Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stuff By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
sedes
Zrobiłem tak jak kazałeś i nadal jest tak samo no ale trudno!A czy mógłbyś wykonać mi ballpacka do kitesrvera z tymi piłkami ale z teksturkami do modelu damneda?bo przecierz pume zrobiłeś na takiej teksturce!A i jakim programem wogóle można robić teksturki do modelu damneda?
Kriss91
Niestety, ale nie mam na tyle czasu, żeby własnoręcznie zmieniać texturę. Po prostu znalazłem tą Pumę i tyle. Nie ma programu do konwertowania textury (bynajmniej nic mi o takowym nie wiadomo).
sedes
Kriss a napisz jak się edytuje teksturki bo sam się troche pobawie z tymi piłkami!i jeszcze napisz z jakich stron bierzesz teksturki.
Kriss91
Edytować można w każdym programie graficznym (Photoshop, Gimp i kto co chce). Strony?? Szukam po zagranicznych forach.
Kriss91
Kilka person' butów:
Robben
IPB Image
C.Ronaldo
IPB Image
Mała zmiana dla Cannavaro
IPB Image
Robinho
IPB Image
krzysiu
kriss a umiesz zmieniać kolory butów??
.:KUNA:.
Kriss prosze zrob jeszcze boutki dla sahy i rooneya;)
krzyck
Kriss moglbym Cie poprosic o teksturke tych butow adidas +f50 ciemno-niebieskich (te co zrobiles Robben'owi),tyle ze bez napisow-standartowa;) z gory thx;)

PS. Jak bys mogl,to poprosze jeszcze Cie o teksturki wszystkich butow adidas'a +f50 jakie masz... z gory thx:)

pzdr
R10 REdDEVil
mam prosbe moglbys odezweac sie do mnie na gg: 3338453
mam kilka pytan do ciebie;];]
Bo te twoje butki to sa tak zdeczka powymyslane....a ja w swoim temacie chialem ukazac takie prawdziwe;];]pozder....

PS: super prace.....;]
BoBaN
QUOTE(Kriss91 @ Jan 21 2007, 12:57:07) [snapback]115124[/snapback]

Moja słodka tajemnica tongue.gif Podobnej metody używam przy obróbce logosów na kitsach smile.gif Jeśli ktoś chce mogę jeszcze zrobić jakiś person' butów.

jeśli możesz wykonać coś dla mnie Kriss to byłbym bardzo wdzieczny a za razem zadowolony;p

chodzi o butki dla mojego zawodnika do PESa, napis BoBaN na bucikach, Logo Madryckiego Realu, i nr. 27 lub 88 to do wyboru, co do wyboru bucików to zostawiam twojej inwencji. chciałbym Cie sprawdzić w ten sposób;d
Kriss91
Jedne z moich ulubionych bucików dla BoBaNa:
IPB Image
Bucik z moją małą poprawką koloru dla krzycka:
IPB Image
BoBaN
Dzieki mistrzu:D Jedna prośba, mógbyś jeszcze zrobić takie same butki tylko z numerem 88 i jakby sie dało to z nr takim jak sa na koszulkach blancos? chciałbym tez zobaczyc tą wersje w kolorze tych nowych vaporów które zrobił World Cup. granatowe z białą piętą. Dasz rade to zrobić??
E 9
Boban ty juz dostałes buciki teraz ja chce ;P ;P hhee

jakbyś KRiss mógł to bym prosił o takie IPB Image buciki i na tym języku z przodu pod znaczkiem adasia żebys umiescil ten nowy herb jagi i napis edi obok niego.NIe musi byc duzy ale zeby był widoczny(tak zeby nie zajmował całego jezyka ;]).Mogę liczyć na twoją pomoc????Proszę napisz czy pomożesz
BoBaN
E_9 wiesz jak to jest, jak dostaniesz palec to chcesz całą ręke;p ale wiesz Kriss to porządna firmai wiem że nie bedzie miał problemu ze zrobieniem jeszcze jednych butków dla mnie, jak bedzie mial problem to napewno mi napisze;p

PS. Kriss wielkie dzieki jeszcze raz za butki.

PS2. odpisz czy wykonasz jeszcze dla mnie te granatowe:) Pozdro!
matthew
QUOTE(Kriss91 @ Jan 22 2007, 17:23:11) [snapback]115492[/snapback]

Jedne z moich ulubionych bucików dla BoBaNa:
IPB Image
Bucik z moją małą poprawką koloru dla krzycka:
IPB Image

nice wink.gif
Kriss91
Hmm. No nie wiem...
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Zrobię jeszcze buciki dla E_9 i koniec na dzisiaj.
BoBaN
Dzieki krysiek jestes the best:D Świetnie sie prezentuja te granatowe:D
Kriss91
QUOTE(BoBaN @ Jan 22 2007, 18:01:41) [snapback]115517[/snapback]

krysiek

huh.gif blink.gif unsure.gif dry.gif
IPB Image
tongue.gif tongue.gif
BoBaN
Bez obrazy za kryska;p Kriss, kumpel tez ma ksywe Kriss i ja na niego wołam krysiek;p to tak z przyzwyczajenia. widze ze kolejna swietna pracka, pozdro!
coley
QUOTE(Kriss91 @ Jan 22 2007, 17:56:46) [snapback]115512[/snapback]

Hmm. No nie wiem...
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Zrobię jeszcze buciki dla E_9 i koniec na dzisiaj.

very nice tongue.gif

QUOTE(Kriss91 @ Jan 22 2007, 18:11:38) [snapback]115521[/snapback]

IPB Image
tongue.gif tongue.gif

eee mniej nice dry.gif
Kriss91
Heh Coley. Pan chciał, Pan ma. Zrobiłem to o co mnie proszono smile.gif
Zastanawiałem się ostatnio czy nie wziąć by się tu za robienie texturek butów. Może w ferie... tongue.gif
jestin
Kriss91 czy możesz udostępnić swoje teksturki wraz z map bo te które posiadam to tragedia a te co pokazujesz to rewelka. pozdro
Simon
jest paczka tekstur krissa trzeba tylko poszukac
E 9
QUOTE(Kriss91 @ Jan 22 2007, 18:11:38) [snapback]115521[/snapback]

IPB Image
tongue.gif tongue.gif

dry.gif tongue.gif śmiesznie wyszly.A moze masz jakis swoj pomysl na takie butki tzn.żeby je jaakos fajnie zrobic z logiem jagi ,napisem edi i moze tez byc numer 9.Moze wymyslisz cus swojego fajnego sad.gif.POzdro
Kriss91
Najnowsza wersja mojej paczki butów wraz z mapem:

PS. E9-pomyśli się.
jestin
QUOTE(Kriss91 @ Jan 22 2007, 20:47:32) [snapback]115605[/snapback]

Najnowsza wersja mojej paczki butów wraz z mapem:

PS. E9-pomyśli się.

Dziennki stary.
BoBaN
Dzieki za pake buciszów, napewno skorzystam:D
krzysiu
krissa a umiesz zmieniać kolory w butach a jakbym chciał to byś mi pozmieniał??
norek
QUOTE(krzysiu @ Jan 23 2007, 10:03:56) [snapback]115672[/snapback]

Umie napewno ale czy mu sie chce to sprawa nr2 biggrin.gif
Zmiana koloru w butach to rzecz banalna. Niezla ta paczka butow Kriss.
tadzik_666
Panie Kriss91 ph34r.gif .Ja bardzo prosiłbym o zrobienie na tych korkach zamiast znaczka teamgeist na dwóch butach herb chelsea i prosiłbym także o napisanie przy herbach TADZIK i numerek 9 oraz usuniecie kolców jeśli takie tam są , OK??? wink.gif wink.gif wink.gif .Zgóry dzięki i pozdro.
coley
QUOTE(krzysiu @ Jan 23 2007, 10:03:56) [snapback]115672[/snapback]

krissa ???
a może krysia odrazu tongue.gif

paczka została zassana cool.gif
good work
pzdr
krzysiu
jakbyś mógł to chciałbym abyś zmienił kolor pięty i znaczku nike na tych 1 butach dla bobana tylko bez tychy numerów i podpisu .kolor to złoty taki jak w butach El Gordo(ronaldo z realu)
OskaR
Kriss91 mógłbyś zrobić mi na tych butach napis Oskar i numer 7

Z góry dzieki
Kriss91
Mój OF z 90% transferów z obecnego okienka+Ronaldo w Milanie (transfer prawie pewien, ale jakby co to każdy może sobie go przywrócić do Realu).
W OFie zamiast Others C jest Bundesliga, zaś w Others A i B umieszczone są zespoły, które brały udział w eliminacjach do finałów ligi mistrzów (Levski, Spartak Moskwa, itd.).

DOWNLOAD
patryk90
QUOTE(Kriss91 @ Jan 24 2007, 16:11:14) [snapback]116034[/snapback]

Mój OF z 90% transferów z obecnego okienka+Ronaldo w Milanie (transfer prawie pewien, ale jakby co to każdy może sobie go przywrócić do Realu).
W OFie zamiast Others C jest Bundesliga, zaś w Others A i B umieszczone są zespoły, które brały udział w eliminacjach do finałów ligi mistrzów (Levski, Spartak Moskwa, itd.).

Wielkie dzięki za of'a, oto mi chodziło biggrin.gif Pozdrawiam
pepe
Ze tak spytam...ile jest korasow w tej paczce? bo nie wiem czy warto sie bawic:P dzieki
Kriss91
Coś koło 125, ale na pewno nie będziesz narzekał na jakość.
pepe
QUOTE(Kriss91 @ Jan 24 2007, 19:55:25) [snapback]116073[/snapback]

Coś koło 125, ale na pewno nie będziesz narzekał na jakość.

Nom juz przejhzalem i sa wszsyscy z REALU biggrin.gif super, jeszcze powiedz jaki OF do tego? Ten co wyzej czy jakis inny? Zapodaj linka jesli nie ten u gory:D

Dzieki, super buciki!
Kriss91
Ten u góry tongue.gif
pepe
QUOTE(Kriss91 @ Jan 24 2007, 22:41:25) [snapback]116123[/snapback]

Ten u góry tongue.gif

No to zasysam:D ale Ronaldo wroce do Realu:P dobrze sie nim cisnie a on jeszcze nie odszedl:P

Dzieki, oby wiecej takich paczek!

PS. bedziesz robil updaty? coraz wiecej pilkarzy zeby mialo indywidualne korasy? biggrin.gif

PS2. mam do Ciebie prosbe! Skoro zmieniales OF to zapodaj calego kitserwera, ze strojami, twarzami itd zeby dzialal z tym OFem:D
Kriss91
Indywidualne korki?? Hmm. Dla mnie chybiony pomysł, chyba, że są w 100% identyczne jak w rzeczywistości. Co do wrzucenia folderu uni-mam za słabe łącze. Co do twarzy zaś to można chyba wrzucić każdą paczkę na własnego OFa dzięki programowi Player GDB Manager (najnowsze wersje).
pawka20
Siemka moze to ktos jeszce wstawic na inny server?? bardzo bym prosił
pepe
Kriss...nalegam zebys wrzucil calosc smile.gif tzn bvez stadionow, zajmie ci to kilka godzin ale mialbys ogromny plus u wszystkich! sam tego nie chce robic bo zawsze jak cos z kitserwerem kombinuje to potem gre wywala do pulpitu albo czarny ekran sie robi, mozesz w czasie uploadu pograc se w cos itp:P Prosze Cie bardzo:D

indywidualne korki to tak jak jest w tej paczce tylko moglbys dodawac jeszcze jakies znane;) a z reszta prosze Cie o stroje i twarze i wloski:P wiec nic mi do szczescia nie trzeba:D

Pozdro!
darespl
Juz sciagam, zaraz powiem czy fajna ta zabawka biggrin.gif B. fajny ale niektore staty sa chyba przesadzone i moglbys zapodac chociaz niektore twarze z polskiej repry, np. Matusiaka itp.
Kriss91
Czego, a raczej kogo brakowało na ISS?? Mamy świetnych facemakerów, conajmniej jednego super kitsmakera-Torina (niektórzy podobno dodają, także niejakiego Krissa91). Mamy także Gwidona wraz ze swoimi stadionami oraz grono osób, które podążają Jego drogą. Byli różni patchmakerzy, ale kogoś brakowało. O kim mowa?? Ktoś kto robiłby buty. W sumie nadal nie będzie takiej osoby z prawdziwego zdarzenia, ale postaram się uszyć od czasu do czasu jakiś trzewik wink.gif
Pierwszymi butami będą różne wersje kolorystyczne modelu Nike Mercurial Vapour III. Na razie tylko jeden, ale najprawdopodobniej doszyję kilka kolejnych.
IPB Image
But robiony od podstaw (od białej bitmapy). Commenciki mile widziane, gdyż nasiedziałem się "nieco" nad tą pracą wink.gif
Nelson
No mam nadzieję, że będzięsz w tym tak dobry, jak w kitsach.
Pelas
narazie tak średnio na jeża ale mam nadzieje , że dalsze pracki będą tak wypaśne jak kitsy:D
Jimmy
Narazie słabo
ale zycze ci zebys robil takie kory jak capela i world cup... biggrin.gif
BoBaN
początki zawsze są trudne ale wierze w Ciebie Kriss, ciekawi mnie tylko jakiego rodzaju bedziesz robił tekstury.. takie sztuczne czy realistyczne..
Kriss91
No szczerze mówiąc zdziwiły mnie Wasze oceny. Jimmy-THX za życzenia, ale ja robię (na razie) buty inną metodą niż Capela i World-Cup.
Update poprzedniej texturki+but Drogby i R9 (a w sumie R99).
IPB Image
IPB Image
Jeszcze raz powtarzam: proszę Was, abyście wzięli pod uwagę, że robię buty ręcznie, w programie graficznym, a nie na podstawie zdjęć wink.gif

PZDR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.