Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 5 - propozycje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
korzen
QUOTE(kcma @ Aug 20 2005, 09:27:54)
Widze ze temat (tytul) powinien sie zmienic nie propozycie, lecz relazcie z PES'a 5, oraz filmiki... ale niebede zawracal glowy, chcem tylko sie wypowiedziec na temat "co bym chcial w pes 5?""
* Wrescie chcialbym zobaczyc jak goscia zabiera karetka,
* Liczba widocznych zawodnikow zeby sie zwiekszyla,
* Kibic wybiegajacy na boisko,
* przynajmniej prawdziwa lawka rezerwowych, oraz policjanci 3D.
[right][snapback]32959[/snapback][/right]

czy to jest takie wazne...? PES ma się kojarzyc z grywalnościa a nie z detalami...od tego jest Fifa. Ave WE2oo2 !
Viperdiesel
QUOTE(kcma @ Aug 20 2005, 09:27:54)
chcem tylko sie wypowiedziec
[right][snapback]32959[/snapback][/right]

No to żeś się wypowiedział laugh.gif laugh.gif OMG
JBP
kiedy bedzie we9i albo pes5 ? :>>>
Viperdiesel
WE9 już jest biggrin.gif , PES5 będzie dopiero 28 października, oczywiście wersje PS2 bo te na kompa to uuu pewnie gdzieś dopiero luty/ marzec albo nawet pòźniej (chciałbym się mylić). smile.gif
lualua
a ja myśle że to co zrewolucjonizowało by pesa to możliwość grania Master League
w prawdziwej pełnej lidze, z prawdziwymi pucharami czyli ok. 50 meczy na sezon i rozbudowanie opcji menedzerskich. Jeszcze jednego mam pomysła - tryb gry selekcjonera repry. Zaczynamy od pełnej listy graczy danego kraju,wybieramy kogo chcemy, potem sparingi, mecze eliminacyjne i w końcu finałowy turniej, Euro, MŚ, Copa America. No nie że zajebista idea?
Ale i tak lepsze evolution w gejmpleju niż revolution z nieistotnymi pierdołami.
Kibic na boisku - phiiii, może jeszcze burdy stadionowe i lecące z trybun przedmioty? I specjalny trik - oplucie innego piłkarza wink.gif
szymek2004
WE9 już jest  , PES5 będzie dopiero 28 października, oczywiście wersje PS2 bo te na kompa to uuu pewnie gdzieś dopiero luty/ marzec albo nawet pòźniej (chciałbym się mylić).

Sie mylisz tongue.gif PES 5 na pc ròwnież wyjdzie jesienią (październik/listopad) smile.gif
TeDi
QUOTE(lualua @ Aug 27 2005, 12:55:59)
a ja myśle że to co zrewolucjonizowało by pesa to możliwość grania Master League
w prawdziwej pełnej lidze, z prawdziwymi pucharami czyli ok. 50 meczy na sezon i rozbudowanie opcji menedzerskich. Jeszcze jednego mam pomysła - tryb gry selekcjonera repry. Zaczynamy od pełnej listy graczy danego kraju,wybieramy kogo chcemy, potem sparingi, mecze eliminacyjne i w końcu finałowy turniej, Euro, MŚ, Copa America. No nie że zajebista idea?
Ale i tak lepsze evolution w gejmpleju niż revolution z nieistotnymi pierdołami.
Kibic na boisku - phiiii, może jeszcze burdy stadionowe i lecące z trybun przedmioty? I specjalny trik - oplucie innego piłkarza wink.gif
[right][snapback]33683[/snapback][/right]

to powinieneś zagrać w FM 2005 lub CM 5.
A zawodnikòw można brać do kadry tylko muszą być oni w grze.
A co do pucharòw to fajnie by było, może w WE 10?! tongue.gif
lualua
no i właśnie na gameonly.pl czytam że będzie coś w stylu Drogi do Mistrzostw Świata. A co masz na myśli mòwiąc że można brać do kadry? Chyba poprzez EditOptFile, bo normalnie to nie widziałem takiej opcji?
Viperdiesel
QUOTE(szymek2004 @ Aug 27 2005, 12:07:45)
Sie mylisz tongue.gif PES 5 na pc ròwnież wyjdzie jesienią (październik/listopad) smile.gif
[right][snapback]33687[/snapback][/right]

To bardzo dobrze, że się mylę i obyś miał rację biggrin.gif
_DEVIL_
QUOTE(lualua @ Aug 27 2005, 13:41:44)
no i właśnie na gameonly.pl czytam że będzie coś w stylu Drogi do Mistrzostw Świata. A co masz na myśli mòwiąc że można brać do kadry? Chyba poprzez EditOptFile, bo normalnie to nie widziałem takiej opcji?
[right][snapback]33689[/snapback][/right]

jest opcja !Wchodzisz do edit i dajesz register palyer i dajesz zespoly narodowe i powolujesz kogo chesz do kadry!Jednak jest minus jak bierzesz nowego zawodnika do kadry to ktoregos wywalasz proste!!
TeDi
QUOTE(lualua @ Aug 27 2005, 13:41:44)
[right][snapback]33689[/snapback][/right]

No w edit option jest opcja zamiany reprezentanòw danego kraju. Ja zawsze sobie coś tam zmienie, żeby uaktualnić składy.
Droga do mistrzostw świata jest, ale tylko Japonią w strefie azjatyckiej, polega na tym, że grasz eliminacje a pòźniej właściwy puchar. Gdzieś czytałem, ale nie wiem czy to jest prawda, że dostępne to będzie tylko w WE 9, a w PES 5 już nie.
Zresztą bym się nie zdziwił, że tego nie będzie, bo przypominam sobie, że w WE 4 była możliwość grania Olimpiady ( oczywiście tylko w nogę tongue.gif) a w ISS Pro Evolution już tej opcji nie było.
kcma
A ja bym chcial zobaczyc wrescie taka opcje jak wybor spodni dla bramkarza w trakcie meczu. Jest cos takiego ale tylko w/na treningu (PES4). Cos takiego jak wybor stroju przed meczem i wybor dlugosci spodni- krotkie (do kolan) i dlugie (do kostek).smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.