Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
11A
tak wykonanie jest CNB do 2008 a ja je zedytowalem do 6 a ze zapomnialem ze sa to f30 to dalem podeszwe z innej textury

pozdrawiam
Arsenal
mógłbyś mi edytować te buty

na te
11A

cos poprawic/zmienic pisz

pozdrawiam
cnb
drogi Aleczku ja bym osobiście poprawił kolor na bardziej żółty bo teraz jest taki złoty/brąz, wręcz proponował bym taki cosik
Arsenal
DZIęKI CHłOPAKI
Kozi]K[
sorka za offa ale czy moze ktos powiedziec jak taka tapete wsadzic do gry?.Sciagnalem 28 butow(takich tapet) nazwanych jako patch tylko nie wiem jak to wgrac!.
Dzieki
11A
(do pes6 sa troche inne textury niz te na tej stronie tematu)na poczatku musisz sciagnac kit serwer(mozna sciagnac go z http://download.issonline.pl/index.php?act...gory&id=228 ) przy okazji dla ulatwienia sciagnij tez Player GDB Manager 1.7(jest w podanym linku) potem wszystko wklej ks gdzie masz pesa zainstalowanego (tam gdzie sa pilki DAT PES6.exe i 3 inne) wchodzisz w niego i instalujesz.nastepnie instalujesz Player GDB Manager (wybierasz ten sam folder gdzie masz te pliki)jak juz to zrobiles wchodzisz w Player GDB Manager i dopasowywujesz textury do zawodnikow
mam nadzieje ze zrozumiales tongue.gif

pozdrawiam
11A
oddaje wam kilka moich pracek(edycji)

pozdrawiam
Arek.PL
Cytat(alek @ Jan 6 2008, 20:25:22) *
oddaje wam kilka moich pracek(edycji)

pozdrawiam

Dobra robota wink.gif
M19
Alku zrobiłbyś mi varpory ale cale srebrne(srebrna pieta,wszystko srebrne) oprócz łyżwy ma być czarna.Dało by rade?
11A
oczywiscie ze da co ma nie dac tongue.gif
na poczatek cos co bardzo dawno "stworzylem" ale moze bedzie pasowac biggrin.gif

i to o co ci chodzilo

pozdrawiam
Stepover
Alek wyczarujesz mi te buty Henry' ego?
Henry

Sory, że w linku ale nie wiem jak dać tak bezpośrednio z gettyimages bez wrzucania na dysk.

Z góry dziękuję tongue.gif

EDIT:

A dałoby się te LASERY "z żółtym przodem" pod PESa6?
cnb

convert by me
M19
Dobre to mosz Alek dzięki Ci bardzo!
DAW
Siemano jesli mozna to prosilbym o zedytowanie tych bucikow do PESa 2008 ale z krotkim jezykiem nie na wierzchu...jesli mozna to z binem...DZIEKI z gory:
http://images30.fotosik.pl/136/ac53530065df940f.png
Stepover
Cytat(cnb @ Jan 7 2008, 23:36:08) *

convert by me

Wiadomo... praca profesjonalisty tongue.gif dzięki smile.gif

POZDRO wink.gif
perONE
Cytat(Stepover @ Jan 7 2008, 22:45:59) *
Alek wyczarujesz mi te buty Henry' ego?
Henry

Sory, że w linku ale nie wiem jak dać tak bezpośrednio z gettyimages bez wrzucania na dysk.

Z góry dziękuję tongue.gif

przylaczam sie do prosby.

Stepover: przeciez mozesz podac sama fotke z gettyimages dry.gif wystarczy ze klikniesz na fotke PPm i wezmiesz kopiuj adres obrazka i wstawisz
Stepover
Nie przyszło mi do głowy bo raczej rzadko wchodze na gettyimages
Oto fotka:

EDIT:
Może się przyda...
11A
dla tych co nie zalezy na podeszwie
tam przy sznurowkach jest zielone?

jak nie pasik dajcie mi wiecej foto

pozdrawiam
M19

Zrobiłbyś te buty z personem?Dla Giovanniego oczywiście..biggrin.gif
11A

pozdrawiam
Stepover
Niestety nie znalazłem więcej fotek sad.gif wiesz wydaję mi się, że język tego buta jest błękitny (niebieski) a sznorówki żółte. Aha a mógłbyŚ "skopiować" ten "wyraźny" znaczyk reeboka na drugą stronę tak aby było symetrycznie? Z góry dzięki.

PS Aha ta "obwódka" wokół krawędzi (?) też chyba mogłaby być błękitna.
11A
jasne ze moglbys tongue.gif haha
ale chodzi ci o to zeby znak rbk byl taki sam jak na zew stronie buta?
Stepover
Tak o to chodzi. A no i podeszwa błękitna. Trochę chyba za dużo wymagam ale liczę na Ciebie tongue.gif Dziękuję z góry
jonhio
sorka za nieobecność ale coż grałem w najgorszą odsłonę pes czyli 2008 strasznie lipne i znowu się przerzuciłem na pesa6 o dobre persony dla xaviego to są adidas adidas adipure white z góry dzia
R10 REdDEVil
alek zła persona Giovaniego smile.gif

o to poprawna:)

Giovanni:

POZDRAWIAM:)
Stepover
To chyba jest Giovani a nie Giovanni dry.gif

Alek będą te Reeboki? rolleyes.gif
perONE
Cytat(Stepover @ Jan 9 2008, 19:39:29) *
Alek będą te Reeboki? rolleyes.gif

Stepover bedziesz szukał dry.gif dry.gif
strona wczesniej blink.gif ph34r.gif
Stepover
Taa chyba przeoczyłeś coś chłopcze... ja poprosiłem o trochę inne

EDIT:

Dobra sam pokombinowałem i wyedytowałem texturke. Wiem, że rewelacji nie ma ale przynajmniej wiadomo o jakie buty mniej więcej chodzi. Aha tylko, że mają kolce. Mógłby ktoś usunąć je i wrzucić jeszcze raz obrazek?

cnb
panowie mógł by ktoś wyedytować powyższe buty na texturce do 2008??
Stepover
cnb mógłbyś usunąć w nich kolce bo ja nie wiem jak sad.gif
cnb
perONE
Cytat(Stepover @ Jan 9 2008, 20:38:50) *
Taa chyba przeoczyłeś coś chłopcze... ja poprosiłem o trochę inne

nie nerwoo bo ci serce stanie|| chlopca to sobie w poszukaj w domu. bez odppowiedzi dry.gif
a buciki robice fajne
R10 REdDEVil
Bardzo ładne smile.gif

POZDRAWIAM:)
Stepover
Dziękuję za komentarze. Niezmiernie miło mi słyszeć (widzieć) takie komentarze tym bardziej, są to moje pierwsze buciki smile.gif Oczywiście dziękuję dla cnb za uwolnienie textury od kolców wink.gif

Teraz jak na razie przerzucam się na buty i jeśli właściciel tematu, alek, cnb oraz inny użytkownicy nie mają nic przeciwko to będe funkcjonował w tym temacie, wieć jeśli ktoś chcę aby mu jakąłś texture przerobić niech wali śmiało smile.gif Spróbuję coś wykombinować choć cudów raczej nie będzie.

POZDRO smile.gif
cnb
ja nie mam nic na przeciwko, to nie mój temat, a praca wygląda obiecująco biggrin.gif mam nadzieję, że kolejne edycje będą równie urocze biggrin.gif
Stepover
Cecs Fabregas PERSON

PS kurka sorki R10 nie widziałem wcześniej, że zrobiłeś PERSONA Fabregasa.
cnb
staraj się robić mniejsze napisy, gra dodatkowo rozciąga i będą nieciekawe.... wink.gif
Stepover
Jakieś Lotto (Seedorf w "takich" gra)

11A
sorry chlopaki ale chory jestem i nie bylo mnie na kompie ale juz sie biore do roboty
Stepover jezeli o mnie chodzi to jasne wal tu swoje pracki ale to temat Dawida tongue.gif sadze jednak ze nie powinien miec nic przeciwko temu zebys zamieszczal tu swoje prace biggrin.gif
R10 jezeli tak mowisz to jest tak napewno tongue.gif

pozdrawiam
Stepover
Sory za OT ale mam pytanie: Jak wrzucić czcionki do Photoshopa?
cnb
nie musisz wrzucać do photoshopa, wystarczy, że zainstalujesz je w windowsie
cnb
aleczku jest robota wink.gif
potrzebuję przeróbki tych butów <by me tongue.gif>
lub tych: < na której texturce będzie ci łatwiej>
czy mógł byś z nich zrobić coś na wzór tych??:
Kempu
No czekam na Vapor4. Fajnie wyglądają.
Stepover
cnb a mogą być odemnie? tongue.gif

kurde sory, nie wiedziałem, że to mają być do PESa2008.
11A
CNB proszem dla ciebie(poprawki lub cos innego[bez glupich mysli tongue.gif ]to wal)

i takimaly bonusik pomyslalem ze zrobie

oceniac tamte rbk strone wczesniej

pozdrawiam
Stepover
Widzisz alek nie komentują niestety...sad.gif Ani Twoich ani moich tongue.gif

Co do tych reeboków to fajne, dobrze dobrałeś kolory.
11A
no niestety tak to jest wszyscy wymagaja a potem nic wdziecznosci tongue.gif hehe
a twoje Stepover tez fajne ale troche mi sie wydaje ze za jasne

EDIT
jezeli zapomnialem o kims(czyt.zapomnialem cos zrobic dla niego)to NIECH PISZE
dzia

pozdrawiam
JeLeN
proszę o zrobienie butów takich jak ma prawdziwe messi tylko zeby tam pisalo JELEŃ biggrin.gif zgory thx:D
cnb
CYTAT(alek @ Jan 13 2008, 17:18:17) *
CNB proszem dla ciebie(poprawki lub cos innego[bez glupich mysli tongue.gif ]to wal)

i takimaly bonusik pomyslalem ze zrobie

oceniac tamte rbk strone wczesniej

pozdrawiam

ALECZKU POWIEM SZCZERZE ohmy.gif ALBO NIC NIE BĘDĘ MÓWIŁ BO BRAK MI SŁÓW!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.