Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Szerszeń.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
don rxf
Bardzo fajnie sie zapowiada, czekam na finala.
E 9
B.Ładnie się prezentuje wink.gif wink.gif next polski stadion do kolekcji rolleyes.gif .Ej a ustawiałes światło prosto z jupiterów????
Dominoz
Prezetuje sie na prawde cacy xD
I swietnie odwzorowany smile.gif

Pozdro!
Szarzan
QUOTE(E 9 @ Feb 12 2007, 21:37:11) [snapback]122077[/snapback]

B.Ładnie się prezentuje wink.gif wink.gif next polski stadion do kolekcji rolleyes.gif .Ej a ustawiałes światło prosto z jupiterów????

Jak narazie to te ustaianie świateł sobie odpuszcze, bo nie wiem za bardzo jak sie to robi. W wersji beta nie bedzie na pewno ustawionych swiateł. Być moze w Finalu juz sie o to postaram smile.gif

P.S Dzieki za Komenty wink.gif
Varies.
szerszeń i jak ze stadionem?
seen
Jak bede mial czas to zaimportuje
tongue.gif
Szarzan
Wszystko w rekach seen`a. Ma szablony i tekstury wiec pozostaje tylko czekac na import. Jeszcze troche cierpliwosci wink.gif
Szarzan
Stadion im. Floriana Krygiera, Szczecin

DOWNLOAD

To jest wersja beta pod PES 5. W folderze ze stadionem znajduje sie program do konwertowania stadionu pod PES 6.

Zapraszam do sciagania i oceniania smile.gif
seen
Dobry stadion ale moim zdaniem za stromy biggrin.gif
Szarzan
To wersja beta to da rade pozmieniac wszystko tongue.gif

Szkoda ze tylko jedna osoba chciała cos napisac dry.gif
Plochu
co zrobić zeby stadionik zkonwertować
seen
Plochu Napisano Dzisiaj, 15:53:46
co zrobić zeby stadionik zkonwertować

RZAL tongue.gif
Szarzan
W folderze z gra masz folder SSfix06 czy cos takie. Klikasz na to i wybierasz execute, wszystko.
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 18 2007, 13:05:33) [snapback]123750[/snapback]

Stadion im. Floriana Krygiera, Szczecin

To jest wersja beta pod PES 5. W folderze ze stadionem znajduje sie program do konwertowania stadionu pod PES 6.

Zapraszam do sciagania i oceniania smile.gif

Zobaczzymy już zassysam tongue.gif
Plochu
dzieki szerszeń a wg mnie stadion jest dobrze odwzorowany tylko ten dach tak srednio wygląda a po za tym wysokość trybun jak dla mnie wporząsiu. No i czekamy wszyscy na Finala z kibicami i ze światłem
Varies.
szerszeń na ile meshy robiłeś trybune?pliz odpowiedz szybko pozdro smile.gif
Szarzan
W gore 8 meshy.
seen
Piszcie co porawiac! dach i co jeszcze?
Szarzan
Na pewno zmniejsze ogrodzenia na trybunach, zmienie teksture na dach i postaram sie cos pokombinowac z trybunami. Zobaczymy co z tego wyjdzie smile.gif
E 9
Pisałes u seena żeby składać propozycje co do stadionów biggrin.gif więc ja coś zaproponuje wink.gif
Przydalby się stadion Groclinu bo to najbardziej kameralny i piękny stadion w Polsce.Wiem że był już robiony ale wiadomo jakie była koncowka prac...
A jeśli nie Groclin to Zagłębie Lubin.Pozdro biggrin.gif

Szarzan
Nie wiem czemu ale osobiscie jestem za stadionem Górnika Łęczna. Stadion Groclinu jest dobry tylko brakuje kibiców smile.gif. W sumie powoli rozpoczynam prace nad Łęczną ale zawsze moge zmienic decyzje smile.gif
E 9
QUOTE(szerszeń @ Feb 23 2007, 21:42:50) [snapback]125149[/snapback]

Nie wiem czemu ale osobiscie jestem za stadionem Górnika Łęczna. Stadion Groclinu jest dobry tylko brakuje kibiców smile.gif. W sumie powoli rozpoczynam prace nad Łęczną ale zawsze moge zmienic decyzje smile.gif

Ja mam stadion Groclinu który jest tylko we 2 porach dnia zrobiony sad.gif.Ma ktoś inny??OCzywiscie wiem ze bez kibiców.

Szerszeń może być i Łęczna smile.gif
Szarzan
No to decyzja podjęta. Nastepny stadion - Górnik Łęczna.
Szarzan
Pierszy screen z stadionu Górnika. Wiem, że mało ale od rana tylko tyle zrobiłem smile.gif

IPB Image

P.S Potrzebuje zdjeć stadionu. Mam tylko te z www.stadiony.net ale tam jest malo.
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 24 2007, 08:49:05) [snapback]125204[/snapback]

Pierszy screen z stadionu Górnika. Wiem, że mało ale od rana tylko tyle zrobiłem smile.gif

IPB Image
P.S Potrzebuje zdjeć stadionu. Mam tylko te z www.stadiony.net ale tam jest malo.

Fajnie się zapowiada ale żebyś skończył biggrin.gif
Szarzan
Beda zdjęcia to skoncze. Nigdy nie bylem na stadionie Górnika. Z Pogonią było łatwiej bo byłem i nie musialem miec dokładniejszych zdjęć.
Gwidon
gdybyś chciał to mam na dysku stadion gornika autorstwa michała pyzla.
oto on, tylko trzeba tekstury nałożyć jeszcze raz :
http://fifaserwis.com/?serwis=fifa2004&page=39
http://img489.imageshack.us/img489/9821/teksturyag9.png
http://img341.imageshack.us/img341/6415/screenlu0.jpg
Szarzan
W sumie to czemu nie. A czy autor sie zgodził? Nie chce później nieporozumien. Mam zrobione narazie nie za duzo.
kroczek
Mógłby ktoś zrobic previev do stadionu Pogoni.
Szarzan
Previewa sie zrobi ale to w wersji finałowej stadionu. Jak masz jaies ciekawe zdjecia sadionu, zeby zrobic previewa ?
Varies.
QUOTE(kroczek @ Feb 24 2007, 09:58:18) [snapback]125220[/snapback]

Ja mam zaraz wrzuce biggrin.gif
E 9
QUOTE(kroczek @ Feb 24 2007, 09:58:18) [snapback]125220[/snapback]

Proszę bardzo wink.gif
IPB Image

Szarzan
WOW ! Super ! Dzieki E9 !
Varies.
QUOTE(E 9 @ Feb 24 2007, 10:21:27) [snapback]125227[/snapback]

Proszę bardzo wink.gif
IPB Image

Nie będę wrzucał E_9 Mnie uprzedził tongue.gif

QUOTE(szerszeń @ Feb 24 2007, 10:22:41) [snapback]125228[/snapback]

WOW ! Super ! Dzieki E9 !

Mam jeszcze inne zobacz topic Stadiums Preview.Loknij Na pw
E 9
Szerszen i co będziesz robil tą łęczna od Gwidona bo przecież ona jest już ukonczona i znając życie zdąrzyłbyś dzis nalożyc screeny rolleyes.gif
Szarzan
Chciałbym go skończyć. Nie wiem jak tam ze sgodą autora tego co wykonał ten stadion. Napisze na PW do Gwidona. Zobaczymy co sie da zrobic.

Nie napisze - Zablokował PW smile.gif
Szarzan
Dobra mam stadion od Gwidona, którego autorem jest Michał Pyzel (chyba dobrze odminiłem) tongue.gif. Biorę sie do roboty smile.gif
czarek
jeżeli chodzi o stadion pogoni to trzeba będzie chyba poprawic płot bo nic nie widac zza niego
Szarzan
Już poprawiony, wersja Final stadionu czeka na import smile.gif
E 9
QUOTE(szerszeń @ Feb 24 2007, 11:33:42) [snapback]125264[/snapback]

Dobra mam stadion od Gwidona, którego autorem jest Michał Pyzel (chyba dobrze odminiłem) tongue.gif. Biorę sie do roboty smile.gif

SUPER SUPER SUPER biggrin.gif biggrin.gif.Uda ci się dziś nałożyc tekstury i pokazać screeny???
Szarzan
Kurcze cos mi sie z rhino stało. Normalnie tam gdzie jest miejsce na nałożenie tekstury ma kolor szary. U mnie sie cis zmieniło i jest przeźroczyste i nie moge nałozyc tekstury. Nie wiem jak to zmienic ;(
E 9
QUOTE(szerszeń @ Feb 24 2007, 12:00:41) [snapback]125273[/snapback]

Kurcze cos mi sie z rhino stało. Normalnie tam gdzie jest miejsce na nałożenie tekstury ma kolor szary. U mnie sie cis zmieniło i jest przeźroczyste i nie moge nałozyc tekstury. Nie wiem jak to zmienic ;(

A próbowałeś zaintalować na nowo rhino???Spróbuj wink.gif
Szarzan
Nie zadziałało ;/ Jak tego nie naprawie to nie da rady nałożyc tekstur i ze stadionu nic

Dobar mam juz dziala tongue.gif tongue.gif
E 9
QUOTE(szerszeń @ Feb 24 2007, 12:12:19) [snapback]125284[/snapback]

Nie zadziałało ;/ Jak tego nie naprawie to nie da rady nałożyc tekstur i ze stadionu nic
Dobar mam juz dziala tongue.gif tongue.gif

Super tongue.gif Czekam na screeny z nałożonymi teksturami biggrin.gif
Szarzan
Pierwszy screen z budowy stadionu.

IPB Image
DZIKU
No ładnie sie prezentuje tylko ta srodkowa część trybuny średnio wyszła.
Przed tą rundą na niższym zielonym budynku został zamontowany nowy zegar/telebim (http://www.gornik-leczna.com/images/photoalbum/2236.jpg)

Jak by ci była potrzebna jakaś pomoc to wal na PW:)

I powodzenia w dalszych pracach
Szarzan
Jak masz lepsze zdjecie tego telebimu to wrzuc i napisz co zle w srodkowej trybunie.

Jeszcze jedno pytanie. Czy na przeciwo trybuny która pokazalem na screenie jest napisanie ŁĘCZNA na ławkach ?
DZIKU
Tu masz cała galerie tego telebimu : http://www.gornik-leczna.com/photogallery.php?album=103

A przy tej środkowej części chodzi mi o te krzesełka nad tunelem one chyba sie tak nie urywają? ( http://img137.imageshack.us/img137/609/stadion5dop9.jpg ) I jeszcze ta ( http://img257.imageshack.us/img257/2497/beztytuujp6.jpg) część krzesełek powinna być zielona
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 24 2007, 13:51:58) [snapback]125330[/snapback]

Pierwszy screen z budowy stadionu.

IPB Image

plis powiedz jak zrobiłeś taki zaokrąglony dach smile.gif plis powiedz albo tu albo na PW smile.gif
Szarzan
Krzesełka poprawiłem, pomylilem nazwe tekstury smile.gif. Co do tej trybuny to ona sie tak urywa tylko ze na niej jest plot i moze sie tak wydawac:)

Dachu nie robiłem sam. Do jest projekt Michała Pyzla. Moge ci ewentualnie podesłać ten dach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.