Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stuff By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
kostek
Kriss, pokaz skrina z gry.
Kriss91
IPB Image
IPB Image
wink.gif
ComeBack
Naprawde dobre
POZDRAWIAM;)
BoBaN
w Grze prezentują sie naprawde zajebiscie:)
coley
really nice my friend biggrin.gif

pzdr
Kriss91
No wreszcie jakieś pozytywne komentarze smile.gif THX wszystkim.
Z tych wszystkich poprawek itp. zapomniałem odbić znaczka Nike na 2gim języku. Poprawione wersje+2 nowe trzewie. Jakieś propozycje co do następnej wersji kolorystycznej czy pokombinować z nowym butem?? Tak w ogóle powiedzcie mi, czy jest jakiś sens robienia butów w tym stylu??
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
grzesio1712
w twoich butach ładnie wygląda podeszwa i znaczek Nike. Większość znaczków Nike (np. u Capeli tylko na teksturze ładnie wygląda, a w grze są ostro zje... ekhem tongue.gif ) Postaraj się skrócić łużwe, ponieważ w grze on się łamie tongue.gif to tyle.
PS. zawsze jest sens, aha i jeszcze postaraj się przerobić tą piete, żeby kolory dalej sięgały. Takie jest moje zdanie, a zrobisz co zechcesz. Ogólnie praca na plus
Kriss91
Nowa i chyba ostatnia wersja zrobiona przeze mnie (chyba, że jakaś dobra dusza chciałaby jakieś inne kolorki).
IPB Image
Grzesio-THX za sugestie i ocenę, ale nie ma już raczej sensu poprawiać wszystkich wersji. Teraz może zrobię nowy but.
ComeBack
Buty bardzo fajne...naprawde super robota smile.gif
Jesli moglbym prosci Cie o zrobienie nowych butow dla Ronaldinho wink.gif
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Zastanawiałem się raczej nad Adidas F50.7+?? Co Wy na to?
BoBaN
Świetne teksturki, zgadzam się z Toba Kriss, napewno lepiej jak zrobisz te nowe F50 bo przydadza sie nowe, dobre tekstury i to w róznych kolorach:) Pozdro!
dikhet
no swietne buty podobaja sie no i maja wziecie. taak 3maj
wojczech7
QUOTE(grzesio1712 @ Jan 29 2007, 18:27:10) [snapback]117630[/snapback]

w twoich butach ładnie wygląda podeszwa i znaczek Nike. Większość znaczków Nike (np. u Capeli tylko na teksturze ładnie wygląda, a w grze są ostro zje... ekhem tongue.gif ) Postaraj się skrócić łużwe, ponieważ w grze on się łamie tongue.gif to tyle.
PS. zawsze jest sens, aha i jeszcze postaraj się przerobić tą piete, żeby kolory dalej sięgały. Takie jest moje zdanie, a zrobisz co zechcesz. Ogólnie praca na plus

podpisuję się pod zaznaczeniem wink.gif musisz pociągnąć te kolorki bardziej do środka. Poza tym wszystko ok
P.S w grze wygląda to o wiele lepiej niż na samej teksturce, jestem mile zaskoczony smile.gif
Kriss91
Zgodnie z obietnicą, po kilkugodzinnej pracy, "uszyłem" nowy bucik. Adidas F50.7+ TUNIT. Na razie niebieska wersja, ale prawdopodobnie dorobię jeszcze kilka kolorków.
IPB Image
Wiecie o co mi chodzi smile.gif
misiek1899
Wiadomo ze buty nie dorównuja realistycznym teksturą np.Capelli ale jak na poczatku to jestem pełen podziwu.
Jak dla mnie super biggrin.gif
Kriss91
Zależy co ma się rozumieć przez to, że "nie dorównują realistycznym". Wiadome, że nie uda mi się ręcznie odwzorować buta, tak aby wyglądał jak zdjęcie. Paul8118, który obecnie robi buty w tym samym stylu co ja, napisał, iż trudniej jest zrobić taki but, niż na podstawie fotek. Trzewiki są trudniejsze do zrobienia i bardziej czasochłonne od np. kitsów. Spróbujcie zrobić jakiś but, a zrozumiecie ile czasu trzeba włożyć w coś takiego wink.gif

PS. THX za JEDEN komentarz.
ComeBack
QUOTE(Kriss91 @ Jan 30 2007, 17:15:26) [snapback]117956[/snapback]

Zależy co ma się rozumieć przez to, że "nie dorównują realistycznym". Wiadome, że nie uda mi się ręcznie odwzorować buta, tak aby wyglądał jak zdjęcie. Paul8118, który obecnie robi buty w tym samym stylu co ja, napisał, iż trudniej jest zrobić taki but, niż na podstawie fotek. Trzewiki są trudniejsze do zrobienia i bardziej czasochłonne od np. kitsów. Spróbujcie zrobić jakiś but, a zrozumiecie ile czasu trzeba włożyć w coś takiego wink.gif

Ja Cie doskonale rozumiem smile.gif buty naprawde super!! jesli mozesz to zrob dkla mnie w kolorze ciemno czerwonym
POZDRAWIAM;)
Kriss91
IPB Image
Zrobię jeszcze jedną wersję i wezmę się za wasze propozycje/zamówienia.
jano
ph34r.gif Kurwa bardzo mi sie podobaja blink.gif
Kriss91
Heh. Nietypowy sposób oceniania, nie powiem tongue.gif
NEXT VERSION:
IPB Image
kostek
O fuck, moim zdaniem jeżeli chodzi o model Adidas F50.7+ TUNIT to teksturki Capeli się chowają. Te są o wiele bardziej szczegółowe i nie ma tych 'świecących' miejsc, które IMO są do bani. Ciekaw jestem jak w twoim wykonaniu wyglądały by te buty:
http://www.acasports.co.uk/images/Predabsolutegoldsg.jpg
http://ec1.images-amazon.com/images/P/B000..._V65219181_.jpg
Kriss91
Cieszę się, że buciki się podobają smile.gif Być może w bliskiej przyszłości zrobię te Predatory wink.gif
BoBaN
świetne f50:) czekam jeszcze na białe z czarnymi paskami bo widziałem gdzies takie. Pozdro! świetne prace.
grzesio1712
Kriss pracuj dalej nad butkami, bo dobrze Ci wychodzą.
PS. kostek też uważam, że te świecące miejsca u Capeli są do bani tongue.gif w grze to brzydko wygląda
wali-góra
fajne teksturki
Simon
no kriss wymiatasz. zajebiaste tekstury. takie jak mi sie akurat podobaja biggrin.gif

ps.
pamietaj kto ci podsunal pomysl zebys robil tekstury butow wink.gif

ps2
jesli moglbys wykonac te buty byloby fajnie
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...=2&BRAND=21
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...=2&BRAND=14
http://www.prodirectsoccer.com/prodinfo.as...=2&BRAND=14
coley
zajebiscie !!!
coraz lepiej ci to idzie
masz chłopie talent do edycji pesa
kitsy - perfekt
kamasze - ładne ale będą lepsze tongue.gif
twarze - posiedziałbys troche nad nimi i kolejne cuda ujrzałyby światło dzienne cool.gif

pzdr

Niezłe tekstury. I jak w grze wyglądają fajnie biggrin.gif
ryba
QUOTE(Kriss91 @ Jan 30 2007, 17:52:27) [snapback]117974[/snapback]

IPB Image
Zrobię jeszcze jedną wersję i wezmę się za wasze propozycje/zamówienia.

Nie lubie butow z adidasa ale te sa naprawde fajne cool.gif
Kriss91
Poprawka koloru:
IPB Image
I nowy bucik na zamówienie (Comeback-nadal chcesz tą ciemnoczerwoną wersję??):
IPB Image
Specjalnie nie zmniejszałem krycia tych cienkich linii ze względu na kolor wink.gif
Nowin33
Bardzo fajnie to wygląda,tak 3maj!
ComeBack
Buciki full wypas...ale jesli moglbys to dla mnie takie ciemnoczerwone(bordowe) i biale paski adidasa
POZDRAWIAM;)
kluivert777
Jak zobaczyłem twoje prace to myslałem że pierdolne na zawał blink.gif
Genialne buciki i dotego w moim ulubionym stylu biggrin.gif
Buty robione w tym stylu świetnie wyglądają w grze wink.gif
No to wreszcie się doczekaliśmy wielkiego polskiego butoroba tongue.gif
A moja propozycja na zrobienie buta to nowe buciki nike wink.gif
IPB Image

Chciał by też zobaczyć zrobione przez ciebie nowe koreczki Ronaldinho tongue.gif
http://host3441.mytruvirtual.com/Images/wa...p;catalog=Rugby
misiek1899
Buty na wypasie biggrin.gif
ryba
Jesli mozesz to zrob te buciki Ronaldinho(te ktore pokazal kluivert777)
Z gory dzieki,mysle ze wszyscy skozystaja tongue.gif
Kriss91
Wersja dla ComeBacka:
IPB Image
Zastanowię się głębiej nad tym bucikiem R10 (chyba, że ktoś was przegłosuje tongue.gif). Buty (wg mnie) robi się trudniej od kitsów i zajmują więcej czasu. Nie mogę robić niestety seryjnie butów (rożnych modeli) przez ograniczenie czasem. Poza tym nie chcę wypuszczać niedopracowanych wersji.
ComeBack
QUOTE(Kriss91 @ Jan 31 2007, 18:28:20) [snapback]118286[/snapback]

Wersja dla ComeBacka:
IPB Image
Zastanowię się głębiej nad tym bucikiem R10 (chyba, że ktoś was przegłosuje tongue.gif). Buty (wg mnie) robi się trudniej od kitsów i zajmują więcej czasu. Nie mogę robić niestety seryjnie butów (rożnych modeli) przez ograniczenie czasem. Poza tym nie chcę wypuszczać niedopracowanych wersji.

HO HO HO... idealne kolory smile.gif o to mi chodzilo
WIELKIE dzieki
POZDRAWIAM;)
Varies.
Kriss fajne kory.Bys mógł mi zrobić te nowe adidas'a złote z czerwonymi paskami adidas'a.Proszę rolleyes.gif
Kriss91
IPB Image
W najbliższym czasie zrobię jakiś nowy model buta. Prawdopodobnie Nike Tiempo Ronaldinho.
Varies.
Wow!!dzięki oto mi chodziło wielkie dzięki smile.gif
BoBaN
QUOTE(Kriss91 @ Feb 1 2007, 13:10:59) [snapback]118458[/snapback]

IPB Image
W najbliższym czasie zrobię jakiś nowy model buta. Prawdopodobnie Nike Tiempo Ronaldinho.

Kriss dałoby rade żebyś wypuścił z pod swojej reki te granatowo białe vapory takie jakie mi robiłes z numerem? no i jeszcze f50 tylko ze białe ze złotymi wstawkami. bede mega wdzieczny:) odp
norek
No i brawa sie naleza dla Ciebie Kriss. Zaczynasz robic w taki sposob buty jak to robia najlepsi tj Yogui Chriztopher i jeszcze kilku jest takich panow. Swiadczy to o tym ze dosyc niezle opanowales photoshopa gdyz zrobic buta ze zdjecia nakladajac tylko warstwy i zlepiajac zeby trzymalo sie kupy to banal.
Czekam na kolejne prace. Tak 3maj.
Kriss91
THX wszystkim za komentarze smile.gif Cieszę się, że moje buciki się podobają.
QUOTE(norek @ Feb 1 2007, 15:00:47) [snapback]118474[/snapback]

Swiadczy to o tym ze dosyc niezle opanowales photoshopa

GIMPA tongue.gif
Jutro już praktyczne na bank zrobię bucik dla Ronaldinho.
tadzik_666
Ale wyje.iste koreczki.Te wszystkie które zrobiłeś bardzo mis ie podobają.Masz talent chłopie.Do każdego bucika daję ocenę 10/10.POZDRO wink.gif
czarek
Kriss mam prośbę, może zedytowałbyś te nowe total 90 laser na ten żółty kolor??
bobex77
Świetne buty Kriss wink.gif
Kriss91
NIKE Tiempo Ronaldinho
IPB Image
W sumie nie chciało mi się już robić buta żadnego, ale się jakoś przełamałem w trakcie biggrin.gif
Przybliżcie sobie bucik jakby co tongue.gif

PS. Nie wiem czy w grze nie obetnie kawałka języka, ale nawet jeżeli, to nie będzie to widoczne wink.gif

KOMENTARZE I OCENKI...
grzesio1712
Kriss przechodzisz sam siebie, butki wyglądają naprawdę fajnie. A w grze jeszcze lepiej. Tak trzymaj
czarek
kriss a co z tymi totalami 90 laser (te żółte) wykonasz je??
Kriss91
Zapewne zrobię te Totale, ale na pewno nie w najbliższych dniach. Zbiorę trochę sił i wyprodukuje coś nowego (but albo kits).
UPDATE bucika:
IPB Image
Mam nadzieję, że przybędzie nieco komentarzy wink.gif

PS. THX Grzesio za ocenkę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.