Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Łks-u Łódź
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Chabel
seen to prezentuj tutaj swoje efekty biggrin.gif czekamy na stadionik smile.gif
Teofilowiak1908
no i znowu mi sie wkrecilo tworzenie stadionow
tym razem z krzeselkami 3d i innymi duperelami narazie zaczynam sie uczyc wszystkiego od poczatku ale mysle ze przez wakacje w wolnych chwilach cos stworze smile.gif
to takie 1 probne trybunki

co prawda moj komputer juz nie nadaza za tymi wszsytkimi bajerami ale moze uda mi sie wymienic i wtedy juz wkreci mi sie na powaznie smile.gif
BJS
Cytat(Teofilowiak1908 @ Jul 2 2007, 22:06:34) [snapback]160040[/snapback]
no i znowu mi sie wkrecilo tworzenie stadionow
tym razem z krzeselkami 3d i innymi duperelami narazie zaczynam sie uczyc wszystkiego od poczatku ale mysle ze przez wakacje w wolnych chwilach cos stworze smile.gif
to takie 1 probne trybunki

co prawda moj komputer juz nie nadaza za tymi wszsytkimi bajerami ale moze uda mi sie wymienic i wtedy juz wkreci mi sie na powaznie smile.gif

Chwała stary ze robisz stadionik eŁKSy, powiedz jaki jest progress w %.. czekam z niecierpliwością.
ARASS
BJS z tego co seen mówił stadion jest na ukończeniu , zostały tylko drobne poprawki .

Po[Z]dro
Teofilowiak1908
stadion ŁKS robi seen ja niestety juz nie mam czasu a moj komp nie wytrzymuje z tymi szczegolami w rhino
BJS
Cytat(Teofilowiak1908 @ Jul 18 2007, 23:56:45) [snapback]165118[/snapback]
stadion ŁKS robi seen ja niestety juz nie mam czasu a moj komp nie wytrzymuje z tymi szczegolami w rhino

No czekamy, czekamy moze jakies screeny smile.gif Ale widać bardzo dobrze odwzorowany. Łuki bez kibiców, oczywiscie galera full, no i trybuna rolleyes.gif
ARASS
Cytat(BJS @ Jul 19 2007, 14:39:28) [snapback]165277[/snapback]
No czekamy, czekamy moze jakies screeny smile.gif Ale widać bardzo dobrze odwzorowany. Łuki bez kibiców, oczywiscie galera full, no i trybuna rolleyes.gif

Zajrzyj do tematu seen`a tam są screeny --> http://board.issonline.pl/index.php?showto...5734&st=600
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.