QUOTE(Levis17 @ Nov 20 2006, 16:20:38) [snapback]98937[/snapback]
Guwno rozumiesz!Jestem z Rybnika a ztad wszedzue daleko...ale masz racje jestem na kazdych derbach czy to na Reymonta czy tze na Kałuzy;na kazdym meczu z Legia u Nas czy w Wa-wie mam takze za sobo wyjadzy do poznania Kielc czy Szczecina.Niemoge jedzizc na wszystkie wyjazdy bo mnie na to niestac, ciekaw jestem na ilu ty byles

Przyjedz do Krakowa to pogadamy leszczu... Zaluje ze pojechalem na ten mecz bo tylko sie wsi naogladalem i smrodu nawdychalem

moglem zostawic se kase na jakis inny wyjazd.A co do dopingu to serio byl gorszy niz na Odrze>Stadion duzo wiekszy niz np z Wodzislawia ale tez duzo bardziej zaniedbany poprostu syf i tyle

Aaaaa bym zapomnial to ze jestescie banda wiesniakow to pokazalisci po meczu jak zaatakowaliscie Baszczynskiego ktory z waszego "budynku klubowego" wychodzil

HOŁOTA HOŁOTA
hhahahaahahahahahahahahahahahahahahahha.....
Po piewsze primo-słownik ortograficzny prosze Pana.
Po drugie:każdy kibic w Polsce wie, że Łódźki Klub Sportowy do najbogatszych nie należy a , że Wy macie bogatego sponsora to się ciesz, bo "wszystko co dobre , szybko się kończy"....
Po trzecie:chyba to Ty oglądałeś mecz w TV, bo nie wiem jak można było zbaczyć "syf"...chyba Wy go zrobiliście....
Po czwarte:tekst o Baszczyńskim-kolejny dowód na to, że oglądałeś tylko urywki Sportu z TVN o 19.30
Po piąte: wcześniej napisałeś :"w Łodzi Tylko RTS Widzew..."-to jak w końcu byłeś na tym meczu czy nie?bo ja byłem i wyrażnie słyszałem jak po naszych wrzutach , krzyczeliście "jude jude jude cała Łódź"...hehe
Po szóste:jeżeli twierdzisz, że doping byl słabszy niż na Odrze, to przypomne Tobie drogi kolego, że w tym meczu pobiliśmy rekord Polski w odpalonych racach...
Tak na koniec.Nic do waszego klubu nie mam, ale byliście słabsi od Nas piłkarsko i kibicowsko. Tego nie da się ukryć.No ale sory...prawda w oczy kole....
VIVA ŁKS