Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Buty! Przerabiam Na życzenie!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Rossinho
Cytat(alek @ Feb 16 2008, 18:35:20) *

reszta moze jeszcze dzis

pozdrawiam

Bóg Ci zapłać dobry człowieku. Mógłbyś trzasnąć jeszcze te biało-niebieskie?
Arsenal
Cytat(alek @ Feb 16 2008, 19:59:26) *

pozdrwiam

Mógłbyś mi przerobić mi je na czerwone (takie krwisto czeerwone) jak te:
cnb
podawałem kilka stron wczesniej

razor.
Przerobi mi ktoś butki?

^ Takie adiki,tylko bardziej czerwone i napis Czesio biggrin.gif
Tylko,do soccera 6 ma się rozumieć :]

Dziękuje :*
demiano7
Witam potrzebuje tych buciorów tyle że całych czerwonych z białymi paskami wink.gif pozdro
cnb
momento, zaraz zrobię converta butów Blinga

edit:
Arek.PL
Siema, możesz mi przerobić te buciki na biały kolor? Tu mają taki jakiś dziwny biały;/ i zamiast tego czerwonego również żeby był biały smile.gif

Pozdro
jonhio
proszę o persony quaresmy w tych adidasach f+50 .08 i carima benezemy ta są adidas adidas adipure white
M19
Zrobiłbyś mi te buty

tylko zrobić czarne z niebieska łyżwa a ten niebieski kolor przechodzi w siwy:D
Da sie zrobić?
Rossinho
Jak któś z Was jest taki dobry to niech machnie z tych fotek czerwono-złote MVIV biggrin.gif
http://cgi.ebay.com/NIKE-MERCURIAL-VAPOR-S...1QQcmdZViewItem
M19
Cytat
Jak któś z Was jest taki dobry to niech machnie z tych fotek czerwono-złote MVIV biggrin.gif
http://cgi.ebay.com/NIKE-MERCURIAL-VAPOR-S...1QQcmdZViewItem

Kilka stron wczesniej
Rossinho
Cytat(M19 @ Feb 22 2008, 16:09:28) *
Kilka stron wczesniej

Wiem, z resztą były one edytowane dla mnie, ale ja proszę o zrobienie z tamtych fot z ebay'a teksturki realistycznej, a nie plastikowej. tongue.gif
cnb

convert by CNB
Rossinho
Normalnie jesteś boski biggrin.gif. Wielkie thx dla Ciebie. Jak będziesz koło Środy to zapraszam na piwko - ja stawiam biggrin.gif
Arek.PL
Cytat(cnb @ Feb 22 2008, 16:25:25) *

convert by CNB

Mistrzu Twoje buciki znakomicie prezentują się w grze. Może zapodasz swojego bootservera do PES 6 ? smile.gif <prosi>

Pozdrawiam ;-)

cnb
ja raczej się tego nie podejmę bo z 6stką skończyłem, na razie bawię się w 2008, choć jeśli znajdzie się ktoś chętny do skonvertowania moich prac to nie mam nic przeciwko, ewentualnie mogę wrzucić paczkę konvertów moich butów <około 95%> w której znajduje się 35 par butów <najnowsze>
Arek.PL
Cytat(cnb @ Feb 22 2008, 18:39:05) *
ja raczej się tego nie podejmę bo z 6stką skończyłem, na razie bawię się w 2008, choć jeśli znajdzie się ktoś chętny do skonvertowania moich prac to nie mam nic przeciwko, ewentualnie mogę wrzucić paczkę konvertów moich butów <około 95%> w której znajduje się 35 par butów <najnowsze>

Ja bym bardzo prosił o te paczkę smile.gif

Pozdro

11A

sorry ze tak dlugo musicie czekac

pozdrawiam
Arek.PL
Alek więlkie dziex za diadory smile.gif już myslałem że ich nie przerobisz smile.gif

Pozdrawiam
cnb
CYTAT(PLayer-AreK @ Feb 22 2008, 19:16:40) *
Ja bym bardzo prosił o te paczkę smile.gif

Pozdro

http://www.speedyshare.com/982482422.html
11A
dzia CNB za wystawke

pozdrawiam
jonhio
to jak będzie z tymi quaresmy butkami
demiano7
poprosze te buty ale żeby czerwony był taki
CNB a te źle wyglądają w grze, ten znaczek z przodu jest za duży... pozdro wink.gif
11A
spokojnie wszystko zrobie ale po kolei ok
tym czasem dla ARM

pozdrawiam
Arek.PL
CNB na prawde wielkie dzieki za pake smile.gif
alek fajne pumki smile.gif

Pozdro
Kowalek
demiano7
Sorki Kowalek ale mi nie zbyt podchodzą... to nie ten czerwony, nie ma połysku a zamiast białego dałeś szary... ale wielkie dzięki za chęci wink.gif
arm
Cytat(alek @ Feb 22 2008, 20:01:25) *
spokojnie wszystko zrobie ale po kolei ok
tym czasem dla ARM

pozdrawiam

Dzięki! Resztę tych Pumek też zdołasz zrobić?
Kowalek

Moja edycja:

V1

V2

V3

Zrobie jescze tą wersje tych butów od nowa tzn zedytuje zeby była na tip top ;d
Aleczku fajna edycja mojej edycji butów R10, ale one chyba są niebieskie tylko że troche ciemniejsze niż wykonałem może, ale nie grafitowe.

COś takiego to ma być jak tutej na tej broszurze wszystkich butów Nike na rok 2008
Kowalek

I jescze jedna wersja odemnie.
cnb
sorry ale tu tylko widać podeszwę i łyżwy .....
dj_adriano
no zdecydowanie za ciemne nic prawie nie widać
Kowalek
bo one takie są a autoraf i znaczek r10 nie widać bo nie mogłem znalesc w google tego z czego wczesniej zrociłem
11A
Kowalek one sa czarne choc moze tak nie wygladaja to uwierz tongue.gif
ARM badz spokojny biggrin.gif i wszyscy ktorzy o cos prosili tongue.gif

pozdrawiam
cnb
CYTAT(alek @ Feb 23 2008, 17:24:53) *
Kowalek one sa czarne choc moze tak nie wygladaja to uwierz tongue.gif
ARM badz spokojny biggrin.gif i wszyscy ktorzy o cos prosili tongue.gif

pozdrawiam

Aleczku, nie zgodzę się z tobą:
11A
CNB male nie porozumienie
mi nie chodzi o to ze one sa czarne tylko ze M19 chcial zebym mu zedytowal na czarne Post #1409

pozdrawiam
cnb
znowu nie zrozumiałem.... to chyba przez to że jestem chory i mało kontaktuję tongue.gif
11A
no to zycze zdrowka biggrin.gif
a zaraz cos bedemial dla was(codzi mi o tych co graja w pes 6)

pozdrawiam
Arek.PL
No to już się nie mogę doczekać tongue.gif

Pzdr
11A
demiano7
i przy okazji moja edycja
z racji tego ze jest w pewnym rodzaju "bum"na ten but to zobaczcie co ja mam dla was tongue.gif

moja edycja z mojej edycji butow do pes2008(bardzo ciezko mi sie je w tedy edytowalo)robione bez ani 1 foty

pozdrawiam
demiano7
Dzięki wielkie Aleczku! biggrin.gif jesteś wielki (chociaż że Cie nie widziałem tongue.gif ) pozdro wink.gif
11A
jonhio

demiano7 z ta wielkoscia to przesadziles troszeczke mam tylko 177 wzrostu tongue.gif hehe biggrin.gif ale dzieki za takie slowa

pozdrawiam

StRyJu
Witam proszę o zrobienie dla mnie :
-nowych koreczków Nike Vapor IV w kolorku zielonym
-oraz jakies fajne buciki Nike z Logiem Realu smile.gif)
11A
eee gosciu spokojnie tylko ja robie takie rzeczy na tym forum no czasem jeszcze CNB albo ktos inny sie dolaczy
ale tak to ja robie i niemamza bardzo czasu na to

nie chcialo mi sie zbytnio kombinowac i dalem gotowce:P

pozdrawiam
demiano7
Stryju nie przesadzasz? masz dopiero cztery posty... jak byś troche poczytałe to foru to byś wiedział że alek czasu niema... troche szacunku bo on wraz z cnb robią ogromną prace! widzisz jak długo trzymają to forum? blink.gif pozdro wink.gif
MaTi10
Alek zrobilbys mi koreczki adidas jakies czerwone z herbem Legii Warszawa?? pozdrawiam ;]
cnb
CYTAT(Madrista100 @ Feb 25 2008, 19:58:52) *
Alek zrobilbys mi koreczki adidas jakies czerwone z herbem Legii Warszawa?? pozdrawiam ;]

coby troszkę aleczka odciążyć to spróbowałem coś machnąć dla Ciebie

tak więc nowe czerwone tunity z naszywką <najczęściej używana do personalizacji tunitów> z herbem Legii

mam nadzieję, że się spodobają

StRyJu
Dzięki wielkie Alek wink.gif FajnE Szewiczki ;D
11A

Demiano dzia ze stanales w mojej obronie tongue.gif hehe
CNB dzia za pomoc

pozdrawiam
Kowalek
Dobra chłopaczki mam propozycje dla wszystkich ktorym edycja i tworzenie butów nie jest obca.

WIęc tak czy któryś z was odważy się wykonac\zeedytować Nike R10 II wiem ze jest mało zdjęć ale można spróbować

Oficlanie będą narzie 2 kolory black/white

FOTO

Wiem,że zadanie do najłatwiejszych nie należy ale warto próbować.

PozdRRAwiam

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.