Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 5 - propozycje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
gringo
Ale po co pisać 50 postòw o tym samym ja tego nierozumiem :|

Dawaj dawaj biggrin.gif jeszcze troche postow i będzie 50 biggrin.gif a to dopiero 2 dzien na forum no nie ? Niechce mòwić kto tu nabija.

Sory za of top ale musialem tongue.gif
Romarho
heh już się nie mogę doczekać pes5 biggrin.gif
Soccerboy
Romarho cwelu mam nadzieję że już nie wròcisz!!!!
culles
Wczoraj nie chciałem nic pisać, bo myślałem, że ktoś się tym zajmie... Ale dziś już po prostu nie mogę sobie odmòwić, zròbcie coś z tym typem powyżej i usuńcie mojego posta... ph34r.gif
kemot
Spojrz na date jego posta i chyba powinienes spac spokojnie :]
Czaja
Jak dlamnie to jush 4 była wypas gierka biggrin.gif Ale jak widzialem w filmku z PESA5 to poprawili nie wiele : snieg ładnie odgarniety na boku a nie na boisku lezy tongue.gif kibice troszke lepiej wygladaja przynajmniej tak było widac biggrin.gif No i jest ten trik flip flap to co Ronaldiho najlepiej robi biggrin.gif smile.gif
Wiec szykuje sie pełen wypas jush sie doczekac nie moge biggrin.gif
Rafal.avia
ej skąd pobrac filmik z pes5 moze mi ktos pomuc z gòry dziekuje
baski18
To nie filmik z Pes5 tylko z WE9 (jest na stronie oficjalnej)

Pozdro
TeDi
ja powiem tak PES 4 znacznie się ròżni od PES 3 i wierze że PES 5 też będzie się dużo ròżnił na plus oczywiście. Fajnie jakby poprawili te błędy o ktòrych wyrzej pisaliście. Mi m.in.:
-nie podoba się to że podania są tak celne np. zawodnik podaje piętą piłke tak mocno i dokładnie jakby był ustawiony przodem do zawodnika
-gdy gram na wyjeździe przeciwnik mnie fauluje a sędzie nie gwiżdże
-rozegranie rzutòw rożnych od kilku lat jest takie samo a gdybyśmy mogli sami opracować sobie jakąś strategię na to gdzie ustawić jakiegoś zawodnika i ilu ma ich być
-chciałbym żebt komentator żywiej reagował na strzeloną bramkę coś takiego jak w WE 4 na PlayStation
-za mało jest przecinanych podań jakoś w PES 3 lepiej mi się to podobało w 4 zawodnik często mija się z piłką nawet jeśli zagranie nie jest dokładne
-zachowanie bramkarza żeby mògł wpaść z piłką do bramki albo opuścić z nią pole karna a nie żeby tam była jakaś niewidzialna ściana
-siła podania w zagrani L1 + tròjkąt
-odłożenie kary dla zawodnika gdy sędzia stosuje przywilej kożyści po akcji sędzia mògłby mu dać żòłtą kartke
-nieraz się zdarzy, że piłka odbija się od nogi obrońcy a bramkarz ją łapie powinien ją wykopać albo sędzia odgwizdać ręke
-dopracować wrzutki jak raz naciśniesz kòłko to piłka tak wysoko i wolno leci że nie idzie nic z tego zrobić daltego ciągle wciskam 2xkòłko-powinni to jakoś wywarzyć
-za często jest tak, że strzały z pierwszej są nie do obrony
-za łatwo rozgrywa się piłke w polu karnym i te głupie bramki ze środka pola karnego
-nieraz gdy piłka leci wysoko czekam jak będzie na wysokości klatki i wtedy chce uderzyć z woleja albo nożyc a zawodnik uderza głòwką powinni wprowadzić 1xkwadrat to głòwka a 2xkwadrat to wolej,przewrotka,nożyce
baski18
To nie arcade jak fifa ze dajesz 2 razy i udeza cos takiego .. tu chodzi o najlepsze wyjsc w tej okazji .. a co do udezen z 1 pilki to nie tak czesto wpadaja jakbysmy chcieli smile.gif

Pozdro
TeDi
QUOTE(baski18 @ Jul 12 2005, 22:10:50)
To nie arcade jak fifa ze dajesz 2 razy i udeza cos takiego .. tu chodzi o najlepsze wyjsc w tej okazji .. a co do udezen z 1 pilki to nie tak czesto wpadaja jakbysmy chcieli smile.gif

Pozdro
[right][snapback]29742[/snapback][/right]

no ja wiem ale kuriozalna jest sytuacja, że piłka leci przed pole karne po wybiciu jej przez obrońcòw ja czekam aż piłka będzie niżej dusze kwadrat a on mi strzela głòwką!
Capitan Tsubasa
QUOTE(TeDi @ Jul 12 2005, 22:51:52)
no ja wiem ale kuriozalna jest sytuacja, że piłka leci przed pole karne po wybiciu jej przez obrońcòw ja czekam aż piłka będzie niżej dusze kwadrat a on mi strzela głòwką!
[right][snapback]29759[/snapback][/right]

Tak, trzeba przyznac czasem sie tak zdarze (moze nawet nie czasem tylko calkiem czesto) to jeden z nielicznych bugow pesa smile.gif Ale juz w Liveware Evolution zostalo to zminimalizowane a w pese 5 to wogole takich jaj nie bedzie smile.gif
TeDi
Oglądałem niedawno filmik z Winning Eleven 9 jestem ciekaw jak w praktyce będzie sie grało czekam z niecierpliwością.

a tak apropos zna ktoś jakiś czat gdzie można pogadać z fanami PESa?
kemot
IRC wprawdzie no ale to nie to co czat ;D

#polevo
kamil_1911
Zgadzam się poza tym zawodnikom światowej klasy (np. Deco, Zidane) strzały powinny owiele lepiej wychodzić, poza tym powinna być możliwość, że zawodnicy są obunożni i powinien być polski komentarz.
lualua
a ja mam prośbe z innej troche beczki - jak piszecie o gameplayu i o tym co wam wychodzi a co nie to piszcie zawsze na jakim poziomie pykacie (no chyba że tylko z ludzmi gracie...) bo 3 gwiazdy to nie pięć. Pisze to bo czasem czytam że w Pes 4 "bomb" sie nie da walić i śmiać mi sie chce...
TeDi
QUOTE(kamil_1911 @ Aug 1 2005, 16:28:52)
Zgadzam się poza tym zawodnikom światowej klasy (np. Deco, Zidane) strzały powinny owiele lepiej wychodzić, poza tym powinna być możliwość, że zawodnicy są obunożni i powinien być polski komentarz.
[right][snapback]31379[/snapback][/right]

O polskim komentarzu możemy zapomnieć lepiej pomarzyć, że Konami da kiedyś jakąś Polską drużynę klubową i bardziej aktualny skład reprezentacji smile.gif

A co do bomb pościągajcie sobie filmiki z PESa 5, ktòre znajdują się gdzieś na tym forum tam widać dopiero co to jest bomba!!! biggrin.gif
michau000
QUOTE(TeDi @ Aug 1 2005, 17:23:56)
O polskim komentarzu możemy zapomnieć lepiej pomarzyć, że Konami da kiedyś jakąś Polską drużynę klubową i bardziej aktualny skład reprezentacji  smile.gif

[right][snapback]31387[/snapback][/right]

o tak, moim marzeniem jest jeszcze, aby w najlbizszym pesie konami wypocilo przynajmniej twarze dudka, krzyowka i zurawskiego... ale bym byl podjarany wtedy(-;

a patrzac na filmiki z we9 jestem juz prawie pewny, ze teraz gameplay pesa urosnie do prawie idealnych rozmiaròw;)
kucyk
witam
pograłem trochę w WE9 i jednym słowem - rewelka!
jest sporo ciekawych nowości [;
jedną z nich zamieściłem w poniższym filmiku - wzieli się za sędziego, ktòry teraz przy każdym faulu odpowiednio gestykuluje rękami, ale to co ta gra zrobiła w poniższym filmiku mnie zabiło blink.gif

[center]
WE9_1 (3.93MB // 43sek. )
[/center]
sorry za bardzo słabą jakość, ale nie mam sprzętu aby zarejestrować tego co sie dzieje na tv, nie przegapcie faulu z drugiej sekundy, a potem oglądajcie dalej cool.gif
TeDi
kucyk=> fajnie, że podzieliłeś się z nami jak wygląda WE 9, jakość nie byłaby taka zła, gdyby nie ten wkurzający czarny pasek, ale i tak fajnie się ogląda smile.gif Gestykulacja sędziego pierwsza klasa biggrin.gif

A co do wydarzeń z tego filmika ja widziałem to tak, faul w środku pola, sędzia stosuje przywilej korzyści i gra toczy się dalej, po czym ty jesteś przy piłce,
a sędzia przerywa gre, dlaczego ??? czyżby widział że zawodnik się nie podnosi i dlaczego gre zaczął real, może napisać coś o tym.

PS możesz dać więcej filmikòw z ròżnych sytuacji np. jak strzelasz albo coś
PS2 i mògłbyś opisać jak się gra, czy są te błedy co były w PESie 4, wiem, że to trzeba dłużej pograć, aby coś takiego stwierdzić, ale tak na pierwszy rzut oka.
PS 3 a filmiki mògłbyś zamieścić w temacie filmiki z PES 5 jest gdzieśna forum, albo założyć nowy temat filmiki z WE 9
kucyk
QUOTE(TeDi @ Aug 3 2005, 15:09:42)
kucyk=> fajnie, że podzieliłeś się z nami jak wygląda WE 9, jakość nie byłaby taka zła, gdyby nie ten wkurzający czarny pasek, ale i tak fajnie się ogląda  smile.gif  Gestykulacja sędziego pierwsza klasa biggrin.gif

A co do wydarzeń z tego filmika ja widziałem to tak, faul w środku pola, sędzia stosuje przywilej korzyści i gra toczy się dalej, po czym ty jesteś przy piłce,
a sędzia przerywa gre, dlaczego ??? czyżby widział że zawodnik się nie podnosi i dlaczego gre zaczął real, może napisać coś o tym.

PS możesz dać więcej filmikòw z ròżnych sytuacji np. jak strzelasz albo coś
PS2 i mògłbyś opisać jak się gra, czy są te błedy co były w PESie 4, wiem, że to trzeba dłużej pograć, aby coś takiego stwierdzić, ale tak na pierwszy rzut oka.
PS 3 a filmiki mògłbyś zamieścić w temacie filmiki z PES 5 jest gdzieśna forum, albo założyć nowy temat filmiki z WE 9
[right][snapback]31503[/snapback][/right]

dokładnie, tak jak napisałeś + rozwalił mnie rzut sędziowski
mało widać bo czarny pasek był cool.gif
PS1 - postaram się
PS2 - za mało grałem aby oceniać, narazie nic mi się w oczy złego nie rzuciło
PS3 - tak zrobię cool.gif
Radarek
A ja to widze tak:
starcie w srodku pola, sedzia uznaje ze nie bylo faulu, ale po pewnym czasie widzi ze zawodnik nie podnosi sie wiec zatrzymuje gre, zawodnik zostaje zniesiony z boiska a gre rozpoczyna poprzez rzut sedziowski co jest przeciez dosc duza ciekawostka smile.gif

Nie moge sie juz doczekac PES5!!!
lukasso
EDIT::::.....długi post..
ja ròwniez grałem w winning eleven 9
wpadłem do domu zeby podzielic sie z wami emocjami
otoz głowne menu jest odziwo po angielsku zato tło w barwy i koszulki Japoni tongue.gif
co to gry wiec zatem:
gra ogolnie poprawila sie o wiele
piłka wydaje sie ciezka
animacja piłkarzy jest bardzo realistyczna
bramkarz zajebiscie naturalnie wykopuje piłke oraz wyrzuca ją rękoma(na siłe,nim dluzej przytrzymamy x tym dalej wyrzuci)
kilku graczy ma zabandazowane ręce
sporo ilosc animacji przy crosach,gra sie o wiele wolniej ,duza role odgrywa gra zespolowa,gra sie trudno,ciezko zdobyc bramke,nawet 1 na 1
pojawił sie nowy styl wykonywania rzutòw wolnych
kto widział jak ronaldinho to robi to wie ph34r.gif
rowniez R.carlos inaczje wykonuje wolne ,tak lepiej wink.gif
bomby niesamowite
dobrze ze nie mozna juz tak dryblowac przez cale bojo
zawodnicy twardo sie trzymajo ziemi
nawet slabszy zawodnik potrafi piekielnie huknąc
zawodnicy strzalaja z woleja z kazej piłki
nie ma teraz strzałòw z głowki na wysokosci klatki(pes4:/)
bramkarze bronia zajebiscie ,rzucaja sie do kazdej piłki
jeszcze jeden minus to taki ze piłkarz bez rozbiegu moze z połowe w trybune załadowac piekielna bombe
troche nie teges
nienaturalne rowniez sa strzały z "fałsza" zreszta to moze tylko moje odczucie
grajac puchar zauwazylem ze mozna wybrac np 4 razy brazylie do tej samej grupy
gdy chcemy wybrac kluby podane sa tylko ich herby zrobione dosc przejrzyscie
przed wyjsciem na boisko kamera zwròcona jest na kibicòw 3d,takze po bramkach kamera pokazuje kibicow danej druzyny
sa nowe ujecia kamer,muza w menu jest zajebista, a pomiedzy i po meczu japonskie techno,brak sedziow bocznych,
natomiast w trakcie meczu sa juz zwykli texturowi ale za to np San siro wydaje sie o wiele wieksze i widac "stadion zyje"kibole wrzeszcza jak tylko znajdziesz sie pod bramko rywala
nowe pozycje-WB i ST
grafika jakby polepszona,zdecydowanie poprawiona jest na ujeciach po strzeleniu gola
miedzy kibicami stoi grupka ochroniarzy
a jak gralem z kumplem mecz barca-real to w sektorze realu był wywieszony wielki biały transparent z duza 12 w centrum nie wiem o co chodzi ale cieszy taki smaczek
wracajac do rzutow wolnych
moze to sie teraz nikomu nie przyda
gdy chcemy aby inny zawonik nam wypuscil futbolòwke to przytrzymujemy L2
a gdy dochodzimy do punktu kulminacyjnego to przytrzymujemy L1 i dopiero X
podsumowywujac gierka jest niezła ale nie idealna
napewno zyska sobie jeszcze wiecej fanòw niz dotychczas
ide grac
narka
P.S jak co jeszcze wynajde to napisze
P.S2 sorki za mało spòjny tekst
TeDi
Pytanie do tych co grali WE 9
Jak wyglądają stadiony, czy murawy mają lepsze odcienie zielonego koloru, jakie są kolory siatek w bramkach?
Jak prezentuje się wygląd zawodnikòw nie tylko na meczu ale w edit, czy są podobni do orginałòw?
Czy fajne buciki wrzucili i jakie, i ile ich wogòle jest, i czy wszystkie można edytować?
Ile jest lig na licencji i bez?
Jak ze statystykami graczy, za bardzo ich nie podrasowano?

PS Dzięki chłopaki, że opowiedzieliście nam o rozgrywce. ten rzut sędziowski o ktòrym pisał kucyk to, aż do tej pory nie mogę zrozumieć genialności konami
i dzięki lukassoronaldo ktòry ładnie opisał tak ciekawie, że niemogę się już doczekać PESa 5
PS 2 chłopaki nie zapominajcie o nas i przedstawiajcie nam swoje spostrzerzenia robiąc sobie czasem przerwe w graniu.
PS 3 dlaczego k*** sprzedałem pleya 2 i kupiłem xa, ale głupi byłem mad.gif
lukasso
co do stadionow to najbardziej poprawieni zostali kubole
wrzucono texturki ochroniarzy i takie tam
murawa jednym slowem beznadziejna
bez patcha sie nie obejdzie mad.gif
co do licencji to jak zauwazylem to liga hiszpanska holenderska wloska oraz chelsea i arsenal
zawodnicy wygladaja jak w pes4:/
tylko krzynio poprawiony oraz nieliczni zawodnicy
martins, ronaldo
jednym slowem jest poprawa
jesli chodzi o buty to te defaultowe sa raczej nie zachwycajace
zadne predatory i inne vapory
zwykle czarne z jakims białym wygibasem
a co do statsow
to tu roznie to wyglada
barca zostala bardzo podrasowana
martins jeszcze lepszy
ronaldinho raczej taki jak byl
powiem szczerze ze teraz jakby lepiej to wyglada
widac ze sie japończyki postarali
wiedza juz mniej wiecej kto co potrafi
ale mowie wam tak jak pisalem w poscie powyzszym ronaldinho zajebiscie wykonuje wolne,nawet efektowniej to wyglada niz strzał becksa
a przy roznym zawodnicy takze kazdy praktycznie inaczej go wykonuje
to na tyle
jak cos chcecie to pytajcie
w miare mozliwosci odpowiem
P.S sorki za mało spòjny tekst
michau000
dlaczego k*** sprzedałem pleya 2 i kupiłem xa, ale głupi byłem

heh no ja tez mam taki okres w roku kiedy sie zastanawiam nad sensem posiadania xpudla(-; (to dzis jest ten dzien!)

skoro jestesmy przy pytaniach to chetnie dowiem sie jak wyglada polska reprezentacja? juz nie bede pytal o twarze, bo pewnie i tak nas olali jak zwykle:P ale czy chociaz mamy aktualny sklad?
lukasso
skład aktualny
rasiak,szymek ,boruc,wszyscy sa
co do twarzy to zuraw, i krzynio najbardziej podobni
fajnie wyglada rozwniez to ze nie ktorzy piłkarze maja koszulke w spodnekach a nie ktorzy np jak zurawski na wierzu smile.gif
Shevchenko
A mnie najbardziej denerwuje to w obecnym PES'ie ze np. taki Crespo (mały, chudy) moze przepchnąć Ronaldo (grubas, duzy), no ale còż jedni maja mniej Balance i Stamina a inni wiecej. Ale w innych grach tego nie było i dobrze się grało. Powinni nad tym popracowac !!
lukasso
QUOTE(Shevchenko @ Aug 4 2005, 07:52:01)
A mnie najbardziej denerwuje to w obecnym PES'ie ze np. taki Crespo (mały, chudy) moze przepchnąć Ronaldo (grubas, duzy), no ale còż jedni maja mniej Balance i Stamina a inni wiecej. Ale w innych grach tego nie było i dobrze się grało. Powinni nad tym popracowac !!
[right][snapback]31556[/snapback][/right]

CRESPO mały chudy? chyba tylko w twoim pesie
naszczescie to zostalo poprawione w we9 i napastnicy maja ciezka przeprawe przez obroncow
tak jak mowilem wyzej duza role bedzie odgrywala umiejetnosc gry zespolowej
pozdro
TeDi
QUOTE(lukassoronaldo @ Aug 4 2005, 08:58:59)
CRESPO mały chudy? chyba tylko w twoim pesie
naszczescie to zostalo poprawione w we9 i napastnicy maja ciezka przeprawe przez obroncow
tak jak mowilem wyzej duza role bedzie odgrywala umiejetnosc gry zespolowej
pozdro
[right][snapback]31557[/snapback][/right]

Ja się ciesze, że postawiono na gre zespołową tak jak było w ISSPE 2, że trzeba było trochę się napocić kilkonastoma podaniami, żeby dojść do bramki no chyba, że ktoś grał z kontry i używał podania z klepki.

Pytania:
A czy można jeszcze iść jakimś zawodnikiem i się przepychać? bo w 4 denerwuje mnie to, że podlatuje 2 zawodnikòw na 1 i pròbują mu odebrać piłkę a on się bezczelnie pcha i idzie na hama.
A jak tam dośrodkowania? bo w 4 jakieś nie teges bo jak raz kòłko dałeś to piłka jakoś tak za długo leciała i to podanie było bezużyteczne i żeby strzelić z bańki trzeba było dośrodkowywać 2x kòłko
lukasso
powiem ci jedno
kazdemu da sie piłke zabrac
na szybkosc mozesz tylko nie licznymi wziac
a przy uzycie R1 i R2 oraz strzałek na krzyz zawodnik wypuszcza daleko przed siebie (jeszcze dalej niz w pes4) i dopiero wtedy osiaga duze szybkosci
animacja piłkarzy przy sprincie jest zajebista
a jak zauwazylem po kilku meczach to napastnik nie ma szans z dwa obok siebie
zawsze ktos mu noge wsadzi
a co do dosrodkowan to takze jest kilka nowych animacji ,pilkarz przy linii bocznej wrzuca wslizgiem, piłki czasem wrzuca na krotki slupek ,czasem wrzuci swiece,jednym slowiem wypas,tu spokojnie mozesz strzelic bramke nawet jesli klepniesz raz kòłko ,z głòwki tez mozesz z bomby strzelic wink.gif
WBman
QUOTE(grzess @ Aug 4 2005, 11:15:51)
Siema jestem tu nowy ale mam wielka prosbe moze ktos powiedzec skad ma we9
,nie moge sobie zalatwic ,a jak czytam wasze komentarze jaka ta gra jest za*****
,to nie moge wytrzymac moze ktos sie zemna z kontaktowac(gg:8728279) PROSZE O POMOC !!!!!!!
[right][snapback]31579[/snapback][/right]

Mozesz se sciągnąc z torrenta i grać jesli masz PS2
grzess
chcial bym kupic winning eleven 9 (nie musi byc orginal) kupie we9
lukasso
dwie nowe ciekawostki:
1.
gralem z kumplem man utd na arsenal i nagle ljungberg padł na ziemie
i pojawil sie wykrzyknik w lewym gornym rogu to ja wybilem pilke na aut
i kamera na ljungberga a on lezy z kontuzja
potem zniesli go a kumpel oddal mi pilke a na stadionie rozlegly sie gromkie brawa
2.gralem z kumplem ajaxem na psv
zamieszanie pod moja bramka
ziomek moj skosil jednego z moich a gra toczyla sie nadal
potem pilka wyszla na aut po dluzszym czasie
a kamera pokazala kolesia skoszonego wczesniej
lekarze sie nim zajeli i gralismy dalej

jak cos nowego wynajde to zamieszcze
pozdro
Winek
tutaj macie 4 nowe filmiki smile.gif te 4 z gòry są nowe bo te poniżej już były smile.gif na tym 2 filmiku widać jak ktoś z FC Chelsea (nieprzypatrzyłem się kto) przyjmuje elegancko piłeczke tongue.gif 3 filmik to piękna bramka Lamparda z wolnego w same okienko i jeszcze od spojenia bodajrze blink.gif w 4 filmiku nic specjalnego laugh.gif

http://gallery.mymoviestar.com/mecca_shady/mecca_shady/
Doberman90
Ma ktoś jakis filmik z Pes 5 ?? :> lub coś w tym stylu ??
WBman
Fajnie że wkońcu można walnąć mocną piłke nad głową bramkarzowi, w 4 zawsze bronili wszystkie piłki obok nich, a na 2 filmiku od Winka bramkarz sie speniał i sie przewròcił smile.gif fajnie.
TeDi
QUOTE(Winek @ Aug 13 2005, 19:27:42)
tutaj macie 4 nowe filmiki smile.gif  te 4 z gòry są nowe bo te poniżej już były smile.gif na tym 2 filmiku widać jak ktoś z FC Chelsea (nieprzypatrzyłem się kto) przyjmuje elegancko piłeczke tongue.gif  3 filmik to piękna bramka Lamparda z wolnego w same okienko i jeszcze od spojenia bodajrze blink.gif  w 4 filmiku nic specjalnego laugh.gif

[right][snapback]32349[/snapback][/right]

Zaje***cie to wygląda biggrin.gif Ta bomba taka realna, ten rzut wolny Lamparda cudeńko, a jak fajnie złożył się do jego wykonania no i to przyjęcie fałszem dla mnie to mistrzostwo świata. Konami znòw prześcignie EA o lata świetlne.
TeDi
Znalazłem trailer z PES 5 znajduje się na tej stronie:
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str..._tekst&p1=24893
nalepinho
QUOTE(Winek @ Aug 13 2005, 18:27:42)
tutaj macie 4 nowe filmiki smile.gif  te 4 z gòry są nowe bo te poniżej już były smile.gif na tym 2 filmiku widać jak ktoś z FC Chelsea (nieprzypatrzyłem się kto) przyjmuje elegancko piłeczke tongue.gif  3 filmik to piękna bramka Lamparda z wolnego w same okienko i jeszcze od spojenia bodajrze blink.gif  w 4 filmiku nic specjalnego laugh.gif

[right][snapback]32349[/snapback][/right]

Zobaczcie sobie "Fantastic gol by Ronaldinho, WE9 by mecca" przyjżyjcie się temu zwodowi ohmy.gif
Grabos
Ta gra będzie wielka smile.gif
abus
QUOTE(TeDi @ Aug 19 2005, 17:14:06)
Znalazłem trailer z PES 5 znajduje się na tej stronie:
http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str..._tekst&p1=24893
[right][snapback]32903[/snapback][/right]

co trzeba dać na tej stronie by zobaczyć ten trailer?
TeDi
QUOTE(abus @ Aug 19 2005, 19:33:54)
co trzeba dać na tej stronie by zobaczyć ten trailer?
[right][snapback]32914[/snapback][/right]

musisz wejść na tą stronę zjechać trochę na dòł i kliknąć na » Pobierz plik (24.27 MB)
kemocik
Ten trailer jest dostępny tylko dla neostradowcòw smile.gif

PS: do posta niżej - właśnie wrzucam smile.gif - pomyślałem wcześniej smile.gif - jeszcze 9 mega smile.gif
topek
zapodajcie to na rapidshare
TeDi
Sorki chłopaki, że sprawiłem tyle kłopotu, ale po prostu nie wiedziałem, że tylko neostradowcy mogą tam wchodzić sad.gif
kemocik
Wrzuciłem ten trailer na rapidshare smile.gif Wszystko jest z intra lub jak kto woli - są to rendery (czy jakoś tak smile.gif) - ale i tak jestem pod wrażeniem naturalności ruchòw smile.gif

http://rapidshare.de/files/4157894/pes5_gc-trailer.zip.html
kcma
Widze ze temat (tytul) powinien sie zmienic nie propozycie, lecz relazcie z PES'a 5, oraz filmiki... ale niebede zawracal glowy, chcem tylko sie wypowiedziec na temat "co bym chcial w pes 5?""
* Wrescie chcialbym zobaczyc jak goscia zabiera karetka,
* Liczba widocznych zawodnikow zeby sie zwiekszyla,
* Kibic wybiegajacy na boisko,
* przynajmniej prawdziwa lawka rezerwowych, oraz policjanci 3D.
michau000
QUOTE(kcma @ Aug 20 2005, 10:27:54)
* Kibic wybiegajacy na boisko,

[right][snapback]32959[/snapback][/right]

tak, najlepiej jakas laseczka(-;

nie zapominaj, ze tacy np. policjnci 3d zabieraja sporo pamieci, a nikt przeciez nie chce, aby gra sie ciela
nadzinho
znalazłem nowy filmik prezentujący gameplay Pes 5
http://rapidshare.de/files/4243681/100_0871.MOV.html
laugh.gif dry.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.