Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stuff By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
reS
No naprawdę fajne butki, przydadzą się na pewno cool.gif pzdr.
kluivert777
Świetne buciki biggrin.gif
PS. Może teraz Predatorki??? wink.gif
matthew
Cytat(Kriss91 @ Apr 14 2007, 18:58:17) [snapback]139286[/snapback]
Next:
adidas F50.7 Tunit II Silver/Red/Black

Pytanie do Was. Co ma być następne?? Jakaś inna wersja F50.7 (inne kolorki lub buty zrobione dla teamów), czy całkiem nowy model buta??

butki super, moze pomysl nad nowym modelem?
byloby super, pozdro wink.gif
MAT92
Cytat
Ofcoz YES, z tym, że nie wiem kiedy tongue.gif Może w święta sobie posiedzę na kompie dłużej to postaram się cosik wykombinować (jakiś nowy model buta). Jakieś propozycje?? biggrin.gif

I coś dla posiadaczy gorszych kart graficznych. Najnowsza wersja ballpacka:
PACK FOR BALLSERVER-28.03.07

Jeśli ktoś posiada jeszcze ten ballserver prosze o reupload ,dla mnie to bardzo ważne smile.gif

Nikt nie posiada sad.gif sad.gif
Kriss91
W najbliższym czasie wrzucę nową wersję wink.gif

Edit:
Oto i ona:
BALLPACK FOR BS 06.05.07
MAT92
wielkie dzięki jesteś wielki kriss wink.gif
barman_2000
Cytat(Kriss91 @ May 6 2007, 12:47:55) [snapback]145190[/snapback]
W najbliższym czasie wrzucę nową wersję wink.gif

Edit:
Oto i ona:

Kriss czy map dla klubów jest dla OE patch czy nie?
Kriss91
Nie bardzo wiem, czy chodzi nam o to samo. U góry podałem link do paczki dla BALLSERVERA. Jest w niej także map dla teamów (nie z OE).
11A
Kriss91 zrobisz jakies nowe fajne buty ?
barman_2000
sorry Kriss ale źle sprecyzowałem pytanie ale chodziło mi o ballpack
Kriss91
Najnowsza wersja paczki do bootservera. Dosyć dużo nowych textur+lepsze wersje starych. Jako dodatek-aktualny map. N'joy wink.gif

PS. Alek-się pomyśli smile.gif
dikhet
Cytat(Kriss91 @ May 10 2007, 19:24:07) [snapback]146515[/snapback]
Najnowsza wersja paczki do bootservera. Dosyć dużo nowych textur+lepsze wersje starych. Jako dodatek-aktualny map. N'joy wink.gif

PS. Alek-się pomyśli smile.gif

dzieki sie sciaga wink.gif
p@blo
Mozesz to wrzucic jeszcze raz bo nie moge sciagnac
Kriss91
Na speedyshare jest po prostu limit. Musisz odczekać z kwadrans tongue.gif
OskaR
Naprawde tekstury pierwsza klasa , mam pytanie do jakiego OF'a jest ten map ?
Kriss91
Nazwy Ci nie podam, bo ściągnąłem go bardzo dawno i sam go sobie aktualizowałem.
Take: Option File
OskaR
A moglbys zrobic map'a pod OE Patch , bo wiekszosc teraz z niego korzysta ?
norek
Cytat(Oskar15 @ May 10 2007, 22:05:46) [snapback]146569[/snapback]
A moglbys zrobic map'a pod OE Patch , bo wiekszosc teraz z niego korzysta ?

Wiekszosc tj Ty? Moze jeszcze ma Ci do gry wrzucic?...
Sory Kris ze sie wwalam ale wkurza mnie takie wyzyskiwanie.
Zerknij do pliku map zobacz na jakiej zasadzie jest wpisywane i zrob tak samo.
Zajmie Ci to maksymalnie godzinke, wiem ze dluzej anizeli sciagnac gotowe.
Kriss91
Cytat(norek @ May 10 2007, 22:17:17) [snapback]146571[/snapback]
Wiekszosc tj Ty? Moze jeszcze ma Ci do gry wrzucic?...
Sory Kris ze sie wwalam ale wkurza mnie takie wyzyskiwanie.
Zerknij do pliku map zobacz na jakiej zasadzie jest wpisywane i zrob tak samo.
Zajmie Ci to maksymalnie godzinke, wiem ze dluzej anizeli sciagnac gotowe.

True, true... smile.gif
Oskar15-nawet jeżeli chciałbym poświęcić na to wolny czas, to nie mógłbym z powodu jego braku.
..::STING::..
Może ktoś zarzucić paczką z piłkami na słabsze karty ? lub ostatnią paką krissa
z góry dziekówa
Kriss91
Cytat(..::STING::.. @ May 10 2007, 22:23:31) [snapback]146577[/snapback]
Może ktoś zarzucić paczką z piłkami na słabsze karty ? lub ostatnią paką krissa
z góry dziekówa

Post #305. Szukać, ludzie szukać...
pepe
Cytat(Kriss91 @ May 10 2007, 21:57:17) [snapback]146567[/snapback]
Nazwy Ci nie podam, bo ściągnąłem go bardzo dawno i sam go sobie aktualizowałem.
Take: Option File

Kriss, a jakie paczki strojów masz do tego OFa? i face'y i hair'y? Moze wrzuciłbyś całego swojego kitservera do tego OF? Dzieki.

PS nie da sie sciagnac z tej strony tego pliku :/
Kriss91
Link uaktualniony. Co do paczek z kitsami, to możesz sobie ściągnąć pakę Whana. Potem wystarczy tylko wybrać odpowiedni map , lub zmodyfikować istniejący dla siebie. Zaś jeśli chodzi o twarze i włosy to chyba można dostosować każdą paczkę do swojego OFa za pomocą programu Player GDB Manager.
pepe
Cytat(Kriss91 @ May 11 2007, 14:34:08) [snapback]146641[/snapback]
Link uaktualniony. Co do paczek z kitsami, to możesz sobie ściągnąć pakę Whana. Potem wystarczy tylko wybrać odpowiedni map , lub zmodyfikować istniejący dla siebie. Zaś jeśli chodzi o twarze i włosy to chyba można dostosować każdą paczkę do swojego OFa za pomocą programu Player GDB Manager.

Wybrac odpowiedni map...a ktory to jest odpowiedni dla Twojej paczki? ;]
Kriss91
Sprawdź jakie teamy są w moim OFie, i poszukaj mapu z takimi samymi drużynami (są w paczce Whana, razem ze strojami. Mapy nie drużyny tongue.gif ).
pepe
Cytat(Kriss91 @ May 11 2007, 15:57:00) [snapback]146661[/snapback]
Sprawdź jakie teamy są w moim OFie, i poszukaj mapu z takimi samymi drużynami (są w paczce Whana, razem ze strojami. Mapy nie drużyny tongue.gif ).

Kurde...
czyli nie da rady zebys dal swojego kitservera w wersji full?;p
Kriss91
Jak mi załatwisz łącze 6Mb to mogę Ci nawet teraz wrzucić tongue.gif Cały folder GDB zajmuje u mnie prawie 1GB, a mógłby znacznie więcej, gdyby nie mój słaby komp.
krzyck
Mógłbyś mi zeedytować teksturkę "A" tak, żeby miała kolory teksturki "B"(te same co w wyżej podanej piłce La Liga nike). Zalezy mi na tym, bo teksturka "A" jest doskonałej jakości i chciałbym ją mieć w kolorze błękitnym. Z gory bardzo dziękuję. Pozdrawiam:)

Teksturka "A":

Teksturka "B":
Kriss91
Jeśli znajdę jutro nieco czasu to ją przerobię.
krzyck
kolejna fotka z kolorami piłki La Liga, proszę o edycjęwink.gif
11A
Kriss91 jak tam ida prace nad butkami ?
zembi
Cytat(krzyck @ May 11 2007, 15:48:22) [snapback]146691[/snapback]
Mógłbyś mi zeedytować teksturkę "A" tak, żeby miała kolory teksturki "B"(te same co w wyżej podanej piłce La Liga nike). Zalezy mi na tym, bo teksturka "A" jest doskonałej jakości i chciałbym ją mieć w kolorze błękitnym. Z gory bardzo dziękuję. Pozdrawiam:)

Teksturka "A":

Teksturka "B":

Kolego, przecież już ci przerobiłem tę piłkę unsure.gif
Kriss91
zembi-chciałem to samo napisać krzyckowi, ale jakoś z tego wszystkiego zapomniałem.
Alek-teraz będę miał trochę więcej czasu to postaram się coś "uszyć". Powiedzcie tylko co.
11A
moga byc jakies zmyslone predatory i vapory
Kriss91
Pamięta ktoś jeszcze, że robię buty?? biggrin.gif Coś na odświeżenie pamięci tongue.gif
Puma v.1.08

Jest to najtrudniejszy but jaki dotąd zrobiłem (wykonanie templatu zajęło mi kilka ładnych godzinek).
Commenciki smile.gif

PZDR
grzesio1712
no... no... po prostu piękny...
heros991
Siemka Kriss 91 możesz zrobić ballpacka pod geforce mx jakieś nowe gały np nowe z umbro.
Vadiim
Swietny bumcajs smile.gif ..

Ładnie odwzorowany.
Juz ląduje w moim folderze o nazwie "Puma" ; DD ..

buźka ; DDD
heros991
Najlepiej żebyś zrobił ballpack z samymi piłkami Nike aerow I kilka wersji i jeśli można to w rozmiarze 512 na 512 bo słyszałem,że na geforce mx chodzą normalnie tylko trzeba coś zrobić z modelem:)
kostek
Uła, zajebista but.
Fajnie, że wracasz do korków. biggrin.gif
Flisak
Butki są po prostu Z A J B I S T (E)!! BRAWO, BRAWO i jeszcze raz BRAWO!
Pelas
Bardzo fajna pracka...: Swoją drogą mam nadzieję, że powrócisz do kitsów bo wychodziły ci zajebiście
krolu
Cytat(Kriss91 @ Jun 5 2007, 21:52:52) [snapback]151974[/snapback]
Pamięta ktoś jeszcze, że robię buty?? biggrin.gif Coś na odświeżenie pamięci tongue.gif
Puma v.1.08

Jest to najtrudniejszy but jaki dotąd zrobiłem (wykonanie templatu zajęło mi kilka ładnych godzinek).
Commenciki smile.gif

PZDR

najtrudniejszy ale chyba najlepszy.Plastikowe buty jakos nie przypadają mi do gustu ale te jakos mi sie podobają wink.gif ahh no i czekam na kolejne prace....a zwłaszcza stęskniłem sie jakoś za Twoimi kitsami rolleyes.gif ...
mdk66
Buty są ZA.JEBISTE !!
ComeBack
Sory ale mi do gustu nie przypadly...
POZDRAWIAM;)
don rxf
Wypasniony but rolleyes.gif
11A
no pokazales co potrafisz tongue.gif zaje2biste
Kriss91
THX wielkie wszystkim za wszelkie komentarze smile.gif Następna wersja kolorystyczna butów (miałem ją na fotce, z której robiłem te PUMY).

PUMA v.1.08 Dark Grey/White/Black/Red

Please o komentarze. Jaka wersja następna?

Co do strojów to nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa smile.gif Owszem zrobiłem sobie długą przerwę, ale nie oznacza to całkowite zakończenie swojej przygody z kitsami. Kto wie, może w najbliższym czasie cosik "uszyję" wink.gif

ComeBack-konkretnie podaj co Ci się nie podoba. Moje wykonanie, model buta, czy coś innego. Konkrety...
Vadiim
Super but smile.gif ..
Dla mnie o wiele lepsza ver. pod względem koloru jest ver. czerwona, ale ta czarna również niczego sobie smile.gif

keep it.
EbonH4wK
niczego sobie wink.gif CPY juz gi zrobil , ale muszę przyznać że Twoja wersja też mi się podoba.

BTW fajnie byłoby gdybyś umieszczał razem z butem preview z gry smile.gif

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.