Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
LYJO
QUOTE(Smoti @ May 16 2007, 14:06:23) [snapback]147899[/snapback]
ja napisałem te co był do nich dawnload ;)jesli był gieksy to daj namiar:)

ten stadion byl juz w pes5 zrobiony przez RavenFCB,
teraz walczu robi go od nowa
jest w patchu gks- banik '07 razem z boiskiem treningowym gksu
matthew
Cytat(olo @ May 16 2007, 19:56:14) [snapback]147977[/snapback]
sorki biggrin.gif zaraz dam Widzew wink.gif

DOWNLOAD

3m ten stadion wrogów biggrin.gif

PS. Wystarczy?o zajrze? do w temat Walcza wink.gif

dzieki wink.gif
T-Mac
tak jak pisałem wcześniej ze wezmę się za stadion Górnika Zabrza tak też zrobiłem
oto trybuna kryta jeszcze nie kompletna ale juz sporo jest smile.gif

Dorin
ładna rzecz smile.gif
mcraczek
T-Mac rzadzisz smile.gif Wiesz o tym ? smile.gif
Lesiu
Mistrzu jesteś WIELKI
Dominoz
Super...
Bardzo sie ciesze,że wszystkie kluby OE będą miały stadion...
Damian.
Dla mnie super. Wychodzi ci to b.dobrze , z resztą tak jak mordki
reS
Już wygląda nieźle, ale skoro trybuna jeszcze nie skończona w 100% to pewnie efekt końcowy będzie super smile.gif pzdr
Lesiu
Cytat(T-Mac @ May 17 2007, 22:44:32) [snapback]148231[/snapback]
tak jak pisa?em wcze?niej ze wezm? si? za stadion Górnika Zabrza tak te? zrobi?em
oto trybuna kryta jeszcze nie kompletna ale juz sporo jest smile.gif

zajefajnie rolleyes.gif doskonale odwzorowana nic tylko czeka?
kostek
Wypas ;D
artysta germanista
T-mac tak trzymaj kiedy zabrze wydasz??
szołpas
Bdb stadionik juz nie moge sie doczekac biggrin.gif ale moglbys go troche bardziej odwzorować!
AdamSzmulki
No to jak wyjdzie Zabrze z pierwszej ligi pozostanie do wydania Arka,Łęczna i ŁKS ;p i bedzie komplecik:)
T-Mac
thx
tyle juz mam, dzis pewnie jeszcze bede cos dorabial

MAT92
Świetnie się to prezentuje ,co zamierzasz robić po górniku ,może polonia warszawa ??
T-Mac
Cytat(MAT92 @ May 19 2007, 17:05:12) [snapback]148527[/snapback]
Świetnie się to prezentuje ,co zamierzasz robić po górniku ,może polonia warszawa ??

Polonie robi walczu
wlasciwie skonczyl zostalo dodac drzewka no i import

edit
dorobilem zegar oraz pare innych elementow smile.gif
kostek
Ładny, czekam na final.
Carmin
Cytat(T-Mac @ May 19 2007, 17:56:14) [snapback]148530[/snapback]
Polonie robi walczu
wlasciwie skonczyl zostalo dodac drzewka no i import

edit
dorobilem zegar oraz pare innych elementow smile.gif

dlaczego te krzeselka sa takie krzywe (te niebiesko czerwono biale) ? nie da sie zrobic cos na wzorze stadionu Wisly by seen takie 3D albo chociaz jakies normalne nie mowie 3D ale proste?
Lesiu
zegar jak z fotki fantastyczny i nie działa jak prawdziwy laugh.gif
T-Mac
Cytat(Carmin @ May 19 2007, 20:35:19) [snapback]148551[/snapback]
dlaczego te krzeselka sa takie krzywe (te niebiesko czerwono biale) ? nie da sie zrobic cos na wzorze stadionu Wisly by seen takie 3D albo chociaz jakies normalne nie mowie 3D ale proste?

a po co ??
przeciez i tak kibice beda wszystko zaslaniac wiec na cholere mam sobie nadkladac pracy
Carmin
Cytat(T-Mac @ May 19 2007, 20:37:34) [snapback]148556[/snapback]
a po co ??
przeciez i tak kibice beda wszystko zaslaniac wiec na cholere mam sobie nadkladac pracy

chocby nawet dla efektu wizualnego przydaloby sie chociaz wyprostowac te krzeselka, te tekstury znaczy sie.
czy Ty importujesz stadiony tym nowym Expanderem? (po imporcie bledy na niebie) ?
i mam pytanie czy dodasz tez bidony oraz te pudla orange w rogach na tym nowym Twoim stadionie? bo to mega fajnie wyglada
aha i dodaj belki tez do bramek
T-Mac
nie nie wyprostuje tego tak zostanie i koniec
bajery orange juz byly dodane przy stadionie odry wiec w tym tez beda
ja nie mam zadnych problemow z niebem nie wiem nawet jak taki blad wyglada
Lesiu
Cytat(T-Mac @ May 19 2007, 20:47:22) [snapback]148575[/snapback]
nie nie wyprostuje tego tak zostanie i koniec
bajery orange juz byly dodane przy stadionie odry wiec w tym tez beda
ja nie mam zadnych problemow z niebem nie wiem nawet jak taki blad wyglada

Timak nie denerwuj sie, jako staly bywalec tego stadionu mówie ci ze juz jest ZAJEBISTY, Nawet lawki sa do polowy tak jak jest naprawde a te trybuny sa tak lekko krzywe na poczatku luku

Tu to fajnie widać na stadionie przed remontem
T-Mac
jak wiesz o czyms czego nie znajde na fotkach a znajduje sie na stadionie pisz np czy sa balony podczas meczu za bramkami takie jak dalem na stadionie ruchu wiem ze jest duza puszka TIGER (ja dam)

AdamSzmulki
Czekamy na finala wink.gif
mcraczek
Ludzie czego sie czepiacie wszystko jest lux. Dziekujcie T-Macowi za kawal dobrej roboty jaki wklada w budowe stadionow, nie ma co czepiac sie nieznaczacych szczegolow.
Adriano_K7
Cytat(mcraczek @ May 20 2007, 00:25:14) [snapback]148606[/snapback]
nie ma co czepiac sie nieznaczacych szczegolow.

Nic nie znaczących szczegółów... gratuluje podejścia... blink.gif

Wracając do tematu to stadion dobry, ale wg. mnie mógłby wyglądać zdecydowanie lepiej

Ja nie wiem jak wy te stadiony w 3 dni możecie robic... huh.gif

pzdr
Lesiu

Balonów wydaje mi sie na 99 procent ?e nie ma, puszka z Tigera stoi tak mniej wi?cej mi?dzy 13 a 14 sektorem i 6 a 7, tak za 12 jest widoczny ko?ció?

jak jeszcze co? mi sie przypomni to dam zna?
T-Mac
Cytat(Adriano_K7 @ May 20 2007, 10:41:37) [snapback]148623[/snapback]

Wracając do tematu to stadion dobry, ale wg. mnie mógłby wyglądać zdecydowanie lepiej

pzdr

nie kazdy ma tyle czasu zeby kazde krzeselko kazda kratke w siatce robic osobno
zreszta jak nawalisz tyle tego to zobaczysz jak plynnie bedzie ci pozniej gra chodzila
Dominoz
Super stadion, jak wszystkie z resztą smile.gif
artysta germanista
KIedy t-mac wydaszgornik??
Orange_91
Cytat(e_adrian @ May 20 2007, 11:49:35) [snapback]148640[/snapback]
KIedy t-mac wydaszgornik??

Prawdopodobnie kiedy go skonczy. Ludzie nie pospieszajcie go bo moze wydac stadion za 2 dni i bedzie on niedoracowany lepiej zaczekac troche dluzej i dostac gotowy w 100%
szołpas
Cytat(Orange_91 @ May 20 2007, 12:34:38) [snapback]148654[/snapback]
Prawdopodobnie kiedy go skonczy. Ludzie nie pospieszajcie go bo moze wydac stadion za 2 dni i bedzie on niedoracowany lepiej zaczekac troche dluzej i dostac gotowy w 100%

dokładnie biggrin.gif t-mac czekamy wink.gif
zembi
Cytat(Adriano_K7 @ May 20 2007, 08:41:37) [snapback]148623[/snapback]

pzdr

Można zrobić w 2 dni zajebisty stadion, albo nawet w 1, uwierz mi. Czas nie ma nic do rzeczy, tylko wydajność pracy.
gelo17
T-mac mam prosbe. biggrin.gif Moglbys zrobic stadion Górnika Łęczna? biggrin.gif ktos podobno zaczął robić ale do niczego nie doszło. Jeśli to nie bedzie problem o byloby fajnie. pozdro
Adriano_K7
Cytat(zembi @ May 21 2007, 17:56:31) [snapback]148964[/snapback]
Można zrobić w 2 dni zajebisty stadion, albo nawet w 1, uwierz mi. Czas nie ma nic do rzeczy, tylko wydajność pracy.

Ok w takim razie daj mi namiar na ''zajebisty'' stadion zrobiony w 2 dni (a nawet 1, jak sam napisałeś), bo ja jeszcze takiego nie widziałem..., wtedy przyznam Ci rację smile.gif

pozdro
T-Mac
mozecie sobie gadac gdzie indziej !!

obecnie jestem przy imporcie stadionu Lechii Gdansk
jjak skoncze wroce do Gornika
iss
ma ktoś Stadion Jagiellonii, Białystok"
jak ktoś ma niech wstawi linka
z góry dziękujęsmile.gif
zembi
Cytat(Adriano_K7 @ May 21 2007, 17:40:20) [snapback]148999[/snapback]
Ok w takim razie daj mi namiar na ''zajebisty'' stadion zrobiony w 2 dni (a nawet 1, jak sam napisałeś), bo ja jeszcze takiego nie widziałem..., wtedy przyznam Ci rację smile.gif

pozdro

Nie będę wdawał się z Tobą w jakąs pyskówkę, nie o to mi chodzi. Nie chcę zaśmiecać timakowi tematu. Uwierz mi po prostu na słowo, że jeżeli chce się coś zrobić, to można to wykonać nawet w bardzo krótkim czasie, wystarczy się przyłożyć do pracy. Sorry za OT.

T-Mac, z niecierpliwością czekam na kolejny twój stadion rolleyes.gif
T-Mac
importujac wczoraj stadion Lechii zembiego bardzo spodobaly mi sie krzesla w prosty sposob zrobione a efekt bardzo dobry wiec postanowilem takie tez wykonac na stadionie Gornika Zabrze

nastepny stadion jaki bede robil to poprawki do stadionu Jagi, a pozniej mozliwe ze stadion Promnika Łaskarzew biggrin.gif
Lesiu
no faktycznie fajnie to wygląda już nie moge sie doczekać
Dominoz
Kolejny super obiekt smile.gif smile.gif smile.gif

Pozdro!
mcraczek
Swietna robota T-Mac. Odnosnie twoich nastepnych projektow moze by tak zrobic stadion Groclinu ? Gwidon bodajze ukonczyl go ale nie chce mu sie go konwertowac (.?.)
zembi
Wygląda ładnie, tylko teksturki troche wyblakłe. Za dużo na tym screenie nie widać unsure.gif
Damian.
Super stadion. Fajne te krzesełka

pozdr
saviolka
no fajnie wyglądają te krzesełka. Czekam na download wink.gif
P.S Dominoz to jak byś mógł zarzuć linkiem, przeglądałem temat a linka nie widze.
Dominoz
Już dawno wydany.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Milerinho
Cytat(T-Mac @ May 23 2007, 16:12:51) [snapback]149372[/snapback]
importujac wczoraj stadion Lechii zembiego bardzo spodobaly mi sie krzesla w prosty sposob zrobione a efekt bardzo dobry wiec postanowilem takie tez wykonac na stadionie Gornika Zabrze

nastepny stadion jaki bede robil to poprawki do stadionu Jagi, a pozniej mozliwe ze stadion Promnika Łaskarzew biggrin.gif

ema T-Mac jak bys jeszcze mial malo fotek to masz tu troche mojego autorstwa ..... mam nadzieje ze sie przydadza pozdro kiedy final?
ScOuT
Kiedy bedzie DOWNLOAD??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.