Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Łks-u Łódź
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Teofilowiak1908
tak to jest cien od jupitera
a co do mojegp pytania to zna ktos odpowiedz ? unsure.gif
a otoczenie zrobie jesli bede mial textury

IPB Image

zostalo otocznie,textury budki na sektorze gosci i pomieszcien dla prasy
no i nie wiem jak z tym plotem czy bedzie przezroczysty w grze
Teofilowiak1908
nowe fotki:
IPB Image
IPB Image
Riki101
Ładnie się zapowiada stadionik smile.gif pracuj
E 9
BArdzo ładnie no wiec już tylko otoczenie i gotowe wink.gif.Potem tylko kibice i import wink.gif .Pozdro i pracuj czekamy.
Smoku12
Jak cos to tu macie stroje ŁKS-u http://rapidshare.com/files/2911873/__321_KS.rar.html Ponizej Fotki
http://img299.imageshack.us/img299/1629/321ksdomku9.jpg dom
http://img247.imageshack.us/img247/691/321kswyjrj0.jpg wyj
http://img67.imageshack.us/img67/829/321ksbramho4.jpg bram
jak bede mial nowa karte graficzna to zrobie Option File
krolu
Teofilowiak tekstury otoczenia przy łukach można dać z boiska treningowego, bo za nimi są tylko drzewa...a za Galerą widać w oddali Komfort i coś jeszcze...Miałem taką tapetke na pulpicie i ładnie to wygladało i można by z tego zdjecia cos wyciągnąć...jak chcesz to wrzuce ją na forum..pozdro

EDIT:teraz znalazłem zdjęcie galery z środka boiska, nic nie widać wieć obejdzie sie bez otoczenia..
Teofilowiak1908
IPB Image
takie cos mi wyszlo
krolu
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Nov 15 2006, 18:04:27) [snapback]97820[/snapback]

IPB Image
takie cos mi wyszlo

może zostać...tylko chyba lepiej wytnij z tych tekstur niebo bo jest jakieś ciemne(czyt.pochmurne) i bedzie to lipnie wygladać....zarzuć jeszcze ze 4 drzewa za obydwoma łukami, walnij pare naszych Flag na plot Galery i bedzie gites...pzdr
E 9
Dokładnie krolu! Wytnij niebo bo to będzie zjebanie wyglądać.I tak jak napisał mój poprzednik wrzuc kilka flag i kilka drzew za łukami i bierz sie za import.POzdro.
snake
Zapowiada się nieźle.
Teofilowiak1908
IPB Image

moglbys wyciac z tego to niebo bo mi jakos nie wychodzi w photoshopie sad.gif
zapomnialem jak sie dokladnie obrysowauje

i jeszcze prosba do gwidona albo kogos innego kto wie jak importowac
IPB Image
chodzi o zaznaczenie tego podzialu na lewo prawo gra dol, tak zeby bylo dobrze smile.gif
Gwidon
wskazówki

popracuj troche nad teksturami, elementy które mają być przezroczyste musisz pokolorować jednym kolorem i potem w programie typu Picture Decoder lub GGS wyzerujesz widoczność danego koloru z palety

band przy murawie nie importuj bo zamiast tego użyjesz band z pliku \adboards_tex\default.bin
no i gdy już skończysz tworzyć poligony(bo mam nadzieje że to jeszcze nie koniec? wink.gif ) to musisz importować ten stadion w częsciach
i podział jest tutaj naprawde dowolny , to co jest z lewej ma byc na lewo importowane itp.
jeżeli chodzi o narożniki to też jest dowolnośc , aczkolwiek z tego co pamietam najlepiej importować je do czesci LEFT i RIGHT smile.gif

elementów dachu i wyższych tu więc masz mniej roboty

podsumowując popracuj na tyle na ile możesz nad teksturką wink.gif

jak się wyrobie to może uda mi się na poczatku przyszłego tygodnia zrobić nową wersję mojego programu który będzie troche bardziej zautomatyzowany, no zobaczymy wink.gif
Teofilowiak1908
stadion juz prawie gotow (narazie bez kibicow i otoczenia)
jutro poprobuje przekonwertowac go i wrzucic do gry (sprawdze na PES5 bo nie wiem czy na pes 6 sa takie same te pierdolki od stadionow tongue.gif )
Gwidon a mozesz wyjasnic jak zrobic stadion zeby byl pod Stadium serwera ?
krolu
IPB Image

myśle że może być...ucieło tam kawałekjakiegoś bloku ale to chyba nie przeszkadza... smile.gif
Teofilowiak1908
heh smile.gif tak to ja samemu zrobilem tongue.gif ale chodzilo mi o takie dokladnie okrojenie tych wiezowcow
Teofilowiak1908
no i cos mi nie wyszlo importowanie sad.gif
IPB Image
IPB Image

takie cos mi wyskakiwalo przy zapisywaniu czesci stadionu jaki .3ds
IPB Image

Gwidon nie wiesz czemu tak sie stalo ?
korzystalem z tutoriala ktory jest tutaj napisany chyba przez kostka i robilem wszystko tak jak jest tam napisane
Jeszcze jedno w folderze TEMPLATE nie mam folderu o nazwie 3dsREB czy to moze miec jakis wplyw bo widzialem na twoim tutourialu ze cos tam w nim sie zmienia te pliki 3ds
Teofilowiak1908
IPB Image
IPB Image

teraz troche lepiej ale dalej nie wiem czu tak to wyglada mad.gif
Teofilowiak1908
Gwidon pomozesz ?
Teofilowiak1908
dobra juz wiem o co chodzi
wiekszosc bledow juz poprawilem
mysle ze tak w niedziele skoncze poprawiac bledy
bylby juz jutro ale posrane studia przez 10 godzin raczej mnie zabardza zjebia zeby chcialo mi sie jutro cos robic ze stadionem
E 9
Miszczu pokaż screeny jakieś z otoczeniem itp.

PS:Światlo jupiterów ustawiłeś prosto z nich?ODp
=@CiChY@=
Ja mam takie pytanie czy to bedzie do PES6 czy do 5?
Teofilowiak1908
nie wiem jak ustawic to swiatlo :/
seen
skad mam wziac to template do importu stadionów?? prosze o pomoc
Sonic
QUOTE(seen @ Nov 17 2006, 22:35:22) [snapback]98297[/snapback]

skad mam wziac to template do importu stadionów?? prosze o pomoc

Masz tu te template
http://www.megaupload.com/?d=HYX36AUR
a tu masz megaupload hack żeby ominąć limity
http://0x1fff.com/2006/megauploadcom-hack/
SWiergi
QUOTE(Sonic @ Nov 18 2006, 13:20:15) [snapback]98400[/snapback]

Masz tu te template
http://www.megaupload.com/?d=HYX36AUR
a tu masz megaupload hack żeby ominąć limity
http://0x1fff.com/2006/megauploadcom-hack/

mógłbyś wrzucić te template na inny serwer, byłbym bardzo wdzięczny smile.gif
Dominoz
Jesli chodzi o serwer, to najlepszy jest www.sendspace.com wink.gif
Czekam na stadionik, bo ladnie sie zapowiada biggrin.gif
Sonic
http://rapidshare.com/files/3887508/_TEMPLATE.rar.html
Masz na rapidshare
Teofilowiak1908
nie zasmiecac mi tematu tongue.gif
krolu
pokarz jakieś screeny stadionu tongue.gif tongue.gif , bo wspominałeś ze już poprawiłeś błędy...
SWiergi
QUOTE(Sonic @ Nov 18 2006, 19:48:40) [snapback]98512[/snapback]

Wielkie dzięki smile.gif

QUOTE(Teofilowiak1908 @ Nov 18 2006, 20:12:12) [snapback]98516[/snapback]

nie zasmiecac mi tematu tongue.gif

Sorry Teofilowiak1908 Już się to więcej nie powtórzy smile.gif
Teofilowiak1908
KU**A poprawilem i niechcacy jedna czesc stadionu zapisalem jako calosc sad.gif
Od nowa poprawiam zaraz sie zobaczy jak to wyszlo
Teofilowiak1908
mysl;e ze jutro mozna sie spodziewac wersji bez kibicow do sciagniecia
krolu
to gicior, ciesze się bardzo...
mały offtop:Byłeś dzisiaj na meczyku??a Wisła słabo, oj słabo.... biggrin.gif
snake
słabiutko smile.gif
Teofilowiak1908
dzisiejszy mecz to poezja biggrin.gif
450 rac odpalonych na jednym meczu smile.gif
a co do Wisly to nie bede sie wypowiadal bo ani ich nie widzialem ani ich nie slyszalem tongue.gif
Levis17
Nie widziales...nie slyszales... byles na meczu? czy w domu jadles bydyn z rodzicami?
Teofilowiak1908
nie moja sprawa czy pompujesz budyn z rodzicami w domu zwisa mi to
a na meczu bylem jak na kazdym od 10 lat na ŁKS-e wiec nie pierdol kocopolow jak nie wiesz
a tego ze wisly nie widzialem to sorry ale nie moja wina ze mgla ograniczala widocznosc do kilkunastu metrow
a slyszec slyszalem pare razy
wrzuty na Nas i nic wiecej
zenada nara
Levis17
Wiesz synku, ja ok 3 lat dojeżdżam do Krk na kazdy mecz Wisły, na wyjazdy rzadko jeżdże ale na ostatnim bylem i powiem ze takiego syfu dawno nie widzialem....Normalnie zrobcie se jakas akcje i posprzatajcie ten "stadion" Wasz doping to tez smiech na sali...W nastepnej rundzie przyjedz to Krakowa to zobaczysz co to jest stadion i doping biggrin.gif A w Łodzi tylko Widzew RTS!
Teofilowiak1908
to super czyli jestes kibicem sukcesu biggrin.gif 3 lata naprawde zaimponowales mi na wyjazdy tez jezdzisz rzadko tzn gdzie na cracovie ? ten wyjazd byl twoim najdalszym mam rozumiec.
doping mamy chujowy hehe dziwne ze na kibice.net inni kibice wisly pisali co innego
tak w Łodzi tylko RTS ahah to tak jakby napisac wisla krakow duma polakow <lol2>
i nie mow do mnie synku bo nie jestes moim ojcem pajacu
WASZĄ MATKA JEST MILICJA !!!
NOŻOWNICY CH*J WAM D**E
Teofilowiak1908
dobra zgodnie z tym co mowilem daje wersje bez kibicow do sciagniecia:
http://rapidshare.com/files/4117190/_POL__LKS_Lodz.rar.html

wersja ta posiada jeszcze kilka blednie wyswietlanych textur(plot w niektorych miejscach,slupy pod zegarem itp.)
ale poprawie je juz przy wersji z kibicami

JEST TO WERSJA POD STADIUM SERWER DO PES 6
Levis17
Guwno rozumiesz!Jestem z Rybnika a ztad wszedzue daleko...ale masz racje jestem na kazdych derbach czy to na Reymonta czy tze na Kałuzy;na kazdym meczu z Legia u Nas czy w Wa-wie mam takze za sobo wyjadzy do poznania Kielc czy Szczecina.Niemoge jedzizc na wszystkie wyjazdy bo mnie na to niestac, ciekaw jestem na ilu ty byles huh.gif Przyjedz do Krakowa to pogadamy leszczu... Zaluje ze pojechalem na ten mecz bo tylko sie wsi naogladalem i smrodu nawdychalem wink.gif moglem zostawic se kase na jakis inny wyjazd.A co do dopingu to serio byl gorszy niz na Odrze>Stadion duzo wiekszy niz np z Wodzislawia ale tez duzo bardziej zaniedbany poprostu syf i tyle wink.gif Aaaaa bym zapomnial to ze jestescie banda wiesniakow to pokazalisci po meczu jak zaatakowaliscie Baszczynskiego ktory z waszego "budynku klubowego" wychodzil mad.gif HOŁOTA HOŁOTA
Teofilowiak1908
czlowieku lecz swoje kompleksy na swoim klubowym forum
a co do wiesniactwa, zaatakowania jakiekos tam skorokopa to sie lepiej nie wypowiada a przypomnij sobie co zrobiliscie z pilkarzami arki no chyba ze wtedy nie byles na meczu bo byles w miejscu skad do kazdego innego jest daleko
i proponuje sie troche podszkolic w ortografii a nie wagarowac bo byki niezle "guwno" "ztad"
zebys wiedzial ze przyjade do tego waszego swiatowego krakowa
ale co mi zrobisz porzucasz kamienami zza ogrodzenia biggrin.gif ? skoro Łodz nazywasz wsia to ciekawe czym jest Rybink
a co do stadionu to moze i nie jest w najlepszym stanie fakt
ale nie podniecaj sie tak swoim bo nigy go nie zapelnicie ehe nara i nie psiz do mnie wiecej pajacu
E 9
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Nov 20 2006, 14:14:12) [snapback]98934[/snapback]

dobra zgodnie z tym co mowilem daje wersje bez kibicow do sciagniecia:
http://rapidshare.com/files/4117190/_POL__LKS_Lodz.rar.html

wersja ta posiada jeszcze kilka blednie wyswietlanych textur(plot w niektorych miejscach,slupy pod zegarem itp.)
ale poprawie je juz przy wersji z kibicami

JEST TO WERSJA POD STADIUM SERWER DO PES 6

No no fajny nawet wink.gif.A tak się spytam na kiedy planujesz final?I jaka arenka będzie nastepna?pOzdro Odp
Teofilowiak1908
hmm nie wiem kiedy to skoncze mam nadzieje ze jutro juz bedzie gotowe
taki maly problem nie wiem czemu mimo ustawienia pogody np na lato i pogodnie dookola boiska zawsze lezy snieg blink.gif nie wiem co zrobic zeby go nie bylo ktos wie ?
nastepne ? hmm
moze ktorys z
TYCHY ZETKA SOVIA biggrin.gif
Levis17
Nie ni spoko niemartw sie nieobrzucimy was kamieniami bo u Nas na stadionie niema kamieni biggrin.gif u Nas sie siedzi na krzeselkach-fajnie nie;dze wy tak od tych waszych kamieni "wilka" nie dostsniecie?? a co do meczu z arko to milcz blaznie nie byles na meczu to nie wypowiadaj sie na ten temat bo niewiesz jak bylo,niewidziales jak prowokowali,nawet jak bylismy juz na murawie to ke glaby nadal cwaniakowaly zeby ich tylko dotknac a ten cymbal jeden czy drugi sie klad i plakach ze pobili, zeby PZPN ukaralo taka jest prawda ale huj z tym
ArekŁDZ
Levis17 jesteś żałosny ,ile Ty masz lat człowieku? Robisz tylko przypał normalnym kibicom Wisły.Tak bardzo boli Cie wczorajsza porażka? A jeśli bardziej podoba Ci sie w Wodzisławiu to już Twoja sprawa.Wczoraj to Wy pokazaliście wieśniactwo prezentując sie gorzej od Górnika Łęczna wink.gif
Bez pozdrowień "mieszczuchu" z Rybnika.
Każdy to powie Cracovia rządzi w Krakowie!
krolu
QUOTE(Levis17 @ Nov 20 2006, 16:20:38) [snapback]98937[/snapback]

Guwno rozumiesz!Jestem z Rybnika a ztad wszedzue daleko...ale masz racje jestem na kazdych derbach czy to na Reymonta czy tze na Kałuzy;na kazdym meczu z Legia u Nas czy w Wa-wie mam takze za sobo wyjadzy do poznania Kielc czy Szczecina.Niemoge jedzizc na wszystkie wyjazdy bo mnie na to niestac, ciekaw jestem na ilu ty byles huh.gif Przyjedz do Krakowa to pogadamy leszczu... Zaluje ze pojechalem na ten mecz bo tylko sie wsi naogladalem i smrodu nawdychalem wink.gif moglem zostawic se kase na jakis inny wyjazd.A co do dopingu to serio byl gorszy niz na Odrze>Stadion duzo wiekszy niz np z Wodzislawia ale tez duzo bardziej zaniedbany poprostu syf i tyle wink.gif Aaaaa bym zapomnial to ze jestescie banda wiesniakow to pokazalisci po meczu jak zaatakowaliscie Baszczynskiego ktory z waszego "budynku klubowego" wychodzil mad.gif HOŁOTA HOŁOTA

hhahahaahahahahahahahahahahahahahahahha.....
Po piewsze primo-słownik ortograficzny prosze Pana.
Po drugie:każdy kibic w Polsce wie, że Łódźki Klub Sportowy do najbogatszych nie należy a , że Wy macie bogatego sponsora to się ciesz, bo "wszystko co dobre , szybko się kończy"....
Po trzecie:chyba to Ty oglądałeś mecz w TV, bo nie wiem jak można było zbaczyć "syf"...chyba Wy go zrobiliście....
Po czwarte:tekst o Baszczyńskim-kolejny dowód na to, że oglądałeś tylko urywki Sportu z TVN o 19.30 laugh.gif laugh.gif
Po piąte: wcześniej napisałeś :"w Łodzi Tylko RTS Widzew..."-to jak w końcu byłeś na tym meczu czy nie?bo ja byłem i wyrażnie słyszałem jak po naszych wrzutach , krzyczeliście "jude jude jude cała Łódź"...hehe
Po szóste:jeżeli twierdzisz, że doping byl słabszy niż na Odrze, to przypomne Tobie drogi kolego, że w tym meczu pobiliśmy rekord Polski w odpalonych racach...

Tak na koniec.Nic do waszego klubu nie mam, ale byliście słabsi od Nas piłkarsko i kibicowsko. Tego nie da się ukryć.No ale sory...prawda w oczy kole....

VIVA ŁKS

A co do tematu to już śmigam na naszym Estadio....ekstra tongue.gif
E 9
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Nov 20 2006, 14:39:59) [snapback]98947[/snapback]

hmm nie wiem kiedy to skoncze mam nadzieje ze jutro juz bedzie gotowe
taki maly problem nie wiem czemu mimo ustawienia pogody np na lato i pogodnie dookola boiska zawsze lezy snieg blink.gif nie wiem co zrobic zeby go nie bylo ktos wie ?
nastepne ? hmm
moze ktorys z
TYCHY ZETKA SOVIA biggrin.gif

Może następny będzie Stadion JAgiellonii?Na forum wielu jest z Białego wiec by się ucieszyli.A jak nie to może Baltic Arena która niedlugo dopiero powstanie?Ale na jej powstanie to mam własny pomysł który moge ci podać jak byś sie podjął?ODP POzdro
Teofilowiak1908
dobra "elvis" skoncz juz swoje wywody mega miastowy chlopcze z rybnika

QUOTE(E 9 @ Nov 20 2006, 14:53:47) [snapback]98956[/snapback]

Może następny będzie Stadion JAgiellonii?Na forum wielu jest z Białego wiec by się ucieszyli.A jak nie to może Baltic Arena która niedlugo dopiero powstanie?Ale na jej powstanie to mam własny pomysł który moge ci podać jak byś sie podjął?ODP POzdro

nie chce robic stadionow na ktorych nie bylem i nie wiem jak dokladnie wygladaja zeby nie wyszly jakies byki

narazie musze skonczyc ŁKS pozniej sie zastanowie nad czyms innym
Levis17
Z kad wiesz co bylo w sporcie na TVN`ie o 19:30??Pozatym nie lecze swoich kompleksow, wiem ze Wisła byla wczoraj gorsza na boisku, wygraliscie zasluzenie, chociaz w drugiej poloie obie strony mialy swoje szanse na zmiane wyniku.Zdenerwowalo mnie tylko to jak kolo napisal ze Wisły niewidzial i nieslyszal...niech pokaze jakim on jest kibicem, niech przyjedzie do Krakowa i pokaze co potrafi.Co do ocen stadionu to taki mam odczucia ze wszedzie pelno brudu i syfu,wie, ze u Nas tez niejest jak w jakims palacu ale napewno czyszciej niz u was.Na koniec dodam ze niejestem przekonany co do waszego osiagniecia(450 rac)u nas juz od dawna ochrona jest wyczulona na tego typu sprawy i konsekwentnie przed karzdym meczem odbiera mase "fajerwerkow", a i tak udaj sie nam kilka odpalic, jest to tylko dowod ze macie slabiutka ochrone ale to na marginesie bo nikt ochrony nie lubi tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.