baski18
May 1 2005, 12:09
A o to moj Waldemar Piatek po 2 sezonach
http://img25.echo.cx/img25/5998/aaa7lq.jpg
Pomimo 27 lat nadal sie rowija !! Zaczynasz gre jak on ma 25

Ciekawe do jakiego roku zycia bedzie sie rozwijal
Pozdro
to zobacz moich Polskich orlow po 4 sezonach, moze w 27 roku zycia beda miec wszystko na 90
Rzezniczak
Korzym
Syriusz
May 1 2005, 12:51
Ja tam na ataku mam Maradone i Pele sa super a na bramce Schneitel (czy jakos tak) ale to jest Peter Schmaichel ten super bramkarz. Ci zawodnicy z klasycznych druzyn pojawiaja sie po sezonie moze dwoch od odblokowania i sa niezli. Mam jeszcze trenera barcy
baski18
May 1 2005, 13:55
Rijkaard tak sie nazywa ten obronca/pomocnik ale w classic to ja sie nie bawie

Bo to jest bez sensu gra

wg. mnie
PS. T-Mac ładny ten Rzezniczak, Korzym tez niczego sobie

wiadomo ze najlepiej rozwijac najmlodszych graczy :] ale Piatek juz ma swoj wiek

Ale i tak jedyny z podstawowego skladu przetrwal w moim Lechu

np. Sprzedalem P.Reissa do Barcelony ktory czesto zastepuje samego Ronaldinho

w drugiej polowie meczu.
Pozdro
BartekRym
May 2 2005, 15:31
Też uważam, że kupowanie classic graczy nie ma sensu bo oni tylko psują zabawę.....
[size=24]TO JUŻ M
baski18
May 2 2005, 20:22
BartekRym
May 2 2005, 20:53
To jest bug na forum bo jak pisałem tego posta to miałem już 99. Nie wiem o co chodzi....
To był taki mały off topic ;D
Nie rozumiem co wy widzicie w tym Runeju bo mi on w wieku 22 lat kompletnie się nie rozwijał a staty spadały.....
stalker
May 5 2005, 08:11
Palop - Valencja
Bramkarz ale dałem go na pomoc
Biega jak rakieta a Statsy ma olbrzymie.
Proszę bardzo
http://img153.echo.cx/my.php?image=13rv1.jpg
tomek828
May 5 2005, 09:05
| QUOTE |
Palop - Valencja
Bramkarz ale dałem go na pomoc Biega jak rakieta a Statsy ma olbrzymie.
Proszę bardzo
http://img153.echo.cx/my.php?image=13rv1.jpg |
Człowieku skąd go wytrzasnąłeś?? Ktòry masz sezon ?? To nie jest przypadkiem edit lub legendarny zawodnik ??
lukasso
May 5 2005, 09:53
To jest napewno drugie wcielenie Palopa ,a nie legenda
bo ten "normalny" ma 30 kilka lat i jest rezerwowym Gk w Valencii
swoją drogą ten twoj palop jest wyjebisty
stalker
May 5 2005, 12:17
[quote="tomekronaldo"][quote]
Człowieku skąd go wytrzasnąłeś?? Ktòry masz sezon ?? To nie jest przypadkiem edit lub legendarny zawodnik ??[/quote]
Mam 2007 rok sezon chyba 4. Pewnie było tak jak mòwi lukassoronaldo
ale dałem na młodych i zobaczyłem bramkarza dośc dobrego. To go kupiłem puźniej dałem na obrone a puźniej na pomoc. Kupiłem go w 2005.
tomek828
May 5 2005, 15:14
[quote="stalker"][quote][quote]
Człowieku skąd go wytrzasnąłeś?? Ktòry masz sezon ?? To nie jest przypadkiem edit lub legendarny zawodnik ??[/quote]
Mam 2007 rok sezon chyba 4. Pewnie było tak jak mòwi lukassoronaldo
ale dałem na młodych i zobaczyłem bramkarza dośc dobrego. To go kupiłem puźniej dałem na obrone a puźniej na pomoc. Kupiłem go w 2005.[/quote]
On jest zajefajny kupie go sobie

jeszcze nie wiem na jakiej pozycji będzie grał ale coś wymyśle :roll: jak znasz jeszcze jakiś takich zawodnikòw to się podziel tą wiedzo :wink:
stalker
May 5 2005, 17:01
Rooney jest też dość dobry :
http://img153.echo.cx/my.php?image=28fq.jpg
Więcej nie znam bo Kasy brak...
Myśle jeszcze nad zakupem
Teves
Matthews
N.Tapia
Muhren
Tak przy okazji wie ktoś czy jest jakiś sposòb żeby statsy szły w gòre u tych starszych piłkarzy (opròcz treningu na koniec sezonu)???
BartekRym
May 6 2005, 17:30
| QUOTE |
Rooney jest też dość dobry : http://img153.echo.cx/my.php?image=28fq.jpg
Więcej nie znam bo Kasy brak... Myśle jeszcze nad zakupem Teves Matthews N.Tapia Muhren
Tak przy okazji wie ktoś czy jest jakiś sposòb żeby statsy szły w gòre u tych starszych piłkarzy (opròcz treningu na koniec sezonu)??? |
Nie rozumiem jak wy to robicie, że Rooney wam się tak rozwija bo u mnie za cholere nie chce się rozwijać, powiem więcej, staty szybko spadają w wieku 23 lat!!!
Teveza zdecydowanie polecam... super zawodnik. A Matthews jest beznadziejny, zdecydowanie odradzam zakup...
stalker
May 6 2005, 17:47
| QUOTE |
Nie rozumiem jak wy to robicie, że Rooney wam się tak rozwija bo u mnie za cholere nie chce się rozwijać, powiem więcej, staty szybko spadają w wieku 23 lat!!!
Teveza zdecydowanie polecam... super zawodnik. A Matthews jest beznadziejny, zdecydowanie odradzam zakup... |
Hmmm...
Ja naprzykład po każdym meczu robię trening, a gdy jakiś piłkarz ma taki brązowy pasek prawie do połowy(jest w change palyer pod zielonym paskiem u kazdego piłkarza) to daje kogoś innego a jak zniknie pasek to na boisko go daje. Dzięki temu wyniki są lepsze.
Dzięki za info o piłkarzach.
>Kornel<
May 6 2005, 18:25
wlasnie mam pytanie : o co chodzi z tym brazowym paskiem pod kondycja ? jak ja bym po kazdym meczu robil trening to sezon bym skonczyl w lutym

pozdro
Radzio Avia
May 6 2005, 19:07
to jest ich zmęczenie
Moglibyście mi powiedzieć, dlaczego nie mam wielu wymienionych tu przez was graczy? U mnie nie istnieje np. Shaw czy Bos. Strasznie mnie to wkurza.
baski18
May 8 2005, 17:25
Duzo graczy wystepuje dopiero podczas dlugiego transferu(pomiedzy koncem jednego sezonu a poczatkiem drugiego) natomiast nie wystepuja oni podczas krotkiego transferu(w trakcie ligi)
Pozdro
Dzieki Baski. Kogo polecacie na wolnego, ale bardzo silnego CB?
baski18
May 8 2005, 18:26
Najlepiej rozwiazac Twoj problem w taki sposob...
Właczasz ML potem Negotiations nastepnie Search kolejnym krokiem bedzie wybor Advanced search i mamy do wyboru:
Imie
Kraj
Pozycja
Wysokosc
Lata
Lepsza noge
Staty
Specjalne staty
Cena
I kiedy konczy mu sie kontrakt(chyba)
,a wiec wybieramy pozycje w Twoim wypadku SB,CBT lub CBW i mozemy dodac jeszce wiek troche w statystykach sie pobawic i OK. System sam wyszuka graczy ktorzy wystepuja w grze.
Pozdro
KondzioR
May 16 2005, 23:43
potwierdzam wiele pozycji, ale wiele niestety nie...
z moich wlasnych typòw (ktòre wczesniej nie zostaly wymienione, chyba

)
brama - Boumnijel (z poczatku malutko GK skills, al echłopak nieźle sie potrafi rozkrecic)
obrona - Novikov
defensywna pomoc - Niemeyer
napad - R. Smith; Hossam Hassan (śmieszny typ, ale tez po 2-3 sezonach wymiatacz)
jak cos odkryje dam znac
tomek828
May 23 2005, 21:47
Oto najlepszy obrońca w mojej drużynie
http://img134.echo.cx/img134/9597/borre2rs.jpg co o nim myślicie :?: :shock:
>Kornel<
May 23 2005, 21:51
nie no tomekronaldo fajny ten koles ! ale mozna go kupic miedzy sezonami czy tylko miedzy rundami ? bo czasem roznie bywa ...

pozdro
lukasz0
May 23 2005, 22:03
a o to moj kompany!!
http://img134.echo.cx/my.php?image=beztytuu0ko.png
byc moze nie jest taki jak Twoj ... ale tez jest dobry- no i sie jeszcze ksztalci:P
pozdro i czekam na jakies komentarze
tomek828
May 23 2005, 22:04
Sorrka ale nie wiem, ja osobiście kupiłem go w przerwie między sezonami z Anderlechtu miał wtedy 17 lat

jak bedziesz chciał jeszcze zobaczyc statystyki jakiegoś z zawodnikòw widocznych na screenie to pisz
http://img134.echo.cx/img134/9597/borre2rs.jpg
zobaczcie jeszcze tych zawodnikòw
K.Schmeichel z Man City -
http://img283.echo.cx/img283/5272/schmeichel1sc.jpg
Messi z Barcelony -
http://img283.echo.cx/img283/4774/messi3xr.jpg
>Kornel<
May 24 2005, 12:51
i po ilue sezonach oni maja takie statystyki ? nie wierze ze po 1 :shock: i jak Ty to robisz ze az o tyle ? mi rosna staty ale nie az tak ... pozdro
tomek828
May 24 2005, 14:10
Teraz gram 3 sezon. Nic nie robię żeby im statsy rosły :? Po prostu wszyscy grali od początku w pierwszym składzie

to chyba zależy od zawodnika, każdy rozwija się inaczej - Borre,Schmeichel,Messi - to są po postu utalentowani piłkarze
baski18
May 24 2005, 14:27
Proponuje Afellaya na ofensywnego pomocnika !! Wprowadzam go zawsze w drugiej polowie meczu i pomimo tego ze gra tylko 45 minut statystyki ida mu niesamowicie szybko w gore ma 17/18 lat. Polecam. Mam go dopiero 4 mecze, a juz sie ciesze ze go kupilem
Ps. Kupilem Borra ale moze grac tylko w 1 polowie bo potem jego wytrzymalosc jest mierna ale dosyc szybko sie rozwija bedzie za kilka lat bardzo przydatny kiedy pozostali gracze beda musieli przejsc na emeryturke
Pozdro
_kamil_
May 28 2005, 10:10
| CYTAT (baski18 @ 24.05.2005 - 14:31) |
Proponuje Afellaya na ofensywnego pomocnika !! Wprowadzam go zawsze w drugiej polowie meczu i pomimo tego ze gra tylko 45 minut statystyki ida mu niesamowicie szybko w gore ma 17/18 lat. Polecam. Mam go dopiero 4 mecze, a juz sie ciesze ze go kupilem 
Ps. Kupilem Borra ale moze grac tylko w 1 polowie bo potem jego wytrzymalosc jest mierna ale dosyc szybko sie rozwija bedzie za kilka lat bardzo przydatny kiedy pozostali gracze beda musieli przejsc na emeryturke 
Pozdro |
gdzie mozna znalesc tego Afellaya? bo ja szukalem przez wyszukiwarke to nic nie znalazlem
pancer
May 28 2005, 13:09
wlasnie, co do tego affelaya to jest maly problem bo patrze na tabele strzelcow i asystentow w UEFA cup i tam affelay ma 3 gole, co swiadczy ze ten zawodnik istnieje, a jak wlaczam na wyszukiwarke zawodnikow to mi go za cholere nie znajduje, a jak biore zeby szukalo "by team" i wlaczam PSV (dla nich strzelil te 3 bramy) to tam go nie ma

what da fuck is goin' on, powie mi ktos?????
baski18
May 29 2005, 13:18
Chłopcy nie wiem dlaczego u was tak jest

U mnie jest ok odrazu go kupiłem, moze musicie poczekac na przerwe w sezonie.
Pozdro
korzen
May 29 2005, 17:04
VAGNER LOVE ....wyznynam nim w Legii
tomek828
May 30 2005, 15:26
u mnie ròwnież tego affalaya nie ma

mòj brat gra master lige PSV i tego zawodnika tam nie było.
baski18 może ty masz jakiś pacz zainstalowany lub uaktualnienie i dlatego masz tego piłkarza ??
baski18
May 30 2005, 15:42
Jedyne co mam to Polska Lige z updatem ... to wszystko
Pozdro
Young_KSC
Jul 1 2005, 08:22
Co do Afellaya jak już Baski napisał można go znaleść w PSV od początku gry(dotyczy patcha z Polska Ligą).
Polecam ròwnież:
DMF/SMF -Mascherano (Free,Argentyna) - 20 letni doskonały pomocnik już od początku posiada bardzo wysokie umiejętności
SB -Clichy (Arsenal,Francja)-19 lat
SB-Felipe(Udinese,Brazylia)-20 lat
SB-Leo(Free,Brazylia)-18 lat
SMF-Montolivio(Free,Włochy)-20 lat
SMF-M.Gonzalez(Palermo,Argentyna)-23 lata
WF-C.Delgado(Free,Argentyna)-23 lata
Capitan Tsubasa
Jul 26 2005, 16:10
Witam, mam powazny dylemant gram sobie w ML oczywiscie MenU i poszukuje godnego nastepcy C. Ronaldo ktory niestety po piewszym sezonie przestaje sie rozwijac ;/ Chodzi o to ze nie moge wybrac miedzy Quaresma i Diego. Ktorego z tych dwoch zawodnikow mi polecacie a moze podacie jakiegos innego skrzydlowego rownie uzdolnionego. Czekam na odpowiedz ...
Capitan Tsubasa
Jul 27 2005, 21:36
Sorry ze ponawiam pytanie ale bardzo zalezy mi na odpowiedzi i chce zeby temat byl widoczny na glownej stronce, wtedy moze ktos przez przypadek odpisze.
Tak wiec : Kogo polecacie Diego czy Quaresme na prawda flanke ?? Czy moze kogos zupelnie innego ?? PROSZE O ODPOWIEDZ !!!
Ja na prawej mam Park Ji Sunga... jest szybki i ma celny strzal po kilku sezonach
Capitan Tsubasa
Jul 27 2005, 21:42
QUOTE(kosa @ Jul 27 2005, 22:42:33)
Ja na prawej mam Park Ji Sunga... jest szybki i ma celny strzal po kilku sezonach, polecam
[right][snapback]31076[/snapback][/right]
Hmmm.... Ja mam gram Manchesterem oczywiscie i Parka mam od poczatku tylko moim zdaniem on bardzo slabo sie rozwija i raczej na niego nie stawiam

. Wiec mysle ze niezalata dziury po C. Ronaldo. ALe dzieki Kosa za szybka odpowiedz

Czekam na inne propozycje !!
Tutaj masz moj sklad... mozesz cos podkrasc

nie myslcie ze to moj pierwszy sezon w ML... wczesniej gralem Interem i mialem tych samych graczy - wszyscy sie sprawdzili.
-------> SKŁAD <-------
wg mnie najlepszym zawodnikiem PES4 jest Djibrill Cisse i na niego stawiam podczas kazdego meczu strzela jedna dwie bramki. mowie wam on jest boski. Szybki, zwinny i zdolny.
rafios
Aug 22 2005, 19:11
sory ze nie edytuje ale chce zeby tu sie rozwinela dyskusja dalej

powiem wam ze w Negotiations dacie na advanced search, nic nie wpisujecie, po czym przechodzicie na 3 czy 4 ostatnie strony jest tam wielu mlodych utalentowanych zawodnikow. m.in. Chapi(SMF, CF, WF), Moshoeu(CMF, OMF), Shao(CMF, SMF, OMF), Funes (GK)
dj_adamus
Sep 15 2005, 09:19
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 26 2005, 17:14:11)
Witam, mam powazny dylemant gram sobie w ML oczywiscie MenU i poszukuje godnego nastepcy C. Ronaldo ktory niestety po piewszym sezonie przestaje sie rozwijac ;/ Chodzi o to ze nie moge wybrac miedzy Quaresma i Diego. Ktorego z tych dwoch zawodnikow mi polecacie a moze podacie jakiegos innego skrzydlowego rownie uzdolnionego.
[right][snapback]30933[/snapback][/right]
Ja polecem na prawą stronke zakupic E.Barreto!! Super sie rozwija i wymiata!!
lualua
Sep 15 2005, 12:50
QUOTE(dj_adamus @ Sep 15 2005, 09:23:17)
Ja polecem na prawą stronke zakupic E.Barreto!! Super sie rozwija i wymiata!!
[right][snapback]35207[/snapback][/right]
ZDECYDOWANIE Quaresma, bedzie szalał na skrzydłach, a w razie potrzeby można go dac na napastnika. A Diego to tylko OMF solidny.
dj_adamus
Sep 16 2005, 09:21
Kogo polecicie na lewą obronę? Bo ja mam w Realu jakiegoś J.Garcia i sie nawet rozwija ale troche wolno!!
Ja moge polecić na atak Farfana, bo chłopak mi się rozwija w niesamowitym tempie!! A na obronę bym polecił S.Ramosa, dobry, solidny obrońca a staty mu rozsną bardzo szybko!
lualua
Sep 16 2005, 09:38
Daniel Alves - Sevilla, Ashlund, Kaebi, Drost, Rodriguez - Spartak
mientkivv
Sep 22 2005, 19:25
Muntari
Artipoli
no i Milito
to moje pomysly...
jastrzab
Sep 22 2005, 19:37
.
Viperdiesel
Sep 22 2005, 19:49
Co do tego obrońcy to jeszcze bym polecił Tresor'a zajebiste staty i sie szybko rozwij, ew. Pique/
jak jeszcze znajde jakiegos dobrego to napisze

edit/
Tak wygląda mòj skład w ML, obrona naprawdę super się spisuje, no a Tresor i Kompany wymiataja obaj jeśli się nie mylę ok. 190 cm wzrostu i bardzo dobre staty, oczywiście szybko się rozwijają...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.