Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Łks-u Łódź
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
E 9
Patrz bo Baltic Arenę czytałem gdzieś na forum,że można zrobić tak,że trybuny z Da Luz i nowy daszek.PRzecież to bedzie najnowocześniejszy stadion w Polsce za 3 lata.POzdro ODp
Teofilowiak1908
QUOTE(Levis17 @ Nov 20 2006, 15:00:39) [snapback]98960[/snapback]

Z kad wiesz co bylo w sporcie na TVN`ie o 19:30??Pozatym nie lecze swoich kompleksow, wiem ze Wisła byla wczoraj gorsza na boisku, wygraliscie zasluzenie, chociaz w drugiej poloie obie strony mialy swoje szanse na zmiane wyniku.Zdenerwowalo mnie tylko to jak kolo napisal ze Wisły niewidzial i nieslyszal...niech pokaze jakim on jest kibicem, niech przyjedzie do Krakowa i pokaze co potrafi.Co do ocen stadionu to taki mam odczucia ze wszedzie pelno brudu i syfu,wie, ze u Nas tez niejest jak w jakims palacu ale napewno czyszciej niz u was.Na koniec dodam ze niejestem przekonany co do waszego osiagniecia(450 rac)u nas juz od dawna ochrona jest wyczulona na tego typu sprawy i konsekwentnie przed karzdym meczem odbiera mase "fajerwerkow", a i tak udaj sie nam kilka odpalic, jest to tylko dowod ze macie slabiutka ochrone ale to na marginesie bo nikt ochrony nie lubi tongue.gif

czlowieku napisalem ze Was nie widzialem bo tak naprawde bylo stalem w czesci stadionu z ktorej wasz sektor byl zupelnie nie widoczny przez mgłe
a nie slyszalem was (oprocz kilku wrzutow ...cala Łódź i radosci po bramce(spoznionej o kilkanascie sek spowodowane tez brakiem widocznosci przez mgle))
a Ty zaraz zaczynasz jakies bzdurne wrzuty ze doping slaby ze to ze tamto bla bla
a mozesz sobie nie wierzyc w to ze na meczu bylo odpalone 450 rac ale tak bylo naprawde
a co do ochrony to tez nie nasza wina ze u was jest taka a nie inna widocznie nasi przedstawiciele klubu kibica potrafili sie z ochrona dogadac
Teofilowiak1908
błąd
Levis17
Moze zle zrozumialem wink.gif
A co do rzeczywistego tematu to stadion nawet niezle ci wyszedl, tylko ze jak go wrzucilem to te trybuny wydaja mi sie strasznie wysokie...duze.. unsure.gif no i brakuje mi wiekszosci textur ale to nie jest final version wiec mam nadzieje ze poprawisz.
krolu
a jednak mam problem ze stadionem sad.gif odpaliłem za pierwszym razem i było git...a teraz chciałem zagrać a tu lipa...stadion jest, ale zasłaniają go jakieś tekstury wiszące w powietrzu!! tongue.gif blink.gif potraktowałem go programem Gwidona i nic! wpisałem do map.txt i też lipa...nie wiem ocb...a wam dobrze działa stadion?pozdro
Teofilowiak1908
pamietaj ze w ustawieniach przed meczem musisz "wyłączyc" kibicow
E 9
A ja dalej bede cie namawiał na Baltic Arene biggrin.gif .Podjął byś sie jej po zrobieniu ŁKS-u?Napisz do mnie na gg 8760548 ale tu napisz.POzdrówka stadionik ładny czekam na final.
Teofilowiak1908
QUOTE(E 9 @ Nov 20 2006, 15:35:10) [snapback]98974[/snapback]

A ja dalej bede cie namawiał na Baltic Arene biggrin.gif .Podjął byś sie jej po zrobieniu ŁKS-u?Napisz do mnie na gg 8760548 ale tu napisz.POzdrówka stadionik ładny czekam na final.

nie wiem czy jestem w stanie wykonac tak "skomplikowany" stadion
zobacze po skonczeniu ŁKS-u
E 9
JAk cos to w pewnym małym sensie moge pomóc wink.gif.Dam ci stadionik Da Luz wyciągniesz trybunki dasz kolorek trybun na złoty(dam ci screeny jak będziesz chcial robić)no i nowy daszek.smile.gif.I wsio.POzdówka.

Ps:Co ty na to?
Teofilowiak1908
potrzebuje program "zanonza modeler" bez tego chyba nie wrzuce kibicow na stadion :/
tak wynika z videotutorialu

EDIT: juz mam tongue.gif
jednak potrzebuje jeszcze plugin do obslugi plikow .oif
Teofilowiak1908
czy ktoras z osob ktora importowala stadion do pesa ma ten plugin do ZModeler ? zeby obslugowalo pliki .oif?
Teofilowiak1908
tiaaaa
cos mi importowanie w ogole nie idzie
moze jest ktos chetny kto potrafi zaimportowac kibicow na stadion i moze pomoc ?
mi wyskakuja jakies bledy w tym programie do konwertowania plikow crowtobin i aplikacja sie zamyka:/
Sonic
QUOTE(Teofilowiak1908 @ Nov 21 2006, 13:42:36) [snapback]99179[/snapback]

tiaaaa
cos mi importowanie w ogole nie idzie
moze jest ktos chetny kto potrafi zaimportowac kibicow na stadion i moze pomoc ?
mi wyskakuja jakies bledy w tym programie do konwertowania plikow crowtobin i aplikacja sie zamyka:/

Też mam taki problem ale chyba widziałem na evo web fix to tego convertera więc poszukam
Teofilowiak1908
QUOTE(Sonic @ Nov 21 2006, 18:44:00) [snapback]99288[/snapback]

Też mam taki problem ale chyba widziałem na evo web fix to tego convertera więc poszukam

jesli znajdziesz i dasz link to bede wdzieczny smile.gif
Teofilowiak1908
to jak z tym fixem?
kurde tylko zostalo wrzucic kibicow i bylo by gites
Sonic
http://rapidshare.de/files/22749329/PSI3D_...torial.rar.html
masz tu tutorial+fix
Teofilowiak1908
QUOTE(Sonic @ Nov 25 2006, 10:57:04) [snapback]99982[/snapback]

niestety jest to dokladnie to samo co mam i dalej ten sam blad
bez pomocy Gwidona stadion nie wyjdzie sad.gif
Zawiszak
Siemka! wink.gif

Niestety nie znam się aż tak na stadionach i ci nie pomoge sad.gif.

Wcześniej się pytałeś jaki zrobić stadion następny... Każdy chce swój ale dałeś propozycje stadionu Zawiszy wink.gif Naprawde bym był wdzięczny, i bym spróbował ci teksturki szukać itp. smile.gif

A tutaj pare fotek smile.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

A tutaj masz "zarys" stadiony zrobiony przezemnie wink.gif

IPB Image

W razie pytan, albo fotek wystarczy napisac wink.gif

Pozdro!

WKS & ŁKS & GKS - Braci sie nie traci!
Teofilowiak1908
narazie z braku czasu raczej sie nie zajme tworzeniem stadionow
ale mysle ze w terminie swiatecznym pokombinuje nad stadionem Zetki
ZAWISZA JEST JEDEN IV LIGOWY NIE DLA ZŁODZIEJY Z HYDROBUDOWY

a czy ktos wie moze jak rozwiazac ten problem z importowaniem kibicow mad.gif ?
kusik
QUOTE(Levis17 @ Nov 20 2006, 14:20:38) [snapback]98937[/snapback]

Guwno rozumiesz!Jestem z Rybnika a ztad wszedzue daleko...

Ja jestem ze Szczecina i tez mam wszedzie daleko smile.gif aaa i mowisz ze byles w Szczecinie, patrze w profil masz 18 lat wiec powiedz mi kiedy Ty u nas byles? biggrin.gif

MAT92
czy stadion łks będzie kiedykolwiek wydany :/
Teofilowiak1908
QUOTE(MAT92 @ Dec 2 2006, 19:47:33) [snapback]101142[/snapback]

czy stadion łks będzie kiedykolwiek wydany :/

jak ktos mi da sprawny program do importowania kibicow to tak
Zawiszak
Szacunek dla Ciebie Teofilowiak1908 !
Królem Łodzi jest - ŁKS!

Teraz by się przydał Gwidon... :/ Gwidon, rusz z pomocą, kolega potrzebuje pomocy! :/
Teofilowiak1908
Dobra zacząlem stadion Zetki
wieczorem mozliwe 1 screeny z rhino
Teofilowiak1908
narazie cos takiego:
IPB Image
Zawiszak twoja ocena bedzie mile widziana smile.gif nie mialem okazji goscic na Waszym stadionie wiec wszelkie pomoce dotyczace szczegolow beda mile widziane
najlepiej jesli byly by to fotki pokazujace trybuny na wprost
(ciezko to idzie jakos budowanie owalnych stadionow nie jest dla mnie latwe tongue.gif )
Bratankow dwoch Apator i Ruch
A skończysz ten stadion na pewno? Czy tak jak 46 innych stanie na połowie roboty?
Teofilowiak1908
QUOTE(Bratankow dwoch Apator i Ruch @ Dec 7 2006, 19:57:30) [snapback]102084[/snapback]

A skończysz ten stadion na pewno? Czy tak jak 46 innych stanie na połowie roboty?

raczej TAK
poprzedni stadion ŁKS-u skonczylem tyle ze bez kibicow bo program do ich importowania mi sie wiesza i jakos nikt nie moze pomoc mad.gif
jak bede mial czas to poprawie jeszcze stadion ŁKS-u tak zeby byl cacy tongue.gif
MAT92
ale możesz dać link do stadionu łks bez kibiców :/ biggrin.gif
Teofilowiak1908
byl kilka stron wczesniej jesli nie dziala to wrzuce pozniej albo dopiero jutro
Zawiszak
Jest dobrze jak na początek smile.gif Mam tylko jedno spostrzeżenie... Koło trybuny VIPów za bieżnią zrobiłeś jakby tak jeszcze kawałek bieżni a to powinno widać tak jak w tych linkach (galerie) i tam niektóre szczegóły dobrze pokazane

http://www.galeria.zawisza.info/stowarzysz...,fotka,grupa,35

http://www.galeria.zawisza.info/stowarzysz...t,fotka,grupa,9
Teofilowiak1908
IPB Image
i jak Zawiszak moze byc narazie ?
glowna trybuna zajme sie moze jutro bo przy niej bedzie troche wiecej roboty
Zawiszak
Wygląda fajnie smile.gif A co do tej głównej trybuny - To nie jest główna trybuna. Tam siedzą pikniki tongue.gif. Trybuna główna jest tam gdzie napis Zawisza wink.gif. A te czerwony krzesełka wydaję mi się że powinny być jaśniejsze, tzn. bardziej bledsze. Napis "Zawisza" powinien być troche jaśniejszy. Nie wiem czy ci sie uda zrobić by po lewej stronie była ta szatnia wink.gif, tak jak tu

IPB Image

Mam nadzieję, że nie zapomnisz o tablicy świetlnej wink.gif Która też tu jest wyżej ^

A tutaj masz tą trybune vip, te białe krzesełka

IPB Image

Jak ci wspomniałem - jest dosyć dobrze. Mam nadzieję że o płotach będziesz pamiętać i jakby co - wspomne ci gdzie są i jakie wysokości smile.gif.

Pozdro wink.gif

Teofilowiak1908
stan na koniec dzisiejszego dnia tongue.gif
IPB Image

reszta zajme sie jutro moze uda mnie sie skonczyc ale watpie bo bede sie meczyl z dachem
Teofilowiak1908
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Teofilowiak1908
stan na koniec dzisiejszego dnia:
IPB Image
IPB Image
IPB Image

do zrobienia zostalo jeszcze pare szczegolow i dach
Zawiszak
Jest b. dobrze wink.gif. Chwilowo nie będę miał neta ;(. Może będę w piątek. Pozdro!
Teofilowiak1908
tego tunelu wczesniej nie widzialem ale juz poprawione
IPB Image
zmienilem kolor krzeselek bo na zdjeciach z 2005 roku sa juz wyblakle wiec takie chyba beda lepsze
IPB Image
jesli te czerwone byly lepsze to napsiz sie zmieni
E 9
Ej jak chcesz to wex wyciągnij dach z BAy Areny od nt89 i będzie git.Chyba są podobne i to bardzo.POzdro
Teofilowiak1908
z dachem sobie wlasnie poradzilem zaraz wrzuce fotki

EDIT
IPB Image
IPB Image
herus
Wygląda bardzo obiecująco...
Zawiszak
Będę na kompie sporadycznie no ale jestem... Stadion git! Tylko ten dach do poprawy ale i tak jest dobry!! biggrin.gif Pozniej jak bede to dam ci screeny i dokladne szczegoly:).

Dzieki i pozdro!
Teofilowiak1908
jesli chdzi o dach to juz bardziej go poprawic nie potrafie
jedynie textury trzeba nalozyc i mysle ze bedzie ok
(przydala by sie jakas textura szklanego dachu bo nie posiadam takich na kompie)

EDIT:
a to taki fikcyjny stadion ŁKS-u zbudowany na szybko
wersja do PES 6 pod stadium server
http://rapidshare.com/files/7353587/_POL__...odz_II.rar.html

EDIT2: zapomnialem dodac ze to wersja bez kibicow wiec w grze nalezy wyczlacy ich przed meczem
Juto zaczne importowanie stadionu Zawiszy narazie bez kibicow
Zawiszak
To fajnie biggrin.gif. Stadion narazie jest naprawde git - jak na nim zagram to ci powiem co się źle rzuca w oczy! ;P
Teofilowiak1908
IPB Image
IPB Image
to 1 screeny z wygladu stadionu w grze
troche trzeba popoprawiac ale dopiero chyba jakos w tygodiu albo dopiero w przyszly weekend zalezy jak bedzie z czasem
Dawkii
no no fajnie wygląda .ej z kąd masz stadium template??podasz link??
Teofilowiak1908
QUOTE(Dawkii @ Dec 16 2006, 17:29:51) [snapback]104086[/snapback]

no no fajnie wygląda .ej z kąd masz stadium template??podasz link??

linka masz w twoim temacie
Teofilowiak1908
http://rapidshare.com/files/7776218/_POL__Zawisza.rar.html

wersja testowa stadionu Zetki
wersja pod SS dla pes 6 bez kibicow(wylaczyc przed meczem)
i dopisac do map TXT
Teofilowiak1908
IPB Image
koncowa wersja stadionu z rhino
import w tygodniu
Teofilowiak1908
stadiond Zawiszy juz gotowy (dodane texturki drzew dookola boiska) w tm tygodniu raczej na 100 % bedzie gotowy do gry

a tymczasem zacząłem poprawiac stadion ŁKS-u
(podwyzszone łuki i Galera, ziemiana bieznia i pare innych pierdol)
IPB Image
Zawiszak
Oba stadiony super tylko w stadionie Zawiszy zamiast tego herbu "Z" lepiej jakby były reklamy ;P. Jak będę wkońcu miał do neta dostęp to przetestuje wink.gif Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.