Barry-Rachmane i Sarioglu naprawde świetne poozycje :!: Wypaśne staty a jacy tani
Mnie osobiście nie kręci grać legendami w aktualnej lidze, bo to się mija z celem, chyba że są to takie gwiazdy, o ktòrych nie słyszałem to wtedy w podświadomości mi to nie przeszkadza...
_DEVIL_
Feb 11 2005, 13:28
8) Dziek wam za wskazòwki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wielie dzieki................
HALA MADRID
Jocker
Feb 11 2005, 13:55
Co do tych piłkarzy to miom zdaniem moze i zle wygląda ale jakie daje efekty... :!: ;D ;D Pozdro !!
a ja mam patcha CL i tam jest wszystko porozwalane (Ronaldo z Realu ma 17 lat, Raul 36, ktoś tam nawet 46) tragedia, ale wiem, że szybki jest Borhani (Iran) zapierdala jak burza
dj_adamus
Feb 24 2005, 22:08
Faktycznie bardzo dobry Barry Rachmane, już po kilku sezonach!! Na DF wymiata Cesc Fabregas!! A na lewj flance Van der Vaart!!
Brakuje mi Środkowego ofensywnego pomocnika!! Kogo młodego polecacie (ja mam Quaresme, ale on jest słaby w podaniach)??
Raffels
Feb 24 2005, 22:15
Hleb ze Stuttgartu jest zajebisty (przynajmniej u mnie). dobry technik, dobre podania, gorzej z szybkością ale jest godny polecenia ;D ;D
Cytat
Kogo młodego polecacie (ja mam Quaresme, ale on jest słaby w podaniach)??
Co Ci nie pasuje? Trenuj go, a będzie chodził jak burza... ;]
Cristiano Ronaldo szybko mu rosna staty i R.Quaresma
lukasso
Feb 25 2005, 15:36
na OMF polecam JURADO z realu
po paru sezonach m.in technika 99
albo ben arfa
ALBO ARZO-villareal
Cytat

C. Ronaldo? Czy aby na pewno? Zobacz sobie Development sheet :wink:
Cytat
Cytat

C. Ronaldo? Czy aby na pewno? Zobacz sobie Development sheet :wink:
mi fajnie rosna staty ale niewszystkie :wink:
Daj screena razem z wykresem Development sheet...
cwinar
Feb 26 2005, 21:49
G.Rossi, Heitinga, C.Ronaldo, Joaquin, Kaebi, Martins, RULEZZZZZ
Jocker
Feb 27 2005, 09:10
Moze i ktos to mowił - Djibri Cisse (nie umiem pisac imienia

)U mnie sie zajebiscie rozwija i strzela duzo bramek :!: Polecam :wink:
Aha chciałbym dodac ze Ronaldo (gruby) rozwija sie do 30 lat :!: :!: :!: Tez warto se go skołowac :wink:
Young_KSC
Feb 27 2005, 20:41
u mnie Ronaldo rozwija sie nawet jak ma 32 lata
BartekRym
Mar 14 2005, 20:14
Gorąco polecam D'Alessandro z argentyny na napastnika lub ofensywnego pomocnika. Po paru sezonach ON naprawdę wymiata!!!
fantomas
Mar 14 2005, 21:11
Samir Ben Said Nasri
Jeremy Menez
Kitambala
Hatem Ben Arfa (na CM4 w 2012 poprowadził moej auxerre do zwycięstwa w LM) w OL na początku sezon grał dobrze
Karim Benzema
dj_adamus
Mar 25 2005, 19:34
Super się na bramce sprawdza Lewis, a w ataku Barry!! Warto sobie ich sprowadzic i podszkolic - efekty nawet po dwòch lub trzech latach!!
[img]http://img194.exs.cx/img194/3498/adamussig3qv.jpg[/img] [img]http://img88.exs.cx/img88/6981/djadamus9rn.jpg[/img][/url]
Tim Howard ja szukalem bramkarza ManU a sie okazało ze Tim świetnie sie spisuje :wink:
Jocker
Mar 25 2005, 20:27
Ja ci powiem Saper że grałem w ML manU i Howarda juz po poł roku sprzedałem

U mnie bronił jak ciota i żal było na niego patrzec :roll: :wink:
| QUOTE |
| Ja ci powiem Saper że grałem w ML manU i Howarda juz po poł roku sprzedałem :lol: U mnie bronił jak ciota i żal było na niego patrzec :roll: :wink: |
mi łądnie bronił wolne tylko troszke ciezko było z sam na sam
ale umnie raz grał on a raz Kameni albo Frey
Jocker
Mar 25 2005, 20:32
No moze przesadziłem mowiąc że grał jak ciota :roll: Ale nie zachwycał chodz zdarzało sie że ratował drużyne przed porazką :wink:
P.S. Ostatnio odkryłem kolesia o imieniu Overath i koles po paru sezonach prawie wszystko ma na czerwono
Dr@gon
Mar 26 2005, 00:03
Ej a kto według was jest najlepiej rozwijającym się lewo skrzydłowym :?:
Lucek Rojek
Mar 26 2005, 16:20
Popek Fantasy team
Bramkarz-Lewis,Wolf,Borges(Ivarov:)sentyment)
Obrońcy-Kompany,Pique,Jakobsen,Machado,Gracham(199,17lat)
Pomocnicy-Muntari(the best),Kaebi(The best),Cardozo(Gwiazda),Pelaez,
Ozoturk(chyba tak się pisze),Sinama Pongole,Ben Arfa,Carlos alberto
soeras(17lat,88speed),Garson Magrao,esjas,Ben saada,
Napastnicy-Bojinov(ronaldo 2),BAUMJOHANN,Chiumiento,Gueye,ogbeche
odonknor,
in_sane
Mar 26 2005, 22:52
| QUOTE |
| Ej a kto według was jest najlepiej rozwijającym się lewo skrzydłowym :?: |
Quaresma wymiata
Dr@gon
Mar 27 2005, 21:30
| QUOTE |
| QUOTE | | Ej a kto według was jest najlepiej rozwijającym się lewo skrzydłowym :?: |
Quaresma wymiata  |
Quaresme mam już na prawym skrzydle, ale może jest ktośròwnie dobry lub lepszy na prawą flanke :?: :?: :?:
BartekRym
Mar 27 2005, 22:51
Dr@gon napisał:
| QUOTE |
Quaresme mam już na prawym skrzydle, ale może jest ktośròwnie dobry lub lepszy na prawą flanke
|
Pytasz więc odpowiadam. Ja osobiście na prawej flance używam Diego z Porto lub C. Ronaldo (ManU), choć wolę na tą pozycję Diego.[/b]
BartekRym
Mar 27 2005, 22:51
Dr@gon napisał:
| QUOTE |
Quaresme mam już na prawym skrzydle, ale może jest ktośròwnie dobry lub lepszy na prawą flanke
|
Pytasz więc odpowiadam. Ja osobiście na prawej flance używam Diego z Porto lub C. Ronaldo (ManU), choć wolę na tą pozycję Diego.
BartekRym
Mar 27 2005, 22:54
Dr@gon napisał:
| QUOTE |
|
Pytasz więc odpowiadam. Ja osobiście na prawej flance używam Diego z Porto lub C. Ronaldo (ManU), choć wolę na tą pozycję Diego.
edit: sorry za 3 posty naraz ale nie wiem jak to się stało więc proszę panòw moderatoròw o usunięcie zbędnych postòw i nie karanie z to gdyż jest to dopiero mòj pierwszy raz.
Dr@gon
Mar 27 2005, 23:13
| QUOTE |
Dr@gon napisał:
| QUOTE | Quaresme mam już na prawym skrzydle, ale może jest ktośròwnie dobry lub lepszy na prawą flanke
|
edit: sorry za 3 posty naraz ale nie wiem jak to się stało więc proszę panòw moderatoròw o usunięcie zbędnych postòw i nie karanie z to gdyż jest to dopiero mòj pierwszy raz. |
Diego na skrzydle :?: :?: To nie dla mnie :wink: C. Ronaldo słabo się rozwija :?
PS. Usuwaj posty :!: :!: :!: :!:
Lucek Rojek
Mar 30 2005, 16:26
dragon proponuje muntari-udinese,chumiento-fiorentina,Kaebi-iran,cardozo-boca
Dr@gon
Mar 30 2005, 16:34
| QUOTE |
| dragon proponuje muntari-udinese,chumiento-fiorentina,Kaebi-iran,cardozo-boca |
Muntari to chyba DM :?
chumiento sprawdze
Kaebi u mniegra jako CM
Cardozo już sprowadziłem 8)
dj_adamus
Mar 30 2005, 16:43
| QUOTE |
| Ej a kto według was jest najlepiej rozwijającym się lewo skrzydłowym :?: |
Według mnie dobry na lewą flankę jest Messi z Barcy, a najlepszy to oczywiście Vicente!!
Na lewe skrzydła ja osobiście używam ofensywnie ustawionego Ronaldinho,lecz jest trochę drogi.
Jeśli chodzi o innych utalentowanych to polecam:Joaquina,Alana Smitha,Van Persiego,C.Ronaldo,Baresi,Melberga,Adu i Whitingama.
BartekRym
Mar 31 2005, 18:05
Ja polecam jeszcze Heitinge z Ajaxuna obrone. Zajeb****!!!
klejoo
Mar 31 2005, 19:11
Polecam Shawa jest szybki i ma dobre statsy. Nie patrzcie na lata
http://img62.exs.cx/my.php?loc=img62&image=shaw6lb.jpg
Jocker
Mar 31 2005, 19:40
OOOO Stary :!: Ale ten Shaw to chyba naprawde zajebisty :!: :shock: :shock:
Dr@gon
Mar 31 2005, 19:45
Ktòry sezon go masz :?: :?: :?:
bardzo ladnie to wyglonda ten shawa
BartekRym
Mar 31 2005, 20:34
szczena mi opadla na biurko a zeby pod biurko;P
lukasso
Mar 31 2005, 20:39
czyzby edit 8) 8) :?: :?:
tez moglbym zrobic np robinho w wieku 17 lat i prawie wszystko na 99
ale moge sie mylic
edit :?: zròb i pokaż przed przyjściem i po kilku sezonach 8)
lukasso
Apr 1 2005, 14:46
moze jakis cheat :?: :?: 8) 8)
ale moge sie mylic
--------------------------------------------------------------------
wlasnie :!:
baski ma racje
to musi byc edit
baski18
Apr 1 2005, 14:54
to musi byc edit ... przeciez on ma dopiero 17 lat .. a przeciez w takim wieku zazwyczaj zaczynaja edity .. sam wiem bo kiedys stworzylem siebie w grze.. nie mozliwe zeby tylko przez jeden sezo az tak go ulepszyl ...
POZDRO
skoro tak twierdzisz...
ale mam prośbę zròb editem jakiegoś gracza i pokaż mi jego rozwòj w ML, oki?
baski18
Apr 1 2005, 15:44
Dobra klejoo powiedzmy ze grasz bez editow i gosciu naprawde sie tak normalnie rozwija .. a teraz mi powiedz ... na ilu grasz gwiazdkach ?? , i ktory jest to sezon tego mlodzika ?? i skad masz tyle mlodzikow w skladzie ?? moze sa oni gwiazdami starej daty

a w ML sa mlodzikami i dlatego tak szybko zyskuja umiejetnosci ... wytlumacz mi jak to zrobiles ze go takiego wytworzyles

i najciekawsze ... DLACZEGO MALDINI MA 19 LAT ??

no i sie teraz tłumacz
POZDRO
| QUOTE |
... DLACZEGO MALDINI MA 19 LAT ??  |
Być może dlatego , że Maldini zakończył karierę w wieku np.37 lat , a w grze pojawił się od nowa ... u mnie tak samo było z Mostovoiem
baski18
Apr 1 2005, 15:53
yyy... no to ciekawe ...

moze powracaja potem staty ktore mial w wieku np.30 lat czyli maxymalne ...

to by bylo cos ...

ulepszyc Zidana jeszcze bardziej od lat 17

Wychodzi na to ze jednak klejoo nie miales edita .. zwracam honor

gratuluje zakupu
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.