Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Szerszeń.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 28 2007, 15:46:10) [snapback]126560[/snapback]

Buduje bo nie mam nic innego do roboty. Chce je wydac ale nie ma kto zaimportowac. Probuje ale chyba zle ustawiam analyze direction w rhino i nic nie widac w grze. Jak ktos potrafi ustawic analyze direction to podesle szablon i niech to zrobi i byc moze zaimportuje go sam.

Analyze directio(ustaw kierunek)bierzesz to i klikasz>klikasz na trybunę i bierzesz prawy przycisk myszy>i ustawiasz kierunek do murawy - w stronę murawy tongue.gif
Szarzan
Mam tez inne elementy w tym stadionie. Ustawisz ?
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Feb 28 2007, 16:04:20) [snapback]126570[/snapback]

Mam tez inne elementy w tym stadionie. Ustawisz ?

Spoko zarzuć linkami.Sorry że obiecywałem wam że stadion Salzburga (przynajmniej szerszeniowi) wyjdzie dzisiaj mam jupitery ale mam problemy ze skonwertowaniem sad.gif to znaczy ze Stadion Buliderem sad.gif .napisałem seen'owi na PW ale jak na razie nie odpisał wersja beta Salzburga to tylko kwestia czasu no i importu.wszelkie pytanie kierować do mojego topicu.Pozdro
robi_4
Szerszeń zapewne juz to widziales ale tu jest jakis tutek jak importowac
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5021&st=0
Szarzan
QUOTE(robi_4 @ Mar 1 2007, 15:13:14) [snapback]126767[/snapback]

Szerszeń zapewne juz to widziales ale tu jest jakis tutek jak importowac
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=5021&st=0

Dzieki robi_4 ale mam juz tuta i to video tongue.gif
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Mar 1 2007, 16:05:58) [snapback]126800[/snapback]

Dzieki robi_4 ale mam juz tuta i to video tongue.gif

skąd?
Szarzan
Stąd http://rapidshare.com/files/5095565/Stadion-Import-Pack.zip smile.gif Ustawiles strzalki ?tongue.gif

P.S Narazie nie mam czasu na robienie stadionów. Dzisiaj moze znajde czas na kolejna próbe importu Pogoni. Póki co to na import sa gotowe Pogoń i Łęczna. W stadionie Górnika Zabrze musze zrobic małe zmiany, Płock zaczne jutro wieczorem lub w sobote rano. Jezeli uda mi sie miec w miare ukończone te 4 stadiony to wezme sie za stadion Castilli. Ale to tylko plany.

Pozdrawiam smile.gif
Varies.
QUOTE(szerszeń @ Mar 1 2007, 16:30:59) [snapback]126807[/snapback]

Nie mam czasu sory bardzo przepraszam ale muszę się nauczzyć konwertować smile.gif
Szarzan
Kurcze czekam na szablon bo tez chcialem popróbowac ;/ no trudno...
MAT92
No pomóżcie gwidonowi w tym imporcie :/
Szarzan
QUOTE(MAT92 @ Mar 2 2007, 21:08:09) [snapback]127256[/snapback]

No pomóżcie gwidonowi w tym imporcie :/

Gwidonowi? Chyba Szerszeniowi tongue.gif Pozdro
MAT92
oczywiście szerszeniowi ,przepraszam za pomyłke smile.gif
MAT92
Szerszeń co z tymi stadionami skończyłeś już wszystkie ,daj jakieś screeny ??
Szarzan
Na dzień dzisiejszy stadion Pogoni i Górnika Łęczna gotowe do importu. Zabrze i Płock w trakcie budowy, robie także Castille. Niestety ostatnio mam mało czasu. Byc moze niedługo wyjdzie wersja finałowa Pogoni, ale nie jest to pewne.
Szarzan
Ludzie pomóżcie ! Chciałbym wydać chociaż jeden stadion. Bardzo zależy mi na Stadionie Pogoni. Umie ktos zaimportowac z kibicami, bo mi niestety nie wychodzi importowanie nawet bez kibiców sad.gif

Jeżeli ktos pomoze bede naprawde wdzieczny smile.gif
eye63
Szerszeń spróbuj pogadać z seenem czy Gwidonem, nie wiem kto tam się na tym zna, być może pomogą. Jeśli nie - to zwróć się do Orange 91, czy T-Maca - jeśli to dobre stadiony, to może będzie warto je zaimportować i umieścić w Patchu. Pozdrawiam
Szarzan
Rzoamwiałem z seen`em bo on importoał mi wersje BETA. Teraz poprawilem w stadionie to co mi sie nie podobalo i chce zaimportowac stadion ale z kibicami. Gwidona jest ciezko uchwycic.

Pozdro. smile.gif
MAT92
No może ktoś pomoże szerszeniowi zaimportować te stadiony bo bardzo przydadzą się do OE patcha smile.gif
Szarzan
Jeżeli chodzi o stadiony które mam skończone i mogłyby znalezc sie w OE patch to Pogoń i Łęczna...
MAT92
Dokładnie o te stadiony mi chodzi smile.gif
artysta germanista
SZERSZEN I JAK Z IMPORTEM??PROSZE CIE WYDAJ LECZNA!!!!
Szarzan
Pożyjemy - zobaczymy. Może cos z tego bedzie niedlugo ale nie chce póki co zapeszac...
seen
No w sumie racja. lepiej nie zapeszac//////////
T-Mac
postanowilem pomoc szerszeniowi z importem stadionu Pogoni
niestety pare strzalek jest zle ustawiona (to juz poprawilem) ale kolega bedzie musial naniesc jeszcze raz tekstury w rhino wtedy skoncze import smile.gif

po zaimportowaniu z tymi bugami tak to sie prezentuje

artysta germanista
noto importujcie i dawajcie download
Szarzan
Cytat(T-Mac @ Apr 28 2007, 13:45:24) [snapback]142146[/snapback]
postanowilem pomoc szerszeniowi z importem stadionu Pogoni
niestety pare strzalek jest zle ustawiona (to juz poprawilem) ale kolega bedzie musial naniesc jeszcze raz tekstury w rhino wtedy skoncze import smile.gif

po zaimportowaniu z tymi bugami tak to sie prezentuje

No to mnie zaskoczyłeś T-Mac smile.gif Poprawki wprowadze jak tylko podeslesz mi model i tekstury, bo nie bede nakladał tekstury na model ten który ja mam bo jak sam napisales strzalki sa zle ustawione. smile.gif Wstawisz kibiców ? Jak wszystko sie zaimportuje to podeslij mi stadion bo musze dac inna murawe, siatki w bramkach i belki dodac smile.gif

Pozdrawiam
heja
Hej

A co to są za dwa światła na niebie?? To dwa słońca?? Nie żebym się czepiał, ale to dziwnie wygląda. A tak poza tym to stadion bardzo fajnie i ładnie wygląda. Pozdro
Szarzan
To sa swiatła z jupiterów, które ja niestety nie umiem ustawić. Może T-Mac to potrafi, ale nawet jezeli by zostało tak jak jest to podczas gry na pewno ci to nie bedzie przeszkadzac bo poprostu nie bedzie tego widac smile.gif
T-Mac
zapodaj mi linka tu na forum do stadionu tego co ci wyslalem z powgrywanymi teksturami
czyli stadium.3ds + tekstury bo cos gg wariuje
Szarzan
No wlasnie zauwazyłem ze cos na gg nie dochodza wiadomosci, zaraz ci wrzuce.

http://www.sendspace.com/file/6zau9s

Napisz czy wszystko jest ok w stadionie.
T-Mac
oki sciagam
dzis juz pewnie nie bede importowal ale jutro postaram sie skonczyc wsio tylko jeszcze musze oblukac motyw z tymi swiatlami smile.gif

edit
cos jest nie tak otwieram plik w rhino i wyskakuje blad i nic nie otwiera zobacz jak ty masz to usibie

edit 2 biggrin.gif
dalem rade
E 9
Cytat(T-Mac @ Apr 28 2007, 21:22:01) [snapback]142305[/snapback]
oki sciagam
dzis juz pewnie nie bede importowal ale jutro postaram sie skonczyc wsio tylko jeszcze musze oblukac motyw z tymi swiatlami smile.gif

edit
cos jest nie tak otwieram plik w rhino i wyskakuje blad i nic nie otwiera zobacz jak ty masz to usibie

edit 2 biggrin.gif
dalem rade

NO to superowo ;D bedzie kolejny stadionik do Patcha biggrin.gif.No przydałyby sie te światla wink.gif My z seenem tez planujemy wydanie super JAgi zobaczymy jak to wyjdzie ;] ;] .POZDRO
Szarzan
No i gitara T-Mac biggrin.gif Pozostaje czekać smile.gif Ja jutro bede dopiero późnym wieczorem, ale jak cos to pisz na PW do mnie bo mój brat jest obcykany jeżeli chodzi o sprawe stadionu i bedzie mial ze mna kontakt tak wiec poprzez niego moge sie z toba kontaktowac biggrin.gif

Pozdro

P.S U mnie wlasnie tez cos z tym plikiem bylo ale równiez uruchmilem biggrin.gif Mam nadzieje ze wszystko zrobiłem dobrze wink.gif
T-Mac
stadion zostal pomyslnie wrzucony do gry wraz z kibicami smile.gif
zostaly do wykonania drobne poprawki oraz wszystkie wersje pogodowe no i oczywiscie swiatla jupiterow ale to wszystko w swoim czasie

Gwidon
Cytat(T-Mac @ Apr 30 2007, 01:54:55) [snapback]142580[/snapback]
stadion zostal pomyslnie wrzucony do gry wraz z kibicami smile.gif
zostaly do wykonania drobne poprawki oraz wszystkie wersje pogodowe no i oczywiscie swiatla jupiterow ale to wszystko w swoim czasie

fajnie się oglada taki czysty stadion w PESie:D
kostek
Smakowy.
Można by zmienić chmury na jakieś ładniejsze a także spróbować zrobić światło z jupiterów. (Jest na to tutorial chyba.)
T-Mac
wersja z kibolami biggrin.gif

krolu
hehe chyba dawno nie było tylu kibiców na Pogoni wink.gif fajny stadionik.Przydała by sie nowa trawka i beleczki...
Szarzan
Ściągajcie i oceniajcie Stadion Pogoni Szczecin w wersji 0.9 z kibicami smile.gif

Pozostaje tylko ustawić światła z jupiterów i belki, z którymi niestety jest problem, bo nie chcą się prawidłowo dodać.

Póki co jest to wersja pod PES 6.

Stadion im. Floriana Krygiera, Szczecin

DOWNLOAD 1
DOWNLOAD 2

Dzięki T-Mac i seen za pomoc przy stadionie, który najprawdopodobniej by nie wyszedł bez waszej pomocy smile.gif

Podziekowania dla wszystkich , których nie wymieniłem smile.gif

Reszte Info znajdziecie w samym folderze ze stadionem.

robi_4
Prezentuje sie ?adnie juz pobieram rolleyes.gif
Tylko albo mnie wzrok myli albo te jupitery s? przed trybunami ??
Czy moze tak ma byc bo szczerze stadionowi temu z fotek sie nie przygl?da?em.
Szarzan
Jupitery są za trybunami smile.gif
mcraczek
Swietna robota ! Oby tak dalej !
Szymanzo
Zaj**** stadionik ! graty szerszeń więcej takich stadioników klubów z OE !!
Dominoz
Super stadionik, kolejny do kolekcji z OE smile.gif
Pozdro.
Szymanzo
Szerszeń, a co tam z twoją Łęczną bo chyba zaczales robic i miales skonczona ? wydasz ja ??
kroczek
A wie ktoś jak przekonwertować z Pes-a 6 na 5?
Szarzan
Łęczna jest już w rękach Gwidona, możliwe, że niedługo zaimportuje ten stadion.

P.S Miałem kończyć stadion Górnika Zabrze, ale już się ktoś tym zajął, pózniej myslalem o Wisle Płock, ale już jest zrobiona przez walcza, to biore sie wraz z moim bratem do robienia stadionu bardzo dobrze grajacej w ostatnim czasie Odry Wodzisław.

P.S Odra nieaktualna - Robie Polonie Bytom biggrin.gif
Gwidon
Cytat(szerszeń @ May 1 2007, 16:35:33) [snapback]143171[/snapback]
Łęczna jest już w rękach Gwidona, możliwe, że niedługo zaimportuje ten stadion.
P.S Miałem kończyć stadion Górnika Zabrze, ale już się ktoś tym zajął, pózniej myslalem o Wisle Płock, ale już jest zrobiona przez walcza, to biore sie wraz z moim bratem do robienia stadionu bardzo dobrze grajacej w ostatnim czasie Odry Wodzisław.

P.S Odra nieaktualna - Robie Polonie Bytom biggrin.gif

zabierz sie lepiej za poprawianie "strzałek" w łecznej jak chcesz go mieć w pesie.
olo
moze lepiej lks? czolowka 1 ligi, a stadionu nie ma... foty chyba tez sie znajda, chociaz jestem po 2 stronie Lodzi to proponuje ten obiekcik
Szarzan
Teraz pogmagam E9 przy Jadze, pozniej ustawie te strzałki w Łęcznej bo zapomniałem o nich całkowicie tongue.gif

Później za Polonie Bytom, moze późnym wiczorem screeny smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.