Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: TALENTY
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
lukasso
bez sensu wypisywac zawodnikòw ktorzy byli wypisywani w tym temacie kilkanascie razy
sam zainteresowany przewinie sobie strony i znajdzie to czego szuka
a co do samych talentòw to chyba większa frajda jest jak sie samemu jakiegoś znajdzie i oszlifuje niż iść na łatwizne i mieć ich podanych na tacy; oj nie ładnie dry.gif
to tyle
P.S sorki za OT
jastrzab
.
palczak
wg mnie dobrym talentem jest Bojinov. Z fiorentiny. Na początku ML jest słaby ale jak bedziecie na niego stawiać to bedzie sie chłopak wyrabiał. Teraz lider fiorentiny u mnie tongue.gif
jastrzab
.
lualua
Chciałem zapytać czy też tak macie z zawodnikami co sie "zrespawnowali" czyli zakończyli karierę i są od nowa jako 17-latkowie. U mnie oni mają jakieś chore staty np. bramkarz - speed, accel i pare innych po 95 a keeper skills -57.
Pojebane, co nie?
jastrzab
.
korzen
ot: bartosz05 Ty kurwa "ą" i "ę" z "o" mylisz? Słownik
Tomak
To jest tak zwany ' syndrom Gucwińskiego ' smile.gif
Maszrum
Odonkor WF - bardzo szybki,dobry drybling,calkiem niezly strzal
Rosicky OMF - super technika,dobrze rozgrywa,statsy szybko rosna
Messi CF - to chyba wszyscy wiedza...
Kompany CBT - silny srodkowy obranca,dobrze gra glowa,ciezko go przepchnac
S.Seedorf OMF - mlody seedorf,o ile mi wiadomo brat Clareenca z Milanu,naprawde dobry zawodnik,22 lata, szybko sie szkoli
Brzenska CBT - jeslie szukacie roslego obroncy ktory szybko stanie sie gwazda,to on jest idealny.Na poczatku slaby i drewniany,ale po kilku sezonach filar defensywy(prawa strona)

Jeszcze uwaga co do Kaebiego
Otoz to prawda,po kilku sezonach jest dobry,szybki,zwinny no i w ogole ale ma jedna wade...jest malutki i u mnie przegrywa wiekszosc pojedynkow glowkowych,dlatego przegral rywalizacje z w\w Brzenska:)Nie zmnienia to faktu ze jest godny uwagi
BartekRym
Ale co do Kaebiego to chcę zauważyć, że on tylkonominalnie jest prawym obrońcą. Z jego umiejętnościami można go spokojnie wystawiać na pomoc lub atak i wg mnie jest to jeden z najlepszych graczy w tej grze (bo tak uniwersalny) jedyna pozycja, na ktòrą nie można go wystawiać to chyba bramka... biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.