Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Szerszeń.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Damian.
Łęczna zajebista. Te drzewka w grze będą z tłem czy ustawisz jakos przezroczytosc ze nie bedzie widac?

Fajny ten stadion Rybnika.
Pozdr
Vadiim
Cytat(Damianinho @ Jun 28 2007, 21:43:43) [snapback]158881[/snapback]
Łęczna zajebista. Te drzewka w grze będą z tłem czy ustawisz jakos przezroczytosc ze nie bedzie widac?

Fajny ten stadion Rybnika.
Pozdr

No chyba wiadome, ze te tło usunie wink.gif
Szarzan
Dlatego jest to czarne tło dookoła tekstury drzewa, ponieważ jest to potrzebne do importu. W grze tego nie bedzie.
RicardoQuaresma
A jak zrobisz stadion ROWA Rybnik postarałbyś się zrobić stadion Gryfa Wejherowo?
Tutaj masz link http://polskiestadiony.com/wejherowo.htm
Z góry dzięki!
Pozdrawiam
Szarzan
Narazie nie robię żadnego stadionu póki nie skończe ROW Rybnik. Później się zobaczy za jaki stadion się wezme. Nie wiem czy opłaca się robić stadiony takie jak ten Gryfa Wejherowo, bo w Polsce jest wiele ładniejszych stadionów niż ten.
RicardoQuaresma
Wiem że są lepsze stadiony ale chodzi o to że zrobiłem ten klub w Pesie i nie mam gdzie nim grać a nie będe grał na stadionie które mieści tak dużo osób,dlatego zwróciłem się do Ciebie o pomoc!

Pozdrawiam
wonbrz
Prędzej zrobić GKS-u Jastrzębie wink.gif, już się nie mogę doczekać rybnika! :)Prosimy o screeny wink.gif
Szarzan
Cytat(RicardoQuaresma @ Jun 29 2007, 17:36:50) [snapback]159132[/snapback]
Wiem że są lepsze stadiony ale chodzi o to że zrobiłem ten klub w Pesie i nie mam gdzie nim grać a nie będe grał na stadionie które mieści tak dużo osób,dlatego zwróciłem się do Ciebie o pomoc!

Pozdrawiam

Ty myślisz, że ja dla jednej osoby i na Twoją zachciankę będe robił stadion ? ;> Wiesz jak mogę ci pomóc? Możesz sciągnąc sobie Rhino i popróbować zbudować samemu. Jak będziesz miał z czymś problemy to zapraszam do tutoriala, który napisałem.

Cytat
Prędzej zrobić GKS-u Jastrzębie , już się nie mogę doczekać rybnika! :)Prosimy o screeny

Póki co robię ROW Rybnik. Zobaczymy co będzie po tym stadionie. Screeny z Rybnika wrzuce jak dostanę zdjęcia i będe miał zrobione coś więcej wink.gif.

Pozdro.
Szarzan
Sorry, że dwa posty pod rząd ale chciałem pokazać to co dzisiaj wykonałem do stadionu ROW Rybnik.

Tutaj możecie zobaczyć fotkę tego obiektu jak wygląda naprawdę wink.gif http://www.rybnik.pl/ks_energetykrow/foto/....13_ROW-Rogowo/

Proszę o komantarze smile.gif
Damian.
B.dobry stadion. Widać po fotkach , że stadion ma duzo drobnych elementów, które trzeba dopicować

Pozdr
ComeBack
Jak tam budowa?
POZDRAWIAM;)
Szarzan
Dzisiaj miałem dostać fotki stadionu. Niestety póki co cisza. Stadione raczej nie ukończe wczesniej niz po 19 sierpnia, bo w sobote wyjeżdam i wracam dopiero 19 sierpnia.
paweł90
A co z Łęczną?
Szarzan
Łęczną ma T-Mac i on ją zaimportuje i wyda smile.gif
artis1990
No to czekamy z niecierpliwoscia na Łęczna ;] Jak bedzie gotów to rzuccie link tutaj ;D
.:KUNA:.
Ladne screeny
Szarzan
W związku z tym, że jutro wyjeżdzam i wracam dopiero 19 sierpnia moje wszystkie prace nad stadionami zostają wstrzymane aż do czasu powrotu. Nie będe miał dostępu do kompa, tym bardziej do Rhino więc choć bardzo bym się starał stadionu żadnego w najbliższym czasie nie
ukończe.

Pozdrawiam smile.gif
ARASS
Miłego wypoczynku biggrin.gif A my czekamy na Leczna rolleyes.gif
Wierzasty
QUOTE(szerszeń @ May 5 2007, 11:39:12) [snapback]144630[/snapback]
Stadion Pogoni Szczecin FINAL

[center]Oceniajcie !
[/center]

Podziekowania dla wszystkich, którzy pomogli w tym by stadion ujrzał światło dzienne. Dzieki T-Mac, seen i wszyscy którzy pomogli a pominąłem smile.gif

Mam wielka prosbe a mianowiscie moglby ktos wrzucic gdzies ten stadion bo link juz niestety nie dziala....prooosze smile.gif

oki jak cos to stadion juz mam
Kamiloxx
a zrobisz Legii albo Cracovii pliss zależy mi bardziej na Legii
Dominoz
Cytat(Sasuke_Kamil @ Oct 6 2007, 08:49:23) [snapback]189145[/snapback]
a zrobisz Legii albo Cracovii pliss zależy mi bardziej na Legii

A po co skoro już taki powstał? :/
Z reszta i jeden i drugi już są i można je ściągnąć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.