Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
kroczek
Panowie skończcie juz te kłótnie przecież co do jednego jestesmy zgodni,że stadiony T-Maca sa zjebiste.Pozdro laugh.gif
T-Mac
sam brales lekcje muzyki ode mnie nic nie potrafisz, a moje rozowe pantofelki sa lepsze niz te twoje. T-Mac fajny stadion

bede usuwał kolejne podobne tak takie posty
dzis montuje swiatlo na stadionie wisly by seen pozdro
moge kogos dzis zabic ?
Bakel
seen i czarek - kolejne 10%.
Prosiłem.
roni141
I kiedy ma być???
T-Mac
jak skoncze to bedzie mi sie nie spieszy zreszta ostatnio pomagalem seenowi z oswietleniem na wisle i teraz E9 importowalem nowa wersje stadionu jagi (ktora juz jest ukonczona) wiec zbytnio czasu nie bylo
seen
Tmac mam prosbe = czy mógłbys wydac tutorial jak ustawiac swiatło na stadionach? pleasa unsure.gif
T-Mac
z tym tutkiem to mi sie nie chce tongue.gif

dzis wieczorem bede chcial wypuscic stadion gornika smile.gif

Damian.
Super wyglada ten stadion. Fajny efekt z tym zageszczeniem trybun na stadionach. Fajne oswietlenie
T-Mac
Stadion Gornika Zabrze im. Ernesta Pohla

DOWNLOAD

podziekowania dla Gwidona za wykonanie modelu jupiterow

jakies propozycje na nastepna produkcje ??
kroczek
Cytat(T-Mac @ Jun 14 2007, 20:12:19) [snapback]154414[/snapback]

DOWNLOAD

Zrób stadion Arki bo cos prace nad nim staneły.Górniczek zajefajny laugh.gif
zembi
Dobrze wiesz co myślę o tej produkcji, ale powtórzę by wszyscy widzieli;) Stadion rewelacyjny, oby więcej takich. Brawo rolleyes.gif rolleyes.gif
torin
Cytat(T-Mac @ Jun 14 2007, 20:12:19) [snapback]154414[/snapback]

DOWNLOAD

Kolejna znakomita praca. No Piotrze zaczynam sie bac ze zaczniesz robic stroje niedlugo tongue.gif
Damian.
Super stadion. Następnym stadionem mogłaby być Arka , Polonia Bytom lub ktos inny z OE
D4vID
Rewelacja biggrin.gif
moze nastepny groclin? bo ten co jest to mozna powiedziec ze go niema blink.gif
a z reszta niewazne jaki zrobisz to i tak bedzie super tongue.gif
E 9
Super stadion rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Widać ze masz do tego nie małą smykałke wink.gif wink.gif wink.gif

POPIERAM NASTEPNY MOZE BYC GROCLIN WYDASZ GO PRZY OKAZJI WYDANIA PACZKI Z TWARZAMI ;P Pozdro rolleyes.gif
szołpas
nooo wkoncu Zabrzanski stadionik smile.gif) wypas wink.gif
Szarzan
Gratuluje kolejnego świetnego stadionu T-Mac... Brawo. wink.gif
Szarzan
Gratuluje kolejnego świetnego stadionu T-Mac... Brawo. wink.gif
bobbek
Świetny stadionik, niezły pomysł z tymi kibicami. Teraz tylko trzeba zmienić siatki na bramkach, bo te raczej takie wink.gif np. w dzień to za jedną bramką niemal niewidoczna jest siatka, tak więc Vadim dopieść ten stadionik smile.gif
I pomyśleć, że kiedyś brakowało nam chociaż jednego polskiego stadionu a teraz ile ich już mamy hoho.

T-Mac mam pytanie czemu jak robisz stadiony to akurat robisz kamerę po przeciwnej stronie, tzn chodzi mi o to, że w czasie grania meczu widać ławki rezerwowych, natomiast jak transmitują mecze w TV to akurat widok jest spod krytej trybuny. Moje domysły kierują sie do tego, że kibice gości w PESie zawsze są po prawej stronie więc pewnie ty robisz aby było max realistycznie bo akurat na Górniku faktycznie w tym sektorze siedzą kibice gości (no ale np. na stadionie Odry już nie)
Mnie to aż tak nie przeszkadza ale czy są jakieś przeszkody że tak trzeba robić ???
mcraczek
Cytat(T-Mac @ Jun 14 2007, 18:12:19) [snapback]154414[/snapback]

DOWNLOAD

Propozycje? Stadion Groclinu!
Vespa64
O kurwa ohmy.gif
Wypas gites smile.gif
Ocena: Bardzo Dobry (5)
biggrin.gif
Next:
Zrob Groclin albo ustaw strzalki w Lecznej po Szerszen mowil ze nie ma czasu ;]
Pozdrawiam
Lesiu
najpiękniejszy twój stadionik
Plochu
ma ktoś mapa do stadionów w patchu Orange
ale tak zeby były wszystkie nie tylko polskie
z góry thanks
Bo0os
Cytat(torin @ Jun 14 2007, 18:23:45) [snapback]154427[/snapback]
Kolejna znakomita praca. No Piotrze zaczynam sie bac ze zaczniesz robic stroje niedlugo tongue.gif

prawda, timak może zdominowac każdą dziedzine wink.gif

...idealista
D4vID
Cytat(Plochu @ Jun 14 2007, 22:51:29) [snapback]154494[/snapback]
ma ktoś mapa do stadionów w patchu Orange
ale tak zeby były wszystkie nie tylko polskie
z góry thanks

blink.gif co z tego ze ktos Ci da map do wszystkich stdionow jak Ty w stadiumserverze masz ich np 10??
Mike85
Witam serdecznie. Pojawily sie ostatnio w necie polskie stadiony ale z poprawionymi teksturami (nie pamietam gdzie wlasnie) i tak np na legii zmieniona jest murawa i pala sie jupitery, ktos wie moze gdzie to znalezc? Prosze o pomoc i pzodrawiam
Plochu
Cytat(D4vID @ Jun 14 2007, 23:11:04) [snapback]154501[/snapback]
blink.gif co z tego ze ktos Ci da map do wszystkich stdionow jak Ty w stadiumserverze masz ich np 10??

wbrew pozorom mam ich troche więcej. aha T-mac stadionik wypasiony i te rozmieszczenie kiboli amazing
D4vID
Cytat(Plochu @ Jun 15 2007, 19:14:20) [snapback]154684[/snapback]
wbrew pozorom mam ich troche więcej. aha T-mac stadionik wypasiony i te rozmieszczenie kiboli amazing

No tak ale chodzi tez o to ze mamy np. Old Trafford i u mnie folder ze stadionem nazywa sie: (ENG) - Old Trafford, Manchester, a u Ciebie np. tak: ENG Manchester Utd stadium Old Trafford <- to byl tylko przyklad ja tam map moge wrzucic ile Ci bedzie dzialac to bedzie moze to zawsze cos;)
łapaj mapa
T-Mac
postanowione
koncze stadion poloni warszawa ktory zaczol walczu

tyle juz mam - y

Vespa64
Zarąbisty smile.gif !
AdamSzmulki
no i fajo biggrin.gif i z pierwszoligowców zostaly do zrobienia stadiony LKS-u, Zaglebia.S i Polonii Bytom smile.gif
Damian.
Bardzo dobry stadion. Zapowiada sie kolejny dopracowany stadion w kazdym calu
saviolka
Świetny stadion Tim. Oby tak dalej a będziemy mieli wszystkie stadiony polskich klubów w pesie.
Brawo za to co robisz wink.gif
T-Mac
niestety te krzeselka ulegna zmianie ladnie wygladaja ale musze je zmienic na takie co zrobilem na stadionie gornika
poniewaz nie idzie zaimportowac tego za duzo wazy jedna strona poloni wazy 50mb ;/
AdamSzmulki
ale te na Górniku przecież też wyglądają kapitalnie smile.gif
michalek1985
T-Mac mam taka sprawe stadion jest konkret ale na moim kompie mam efekt plywajacej murawy. i jakos w nim nie moge zmienic murawy w innych stadionach nie ma takiego problemu po zaladowaniu murawy w WE picture decoder laduje trawke biore save i wyskakuje Save filed. co tu sa jakies inne murawy czy cos ze nie moge zadnej zapisac?
Plochu
Cytat(D4vID @ Jun 15 2007, 19:50:07) [snapback]154701[/snapback]
No tak ale chodzi tez o to ze mamy np. Old Trafford i u mnie folder ze stadionem nazywa sie: (ENG) - Old Trafford, Manchester, a u Ciebie np. tak: ENG Manchester Utd stadium Old Trafford <- to byl tylko przyklad ja tam map moge wrzucic ile Ci bedzie dzialac to bedzie moze to zawsze cos;)
łapaj mapa

Dzięki wielkie przydało sie
T-Mac
na probe wgralem kawalek stadionu Polonii
MAT92
Super się przeznetuje smile.gif
P.S Na honorowej też zrób krzesełka
AdamSzmulki
za trybuna glówna mozna umiescic Intraco czyli ten budynek KSP a za kamienna widac same drzewka KAMIENNA smile.gif aa bym zapomnial tongue.gif chyba taki napis na kamiennej bylby ciekawszy HEH
gavi
Stadiony nawet dobre hehe ale zastanawiam sie dlaczego dopiero teraz ktoś się wziął za ulice Konwiktorską.... wink.gif
Na Łazienkowskiej stadion jak z bajki a na Polonii...
D4vID
no ładnie ładnie

fajnie sie prezentuje nawet w trakcie budowy;)
roni141
Zrobisz może stadion Łęcznej??A jak nie to Slavia Ruda Śląska
square.gif r1.gif
Orange_91
Cytat(roni141 @ Jun 17 2007, 09:13:12) [snapback]154987[/snapback]
Zrobisz może stadion Łęcznej??A jak nie to Slavia Ruda Śląska
square.gif r1.gif

Tak najlepiej niech robi stadiony 3 ligowych wiejskich klubow ktore mieszcza po 2 tys widzow.
T-Mac
Cytat(Orange_91 @ Jun 17 2007, 10:03:24) [snapback]154992[/snapback]
Tak najlepiej niech robi stadiony 3 ligowych wiejskich klubow ktore mieszcza po 2 tys widzow.

hehhe
umnie jest 5tys ludzi i zamierzam zrobic stadion mojego klubu biggrin.gif no ale wiadomo swoje to swoje

w 95% ukonczona trybuna
Hayalet
Super, jak dla mnie świetna trybuna wink.gif
D4vID
jak ja bym umial robic stadiony to tez bym sobie zrobil mojego klubu na jakies 200 osob laugh.gif

stadionik nabieru smaku ;p
AdamSzmulki
extra wygląda smile.gif
ScOuT
Super to wyglada wink.gif
paweł90
Widze ze zapowiada sie kolejny swietny polski stadion do pesa smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.