Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
T-Mac
thx
no i nie wiem dawac wszedzie krzesla czy tak zostawic ? smile.gif

jupiterki poprawilem smile.gif
IPB Image
Vadim06
Kapitalnie się zapowiada dry.gif Nic tylko czekać na dwnl smile.gif
stQ
zaj...bedzie ;] daj wszedzie krzeselka ;p a i jak bedziesz fany robil to qrde bym chcial ta fane z Rudy Śl miec tylko ona bedzie dopiero na 1 meczu Ruchu u siebie
misiek1899
Witam.Czy ktoś zrobił juz nowy stadion Arsenalu Londyn ? Fly Emirates Stadium ?
kostek
Juz mówiłem Ci wczoraj timak - rewelacja ;D
prutek
No, Gwidon uważaj konkurencja rośnie ci przed samym nosem. Ale jakby się chłopaki umówili żeby razem zrobić stadion to co to by się działo biggrin.gif
pablo TS
Noo... T-Mac gratulacje poprostu zajewyrąbiste tadioniki robisz. Ja tylko czekam codziennie jak wyjdzie jakiś stadion Polski i pobieram go i se dodaje do patcha smile.gif
T-Mac
QUOTE(prutek @ Jul 28 2006, 08:51:47) [snapback]81019[/snapback]

No, Gwidon uważaj konkurencja rośnie ci przed samym nosem. Ale jakby się chłopaki umówili żeby razem zrobić stadion to co to by się działo biggrin.gif

do Gwidona mi duzo brakuje w robieniu stadionow smile.gif
Vadim06
QUOTE(T-Mac @ Jul 28 2006, 09:02:27) [snapback]81025[/snapback]

Hmm no tak, ale Ty robieniem stadionów zajmujesz się znacznie krucej od Gwidona, więc wiadome, ze na początku nie będziesz takim geniuszem jak nasz najlepszy SM..

Ale nie jest powiedziane, ze do niego nie dorośniesz:) Jak będziesz się tyle zajmował tworzeniem obiektów co Gwidon, to napewno różnica pomiędzy Tobą a Nim będzie nie widoczna:)

Czekamy na Ruch, a potem na kolejne dzieła:)
T-Mac
prace nad ruchem dzis ruszyly pelna para lecz nie skoncze go dzis ;/ ani jutro bo wlasnie wyjezdzam pod namiot na rybki
oto zegarek zabytkowy - teksturke wykonal torin smile.gif
oraz okrogle jupitery smile.gif
IPB Image
IPB Image
Vadim06
No już coraz lepiej to wygląda.. Szkoda, ze jeszcze pare dni trzeba czekać na końcową wersje..

@..Miłego rybackiego łowienia biggrin.gif
pablo TS
No no widać się postarałeś!! Nie dość że robisz dobre twarze to i dobre stadiony.
stQ
zaje...respect dla was biggrin.gif jeszcze murawa flagi ;x i git biggrin.gif Tylko flaga z Rudy Śl musi byc;p

PS jak bedziecie update robic do Patcha OE to tu juz koszulki macie nowe http://www.ruch.chorzow.pl/img/koszulki_d.jpg
torin
QUOTE(stQ @ Jul 28 2006, 17:08:51) [snapback]81150[/snapback]

zaje...respect dla was biggrin.gif jeszcze murawa flagi ;x i git biggrin.gif Tylko flaga z Rudy Śl musi byc;p

PS jak bedziecie update robic do Patcha OE to tu juz koszulki macie nowe http://www.ruch.chorzow.pl/img/koszulki_d.jpg

Jak chcesz flage to zarzuc zdjeciem tongue.gif
A co do stroi...kurwa nastepny komplet do zrobienia. Ale fajnie sie prezentuja.
Stadionik wypas i ten moj zegar, hehe... tongue.gif Pozdro Timak
Mortin
super Ci idzie, widac ze sie rozkrecasz...oby tak dalej.. czekam na download biggrin.gif
prutek
QUOTE(T-Mac @ Jul 28 2006, 09:02:27) [snapback]81025[/snapback]

Za przeproszeniem, jezeli kogos uraze to przepraszam biggrin.gif. CO TY PIERDOLISZ ??!! biggrin.gif Jeszcze z jeden miech i bedziesz robil stadion jak nasz Guru, naprawde biggrin.gif:D:D:D
stQ
QUOTE(torin @ Jul 28 2006, 18:44:58) [snapback]81164[/snapback]

Jak chcesz flage to zarzuc zdjeciem tongue.gif
A co do stroi...kurwa nastepny komplet do zrobienia. Ale fajnie sie prezentuja.
Stadionik wypas i ten moj zegar, hehe... tongue.gif Pozdro Timak

zegar zaj...biggrin.gif kurde nia dam teraz fotek bo nie ma ;/ premiera moze bedzie jutro ale jeszcze nic nie wiadomo jak nie jutro to dopiero na 1 meczu u siebie :/ wiec lipa sad.gif jak bys mogl poczekac ...
E 9
NIech stadion wyjdzie jak najszybciej a ta flaga ruchu napewno będzie w Update do OE PAtch biggrin.gif Pozdro Czekamy T-mac na download a na razie miłego łowienia.
Voytec
ja chciałbym wrócic do stadionu piasta. wczoraj byłem na 1 meczu kolejki 2 ligi. wygraliśmy 4:0. miałem czas żeby się porozgladać po całym stadionie i musze ci timak powiedzieć że wykonałes ogromny kawał dobrej roboty. świetnie go odwzorowałeś, gratuluje i pozdrawiam.
.::Diego::.
QUOTE(voytec @ Jul 29 2006, 07:14:47) [snapback]81237[/snapback]

ja chciałbym wrócic do stadionu piasta. wczoraj byłem na 1 meczu kolejki 2 ligi. wygraliśmy 4:0. miałem czas żeby się porozgladać po całym stadionie i musze ci timak powiedzieć że wykonałes ogromny kawał dobrej roboty. świetnie go odwzorowałeś, gratuluje i pozdrawiam.

też byłem na tym meczu - piast rządzi! I zgadzam się że timak odwalił kawał dobrej roboty
19 KS RUCH 20
nie wiecie kiedy T-Mac przyjezdza ?
bo chciałbym juz sobie pograc na Cichej 6 smile.gif
Mortin
QUOTE(19 KS RUCH 20 @ Jul 30 2006, 14:10:06) [snapback]81507[/snapback]

nie wiecie kiedy T-Mac przyjezdza ?
bo chciałbym juz sobie pograc na Cichej 6 smile.gif

ja tez bym chcial i nie zadaje takich glupich pytan.... Cierpliwosci...
stQ
IPB Image <= to jest ta fana tongue.gif biggrin.gif
INTELEKT
T-Mac chyba w sobote dopiero wraca.
19 KS RUCH 20
oby wrócił szybciej no ale cóż trzeba poczekac smile.gif
pozdRo
Vadim06
QUOTE(19 KS RUCH 20 @ Aug 2 2006, 09:32:59) [snapback]82002[/snapback]

oby wrócił szybciej no ale cóż trzeba poczekac smile.gif
pozdRo

Hmm chłop też ma wakacje, wiec wypoczynek mu się należy.. Zapewne gdyby stadion był już 100% skończony to raczej Tim wydał by go przed swoim wyjazdem .. Najwyraźniej stadion potrzebuje jeszcze jakiś drobnych korekt czy coś w tym rodzaju smile.gif
stQ
a i jak mozecie to wrzuczcie piosenki Ruchu ;p
19 KS RUCH 20
QUOTE(stQ @ Aug 2 2006, 22:34:39) [snapback]82225[/snapback]

a i jak mozecie to wrzuczcie piosenki Ruchu ;p

no właśnie ja szukałem tych przyspiewek w o_sound no i trudno było znałeźć te co śpiewają na meczach Ruchu sad.gifsad.gif
pozdRoIPB Image
Vadim06
QUOTE(19 KS RUCH 20 @ Aug 3 2006, 09:08:24) [snapback]82303[/snapback]

no właśnie ja szukałem tych przyspiewek w o_sound no i trudno było znałeźć te co śpiewają na meczach Ruchu sad.gifsad.gif
pozdRoIPB Image

Mnie się wydaje, że Ruch Chorzów nie ma swojego slotu przyśpiewkowego, musiałbyś wgrać śpiewki na slot generalny, ale wtedy doping leciał by praktycznie na każdej innej drużynie.. wink.gif
19 KS RUCH 20
Vadim oni tam mają przyśpiewki na meczu chyba 3 albo 4 ale nie potrafie ich znaleźć ! sad.gif a jak kiedys juz sam wrzucałem to przysłuchałem sie i na meczach np druzyny z OTHER A to tam są tez te same co na meczach Ruchu wink.gif a tymi druzynami nie gram wiec moge podmienic wink.gif
pozdRo !
19 KS RUCH 20
no no chyba panowie sobie miłe wakacje urządzili wink.gif biggrin.gif:D
T-Mac
ee wakacje raczej praca zostalo mi dodac kibicow na trybuny i fajrant ale pewnie wypuszcze go w niedziele dopiero bo wtedy bede mial na tyle czasu zeby go skonczyc
spadam do joby hej
Szarzan
mam pytanie czy zabrałbyś sie za zrobienie stadionu Pogoni Szczecin ??? Tutaj są zdjęcia jakie udało mi sie zdobyc http://rapidshare.de/files/28822860/Stadion_Pogoni.rar.html[b]. Czekam na odpowiedz smile.gif
Blase
QUOTE(szerszeń @ Aug 9 2006, 22:45:01) [snapback]83558[/snapback]

mam pytanie czy zabrałbyś sie za zrobienie stadionu Pogoni Szczecin ??? Tutaj są zdjęcia jakie udało mi sie zdobyc http://rapidshare.de/files/28822860/Stadion_Pogoni.rar.html[b]. Czekam na odpowiedz smile.gif

Nie wiem czy jest sens robic 3 wersje tego stadionu;) Badzcie cierpliwi;]
19 KS RUCH 20
Elo wink.gif Timak bedzie dzisiaj ten stadion Ruchu ??
qazwsx
No i był zapowiadany stadion Ruchu na niedziele i jakos go nie widac unsure.gif ale jeszcze do konca dnia 7 godzin biggrin.gif może Timak dzis go jeszcze wypusci rolleyes.gif

Edit : 4 godziny sad.gif Ale mam jeszcze nadzieje na pogranie dzis na stadionie Ruchu
Edit2 : no to sie chyba nie doczekamy dzis :/
19 KS RUCH 20
ale moze dzisiaj bedzie smile.gif !!!!!!
OBY BYŁ !!!!!!!
NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY, POWRÓCI KS RUCH CHORZÓW W SZEREGI EKSTRAKLASY !!!
Vadim06
Spokojnie niebiescy rolleyes.gif Ostatnie posty w tym temacie to tylko Wasze "płakanie" o stadion Ruchu ... T-Mac nie zrobił tego zapewne celowo, nie wydając stadionu wczoraj ...Być może (a raczej zapewne) był zajęty czym innym, lub poprostu nie miał czasu aby go dokładnie sfinalizować... Skoro obiecał, że ten stadion wyda, to tak raczej zrobi ..Troszkę poczekajcie wink.gif
19 KS RUCH 20
nosz kur...de jest juz wtorek a stadionu jak nie ma tak nie ma sad.gif
stQ
spokojnie ;] ja tez czekam smile.gif moze T-mac nie ma czasu
19 KS RUCH 20
a moze Timakowi chodziło o tę sobote co teraz bedzie ??sad.gif
Riki101
A czy musicie robic w temacie T-maca taki syf?? Stadion będzie jak będzie i nic nie poradzicie tongue.gif
Levis17
QUOTE(Riki101 @ Aug 17 2006, 15:26:07) [snapback]84799[/snapback]

A czy musicie robic w temacie T-maca taki syf?? Stadion będzie jak będzie i nic nie poradzicie tongue.gif

Sam Mu robisz syf czlowieku
kostek
W ciągu ostatnich 21 postów, 13 napislai fani Ruchu Chorzów, z głupkowatymi pytaniami 'kiedy będzie...' Tak więc, kto tutaj robi syf?

Stadion będzie, jak będzie!

Wasze pytania, zapewne niczego nie przyspieszą! Dajcie se siana...

ps. oby to był ostatni post, w tym temacie... (do wydania stadionu)
19 KS RUCH 20
o jee znalazł sie pan mądry ale nie byda nic godac bo szanuja Zagłębie Lubin wink.gif
siano
on ma racje, za takie posty bedzie banan wink.gif
prosze cierpliwie czekac i nie marudzic zapracowanemu Timakowi.
19 KS RUCH 20
no tylko ze miał być juz 2 tygodnie temu wink.gif a jak sie szkoła zacznie to nie bedzie tyle czasu by pograc na Cichej jedynie tam jezdzić wink.gif
Zoller
dokładnie, w końcu za 2 dni szkoła..chociaż może czas się znajdzie, żeby pograć przy Cichej..

P.S Dziś mecz Ruch-Kszo, 19 KS RUCH 20, obecność obowiązkowa!! smile.gif
"niebiescyyyyyyyyy , niebiescyyyyyyyyyy , niebiescyyyyyyyyy.."
E 9
T-mac kiedy doczekamy sie twego stadionu Rucu sad.gif Prawdopodobnie bedzie on w updacie do ORange ekstraklasa patch ale przynajmniej napisz co planujesz b wszyscy sie niecierpliwia i niepotrzebnie denerwuja.POzdro for all. biggrin.gif
19 KS RUCH 20
ciuuu ale duzo roboty zeby wydac finala ja nie moge !!:/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.