Dobra co tu dużo gadać :roll:
Nie użyłem opcji edit do tych zawodnikòw. Zedytowałem drużynę 'startową' ML (tam grali Miranda itd.), wywaliłem tych cieniasòw i wrzuciłem młodych - tych co widać na screenie. Zrobiłem tak chcąc mieć od początku młody skład i nie bawić się w kupowanie. Ze zdziwieniem zaobserwowałem że wiek większości zawodnikòw się nie zmienia :!: :!: :!: > Mam teraz sezon 09/10 a ci zawodnicy są u mnie od początku gry :!: :idea:
To był taki żarcik prima-aprilis :oops: :twisted: :wink:
baski18
Apr 1 2005, 16:19
8) no to zes nas nabral normlanie
michau000
Apr 1 2005, 19:05
co do skrzydłowych, u mnie grają Reyes i Van Persie (Arsenal) i jest OK. a co do Quaresmy (Questesmo?), słabo się spisuje i niezadowalajaco rozwija...
Van Persie? On jest talentem? Co do skrzydlowych to warto wypròbować: Diego, Cristiano Ronaldo, Fabregas, R. Smith (Arsenal) - to tyle choć jest jeszcze duuuuuuuuuuuużo talentòw
lukasso
Apr 1 2005, 22:02
| QUOTE |
Dobra co tu dużo gadać :roll: Nie użyłem opcji edit do tych zawodnikòw. Zedytowałem drużynę 'startową' ML (tam grali Miranda itd.), wywaliłem tych cieniasòw i wrzuciłem młodych - tych co widać na screenie. Zrobiłem tak chcąc mieć od początku młody skład i nie bawić się w kupowanie. Ze zdziwieniem zaobserwowałem że wiek większości zawodnikòw się nie zmienia :!: :!: :!: > Mam teraz sezon 09/10 a ci zawodnicy są u mnie od początku gry :!: :idea: To był taki żarcik prima-aprilis :oops: :twisted: :wink: |
:shock: :shock: :shock: :shock:
jestem w szoku
takze zwracam CI honor
ale niezle to wykombinowales (hehe) naprawde niezle :twisted:
panowie, ja naprawdę polecam Shaw-a. Ponadto Bos-a, Kaiser-a, Carter-a.
U mojego brata ci piłkarze rozwijają się b.dobrze (zwłaszcza BOS)
Kurde a u mnie nie ma tego Shawa

:x
| QUOTE |
| co do skrzydłowych, u mnie grają Reyes i Van Persie (Arsenal) i jest OK. a co do Quaresmy (Questesmo?), słabo się spisuje i niezadowalajaco rozwija... |
Pewnie grasz Arsenalem - ok, ale myśląc perspektywicznie trzeba kupić sobie młode talenty. Quaresma jest jednym z najlepszych "młodzikòw". Mimo nienajlepszego rozwoju po 3 sezonach on naprawde wymiata. Polecam :!: . Pozdro for all.
michau000
Apr 2 2005, 12:58
to ze gram ta dwojka na skrzydlach nie znaczy, ze w ogole nie inwestuje w mlodziez (notabene Reyes i Van Persie są młodzi i nawet utalentowani)
w obronie gra Koltarii (Kompany) i Heitinga, w pomocy Park Ji Sung i Ben Arfa, w ataku ròżnie, Martins, Rachmane Baryy albo Cisse (z tych młodych ofkoz) więc nie jest tak źle:P
Jesli byscie mogli to piszcie przy talentah klub i pozycje :wink: Z gòry dzieki
michau000
Apr 2 2005, 14:24
fajnie by jeszcze było napisać nieoryginalne nazwisko (czyli to z niespatchowanej jeszcze gry) jezeli jest to mozliwe
BartekRym
Apr 3 2005, 15:23
dajcie kogo na ofensive midfield bo mi sie D'Alessandro zestarzal
michau000
Apr 3 2005, 16:16
przyszla mi do glowy jedna prosba: jezeli ktos jest w posiadaniu listy nazwisk z gry [i ich odpowiednikow w oryginale] to bylbym bardzo wdzieczny za opoublikowanie jej tutaj
[quote]dajcie kogo na ofensive midfield bo mi sie D'Alessandro zestarzal
BartekRym
Apr 3 2005, 16:39
Diego mam na skrzydle a Inieste sprawdze
wszechmogący
Apr 8 2005, 09:29
u mnie szybko rozwijają się Sissoko i Corvia(roma) obaj chyba po 19 lat...
[quote][quote]dajcie kogo na ofensive midfield bo mi sie D'Alessandro zestarzal
Diego niezły i Iniesta[/quote]
Na OFM proponuje Messiego z Barcy - wystarczy popatrzeć na Devolopment Sheet żeby wiedzieć ile jest wart :wink:
Jocker
Apr 10 2005, 07:56
[quote][quote][quote]dajcie kogo na ofensive midfield bo mi sie D'Alessandro zestarzal
Diego niezły i Iniesta[/quote]
Na OFM proponuje Messiego z Barcy - wystarczy popatrzeć na Devolopment Sheet żeby wiedzieć ile jest wart :wink:[/quote]
Tak jest :wink: Zgadzam się z Dragonem, ale mam dla ciebie jeszcze lepszego ofensywnego pomocnika - Bojinov :shock: Po prosu MASTA ! U mnie w 5 meczach strzelił 9 goli i miał az 6 asyst. (a to tylko pomocnik)To naprawde bardzo, bardzo dobry zawodnik ;D
wszechmogący
Apr 10 2005, 11:07
u mnie w ML w anderlechcie jest 17-letni koleś na litere G (nie pamiętam nazwiska ;D ), ma spida koło 90 i zajebiście szybko sie rozwija :!: polecam 8)
klejoo
Apr 13 2005, 17:21
Spòjrzcie na
Murray-a dobry skrzydłowy, a jeszcze lepszy napadzior (i nie gadać że edit i te sprawy)
http://img72.echo.cx/img72/5277/murray5yv.jpg
tomek828
Apr 16 2005, 10:40
Ronaldo w wieku 36 lat (trenuje do 35 lat )
http://img54.echo.cx/img54/9916/ronaldo6kx.jpg
Jurado w wieku 25 lat
http://img54.echo.cx/img54/2749/jurado4rb.jpg
A to moj sklad jak jeszcze gralem Realem madryt (jakies 2 miesionce temu) teraz gram FC Barcelono
http://img54.echo.cx/img54/1984/mybesteleven0rv.jpg
Kargul wez wklejaj swoje wypociny do worda przed wyslaniem na forum...
Mortin
Apr 16 2005, 20:18
ej czy ktos mi wytlumaczy po co jest ta opcja regulate condition w master league?? czy jezeli rozegram sparing miedzy swoimi zawodnikami to statysyki im wzrosna??
Dr@gon
Apr 17 2005, 22:44
To tylko może stabilizować forme twoich graczy - nie może zmienić ich statystyk 8) .
tomek828
Apr 18 2005, 11:52
za ktos moze mlodego (15- 17 lat) lewego obronce ktory dobrze sie rozwija :?: :!: :shock:
BartekRym
Apr 20 2005, 19:57
tomekronaldo na jednym ze screenòw widać, że masz Kahna co ma 20 lat! Czy on ma brata???
tomek828
Apr 20 2005, 20:46
Nie poprostu kiedy zawodnik przechodzi na emeryture to znika ale po sezonie pojawia sie nowy ktòry nazywa sie tak samo tylko ma 17 - 18 lat :!: :!: Niedotyczy to wszystkich zawodnikòw ale większość gwiazd pojawia sie od nowa :shock:
Karol Johnn
Apr 20 2005, 22:17
Najwiekszym talentem jestem ja
Lucek Rojek
Apr 21 2005, 13:54
tak kahn ma brata jest nim King kong z twarzy podobny!
Lucek Rojek
Apr 21 2005, 13:58
| QUOTE |
| za ktos moze mlodego (15- 17 lat) lewego obronce ktory dobrze sie rozwija :?: :!: :shock: |
wyprubuj-
Jacobsen-psv
Kompany-anderlecht
pigue-menu
alciedes-benfica
kaebi-iran
machado-coś tam
>Kornel<
Apr 21 2005, 14:07
ja gram usatwieniem :
Pagliuca
De Jong (Ajax) Pique(ManU) Budisso(Inter) Pasquale(Inter)
Hamit Altintop (Schalke)
Reyes (Arsenal) albo Fabregas tez Arsenal
Muntari
Kaebi
Rooney Cassano
baski18
Apr 24 2005, 22:07
Witam mam dla was kilka cukiereczkow
http://img56.echo.cx/img56/313/mceveley0lf.jpg - b.dobry obronca ma dopiero 21 lat !! chocaiz szybko nie staje sie lepszy to podstawowe statystyki juz go wywyzszaja.
http://img56.echo.cx/img56/7848/tevez5uj.jpg - o tu Tavez, moja gwiazda ataku !! Takze bardzo powoli idzie w gore, ale dzieki swojej predkosci, wytrzymalosci, zwrotnosci, oraz dobrego ataku(celności) jak i dryblingu jest bardzo dobrym zakupem a co najlepsze jego wynagrodzenie nie jest wieksze nie 800 na sezon !!
http://img56.echo.cx/img56/7337/demichelis7qi.jpg - Demichelis bardzo dobry obronca niestety ma 25 lat i juz do gory nie pociągnie

Ale warto go miec w srodku obrony bo jego staty mowia same za siebie
Wachowicz, Sasin, Telichowski oraz Kuś z Lecha takze radza sobie bardzo dobrze szybko ida do gory jednak juz podstawowe staty ktore sa bardzo niskie nie pozwalaja im osiagnac bardzo dobbrej dyspozycji majacej min. 90 w kazdym detalu

narazie doszedlem do 79 niektore maja 83
PS. Mam pytanie czy u was C.Ronaldo sie rozwija ?? Bo u mnie kiedy go kupuje ma 21 lat i nie moe sie rozwijac po jednym sezonie jego stty ida w doł !! Tak jak innych zawodnikow majacych conajmniej 30 lat !! Czy u was tez tak jest ?? Czy tylko u mnie ?? O to screen
http://img56.echo.cx/img56/575/cronaldo3jo.jpg
Pozdro
Nie wiem czemu C.Ronaldo sie w ogole nie rozwija O_o o co chodzi? :/
BartekRym
Apr 25 2005, 12:30
Tevez faktycznie jest zarąbisty i w ogòle bardzo opłaca się go mieć. Czy zna ktoś kogoś na proawdę dobrego na pozycję DMF??? Pròbowałem kupować ròżnych zawodnikòw, ale albo byli słabi i się mizernie rozwijali, albo Zajebiści, ale starzy... Mògłby mi ktoś pomòc, bo Park Ji Sung (polecam na tę pozycję!!!!) już mi się zestarzał.... Z gòry thx...
P.S. Kupiłem C. Ronaldo gdymiał 22 lata chyba i się słabo rozwijał tylko przez jeden sezon i pòżniej uż przestał...
_kamil_
Apr 25 2005, 13:22
Ktory masz rok? ja proponuje Mutariego (czy jakos tak), albo nowy Cocu
Mortin
Apr 25 2005, 17:55
C.Ronaldo rozwija sie wylacznie tylko do 20 roku zycia i pozniej ma juz spadek statsow, co wedlug mnie jest troche oszustwem :?
tomek828
Apr 25 2005, 18:18
Mortin masz racje C.Ronaldo w zecywistosci jest leprzy i napewno bedzie coraz leprzy w miare stazenia sie

napewno w wieku 20 lat nie straci talentu i przestanie sie rozwijac :!: Tak sie dzieje tylko z polskimi pilkarzami

:!: Moze w PES5 C.Ronaldo bedzie lepszy :roll:
| QUOTE |
| Mortin masz racje C.Ronaldo w zecywistosci jest leprzy i napewno bedzie coraz leprzy w miare stazenia sie :) napewno w wieku 20 lat nie straci talentu i przestanie sie rozwijac :!: Tak sie dzieje tylko z polskimi pilkarzami :lol: :!: Moze w PES5 C.Ronaldo bedzie lepszy :roll: |
Wiem, że już Ci ktoś zwracał uwagę, ale wrzucaj txt do worda zanim go tu napiszesz ok ? Uszanuj tych co to czytają, a uwierz, że taki text do najprzyjemniejszych w czytaniu nie należy .. i orty aż rzucają się w oczy ..
A co do C. Ronaldo, to myślałem, że jak np. zacznę od nowa ML, to będzie się rozwijał dalej.. A tu zonk
tomek828
Apr 25 2005, 18:23
sorrka za te 4 posty pod zont ale cos mi sie zwalilo

mam nadzieje ze nie dostane zoltej kartki albo cos

nie zrobilem tego specjalnie

jeszcze raz przepraszam

bede od nastempnego posta wzocal tekst do worda
>Kornel<
Apr 25 2005, 18:53
ja mam pytanie : jesli przykladowo maldini konczy kariere to podobno pojawia sie nowy ale czy on tez sie nazywa maldini ? ze jest mlody to wiem ale nazwisko mi chodzi .... z gory dzieki
| QUOTE |
| ja mam pytanie : jesli przykladowo maldini konczy kariere to podobno pojawia sie nowy ale czy on tez sie nazywa maldini ? ze jest mlody to wiem ale nazwisko mi chodzi .... z gory dzieki |
Tak :wink:
michau000
Apr 27 2005, 18:10
a ma ktos moze liste nazwisk pilkarzy z niespatchowanej gry i ich oryginalnych odpowiednikòw? [np. Koltarii=Kompany itd.]
bardzo by mi sie przydala
Mortin
Apr 30 2005, 19:48
mam takie pytanie do Was czemu gdy biore i chce zakupic kaebiego, lewisa i innych mlodych to pisze mi tak : further negotiation applications cannot be accepted as the limit of 32 players may be exceed??
| QUOTE |
| mam takie pytanie do Was czemu gdy biore i chce zakupic kaebiego, lewisa i innych mlodych to pisze mi tak : further negotiation applications cannot be accepted as the limit of 32 players may be exceed?? |
Ponieważ masz w drużynie zbyt dużo piłkarzy :wink: Najpierw kogoś sprzedaj, a dopiero potem kup
Mortin
Apr 30 2005, 20:22
no tak ale kogos starszego jkaos moge zakupic tylko tych mlodych nie
Maciomaniak
Apr 30 2005, 20:23
| QUOTE |
| Mortin masz racje C.Ronaldo w zecywistosci jest leprzy i napewno bedzie coraz leprzy w miare stazenia sie :) napewno w wieku 20 lat nie straci talentu i przestanie sie rozwijac :!: Tak sie dzieje tylko z polskimi pilkarzami :lol: :!: Moze w PES5 C.Ronaldo bedzie lepszy :roll: |
Còż, leśli o to chodzi, to w "zwykłym" PES4 C. Ronaldo rozwija się fenomenalnie. U mnie był najlepszym pomocnikiem, wymiatał wszystkich. Potem pobrałem Wolfa, i sie chłopak popsuł. Jest b.dobry, ale umięjetności słabną i kicha... a szkoda bo to mòj ulubiony piłkarz...
Dzięki waszym radom, może uda mi się dobrą drużynę sklecić... :roll:
kostek45
May 1 2005, 08:23
ja polecam tak:
BRAMKA: Lewis (16) , Pelizolli (2?) Lewisa najlepiej kupić po 2 sezonach bo na początku słaby. A pelizolliego polecam gdy jeszcze nie masz lewisa

w miare dobry po 2 sezonach keeper skils miał u mnie 91.
OBRONA Heitinga,Kompany,Kaebi,B.Mendy (lub Alcides)
Heitinga (21?) Borre (16) dobry i solidny. Statsy nie rosną jakoś rewelacyjnie ale po 2sezonach jest już naprawdę dobry. Kompany rewelacyjny balance po 2-3 sezonach! kaebi szybki jak cholera. jeden z większych talentòw gry! Mendy dobrze rosną statsy. Opłaca się go kupić. Borre jeden z najwiękzych talentòw gry. Ja go kupiłem po 2 albo 3 sezonach to miał większośc ponad 90 !!!
POMOCNICY Ben Arfa, Izmialov, Da Rossi<roma>, Podolski
Pierwszych dwòch rewelka. Szczegòlnie BEN AFRA! Da Rossi spoko. A Podolskiego wole u siebie dac na pomoc. Szybko statsy rosną.
(pomocy jakoś nie pamiętam bo miałem ich więcej

)
ATAKZawsze identyczna. W każdej Master lidze. Rooney i Bojinov.
Chłopaki są rewelacyjne! Statsy rosna błyskawicznie. Po 2 (lub3) sezonach Ronney ma shot technique 97 a Bojinov 93.
pozdroofki
PS: pamiętajcie że statsy rosną najbardziej jak wygrywacie
pasiak KRK
May 1 2005, 09:12
bramkarz: Hildebrand
obrona:Mexes, Risse, Tresor, De Jong, Glen Johnson
pomoc:Muntari, Fletcher, Utaka, Van Der Vaart, A.Hleb,
atak:Sinama-Pognole, Cisse
Lewisa tez mam w skladzie po 3 sezonach GK skils ma na 97
gram ustawieniem
3-1-2-1-3
Gk: Lewis
Obrona: Anyukov, Rzezniczak, McNaughton
DH : Song Billong
SH : Menez, Mitea
OH: Freddy Adu
Atak: Podolski, Eto'o, Korzym
na lawce siedza tacy jak D'alesandro, Pinaar, Ben Afra
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.