Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
cnb

jeszcze bardziej zaokrąglij 1 i 2 ....a 3 musi być przeźroczyste

a tak to już mówiłem...świetnie

acha i jeszcze ta czarna przestrzeń po lewej stronie textury musi być przeźroczysta, popatrz na innych texturach
.Shock3r
Popraw to co wyżej napisał cnb a będzie fantastyczny bucik smile.gif
11A
mam nadzieje ze juz wersja ostateczna
porownalem sobie i niektore maja nawet mniej zaokraglone tongue.gif

pozdrawiam
.Shock3r
No,teraz jest ok wink.gif
Ale bardziej się przyjrzałem
temu kapciu i widać troszkę jak pięta się łączy z bokiem buta smile.gif
Ale i tak jest przyzwoicie smile.gif

P.S
But ten lepiej wyglądał na czarnym tle wink.gif
OskaR
alek jezeli tworzysz jeszcze cos do PES'a 6 to ja poprosze o takie buty:
MV III złoto-czarne(ewentualnie szare)
MV III żółto-czerwone
MV III biało- złote
Tylko mam prosbe zeby piety tych butow byly dobrze"sklejone"(tak jak w tych pierwszych czerwonych co sa wyzej) i zeby kolce byly jakies fajne(np. takie jak w Tunit'ach).
11A
a zajmuje sie tym tez tongue.gif jak cos zmienic, poprawic to pisz

pozdrawiam
OskaR
Dzieki, zlote butki bardzo fajne, ale te drugie juz mam a chodzilo mi o takie bardzo jasne biale bo w tych kolorek jest troche srebrny.
Co do trzecich to kolorki sa nie tak, chcialem zolte(takie jak np. ignite) z czerwona pieta.\
Pzdr wink.gif
11A
a teraz?

pozdrawiam
OskaR
Dzieki za te pierwsze w tych zoltych mogbys zmienic kolor na taki jak w MV III Ignite ?
p@blo
Alek fajne ostatnie prace
11A
perONE
daj taka czysta taka texturke
11A
OskaR
Dzieki alek.
Auriko
Drogi Aleczku wielka prośba do ciebie (czyt.zamówienie) biggrin.gif biggrin.gif Chodzi mi o ten mdl butów :

I chciałbym go mieć w nastepującej postaci :
1. Białe + Zielone dodatki
2. Kolory Barcy + Herb w jakimś ciekawym miejscu smile.gif
3. Brązowe + Jasny Brąz dodatki
4. Czarne + Szare dodatki
5. Niebieskie + Granatowe Dodatki
6. Srebrne + Różowe
7. Złote + Czarne

Bardzo cię proszę o wykonanie tych butów na MDL który ci podałem biggrin.gif biggrin.gif

Pozdrawiam smile.gif
11A
Auriko no jasne biggrin.gif postaram sie zeby bylo git gitara i twoje orzeszki ale nie bedzie latwo tongue.gif

pozdrawiam
Auriko
Cytat(alek @ Nov 16 2007, 17:57:58) *
Auriko no jasne biggrin.gif postaram sie zeby bylo git gitara i twoje orzeszki ale nie bedzie latwo tongue.gif

pozdrawiam

Licze na ciebie a jak sie nie uda to trudno smile.gif

P.S Ten model jest od R10 dopiero teraz zauwazylem smile.gifsmile.gif
Auriko
jak tam ida prace ?? biggrin.gif biggrin.gif
11A
sorry ale czasu nie mialem
dzis jeszcze dostaniesz kilka

pozdrawiam
perONE
ale mozesz zrobic takie ale bez tej gumki
11A
Auriko sorry ze tak pozno
nie ma wszystkich ale jest chyba 5 par
reszta pozniej
http://www.speedyshare.com/516269673.html

pozdrawiam
Auriko
Dzieki poczekam biggrin.gif biggrin.gif
Sebinho_urs
Nike MVIII

proszę o przerobienie tych butów : (proszę o 2 pary)

pierwsza para:
-proszę wyczyścic cały napis z pięty (tj. Cristiano Ronaldo Joga Bonito 7)

druga para :
- proszę o zmiane nazwiska Cristiano Ronaldo na Sebinho , usunięcie numeru lecz Joga Bonito niech zostanie...

BARDZO WAŻNE:
przeglądałem wcześniejsze prace i proszę aby Sebinho było napisane jak najbardziej zbliżoną czcionką do tej "Cristiano Ronaldo" lub czcionką zbliżoną do czcionki NIKE.

z góry dziękuje smile.gif

albo jesli jest taka możliwość to proszę o czcionke taka jak JOGA BONITO smile.gif
11A
lajt zrobie, ale napis joga jest wyciety z jakiegos foto albo czegos innego i nie mam takiej czcionki, ale reszte zrobie tylko jeszcze nie wiem kiedy sad.gif prawdopodobnie w srode albo czwartek
Auriko jeszcze troszke poczekasz sad.gif jednak twoje bedzie pierwsze smile.gif mam nadzieje, ze mi wybaczysz tongue.gif

pozdrawiam
cnb
Alek trzymaj, może ci się przyda
.Shock3r
cnb jakies dziwne te logo Jogi.

Trzymaj aleczku lepsze biggrin.gif

cnb
wycinałem właśnie z tego co ty podałeś .Shocker tongue.gif
.Shock3r
Ale po co ten efekt tongue.gif
11A
a jednak jeszcze dzis mi sie udalo biggrin.gif
Auriko 3m i sorry ze sie musiales tyle naczekac

wiem ze nie jest to dokladny kolor barcy ale w ciemnym ta textura bardzo zle wyglada dlatego zdecydowalem sie na ten tongue.gif
Sebinho_urs

dzia chlopaki ale nie przydalo mi sie tongue.gif ale licza sie checi smile.gif

pozdrawiam
Sebinho_urs
dzieki bardzo. przydaly sie ;]
M19
Umbro Revolution X Laser BlueRedWhite

Jedna parę proszę.Tylko chodzi mi abyś zrobił polowe buta czerwona a polowe niebieska.Oczywiście podziel but wzdłuż.
11A
M19 zrobilem dla ciebie 2 wersje
1 taka jak napisales
2 troszke inna poniewaz jest dodatek zlotego i fioletowego ale mam nadzieje ze sie spodobaja tongue.gif

pozdrawiam
M19
Cytat
M19 zrobilem dla ciebie 2 wersje
1 taka jak napisales
2 troszke inna poniewaz jest dodatek zlotego i fioletowego ale mam nadzieje ze sie spodobaja tongue.gif

pozdrawiam

Obydwie dobre ale jakbyś mógł to te X mogłoby być czerwone a nie pomarańczowe ok?
Dałoby rade?
11A
M19
dzięki wink.gif mistrzu..biggrin.gif
Auriko
trochę nie miałem czasu na nic !!! Wpierw skończyłem robi ktisy potem tu wpada sad.gif sad.gif sad.gif Niestety . A dzięki za buciki Barcy są świetne zawsze mogę na ciebie liczyc !!

Pozdrawiam tongue.gif
Auriko
Zrobiłbyś mi mistrzu persony nowe dla:
-Quaresmy i Andersona biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
11A
no jasne tylko daj textury tongue.gif
albo powiedz z jakiej firmy

pozdrawiam
M19
Zrobiłbyś mi Nike Tiempo Ronaldinho Black ale ze złotą łyżwą?
miancio
Uwaga! Alek nadaje:

Nike:

Adidas - edycja butów cnb do pes2008
M19
A co Alkowi siadł net czy po prostu bardzo zajęty? happy.gif
miancio
Zaprawdę powiadam Wam, iż nasz ulubiony szewc ma problemy z zalogowaniem, a mi przypadł ten zaszczyt, coby Was o tym poinformować smile.gif
Auriko
Prosze cie o te persony Quaresmy biggrin.gif biggrin.gif To jest model Adidas F50 07 tunit smile.gif Cale niebieskie
i sprobuj cos fajnego na tych nowych tunit'ach zrobic dla RQ7 smile.gif smile.gif

Pozdrawiam cie ALek biggrin.gif I wesołych świąt dla mojego ulubionego bootmakera biggrin.gif biggrin.gif
perONE
Cytat(Auriko @ Dec 25 2007, 13:27:28) *
Prosze cie o te persony Quaresmy biggrin.gif biggrin.gif To jest model Adidas F50 07 tunit smile.gif Cale niebieskie
i sprobuj cos fajnego na tych nowych tunit'ach zrobic dla RQ7 smile.gif smile.gif

Pozdrawiam cie ALek biggrin.gif I wesołych świąt dla mojego ulubionego bootmakera biggrin.gif biggrin.gif

chyba personki Q7 byly juz wykonywane pzez ludzi na forum zajmujacych sie personalizacja butow dla pilkarzy.
BTW alek czy moglbys wykonac buciki Adidas F30+ te, ktore wykonal do pes2008 cnb.

By Kowal-es

By R10
Auriko
Cytat(perONE @ Dec 26 2007, 16:52:10) *
chyba personki Q7 byly juz wykonywane pzez ludzi na forum zajmujacych sie personalizacja butow dla pilkarzy.
BTW alek czy moglbys wykonac buciki Adidas F30+ te, ktore wykonal do pes2008 cnb.

A podasz link tego forum kolego ?? smile.gif smile.gif
perONE
podaje 2 pracki Alka. Niestey zapomnial hasla na forum laugh.gif i poprosil mnie o udostepnienie swych prac na forum

Auriko
Alek biggrin.gif biggrin.gif Wiem że to czytasz biggrin.gif Wiec dzieki za Quaresme super butki te drugie tez BDB biggrin.gif Pozdro
11A
no czytam tongue.gif i nawet cos napisze a to wszystko dzieki pomocy perONE ktory dzieki swojej uprzejmosci popytal sie o moje haslo biggrin.gif
dzia wam chlopaki za wystawki
no i wracam do pracy tongue.gif

pozdrawiam
Auriko
To dobrze tongue.gif A czy na tych adasiach co zrobiles tongue.gif to na podeszwie zamiast F50+ nie powinno być F30+ ??
cnb
Cytat(Auriko @ Dec 27 2007, 21:06:30) *
To dobrze tongue.gif A czy na tych adasiach co zrobiles tongue.gif to na podeszwie zamiast F50+ nie powinno być F30+ ??

te adidaski ja zrobiłem, a że nie miałem podeszwy f30 w tym że kolorze to dałem f50 xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.