny nic nie napisał pode mną laugh.gif Alek mam małą prośbę mógłbyś z czerwonego buta wstawić do zielonego tak samo napis "Kuba" tylko że w czarnym kolorze?
11A
no nie wiem chyba jednak odejde tongue.gif
patrzac na ogromna ilosc ocen bo az 4 (w buty szukasz napisz ani 1) to nie wiem czy mi sie chce

Sinet trzymaj

pozdrawiam
Sinet18
Wielkie dzięki po raz kolejny Alek happy.gif
czarus32
Ma ktoś fajną stronke do przeglądania fotek korków z góry dzieki:D
11A
czarus32
soccer.com
prodirectsoccer.com

pozdrawiam
RB10
Alku, te czerwone T90 są genialne biggrin.gif
pozdro
11A
chyba ostatni moj but wydany na IO
zrobiony bardziej od niechcenia

pozdrawiam
demiano7
No i to sa pumasy biggrin.gif
unikat
świetne oby więcej prac ;D
11A

unikat
do Pesa 2009 bezbłędne jednak do 6 jakieś dziwne ;D
Krzysiu12
alek rządzisz wink.gif buty klasa smile.gif oby tak dalej wink.gif czekam na kolejne prace xD
adaaaas
Rzepa7, to zrób lepsze.
unikat
CYTAT(adaaaas @ Jan 25 2010, 17:42) *
Rzepa7, to zrób lepsze.

czy robienie dodatków polega na samym wychwalaniu ?
czasem krytyka pomaga sam przy tworzeniu flag zgadzam się z krytyką wiec ocb?
11A
o Krzysiu dawno cie nie bylo smile.gif

jezeli chodzi o jezyk i piete w txturze do 6 to tak dziwnie to wyglada dla tego ze jest tam cos w stylu brzegow od serwetki
foto
http://www.soccer.com/IWCatProductPage.pro...oduct_Id=500361
pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.