Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokemon Arena
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Stolik
QUOTE(Diegoo @ Nov 6 2005, 17:01:10)
Moze ktos sie podejmie zrobienia Eto ?

user posted image
[right][snapback]42360[/snapback][/right]

ja smile.gifsmile.gifsmile.gif

user posted image
calwin
Kiedyś już robiłem Carlosa ale ten wydaje mi się lepszy

user posted image

proszę o opine
calwin
user posted image

Poprawiłem trochę carlosa
Smoti
bez porownania z konami,niestety o wiele gorszy sad.gif
lookass
A mi się nawet Carlos podoba troche go dopracować i nawet może być smile.gif tylko te szare coś na głowie nie pasuje czyt. włosy biggrin.gif
Lanek
Dobry Carlos. Oby tak dalej
calwin
DZIĘKI ZA OCENY NASTĘPNA TWARZ:

user posted image
Lanek
Casillas nawet bardzo dobry. 9/10
rav
Wypasiony Casillas smile.gif 9/10 smile.gif
lookass
Ta chyba nie ten temat bo Casillas bardzo dobry! 9/10
Smoti
Mauro Rosales
user posted image
lookass
Kurde jak wy to robicie ze bmp są zawsze takiej dobrej jakości mi sie zawsze rozmaże i nei widac wyraźnie takich szczegółów jak zmarszki sad.gif

Rosales jest wyjebany a jakość powalająca 9.5/10 !!
Bakel
Smoti, obok tej twarzy Rosalesa z gry, zapodaj fotkę z której robiłeś jego lico. smile.gif
Przy okazji wrzuć też bina.
Pozbieram co lepsze z Waszych facjat i opublikuję njusa.
Riki101
Rosales fantastyczny 10/10 nie wydaje mi sie aby byly braki brawo chyba najlepsza twoja morda
Smoti
Dzieki panowie za opinie,a to fota z ktorej robiłem
user posted image
p.s.osobiscie uwazam ze moj FANFAN tez nadaje sie na newsa:)wiec i jego bina znajdziecie pod tym plikiem(jego zdjecie jest na wczesniejszej stronie)
Pobierz
Lanek
Świetny Mauro Rosales 9,8/10 wink.gif
calwin
Dobry Mauro Rosales, byś mógł jeszcze dać bina Diogo POZDRO
calwin
kolejna mordka

user posted image
Mortin
QUOTE(calwin @ Dec 28 2005, 20:23:40)
kolejna mordka

user posted image
[right][snapback]47031[/snapback][/right]

niepodobny, a czemu on jest w koszulce realu? ph34r.gif ph34r.gif
calwin
Hiszpański skrzydłowy, Joaquín Sánchez, dziś w nocy porozumiał się z działaczami Betisu Sewilla, którzy wydali zgodę na jego transfer do Realu Madryt. Dzisiejszego dnia o godzinie 18:00 Joaquín pojawi się na podmadryckim lotnisku Barajas, skąd uda się prosto na Santiago Bernabéu, gdzie podpisze 4-letnią umowę z Blancos. Transfer kosztował włodarzy Królewskich 8,5 milionów euro.

informacje: RealMadryt.pl
bobex77
QUOTE(calwin @ Dec 28 2005, 20:18:56)
Hiszpański skrzydłowy, Joaquín Sánchez, dziś w nocy porozumiał się z działaczami Betisu Sewilla, którzy wydali zgodę na jego transfer do Realu Madryt. Dzisiejszego dnia o godzinie 18:00 Joaquín pojawi się na podmadryckim lotnisku Barajas, skąd uda się prosto na Santiago Bernabéu, gdzie podpisze 4-letnią umowę z Blancos. Transfer kosztował włodarzy Królewskich 8,5 milionów euro.

informacje: RealMadryt.pl
[right][snapback]47048[/snapback][/right]

Prima Aprilis:] bardzo slaby Joaquin zupelnie nie podobny uwazam ze stac cie na duzo duzo wiecej:] pozdrawiam
lookass
Zrobiłem zrobiłem sobie dzisiaj Piechne... powiedzcie co o nim myślicie... smile.gif

user posted image
Riki101
Bede szczery slaby zbyt rozmazany a ust wogule nie widac
bzi-bzi
QUOTE(lookass @ Aug 26 2005, 18:47:51)
Siema. Zrobiłem dzisiaj twarz Pawła Brożka (moja czwarta ogòlnie). Mam nadzieję, że wam się spodoba. Oceniajcie i ściągajcie bina jesli chcecie. Pozdrawiam.
user posted image
Paweł Brożek BIN

Reszta screenòw:

Screen 2
Screen 3
Screen 4
[right][snapback]33618[/snapback][/right]

Czemu ten Bin juz nie dziala ?? Chcialbym se go sciagnac biggrin.gif
Stolik
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
przepraszam za to ze są w koszulkach Wisły ale zrobiłem sobie taką drużynę i już mi się teraz nie chciało tylko po to zmieniać
Zasługuje na Temat w Pokemonach ??
lookass
Czemu ten Bin juz nie dziala ?? Chcialbym se go sciagnac biggrin.gif

Proszę miło że ci się podoba twarz przezemnie zrobiona biggrin.gif

Paweł Brożek BIN
bobex77
o siemasz ale pokemony:D zbierz je wszystkie
Tomak
Ten 'Deco' wygląda jak mój brat ^^ LOL biggrin.gif Zaraz mu go pokażę ;]
Cóż próbuj dalej tongue.gif
Mortin
QUOTE(AFC @ Dec 31 2005, 20:11:20)
http://myhome.hanafos.com/~shim5808/winnin...s/dpzngomes.jpg
[right][snapback]47306[/snapback][/right]

hmm niby ze dobry ale model zapozyczyles albo od norka albo od Mańka... przyznaj sie xD
abus
Ten Nuno Gomes to bodajże twarz DPZONE z SoccerGaming.Poniżej zamieszczam dowód.

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?...279#post1970279
Riki101
I kolejny koles sobie jaja robi pokazujac cudze twarze
Stolik
może ktoś spróbuje ocenić moje twarze i powiedzieć co jest nie tak
freddie88
stolik mysleze twoje twarze nie sa takie zle . nie ktore nie sa zbyt ostre np robinho mysle ze sa to sprawy kosmetyczne , c ronaldo troszke sie swieci:) , zebina jak na moj gust jest dobry(moze ktos cos znajdzie w nim co mozna byloby poprawic) valdez musi koniecznie miec porpawione usta, oczy i nos , rooney ma zabardzo swinski jak na niego ryjek:) ( bez obrazy ) buffon ??(tez nie wiem co zmienic) deco ma troszeczke twarz jak niemowlencie bez zadnej skazy.to tyle moge sie mysli bo nie jestem specjalista .
saviolka
twarze słabe pracuj dalej
najlepszy zebina
Sparks
Mam pytanko do facemakerów kto zrobi moją twarz do pes 5 ? podejmnie sie ktoś ? proszę bo chciałbym kurde tam być w tej grze smile.gif rolleyes.gif
lookass
Wyedytowałem dzisiaj troche twarz Pawła Brożka, którą robiłem chyba z rok temu jeszcze do PES4...

user posted image

Sparks: Mógłbym spróbować jakby mi się chciało ale nie wiem czy mi sie uda bo nie jestem jak widzisz facemakerem klasy norka mańka T-maca czy bartosza05 biggrin.gif ale za to mam przy robieniu twarzy więcej czasu niż oni ;>

tak swoją twarz zrobiłem...

user posted image
bzi-bzi
QUOTE(bartosz05 @ Sep 26 2005, 07:08:47)
Olisadabe v2
user posted image
[right][snapback]36919[/snapback][/right]

Moge bina do niego!! Bardzo mi jest potrzebny!!
saviolka
Brożek średni 6,5/10
Karol Johnn
QUOTE(lookass @ Jan 8 2006, 22:29:09)
Wyedytowałem dzisiaj troche twarz Pawła Brożka, którą robiłem chyba z rok temu jeszcze do PES4...

user posted image
Sparks: Mógłbym spróbować jakby mi się chciało ale nie wiem czy mi sie uda bo nie jestem jak widzisz facemakerem klasy norka mańka T-maca czy bartosza05 biggrin.gif ale za to mam przy robieniu twarzy więcej czasu niż oni ;>

tak swoją twarz zrobiłem...

user posted image
[right][snapback]48120[/snapback][/right]

Brozek podchodzi troche pod cyklopa... tak ze 3 na 10, slabe bmb, wszystko slabe ogolnie
pozdro
lookass
Zrobiłem Artura Boruca oceniajcie huh.gif

user posted image
Lanek
Boruc nawet niezły, ale jeszcze mu sporo brakuje. Popraw brode i nos.
rav
Słaby w szczególności nos. Usta dobre. Oczy (i teren wokół nich) kiepskie. Ogólnie podobny, ale mało szczegółów mówiących, że to Boruc.
lookass
Wszystko przez tę zmarszczoną zasraną brew smile.gif ale uszy podobne zrobiłem w miare smile.gif postaram posłuchać się wskazówek i go updatetne biggrin.gif

Poprawiłem nos kształt twarzy minimalnie wydaje mi się ze na lepsze ... może być ? smile.gif
UPDATE
user posted image
bobex77
QUOTE(lookass @ Jan 10 2006, 19:28:26)
Wszystko przez tę zmarszczoną zasraną brew smile.gif ale uszy podobne zrobiłem w miare smile.gif postaram posłuchać się wskazówek i go updatetne biggrin.gif

Poprawiłem nos kształt twarzy minimalnie wydaje mi się ze na lepsze ... może być ? smile.gif
UPDATE
user posted image
[right][snapback]48434[/snapback][/right]

lookas popraw przedewszystkim nos troche oczy i ksztalt mordki
a powinien byc dobry face
saviolka
tak jak pisał bobex77 popraw nos ,troche oczy.. i bedzie git Cya
lookass
OK jak poprawie to wrzuce mam nadzieję ostateczną wersje Artura (L) smile.gif
kostek
eee boruc fajny nawet jak na pokemona smile.gif oczy troszke za malutkie chyba :] ale nie jest źle :]
Petersen
Mój finalny Dudek:
IPB Image
Lanek
Petersen, dudek cienki a nawet bardzo ale nie lam sie i pracuj dalej wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.