Cytat(whan @ Jun 8 2007, 21:47:18) [snapback]152856[/snapback]
no prosze prosze, użytkownicy updałego pro-evo.pl wracaja a do
korzeni...

Nie chodzi tutaj, że wracam do jakis tam po Twojemu nazwanych "korzenI" . IO zawsze (przynajmnie ja ) odwiedzialem, śledziłem wątki użytkowników, wiec słowo "powrot" raczej nie jest kontabilny z rzeczywistoscia.
Po prostu wqrwia mnie takie cos, że nie jaki Pan Pelas nie wiem za kogo sie uwaza dopisujac jakies tam swoje anegdody dotyczacego tego, kto sie czym zajmuje.
Czy jak ktos zedytuje buta dodajac jakis tam jebany herb i nazwisko pilkarz, to czy ja wchodze do jego tematu i pisze "O kurwa! Stary . ALe sie narobiles! jestem pod wrazeniem ze tak potrafisz oO!" ? Czy ja tak w taki sposob komentuje ? Raczej nie. Niech kazdy robi to co potrafi. Zmienic murawe byc moze potrafi duzo osob,ale wydaje mi sie, ze nie bo nie kazdy po prostu potrafi robic tak zajebiste twarze jak pan Pelas (istna ironia oczywiscie) ..
ja moze duzo nie potrafie zrobic, ale stadiony mojej edycji naprawde ciesza sie sporym poparcie, mimo ze to tylko "banalna" zmiana BMP w binie.
Cóż.. Sorry, ale takie kozakowanie mnie raczej wkurwia ..
Sam Pelas nie dawno byl na pro-evo ..Wielce tam uczestniczym\ł w uzytkowaniu .. Nagle przeniosl sie na IO i teraz bedzie jechał po tych, ktorzy rowniez przeniesli swoje dzialanie na w/w forum ? ..
Parodia.
Sorry za zasmiecanie, ale chcialem po prostu panie whan wyjasnic te Twoje "Panowanie". ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD