Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokemon Arena
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Pocker
QUOTE(tomekronaldo @ Aug 24 2005, 20:54:48)

PS: Pocker nie wiem czemu napisałeś że jest dobry  blink.gif  może nigdy nie widziałeś Franka  ph34r.gif
[right][snapback]33366[/snapback][/right]

1 - Zròb lepszego wink.gif

2 - Masz racje, nie widziałem nigdy Franka, niewiem kto to yest blink.gif

3 - Każdy ma swoje zdanie, jeżeli czyjesz zdanie uważasz za błędne, nie musisz odrazu po nim jechać... dry.gif
GHOST
Nio Kris widze że nie zapomniałeś jak sie gęby robi smile.gif ale ten Franek wymaga jeszcze kilku ulepszeń w oedicie, najważniejsze oczy bo takie jakieś zbyt łagodna jak na napastnika tongue.gif no i włoski niezbyt pasują. Ale pociesze Cie smile.gif - wyszedł ci wykapany Paweł Cygnar ze Szczakowianki laugh.gif
Kris Dee
QUOTE(GHOST @ Aug 24 2005, 22:57:28)
Nio Kris widze że nie zapomniałeś jak sie gęby robi smile.gif
[right][snapback]33368[/snapback][/right]

Dzieki stary, Franek pojdzie jeszcze na warsztat bo Oedita na oczy nie widział a i fryzura pierwsza lepsza smile.gif

Radosław Sobolewski
user posted image
user posted image user posted image
T-Mac
QUOTE(Kris Dee @ Aug 25 2005, 01:13:44)
Dzieki stary, Franek pojdzie jeszcze na warsztat bo Oedita na oczy nie widział a i fryzura pierwsza lepsza smile.gif

Radosław Sobolewski
user posted image
user posted image  user posted image
[right][snapback]33388[/snapback][/right]

tak trzymac
Pocker
Sobol do tego tematu nie pasuje blink.gif Zbyt dobry, żeby nazwać go Pokemonem huh.gif
michau000
ja Cie pamietam i ciesze sie, ze wrocil znakomity fejsmejker.
nie chce mi sie wierzyc, ze te twarze sa bez oedita robione:P az strach sie bac co zrobisz przy jego pomocy(-;

GHOST, moim zdaniem to wlasnie oczy we franku wyszly Krisowi najlepiej. zwroc uwage na podobienstwo, imho brakuje czegos w ksztalcie twarzy.
Kris Dee
QUOTE(michau000 @ Aug 25 2005, 11:16:58)
nie chce mi sie wierzyc, ze te twarze sa bez oedita robione:P az strach sie bac co zrobisz przy jego pomocy(-;
[right][snapback]33412[/snapback][/right]

Sobol był pieszczony w oedicie i to kilka godzin ale to jeszcze przed moim wyjazdem do Uk, teraz to tylko Update (new bmp), zresztą zobaczcie co daje nowa dobra paleta

Sobolewski (v.24-02-2005, 08:02:PM )................................Sobolewski (New)
michau000
sorry za pomylke, przeczytalem "boM oedita na oczy nie widzial", zamiast tak jak jest w istocie(-;
rafios
skro zescie sie uparli na tego frankowskiego to zamieszcze tu moja wersje, tylko czegos mi brakuje, ale nie wiem czego. chyba cos z fryzem nie tak :/ :
user posted image
Kris Dee
Radek Majdan
user posted image
user posted image
T-Mac
QUOTE(Kris Dee @ Aug 25 2005, 19:13:20)
Radek Majdan
user posted image
user posted image
[right][snapback]33495[/snapback][/right]

jako jeden z redaktorow IO zezwalam ci na zalozenie swojego prywatnego tematu z mordami smile.gif oby wiecej takich ludkow jak ty smile.gif
tomek828
QUOTE(rafios @ Aug 25 2005, 17:59:31)
skro zescie sie uparli na tego frankowskiego to zamieszcze tu moja wersje, tylko czegos mi brakuje, ale nie wiem czego. chyba cos z fryzem nie tak :/ :
user posted image
[right][snapback]33484[/snapback][/right]

mògł byś zamieścić większe zdjęcie bo na tym mało widać ph34r.gif
rafios
QUOTE(tomekronaldo @ Aug 25 2005, 19:21:40)
mògł byś zamieścić większe zdjęcie bo na tym mało widać  ph34r.gif
[right][snapback]33498[/snapback][/right]

prosze bardzo:
user posted image

juz wiem co jest nie tak. nie ma takiej fryzury co on ma bo boku. ma tam troche wlosow dlatego tak wyglada ta twarz. wlosy powinny byc do polowy ucha biggrin.gif
Mortin
user posted image
mowcie co poprawic
abus
user posted image

Jeszcze go spròbuje poprawić
Karol Johnn
QUOTE(Mortin @ Aug 26 2005, 14:52:20)
user posted image
mowcie co poprawic
[right][snapback]33568[/snapback][/right]

Zmien twarz... zacznij od nowa....
kemocik
Witam ponownie smile.gif
Nie mogłem się powstrzymać i tym razem znòw zrobiłem gracza z Polski - Levandinho.
Już się tłumaczę dlaczego nie ma wersji na zwykłej palecie - jego rumieńce wyglądałyby łagodnie mòwiąc - źle smile.gif albo wogòle by ich nie było biggrin.gif
user posted image

Teraz szczerze - jesteś zadowolony z tej twarzy ?? Wszystko uważasz za idealne i nie wiesz wogòle co poprawić ?? Jeśli tak - skonsultuj się z okulistą smile.gif
lookass
Siema. Zrobiłem dzisiaj twarz Pawła Brożka (moja czwarta ogòlnie). Mam nadzieję, że wam się spodoba. Oceniajcie i ściągajcie bina jesli chcecie. Pozdrawiam.

user posted image
Paweł Brożek BIN

Reszta screenòw:

Screen 2
Screen 3
Screen 4
lookass
Sorki za dwa posty nie chcacy wskoczyly dwa (wyedytowalem) jak zrobie Frankowskiego to wrzuce go do tego posta... sorki troche narozrabialem dzisiaj sad.gif
Statek
QUOTE(Karol Johnn @ Aug 18 2005, 15:49:36)
dobra to teraz Pikaczu Smolarek 2 wersja bardziej kolorowa heh:
http://img290.imageshack.us/my.php?image=smo0larekebi9xr.jpg
[right][snapback]32813[/snapback][/right]

Za duże uszy ma. Według mnie przynajmniej smile.gif
Statek
QUOTE(Kris Dee @ Aug 24 2005, 20:36:08)
Po paru miesięcznej przerwie powracam ONLINE biggrin.gif ciekawe czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta

Tomasz Frankowski
user posted image
[right][snapback]33346[/snapback][/right]

Wogole jakies oczy dziwne. Według mnie smile.gif
kemocik
Tym razem Uche - pierwsza wersja - zwykła paleta smile.gif
BartekRym
Ten Majdan to najlepsza morda jaką w życiu widziałem!!! Ten facet to geniusz!!!
AVE KRIS DEE!!!!!!!!!!!!
lookass
Zrobiłem jeszcze jedną twarz Tomasza Frankowskiego... sami ocencie huh.gif

user posted image

Tomasz Frankowski BIN

Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4

Statek nieźle wyszedł ci franek ale mowisz ze oczy nie teges. Zròb mu bardziej zrmużone cos jak u mnie nie takie duze smile.gif
>Kornel<
czlowieku co on ma na ustach ? blink.gif Ty naprawde tego nie widzisz ? i znowu sie zaczyna ! ktos siedzi nad morda 5 minut i od razu wali na forum i daje biny i pyta co poprawic blink.gif bierzcie przyklad z krisa ktory po przerwie robi fajowe mordy ! oby tak dalej ! pzdr
lookass
Siedziałem dłuzej niż 5 min ale juz sie nie bede tłumaczyć troche mi nie wyszedł. Lepiej pokaż jakąs swoją i spòjrz troche wstecz na mojego/moją Brożkę laugh.gif
onix_the_chosen
QUOTE(kemocik @ Aug 26 2005, 17:44:18)
Witam ponownie smile.gif
Nie mogłem się powstrzymać i tym razem znòw zrobiłem gracza z Polski - Levandinho.
Już się tłumaczę dlaczego nie ma wersji na zwykłej palecie - jego rumieńce wyglądałyby łagodnie mòwiąc - źle smile.gif albo wogòle by ich nie było biggrin.gif
user posted image

Dla mnie Levandovski - super, najlepszy narazie jakiego widzialem cool.gif w koncu z fotki, ktora zamiescilem na forum tongue.gif

P.S Pawel Brozek lookas'a tez dobry moim zdaniem. Screen zrobiony chyba w niskiej rozdzielczosci z ustawieniami na niskich (chyba) detalach - dlatego slaba jakosc cool.gif
lookass
Dzięki onix_the_chosen. A co do screena powiem że jest jak mòwisz smile.gif
onix_the_chosen
QUOTE(lookass @ Aug 27 2005, 00:33:42)
Dzięki onix_the_chosen. A co do screena powiem że jest jak mòwisz smile.gif
[right][snapback]33656[/snapback][/right]

zmien na rozdzielczosc 1024x769 i high detal i zrob screena z Edit Mode, zobaczymy czy bedzie to lepiej wygladalo cool.gif
TeDi
QUOTE(lookass @ Aug 26 2005, 23:39:48)
Zrobiłem jeszcze jedną twarz Tomasza Frankowskiego... sami ocencie  huh.gif

user posted image

Tomasz Frankowski BIN

Screen 1
Screen 2
Screen 3
Screen 4

Statek nieźle wyszedł ci franek ale mowisz ze oczy nie teges. Zròb mu bardziej zrmużone cos jak u mnie nie takie duze smile.gif
[right][snapback]33644[/snapback][/right]

Co on zjadł swoje usta?? Ale popatrzcie troche dać mu siwy łeb to do kaczyńskich by mu niewiele brakowało biggrin.gif może trzeci brat tongue.gif
rafios
a oto seba przyrowski w dwoch wersjach:
I
user posted image

II
user posted image

a teraz biggrin.gif :
user posted image

Poprawiony Frankowski:
user posted image
Raffels
Zrobiłem kilka bmp jak ktoś chce to niech się pobawi w oedicie. Ja nie mogę bo narazie nie mam sprawnego PESa a pozatym pewnie nie chciałoby mi się siedzieć w oedicie.
ABIDAL
user posted image
MONTERO
user posted image
HAMAN SUKUR
user posted image
lookass
Zrobiłem zupełnie od nowa Frankowskiego.

TOMASZ FRANKOWSKI (POPRAWIONY)

user posted image
Tomasz Frankowski BIN

Zupełnie nowy, poprawiony Franek odlotowy. Zachęcam do oceniania poprawia mi morale biggrin.gif
rafios
Radek Majdan:
user posted image
Mati5
Sorry że tu o to pytam ale tu dosyć często wszyscy zaglądają ,a nie chciałem zakładać nowego topciu po taką drobnostke ,a konkretnie chciałem zapytać:
Po ilu sezonach skończy się Master Ligue w Pes4 ? /A może sie wogule nie kończy.
Viperdiesel
QUOTE(Mati5 @ Aug 28 2005, 21:16:35)
Sorry że tu o to pytam ale tu dosyć często wszyscy zaglądają ,a nie chciałem zakładać nowego topciu po taką drobnostke ,a konkretnie chciałem zapytać:
Po ilu sezonach skończy się Master Ligue w Pes4 ? /A może sie wogule nie kończy.
[right][snapback]33787[/snapback][/right]

Jeśli już to Master League. tongue.gif
Hmm dobre pytanie mi się myśli, że jakoś tak może sezon 2019/2020, nie wiem napewno bo jeszcze nidgy nie dotarłem, ale pewne jest to, że kariera w ML trwa bardzo długo... biggrin.gif
kcma
QUOTE(Viperdiesel)
Jeśli już to Master League. 
Hmm dobre pytanie mi się myśli, że jakoś tak może sezon 2019/2020, nie wiem napewno bo jeszcze nidgy nie dotarłem, ale pewne jest to, że kariera w ML trwa bardzo długo... 

Jeżeli niewież to się nieodzywaj i niepoprawiaj go (Master League), bo w ten sposòb można pomyśleć że nabijasz posty. Ja doszedłem do sezonu 2006/07, ale napewno jest ich bardzo dużo, chodz są identyczne jeżeli chodzi o zaskoczenie typu nowe pokazywane menu przed Master League, może nawet nigdy się niekończy, ale chyba tak jest.

QUOTE(rafios)
Radek Majdan:

Uważasz że jest dobry, bo ja nie. Rozumiem że podajemy tu twarze pokemonòw, ale to nawet niejest podobne do pokemona! Ale i tak życze powodzenia i będe oglądał twoje twarze, bo jest to śmieszne, ale dzięki temu może będziesz dobrym "faceman'em"!

PS. PeasE
Capitan Tsubasa
user posted image
lookass
Zrobiłem dzisiaj Boruca oceniajcie. Wydaje mi się że podobny ale sami oceńcie...

user posted image
Artur Boruc BIN

Screen 2
Screen 3
Screen 4
tomek828
Boruc wygloąda jakby miał 15lat smile.gif to chyba przez usta i oczy unsure.gif wygląda jak małolat
_DEVIL_
QUOTE(kcma @ Aug 29 2005, 01:03:50)
Uważasz że jest dobry, bo ja nie. Rozumiem że podajemy tu twarze pokemonòw, ale to nawet niejest podobne do pokemona! Ale i tak życze powodzenia i będe oglądał twoje twarze, bo jest to śmieszne, ale dzięki temu może będziesz dobrym "faceman'em"!
PS. PeasE
[right][snapback]33793[/snapback][/right]

ja już mam sezon 2010/2011 i dalej gra sie toczy tongue.gif
Szczota85
Boruc tak w sumie ok tylko jakis taki mlody laugh.gif
lookass
Jak ja mam go postarzeć?? laugh.gif
norek
i mi wyszedl pokemon smile.gif
a mial byc frankowski...
user posted image
Capitan Tsubasa
Nawet mistrzowi zdarzaja sie wpadki tongue.gif Nikt nic nie mowi o moim Rossim ( Pokemonie ) pare postow wyzej.
lookass
Widzicie nawet najlepsi nie moga skleić Frankowskiego on jest chyba jakimś mutantem tongue.gif
abus
Giannakopoulos
user posted image
TeDi
Giannakopoulosa chyba zrobiłeś po walce bokserskiej, bo wygląda jakby dostał niezły łomot. Szczegòlnie te śliwy biggrin.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(abus @ Aug 31 2005, 12:32:13)
Giannakopoulos
user posted image
[right][snapback]33966[/snapback][/right]

Nie, nie stary totalna porazka...
abus
ej no chyba nie jest aż tak żle dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.