QUOTE(Levis17 @ Nov 20 2006, 15:00:39) [snapback]98960[/snapback]
Z kad wiesz co bylo w sporcie na TVN`ie o 19:30??Pozatym nie lecze swoich kompleksow, wiem ze Wisła byla wczoraj gorsza na boisku, wygraliscie zasluzenie, chociaz w drugiej poloie obie strony mialy swoje szanse na zmiane wyniku.Zdenerwowalo mnie tylko to jak kolo napisal ze Wisły niewidzial i nieslyszal...niech pokaze jakim on jest kibicem, niech przyjedzie do Krakowa i pokaze co potrafi.Co do ocen stadionu to taki mam odczucia ze wszedzie pelno brudu i syfu,wie, ze u Nas tez niejest jak w jakims palacu ale napewno czyszciej niz u was.Na koniec dodam ze niejestem przekonany co do waszego osiagniecia(450 rac)u nas juz od dawna ochrona jest wyczulona na tego typu sprawy i konsekwentnie przed karzdym meczem odbiera mase "fajerwerkow", a i tak udaj sie nam kilka odpalic, jest to tylko dowod ze macie slabiutka ochrone ale to na marginesie bo nikt ochrony nie lubi

czlowieku napisalem ze Was nie widzialem bo tak naprawde bylo stalem w czesci stadionu z ktorej wasz sektor byl zupelnie nie widoczny przez mgłe
a nie slyszalem was (oprocz kilku wrzutow ...cala Łódź i radosci po bramce(spoznionej o kilkanascie sek spowodowane tez brakiem widocznosci przez mgle))
a Ty zaraz zaczynasz jakies bzdurne wrzuty ze doping slaby ze to ze tamto bla bla
a mozesz sobie nie wierzyc w to ze na meczu bylo odpalone 450 rac ale tak bylo naprawde
a co do ochrony to tez nie nasza wina ze u was jest taka a nie inna widocznie nasi przedstawiciele klubu kibica potrafili sie z ochrona dogadac