Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
szołpas
Spoko stadionik zrób dookoła drzewa takie jak są na tym stadionie wink.gif
gelo17
Siemka mam taka prosbe moze moglbys T-mac zrobic stadionik Górnika Łęczna biggrin.gif jest zdegradowany do trzeciej ligi ale poki mozna to bysmy sie jeszcze nacieszyli biggrin.gif jak masz troszke czasu to sprobuj go zrobic. Pozdro. Gratulacje za poprzednie produkcje sa naprawde super. biggrin.gif
kostek
Cytat(T-Mac @ May 23 2007, 14:12:51) [snapback]149372[/snapback]
importujac wczoraj stadion Lechii zembiego bardzo spodobaly mi sie krzesla w prosty sposob zrobione a efekt bardzo dobry wiec postanowilem takie tez wykonac na stadionie Gornika Zabrze

nastepny stadion jaki bede robil to poprawki do stadionu Jagi, a pozniej mozliwe ze stadion Promnika Łaskarzew biggrin.gif

Nic, tylko czekać na download.
Kubus91
A te krzesełka są takie duże jak na stadionie LEchii? Troche dziwnie to wygląda na stadionie Zembiego ze krzeselka sa prawie wieksze od kibicow.
T-Mac
no to je ciut zmniejszę i będzie GIT smile.gif
zembi
Cytat(T-Mac @ May 23 2007, 19:50:16) [snapback]149460[/snapback]
no to je ciut zmniejszę i będzie GIT smile.gif

wg mnie teraz są idealne, jak je zmniejszysz to ci wyjdzie maracana.
T-Mac
panowie potrzebne mi sa fotki kosciola św.Józefa ktory jest obok stadionu Gornika Zabrza albo przynajmniej niech ktos rozrysuje jak ten kosciol wyglada budowa jego
rychal(rsix)
Fota I
Fota II
Fota III
Fota IV
Fota V
Fota VI
T-Mac
dzieki
dlaczego tak długo mecze ten stadion ponieważ chce żeby to był najbardziej dopracowany obiekt jaki do tej pory wykonałem
kościół już mam jeszcze drzewka i parę budynków i koniec z otoczeniem
mam pytanko te dwa małe jupitery za młynem one działają ??
cybus19
reflektury sa do bocznego boiska wiec chyba nie dzialaja wink.gif
T-Mac
czyli one sa skierowane ku duzemu boisku ale oddalone bo jeszcze dzieli ich te male tak ??
najlepiej jakby jakis kibic Gornika ktory czesto tam przebywa zglosil sie do mnie na gg smile.gif
Milerinho
Cytat(T-Mac @ May 24 2007, 15:50:07) [snapback]149543[/snapback]
czyli one sa skierowane ku duzemu boisku ale oddalone bo jeszcze dzieli ich te male tak ??
najlepiej jakby jakis kibic Gornika ktory czesto tam przebywa zglosil sie do mnie na gg smile.gif

zobacz moje fotki co ci wyslalem tam sa zrobione te juplitery co dzialaja a te za mlynem sa skierowane na boisko boczne wiec nie dzialaj wink.gif
AdamSzmulki
i jak z tym stadionem?
kroczek
Cytat(AdamSzmulki @ May 27 2007, 21:49:26) [snapback]150224[/snapback]
i jak z tym stadionem?

Coś długo cisza w temacie.
Szymanzo
Cytat(kroczek @ Jun 2 2007, 09:45:58) [snapback]151041[/snapback]
Co? d?ugo cisza w temacie.

ta... ale jak T-Mac powiedzia? chce go dopracowa?, czyli mo?na sie spodziewa? bardzo dobrego stadionu ...
roni141
Kiedy bę x2.gif dzie stadiom Górnika?Podaj dokładny termin Timak
Dominoz
Cytat(roni141 @ Jun 7 2007, 14:05:40) [snapback]152364[/snapback]
Kiedy bę x2.gif dzie stadiom Górnika?Podaj dokładny termin Timak

Ja myśle, że stadion będzie dokładnie we wtorek o 14:24, 43 sek...

Weźcie dajcie spokój z takimi idiotycznymi pytaniami.
T-Mac
Gornik Zabrze wersja beta day/fine
download

daje ja poniewaz jestem ciekaw co sadzicie o tym rozmieszczeniu kibicow smile.gif mi sie osobiscie podoba
czekam na komentarze
artysta germanista
T-mac wyszlo ci to zawaliscie i mam do ciebie prosbe bo przyda mi sie pare tekstyr z twojego stadionu wiec moze mi pomozesz bo ja poczotkuje zapraszam do mojego tematu http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry152424

i napisz na gg 3511118
D4vID
ohmy.gif zajebisty

respect
AdamSzmulki
Stadion full wypas biggrin.gif a co do kibiców to gęściej powinno ich być na trybunie otwartej wink.gif i fajnie by było bardziej w jedno miejsce zgromadzić kibiców gości i żeby była rozsądna przerwa między nimi a fanami gospodarzy tongue.gif
kroczek
Stadionik pierwsza klasa,ale mógłby ktoś zapodać previev?
Vespa64
Timak Dlaczego to jest wersja beta? Co jeszcze zosta?o do poprawy, chyba jedynie wersja kibiców.
Tzn. pasuje takie rozmieszczenie bardzo fajnie :)Ale, chyba m?yn jest po drugiej stronie? A nie pod dachem.

http://i17.tinypic.com/5z19c88.jpg
Vadiim
Swietna robota Tim smile.gif .
Kapitalny obiekt.
Co prawda szkoda, że tylko DF ver. ale mam nadzieje, ze lada chwila pojawi sie full version tej "areny":)

Pomysł z kibicami świetny..
Wyglada to baardzo bardzo realistycznie (takie zagęszczenie) ..
Takowy "trick" widzialem jedynie na obiekcie od Txuki'ego 2005, dokładniej na Toyota Arena.. Tam tez tłumy takie były, ze kibic na kibica właził biggrin.gif..

Szkoda, ze nie ma popularnych belek w bramkach ;p
reS
Bardzo fajny stadionik smile.gif Bardzo fajnie zrobiłeś z tymi kibicami, dzięki temu fajnie oddaje to dużą frekwencje na Góniku. pzdr
kostek
Zagęszczenie kibiców wygląda zajebiście. W finalnej wersji nie zapomnij zmienić murawy. wink.gif
Vadiim
Cytat(kostek @ Jun 8 2007, 15:32:00) [snapback]152733[/snapback]
Zagęszczenie kibiców wygląda zajebiście. W finalnej wersji nie zapomnij zmienić murawy. wink.gif

Murawa sie nie przejmujmy bo ja ja moge zmienic w 5 min. smile.gif
T-Mac
Cytat(Vadiim @ Jun 8 2007, 15:34:44) [snapback]152735[/snapback]
Murawa sie nie przejmujmy bo ja ja moge zmienic w 5 min. smile.gif

kozak
tylko nie wiem na co ci az 5min to sie wykonuje jednym przeciagnieciem tekstury na bina
zadna filozofia
Vadiim
Cytat(T-Mac @ Jun 8 2007, 16:17:54) [snapback]152751[/snapback]
kozak
tylko nie wiem na co ci az 5min to sie wykonuje jednym przeciagnieciem tekstury na bina
zadna filozofia

5 min po to aby ..
- Otworzyc GGS
- Otworzyc 0_text ; D
- Zaimportowac bin do g?ownego pliku 0_text (aby by?o sporo miejsca na edytowanym pliku i nie by?o problemu z textura alpha) ..
- Przeci?gn?c na trzy sloty turf'a + zmiana AT biggrin.gif
- Wyexportowac pllik
..
I tak operacje powtorzyc 6-cio krotnie ; D..
(oprócz tych dwóch I-wszych pkt. )

Zreszta potocznie sie mowi "5 min"..;P

w sumie ?adna filozofia, ale nadal bardzo duza liczba ludzi zrobic tego nie potrafi smile.gif
Pelas
LOL ale Vadimq jesteś uzdolniony, że aż takie rzeczy potrafisz... jestem pod wrażeniem naprawde...:

a co do Stadionu Górniku to poprostu cud i miód.... nic tylko czekać na finala
don rxf
Swietny ten stadion rolleyes.gif rolleyes.gif
Vadiim
Cytat(Pelas @ Jun 8 2007, 17:08:09) [snapback]152771[/snapback]
LOL ale Vadimq jesteś uzdolniony, że aż takie rzeczy potrafisz... jestem pod wrażeniem naprawde...:

a co do Stadionu Górniku to poprostu cud i miód.... nic tylko czekać na finala

to pokaz co Ty potrafisz w tym fachu kozaczQ ;* smile.gif ..

Pod wrazeniem byc nie musisz. Nie musisz tez zgrywac z siebie barana wink.gif
Napisalem tylko, ze murawa to sprawa podrzedna bo mozna ja zmienic w naprawde szybkim czasie.. Tim dodal swoje 5gr ja riposte nadalem ( w formie zartu oczywiscie) ale jak zawsze musi sie odezwac Pan Pelas majacy miano w moich oczach - idioty i musi pokazac swoją skurwysynska wyzszosc, ktorej oczywiscie nie posiada. blink.gif

Nie bede tu po Tobie jechał jak pro-evowcy bo nie mam zamiaru reagowac na jakies tam Twoje doczepki, ale bardzo dobrze pamietam Twoj temat własnie na pro-evo w ktorym zadales pytanie "Jak zmienic murawe".
Wtedy ja Ci wytlumaczylem jak to wykonac, po czym mi podziekowales, nie bedac pod wrazeniem moich "umiejetnosci" . .
Zgrywac cwaniaka latwo..

Zajmuj sie czym sie zajmujesz ja zamiaru nie mam krytykowac czy pochwalac..

Spieprzaj dziadu.
Hal
Vadim, ostro....smile.gif
Stadion ?wietny, kibice cud malina smile.gif
wonbrz
Brawo Vadiim! Też tutaj niektórzy się wymądrzają, oprocz pelasa, nie będe mówić kto, ale trzeba ich zjechać, by się opamiętali! A stadion zajebisty smile.gif
whan
Cytat(Vadiim @ Jun 8 2007, 20:04:13) [snapback]152826[/snapback]
to pokaz co Ty potrafisz w tym fachu kozaczQ ;* smile.gif ..

Pod wrazeniem byc nie musisz. Nie musisz tez zgrywac z siebie barana wink.gif
Napisalem tylko, ze murawa to sprawa podrzedna bo mozna ja zmienic w naprawde szybkim czasie.. Tim dodal swoje 5gr ja riposte nadalem ( w formie zartu oczywiscie) ale jak zawsze musi sie odezwac Pan Pelas majacy miano w moich oczach - idioty i musi pokazac swoją skurwysynska wyzszosc, ktorej oczywiscie nie posiada. blink.gif

Nie bede tu po Tobie jechał jak pro-evowcy bo nie mam zamiaru reagowac na jakies tam Twoje doczepki, ale bardzo dobrze pamietam Twoj temat własnie na pro-evo w ktorym zadales pytanie "Jak zmienic murawe".
Wtedy ja Ci wytlumaczylem jak to wykonac, po czym mi podziekowales, nie bedac pod wrazeniem moich "umiejetnosci" . .
Zgrywac cwaniaka latwo..

Zajmuj sie czym sie zajmujesz ja zamiaru nie mam krytykowac czy pochwalac..

Spieprzaj dziadu.

no prosze prosze, użytkownicy updałego pro-evo.pl wracaja a do korzeni... rolleyes.gif
Dominoz
Stadion dobry smile.gif
Czekam na finala.

Mam nadzieje, że będę mieć w kolekcji kiedyś wszystkie stadiony I ligi smile.gif
roni141
Stadionik full wypas ??Nie umie sie doczekać się full wersji ph34r.gif
Vadiim
Cytat(whan @ Jun 8 2007, 21:47:18) [snapback]152856[/snapback]
no prosze prosze, użytkownicy updałego pro-evo.pl wracaja a do korzeni... rolleyes.gif

Nie chodzi tutaj, że wracam do jakis tam po Twojemu nazwanych "korzenI" . IO zawsze (przynajmnie ja ) odwiedzialem, śledziłem wątki użytkowników, wiec słowo "powrot" raczej nie jest kontabilny z rzeczywistoscia.
Po prostu wqrwia mnie takie cos, że nie jaki Pan Pelas nie wiem za kogo sie uwaza dopisujac jakies tam swoje anegdody dotyczacego tego, kto sie czym zajmuje.
Czy jak ktos zedytuje buta dodajac jakis tam jebany herb i nazwisko pilkarz, to czy ja wchodze do jego tematu i pisze "O kurwa! Stary . ALe sie narobiles! jestem pod wrazeniem ze tak potrafisz oO!" ? Czy ja tak w taki sposob komentuje ? Raczej nie. Niech kazdy robi to co potrafi. Zmienic murawe byc moze potrafi duzo osob,ale wydaje mi sie, ze nie bo nie kazdy po prostu potrafi robic tak zajebiste twarze jak pan Pelas (istna ironia oczywiscie) ..
ja moze duzo nie potrafie zrobic, ale stadiony mojej edycji naprawde ciesza sie sporym poparcie, mimo ze to tylko "banalna" zmiana BMP w binie.

Cóż.. Sorry, ale takie kozakowanie mnie raczej wkurwia ..
Sam Pelas nie dawno byl na pro-evo ..Wielce tam uczestniczym\ł w uzytkowaniu .. Nagle przeniosl sie na IO i teraz bedzie jechał po tych, ktorzy rowniez przeniesli swoje dzialanie na w/w forum ? ..
Parodia.

Sorry za zasmiecanie, ale chcialem po prostu panie whan wyjasnic te Twoje "Panowanie". ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bo0os
Cytat(czarek @ Jun 8 2007, 19:51:34) [snapback]152859[/snapback]
chuj cie pro-evo obchodzi, a korzenie to są na działce
cya

Inteligentna odpowiedz "moderatora" strony pro-evo.Brawo, podziw za poziom jaki wlasnie repezentujesz tutaj na ISS.

PS; Pelas, ogarnij sie dziecko bo powili zaczynasz mi przypominac wenglusia.Czy to komplement? Pomysl...

ahh zapomnial bym, tongue.gif stadion sie podoba
seen
Cytat(czarek @ Jun 8 2007, 21:51:34) [snapback]152859[/snapback]
chuj cie pro-evo obchodzi, a korzenie to są na działce
cya

Patrzcie patrzcie - pseudomoderator azylu dzieci neo sie odezwał > chłopie jak masz głupoty gadac to załóż swoje własne forum. PS. Super Stadion Tmac biggrin.gif
GooFy
Bo0os
Takie wypowiedzi jak twoja mnie rozbrajają. No pomyśl człowieku zanim napiszesz. Czarek nikomu nie wadzi nie kozaczy robi swoje na pro-evo jak i tu. A taki jeden z drugim zaczną jechać po pro-evo mimo że sami miecha temu byli tam aktywnmi userami póki nie dostali bana i jeszcze kozaczą że są tu a nie tam to może wkurwić. Popieram krótką lecz sensowną wypowiedź czarka. Co wam pro-evo przeszkadza niepodoba się to niewchodzić, proste jak budowa cepa. A co do niedziałającego pro-evo to odwalcie się, IO też miało ostrzeżenie za nieopłacenie serwera czy cóś.
Sorka za ot ale musiałem...
@Timak stadionik bomba.
Vadiim
Dobra kurwa nie wnikajmy w jakies nie dopłacone rachunki servera na obu stronach, bo to raczej mało istotne.

Róbmy co do nas nalezy, twórzmy, oceniajmy (nie w taki sposob jaki prezentuje nie zależny pan Pelas, który szacunku ma 0..) bądźmy normalni, a nie wytykajmy sie paluchamy tylko ze wzgledu na to, ze ktos byl na p-e ;/

smieszy mnie strasznie zachowanie pelasa... Dlaczego ? Ano dlatego, ze sam nie tworzy zadnych dodatkow na jakims mega europejskim poziomie, twarze jego sa na jednej wielkiej marnocie, a jedzie po tych, którzy zajmuja sie tym co po prostu potrafia robic.

A po za tym to obdarowywuje Cie półmetrowym (1/2 m. )
Bo0os
Cytat(GoooooFy @ Jun 8 2007, 21:03:33) [snapback]152887[/snapback]
Bo0os
Takie wypowiedzi jak twoja mnie rozbrajają. No pomyśl człowieku zanim napiszesz. Czarek nikomu nie wadzi nie kozaczy robi swoje na pro-evo jak i tu. A taki jeden z drugim zaczną jechać po pro-evo mimo że sami miecha temu byli tam aktywnmi userami póki nie dostali bana i jeszcze kozaczą że są tu a nie tam to może wkurwić. Popieram krótką lecz sensowną wypowiedź czarka. Co wam pro-evo przeszkadza niepodoba się to niewchodzić, proste jak budowa cepa. A co do niedziałającego pro-evo to odwalcie się, IO też miało ostrzeżenie za nieopłacenie serwera czy cóś.
Sorka za ot ale musiałem...
@Timak stadionik bomba.

Owszem, dostałem bana na pro-evo rolleyes.gif Ale to co pisalem bylo jedynie prowokacją by zobaczyc Waszą reakcje.Tematy typu 'co bylo dzisiaj w szkole' albo 'mundurki' i wiele innych są conajmniej śmieszne i żenujące.Moje teksty nie byly pisane serio, zawierały ironie, sarkazm.Teraz załozylem tam nowe konto juz calkiem serio i zaglądam jedynie do tematu 'kompilacje' bo na iss ostatnio byl istna cisza jak na cmentarzu ;P

goooooooofy, wiem ze czarek nikomu nie wadzi ale swoją wypowiedzią pokazal swoje 'ja'

pozdro
czarek
Cytat(Bo0os @ Jun 8 2007, 22:54:50) [snapback]152883[/snapback]
Inteligentna odpowiedz "moderatora" strony pro-evo.Brawo, podziw za poziom jaki wlasnie repezentujesz tutaj na ISS.

przynajmniej by?em "cz?sci?" serwisu, a nie userem ignorowanym tak jak tutaj to si? dzieje

Cytat
Patrzcie patrzcie - pseudomoderator azylu dzieci neo sie odezwa?

pseudo stadiumrobiciel, ciebie chyba z holocaustu wyj?li

Cytat
czarek nikomu nie wadzi ale swoj? wypowiedzi? pokazal swoje 'ja'

widocznie komus wadze. wy byscie tylko pierdolili o jakim? WE czy jak to sis tam zwie. Dzieki takim tematom jak, które uwa?asz za zenujace lepiej sie poznajemy, jakie sa nasze wady i zalety, co sadzimy o polityce Romka etc. A tutaj: ktp zagra ranka, moze jakis spar w WE?

Krzyz na droge
T-Mac
ja nawet nie wiem kto to czarek tongue.gif
panowie to jest temat o stadionach mych a nie " Na kazdy temat "
wiec cisza do ..... wy ...... ....... bo sie bardzo ........ . Pokój ;p
Bakel
Dla ogarnięcia zagęszczonej atmosfery dziesięcioprocentowy "psik" z ZOMOwskiej armatki dla uczestników zajścia.
seen
Cytat
Cytat
Patrzcie patrzcie - pseudomoderator azylu dzieci neo sie odezwa?

pseudo stadiumrobiciel, ciebie chyba z holocaustu wyj?li

:| Lol. Sam odemnie pare razy brałes rady "modzie". ( a z holocaustu to sa twoi......(eh szkoda konczyc)RZAL
Coz Tmac nalezy stwierdzic iz prezentujesz wysoki poziom tworzenia stadionów. Gratuluje.
czarek
Cytat(seen @ Jun 9 2007, 09:45:42) [snapback]152929[/snapback]
:| Lol. Sam odemnie pare razy bra?es rady "modzie". ( a z holocaustu to sa twoi......(eh szkoda konczyc)RZAL

nie piernicz ze par? razy, po drugie doko?cz to co zacz??e?, jestem bardzo ciekawy
po trzecie jestem ciekawy, czy panowie admini byli sprawiedliwi.
Na tym "serwisie" s? równi i równiejsi.
Ehh...

m?czy mnie ju? ta k?ótnia

?egnam
seen
czesc. Tez sie nie mam zamiaru juz kłócic. Pozdro. Tmac czekam na stadion!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.