zyga90
Mar 26 2005, 18:31
ja chce zeby moznabylo zagrac normalnie lige mistrzow, czyli wchodzimy se w Cup Mode i mamy do wyboru Champions League, albo chociaz cos na tych samych zasadach i w tym samym systemie rozgrywania meczy :wink:
BartekRym
Apr 3 2005, 16:55
A ja bym chcial zeby mozna bylo tworzyc swoje wlasne stadiony... to by bylo cos...
baski18
Apr 3 2005, 17:07
zyga90 ... przeceiz takei cos juz masz w Pes4 .... pograj sobie w ML ... to zobaczysz
baski18
Apr 3 2005, 18:35
Gramy pierwszy sezon w ML ... wygrywamy lige 2 .. wchodzimy do 1 ... wygrywamy ja takze ... awansujemy do kwalifikacji Pucharu UEFA .. wygrywamy mecz kwalifikacyjny (czasami 2) i przechodzimy do rozgrywek w grupach po 4 zespolu .. 2 pierwsze zespoly wychodza z grupy i mamy rozgrywki knock-down ...potem awansujemy do Ligi Mistrzòw i taka sama procedura jak w pucharze Uefa .. kwalifikacje Grupy, knoc-down i wygrana LIGI MISTRZ
boberto
Apr 3 2005, 19:21
baski18 zawsze ntak jest :wink:
baski18
Apr 3 2005, 19:33
| QUOTE |
| baski18 zawsze ntak jest :wink: :D |
ja to wiem, ale zyga90 nie ..
wiec mu wytlumaczylem
Pozdro
hm a wiecie co ja bym chcial w pesie ;P zeby byla opcja sedziowania

bo czasami fajnie by se posedziowac nie bylo nigdy takiej gry a jakby nie bylo to jakies trudne to fajnie by se pobiegac jako sedzia ;d czasami tez jako boczny zobaczyc jak to naprawde jest, ile popelni sie bledow etc ;] jakies proby przekupstw klubow np w ms jak korea;P i musialbys tak sedziowac zeby nie bylo tak calkiem nie obiektywne ale zeby pomoc jakiejs druzynie

wiem ze to moze glupie ale bym se w takie cos pogral
Stęga64
Apr 3 2005, 20:36
Fajnie by było jakby przed meczem pokazywali zawodnikòw w szatni
Jakies wskazòwki trenera i potem wyjscie do tunelu i na boisko 8)
Arek1974
May 17 2005, 09:03
Nie wiem, może to już było, ale napiszę, czego mi brakuje w PES4, a co bym chętnie ujrzał w PES5:
- faule bramkarza w sytuacji sam na sam (coś w stylu, że łapie np. napastnika za nogi i jest rzut karny)
- kontuzje bramkarzy
- widok ławki rezerwowych
- rzut wolny pośredni
- noszowi
- liga połączona z pucharami, zamiast ML
- trenerzy koło lini bocznej (i w ogòle możnaby np. zatrudniać trenera)
- serpentyny rzucanych na boisko
Z tego wszystkiego tak najbardziej to wkurza mnie, że w Lidze Mistrzòw mogę zagrać tylko w ML, a ja chciałbym powalczyć sezon w lidze angielskiej. Jeżeli to poprawią w 5, to już będę szczęśliwy. Reszta życzeń jest nieobligatoryjna ;D
P.S. Aha, zapomniałem jeszcze o jednym. Fajnie, że w PES4 pomyśleli o przywileju korzyści, ale niestety jest to opcja ktòra niedziała w najlepszych sytuacjach, np. często jest tak, że jestem faulowany, ale utrzymuję się przy piłce, wychodzę na czystą pozycję, a sędzia gwiżdże

i dupa. Może to poprawią ?
| QUOTE |
Nie wiem, może to już było, ale napiszę, czego mi brakuje w PES4, a co bym chętnie ujrzał w PES5:
- faule bramkarza w sytuacji sam na sam (coś w stylu, że łapie np. napastnika za nogi i jest rzut karny)
- kontuzje bramkarzy
- widok ławki rezerwowych
- rzut wolny pośredni
- noszowi
- liga połączona z pucharami, zamiast ML
- trenerzy koło lini bocznej (i w ogòle możnaby np. zatrudniać trenera)
- serpentyny rzucanych na boisko
Z tego wszystkiego tak najbardziej to wkurza mnie, że w Lidze Mistrzòw mogę zagrać tylko w ML, a ja chciałbym powalczyć sezon w lidze angielskiej. Jeżeli to poprawią w 5, to już będę szczęśliwy. Reszta życzeń jest nieobligatoryjna ;D
|
Ty wogole grales w PES4 ? Bo ja gralem bardzo mało ale widze że wiem wiecej od Ciebie.
Arek1974
May 17 2005, 10:15
[/quote]
Ty wogole grales w PES4 ? Bo ja gralem bardzo mało ale widze że wiem wiecej od Ciebie.[/quote]
No còż, nie bardzo wiem, o co Ci chodzi. Nie powiesz mi, że grając w PES4 (nie online) miałeś:
- rzut wolny pośredni ?
- kontuzje bramkarza ?
- widok ławki rezerwowych ?
- noszowych ?
- grając ligę (nie ML) mogłeś zagrać w Lidze Mistrzòw lub w Pucharze UEFA ?
- treneròw koło lini bocznej (w ogòle widziałeś trenera choć raz w tle ?)
- serpentyny na boisku ?
Mogłem się pomyślić co do faulu bramkarze w sytuacji sam na sam, ale grając już dość długo miałem wiele rzutòw karnych, ale nigdy po faulu bramkarza. A poza tym jak już piszesz coś takiego, to przynajmniej napisz skąd takie pytanie.
rzut wolny poścredni nie mialles ? lol
Bo ja maiłem.
chociaż już sam kurwa nie wiem...bo namieszałeś mi we łbie.
Arek1974
May 17 2005, 10:22
| QUOTE |
rzut wolny poścredni nie mialles ? lol
Bo ja maiłem.
chociaż już sam kurwa nie wiem...bo namieszałeś mi we łbie. |
Pośredni, czyli taki, że nie można uderzyć bezpośrednio na bramkę, a chodzi mi dokładnie o taki odgwizdany w polu karnym, zamiast rzutu karnego. A jeszcze jedno mi przyszło do głowy, że nigdy nie zdarzyło się, żeby bramkarz załapał piłkę podaną przez swojego zawodnika (za co przyznaje się właśnie rzut wolny pośredni).
| QUOTE |
Pośredni, czyli taki, że nie można uderzyć bezpośrednio na bramkę, a chodzi mi dokładnie o taki odgwizdany w polu karnym, zamiast rzutu karnego. A jeszcze jedno mi przyszło do głowy, że nigdy nie zdarzyło się, żeby bramkarz załapał piłkę podaną przez swojego zawodnika (za co przyznaje się właśnie rzut wolny pośredni). |
To precyzuj swoje wypowidzi
Arek1974
May 17 2005, 10:26
| QUOTE |
| QUOTE |
Pośredni, czyli taki, że nie można uderzyć bezpośrednio na bramkę, a chodzi mi dokładnie o taki odgwizdany w polu karnym, zamiast rzutu karnego. A jeszcze jedno mi przyszło do głowy, że nigdy nie zdarzyło się, żeby bramkarz załapał piłkę podaną przez swojego zawodnika (za co przyznaje się właśnie rzut wolny pośredni). |
To precyzuj swoje wypowidzi |
Nie bardzo rozumiem, przecież wyraźnie napisałem w 1 poście, że brakuje mi rzutòw wolnych pośrednich. I powinno być wszystko jasne.
Chodzi mi o to że są pośrednie.
Na przykład po spalonym ;-P
A i faule na bramkarzu w sytuacji sam na sam tez sa. Ba nawet w we2002 sa :-D
Nie ma noszowych? :shock:
Arek1974
May 17 2005, 13:10
| QUOTE |
| Nie ma noszowych? :shock: |
Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby byli. Jeśli się mylę, to mnie popraw. A co do fauli bramkarzy, to zazdroszczę Ci snake, że miałeś takie faule. Ja w sytuacji sam n sam jak mijam bramkarza to czasami mnie zaczepi, ale mòj zawodnik z reguły się nie wywraca, a sędzia nie gwiżdże karnego.
dzenda_dzenda
May 17 2005, 14:05
przecież jak jest kontuzja to przyłażą te "murzyny" z noszami i zabierają zawodnika...ile Ty musiałeś grać w tego pesa że nie miałeś noszowych? A może po prostu fair klej grasz?
_DEVIL_
May 17 2005, 14:29
| QUOTE |
| QUOTE | | Nie ma noszowych? :shock: |
Mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby byli. Jeśli się mylę, to mnie popraw. A co do fauli bramkarzy, to zazdroszczę Ci snake, że miałeś takie faule. Ja w sytuacji sam n sam jak mijam bramkarza to czasami mnie zaczepi, ale mòj zawodnik z reguły się nie wywraca, a sędzia nie gwiżdże karnego. |
Ja mialem juz bardzo duzo takich sytulacji ,ze wychodze na pozycje sam na sam chce okiwac bramkarza an mnie chacorem rypie...!!!!!!!!karny i albo czerwona albo zolta kartka.....!!!!!!!!!!!!!!!
michau000
May 17 2005, 15:24
mi sie zdarzylo, ze bramkarz zlapal podanie od swojego obroncy. ale sedzia nie widzial(-;
sumie zgodziłbym się z tym, co pisze Arek1974. ale dodałbym jeszcze coś do nowego PESa. cięzko w ogole to nazwac, bo po prostu czegos mi w tej grze jeszcze brakuje. moze tego, zeby gracze robili dokladnie (prawie) to, co mam na mysli? np. zeby nie walili bezsensownie z dyni skoro moga przyladowac z woleja(o:
michau000 podobno w najnowszym WE 8 juz poprawili te bezsensowne glowki, czyli w "piatce" na PC tez to poprawia...
Barce(L)ona
May 17 2005, 16:25
To mòj pierwsz komentarz...

Myślałem (czyt. marzyłem;) troche o tym co bym zmienił jak bym to ja tworzył PESa 5...:
1) Wprowadził bym WSKA
melman
May 17 2005, 19:51
1. W dekoracjach powinna uczestniczyc cała kadra zespołu a nie tylko Ci ktòrzy akurat są na bosiku
2. Po bramce powinni czasami pokazaywac rekacje naławce rezerwowych
3. Przy zmianach zeby był sedzia techniczny
4. Zlikwidowac ustawianie 3-osobowego muru gdy mamy wolnego na 40 m
Przede wszystkim chciałbym zeby był ruch na ławce rezerwowych
baski18
May 17 2005, 23:09
Wg. mnie jest nadal za mało zwodòw. Mozna by było zrobić zagrania piętką ale nie jako podanie tylko jako strzał (Wyskok i udeżenie piętką np. Ibrahimovic w Euro 2004) tez fajnie by było gdyby można krzyżakeim dośrodkowywać a nie tylko strzelać

Czym wiecej zwodòw i trickow gra stanie sie ciekawsza, barwniejsza !!
Pozdro
| QUOTE |
1. W dekoracjach powinna uczestniczyc cała kadra zespołu a nie tylko Ci ktòrzy akurat są na bosiku
2. Po bramce powinni czasami pokazaywac rekacje naławce rezerwowych 3. Przy zmianach zeby był sedzia techniczny
4. Zlikwidowac ustawianie 3-osobowego muru gdy mamy wolnego na 40 m
Przede wszystkim chciałbym zeby był ruch na ławce rezerwowych |
Co do pkt. 3 sie niezgadzam, bo jest sedzia tch. przy zmianach, nawt pokazuje tablice z nr. zawodnikow :wink: , ale bym dodal aby zamiast pisania: "czas doliczon" lecialy dodatkowe minuty gdzies na dole (tam gdzie leci czas meczu, sa loga klubow i wynik), a i jeszcze to aby bylo male okienko pokazane przez chwile a w nim sedzia tech. ktory pokazuje ile min. zostalo lub chwilowe pokazanie Go na pelnym "Monitorze" w trakcie przerwy, gdy pilka opusci boisko.
Ja bym jeszcze chcial zobaczyc jak sie zmienia 7 na 7, zawodnikow naraz :twisted:
baski18
May 17 2005, 23:42
Jak zmieniasz 3 na 3 to juz nie widzisz

a Ty chcesz 7
Ps. Własnie ta sprawa doliczonego czasu ktòra przedstawił pan wyżej

jest trafna takei cos sprzydało by sie

Mozna by wiedziec dokladnie ile nam dostalo czasu na strzelenie tej jednej waznej czasami bramki
Ps. Czasami sedzia przerywa mecz podczas gdy pilka jest na polu karnym przeciwnika lub w jego obrebie tego w Pes3 nie bylo, pilka musiala minac srodek boiska i takze tak powinno byc w Pes5
Pozdro
Czarny
May 18 2005, 00:25
| QUOTE |
a i jeszcze to aby bylo male okienko pokazane przez chwile a w nim sedzia tech. ktory pokazuje ile min. zostalo lub chwilowe pokazanie Go na pelnym \"Monitorze\" w trakcie przerwy, gdy pilka opusci boisko.
Ja bym jeszcze chcial zobaczyc jak sie zmienia 7 na 7, zawodnikow naraz :twisted: |
Przeciez czasami a nawet czesto pilka nie wychodzi poza boisko nawet na 10min przed koncem... i co mialoby ci pokazac to kiedy przeprowadzasz najwazniejsza akcje meczu ktora moze zawazyc na losach spotkania? :?:
Juz chcesz strzelac a tu sedzia techniczny pokazany :wink:
Bezsens
| QUOTE |
| QUOTE | a i jeszcze to aby bylo male okienko pokazane przez chwile a w nim sedzia tech. ktory pokazuje ile min. zostalo lub chwilowe pokazanie Go na pelnym \"Monitorze\" w trakcie przerwy, gdy pilka opusci boisko.
Ja bym jeszcze chcial zobaczyc jak sie zmienia 7 na 7, zawodnikow naraz :twisted: |
Przeciez czasami a nawet czesto pilka nie wychodzi poza boisko nawet na 10min przed koncem... i co mialoby ci pokazac to kiedy przeprowadzasz najwazniejsza akcje meczu ktora moze zawazyc na losach spotkania? :?:
Juz chcesz strzelac a tu sedzia techniczny pokazany :wink:
Bezsens  |
No ale napisalem!!!
Idziesz gosciem ostatnia akcia a tu niemusi sedzia byc pokazany na caly monitor tylko w oknie, na calym obrazie niech bedzie pokazany podczas chwilowej przerwy, jezeli taka bedzie!!!
- bramkarze poprawieni
- strzaly poprawione
no i ostatnie takie zyczenie to zeby akcja meczu trwala bez przerwy tz. jak pilka wyjdzie na aut to zeby odrazu chlopiec ja odrzucil by mozna ruszyc z szybka kontra, a nie my wrzucamy z autu a tu juz wiekszosc po zacmieniu
stoi na swoich pozycjach
Tak samo jak T-Mac:
- bramkarze do poprawienia
- możliwość wyłączenia muru jeżeli on nie ma sensu
- żeby łatwiej szło strzelić z nożyc (chociaż tymi zawodnikami z dobrymi parametrami)
- troszke poprawić rozgrywki ligowe żeby np nie trzeba był grać ML żeby pograć w lidze mistrzòw czy p Uefa.
- brakuje me Dream Team Europy i Reszty Świata tak jak było to w PES 3
Ilość drużyn w poròwnaniu do PES 3 powiększyła się znacznie więc wydaje mi się że w PES 5 powiększy się jeszcze o troche!
Czarny
May 18 2005, 12:30
Nie wiem czy ktos juz o tym pisal ale ja mysle ze strasznie skaszanili tu rzuty wilne :!: :twisted: (oczywiscie nie chodzi mi o te dodane smaczki typu "select") ale w PES3 byly duzo lepiej, REALISTYCHNIEJ to rozwiazane... a tu jest strasznie ciezko trafic, chyba ze po krotkim, obok muru... A bramkarze albo lataja jak perszingi ( prawie jak w fifie :wink: ) albo stoja jak pajace i odprowadzaja pilke wzrokiem :evil:
kurde niech rezerwowi wkoncu siedza na lawie !! i trener niech stoi i wymachuje rekami

to bylo by cos ... i najlepiej zeby bylo cos takiego ze jak ustawisz w formation settings zeby ktos wszedl to zeby sie rozgrzewal czy cus :roll:
michau000
May 18 2005, 13:03
dokladnie, przydalaby sie opcja rozgrzewki. jak np. 20 min. przed zmianą kazesz sie grajkowi rozgrzewac, to bedzie lepiej przygotowany do meczu i odbije sie to korzystnie na jego grze, i na odwrot. to by dopiero wprowadzilo realizmu.
ale pierdzielicie farmazony... i co moze jeszcze? mozliwosc picia Isostar w przerwach meczòw? Dopinngowanie zawodnikow przez trenera w szatni?
Mozliwosc klepniecia kolegi z boiska w tylek? Podrapanie sie po jajach?
To by dodalo realizmu!!!
Realizm panowie to usprawnienie gry na boisku a nie dodawanie nikomu niepotrzebnych smaczkow, ktore raz sie zobaczy a potem wyłącza.
A moze konferencje prasowe? zmiana wkrętòw, majtek pod spodenkami i oplucie przeciwnika?
Po kigo ci rozgrzewanie zawodnika przed wejsciem? Po to bys na 20 minut przed zmianą naciskał "start" wchodzil w opcje i zaznaczył "rozgrzewka 20 minut" - takie to fajne?
| QUOTE |
ale pierdzielicie farmazony... i co moze jeszcze? mozliwosc picia Isostar w przerwach meczòw? Dopinngowanie zawodnikow przez trenera w szatni?
Mozliwosc klepniecia kolegi z boiska w tylek? Podrapanie sie po jajach?
To by dodalo realizmu!!!
Realizm panowie to usprawnienie gry na boisku a nie dodawanie nikomu niepotrzebnych smaczkow, ktore raz sie zobaczy a potem wyłącza.
A moze konferencje prasowe? zmiana wkrętòw, majtek pod spodenkami i oplucie przeciwnika?
Po kigo ci rozgrzewanie zawodnika przed wejsciem? Po to bys na 20 minut przed zmianą naciskał \"start\" wchodzil w opcje i zaznaczył \"rozgrzewka 20 minut\" - takie to fajne? |
zgadzam sie w 100% z twoja wypowiedzia
gringo
May 18 2005, 14:09
Powiem Wam jedno... każdy "mądrzejszy" wymyśla coś głupszego... Ciekawe czy wasze maszynki udarły by takiego PES5 w ktorym na ławce wszyscy dramatycznie obserwują mecz, trener biega przy lini, rezerwowi sie rozgrzewają, jeszcze jakiś spiker albo coś... i wogole totalna zmuła... Więc do poprawienia tak:
1. Bramkarze
2. Strzały
3. Podania (większośc jest ala Zizu zewnętrzną cześcią stopy)
4. Poziom Komputera. W PES4 jest zenujący.
michau000
May 18 2005, 15:41
nie rozumiem Waszego podejscia. wszystkie podstawowe zyczenia co do kolejnej czesci gry zostaly juz przedstawione na pierwszych stronach tego tematu, wiec po co pisac o popraweniu strzalow, bramkarzy itd. o tym przeciez juz wszyscy wiedza. nie powinien wiec dziwic fakt, ze teraz do glowy przychodza pomysly mniej realne, jak chociazby ten z rozgrzewka (myslicie, ze ja wierze w ukazanie sie tej opcji kiedykolwiek?)
jednak zawsze sie znajdzie ktos kto musi wykazac sie spojrzeniem racjonalisty. naprawde super.
zreszta, pomarzyc zawsze jest przyjemnie :wink:
-Możliwość wycofania piłki przy rzucie wolnym, a nie jak teraz konieczność zagrania do przodu - czyli mozliwośc zagrania z rzutu wolnego w pełnych 360 stopniach. To samo przy wybiciu przez bramkarza. :wink:
tomek828
May 18 2005, 22:00
Fajnie by było gdyby w PES5 można było symulować faule i faulować bramkarza

dobrym patentem mogło by też być coś takiego że gdy dla piłkarza pasek staminy spadnie do końca to zawodnik może zasłabnąć i np. zabiorą go karetką do szpitala :shock:
a mi podobalo by sie takie cos jak bylo kiedys w fifie 99 ( moze innych tez ale nie pamietam

) gdy nie miales pilki mogles sfaulowac kogo chciales ( byl to klawisz Q ) a teraz mogloby byc cos takiego jak uderzenie zawodnika z reki czy cos ;p tak na czerwone kartki ale czasami takie cos byloby fajne jakies bujki czy cos

nie chodzi mi o jakies jak czasami na meczach ale jak ktos mnie fauluje a sedzia nie daje faulu ( przynajmniej ja to tak widze ) to chetnie bym mu oddal ;p
Pazdzioch
May 19 2005, 11:06
Powinni zrobic jescze trudniejszy poziom !! (6 gwiazdka jest za prosta)
Obroncy w sytuacji 1 na 1 powinni byc trudniejsi do przejscia !!
Bramkarze mogli by lepiej bronic nie ktòre sytuacje nie mòwie ze zle bronią ale czasam ich postawa jest katastroficzna !!
Wiecej zwodòw, trikòw itp

!!
Moim zdaniem za trudno jest strzelic bramke z wolnego (w PES4 strzelilem cos kolo 10 bramek z wolnego , a w PES2 bramka padal co drugi wolny ale to znowu za czesto ) !!
Dopracowac rozegranie kròtko pilki z rzutu roznego !!
Mogli by dodac rzut sedziowski, zagranie reką :wink:
Dopracowac wslizgi ( za duza fauli )
cpr jak chcesz kogoś sfaulować to zròb wślizg i po sprawie, a jak chcesz bòjki i uderzenia w twarz z ręki to kup sobie jakąś gre bokserską!
lol tego nawet nie da się czytać
Paździoch jedyne co by trzeba dopracować to twoje umiejętności robienia wślizgòw bo ja może mam 1 faul na cały mecz a odbieram prawie tylko wślizgami!Wystarczy tylko w odpowiednim momencie to zrobić!
pancer
May 19 2005, 21:23
a ja proponuje żeby w nowym pesie bylo cos takiego ze jak sie gra u siebie to wzrastaja statsy bardziej, albo cos w tym rodzaju. jak dotad to sobie jakos nie przypominam zeby stadion na ktorym sie gra mial wplyw na postawe zespolu, a w realu przeciez tak jest, spojrzmy chociaz na liverpool z ich anfield road. po drugie to chcialbym zeby niemozliwe byly takie sytuacje jak ta: gram sobie chelsea w master league, po sezonie przychodzi czas na transfery i patrze co tam sobie kupowaly inne druzyny, lookam najpierw do tych polskich, i uwaga uwaga, pogon szczecin, notabene spadla do drugiej ligi, kupila sobie PELE :shock: jestem ciekaw skad oni wzieli kase i jakim cudem on sie zgodzil. np rooneyowi zaoferowalem zarobki 1200 a Man Utd 13000 plus Drogbe (10000) i sie nie zgodzili, ale to juz offtopic raczej. a wlasciwie to apropos, chcialbym zeby klub od ktorego chce pilkarza dal mi jakas wskazowke, ile kasy oczekuje zeby moc go kupic, bo to co sie dzieje w tej grze to totalna loteria, raz sie zgodzi raz sie nie zgodzi. po trzecie (chyba) chcialbym zeby po tym jak jakis zawodnik skonczy kariere z powodu swojego zaawansowanego wieku zeby nie odradzal sie jako 17latek z niektorymi statsami po 98 a niektorymi po 30 ( :? ), wolalbym zeby gra miala baze jakis 100 nazwisk zapasowych zeby mozna je bylo w takich sytuacjach zastosowac. po czwarte chce zeby ci zawodnicy nie zachowywali sie jak totalne cioty i po jednym "barze" turlali sie 5 metrow, i jeszcze kontuzje zlapali. po piate chce zeby sedziowie mieli oczy, wychodze na czysta pozycje, koles mnie ciagnie za koszulke, faul fakt faktem gwizdze ale kolo nie dostaje czerwonej, ba nawet zoltej. w zwiazku z powyzszym mogliby sprawic, zeby sedzia dawal zolte nie tylko za wslizgi ale rowniez za popchniecia ( wiem ze czassami sie to zdarza, ale to jest raczej zadko a nie czasami). kolejnym moim zyczeniem jest mozliwosc polepszenia statow swoich graczy poprzez wydanie punktow zarobionych w sezonie. wiem ze to moze nielogicznie, ale czy nie zdarzylo sie wam ze macie te 30000 pkt w zapasie i cholera wie co z nimi zrobic?? wtedy np 1 pkt kosztowalby 100, albo w zaleznosci od stata nawet drozej. dobra, to by bylo na tyle, sorry za przydlugiego posta 8)
pomysł ze statami nie tyle nielogiczny co arcade'owy

wtedy wystarczyłoby kupić średniaka i podnieść mu statsy na maxa i mieć wymiatake
Poldek
May 22 2005, 08:29
| QUOTE |
Powinni zrobic jescze trudniejszy poziom !! (6 gwiazdka jest za prosta)
Obroncy w sytuacji 1 na 1 powinni byc trudniejsi do przejscia !!
Bramkarze mogli by lepiej bronic nie ktòre sytuacje nie mòwie ze zle bronią ale czasam ich postawa jest katastroficzna !! Wiecej zwodòw, trikòw itp :P !! Moim zdaniem za trudno jest strzelic bramke z wolnego (w PES4 strzelilem cos kolo 10 bramek z wolnego , a w PES2 bramka padal co drugi wolny ale to znowu za czesto ) !! Dopracowac rozegranie kròtko pilki z rzutu roznego !!
Mogli by dodac rzut sedziowski, zagranie reką :wink: Dopracowac wslizgi ( za duza fauli ) |
Jak sobie czytam te wasze odpowiedzi to mnie normalnie mdli, w połowie tych odpowiedzi piszecie o tym że poziom na 6 gwiazdkach jest załatwy i o tym że bramkarze do dupy bronią Jeden ktoś już to napisał i po co to powtarzacie ;/ zeby mieć jednego posta więcej na liczniku ?? Nierozumiem tego :|
drako1
May 22 2005, 09:39
Widze po tym co piszecie że gracie tylko z Cpu.
Jawazniejszy jest tryb on-line :!: :!: :!:
Zapraszam na launchera aby zademonstrować swoje umiejetnosci.Na najwyzszym poziomie to ja wygrywalem jak tylko gra sie pojawiała.Gra przez net to zupełnie co innego :wink:
POLDEK mnie mdli jak ty piszesz że inni powtarzają od innych pomysły chyba to ty sobie nabijasz posty, bo ja nie wiem po co miałby ktośto robić!??!Żeby mieć większe poważanie!?!?!Poważanie ma się po tym co z sobą się prezentuje a nie po tym ile się ma postòw!Po to jest chyba forum żeby każdy mògł wypowiedzieć się na dany temat.Nie ma ròżnicy czy ktoś już napisał że bramkarzy powinno się ulepszyć. Jeżeli ktoś także tak sądzi to niech się wypowie!
Poldek
May 22 2005, 10:06
Ale po co pisać 50 postòw o tym samym ja tego nierozumiem :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.