Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokemon Arena
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
jastrzab
Chaciałem pokazać że z tej foty można więcej wyciągnąć.Szymak ma troche kzywy ryj.Ale twoje twarze są coraz lepsze, tak jak i Mortina.Potem może skończe Dudka.
user posted image
abus
Żeczywiście można wiele więcej wyciągnąć.Przekonałem się o tym gdy zrobiłem Hleba jeszcze raz.

Hleb ver2
user posted image
T-Mac
abus pokaz bmp to ci powiem czy da sie wiecej wyciagnac bo z mordy ktora pokazales to raczej na 100% da
abus
Bmp Hleba
user posted image
tomek828
user posted image

czekam na uwagi co poprawić smile.gif
jastrzab
Hleb v2 poprawiłem twarz w edit mode.Zrobiłem fryz.Zmieniłem kolor oczu.Tomek twarz jet na zwykłej palecie ??
user posted image
tomek828
Tomek twarz jet na zwykłej palecie ??

chyba tak tongue.gif (w049.bmp) tongue.gif

PS: proszę T-mac'a o uwagi smile.gif
T-Mac
QUOTE(abus @ Sep 23 2005, 08:01:34)
Bmp Hleba
user posted image
[right][snapback]36391[/snapback][/right]

tak mysalem
luknij moja 20 min roboty i jaki efekt smile.gif
user posted image
jastrzab
smile.gif Aubusa bmp w poruwnaniu do twoje to sie chowa .Świetne bmp pokarz jaka ci wyszedł face.Bmp Aubusa wygląda jak by miał 28 lat a T-maca jak 22.
Doberman90
Fajne twarze jak zaczne robic a juz zaczynam tez dodam
T-Mac
QUOTE(bartosz05 @ Sep 23 2005, 08:44:38)
smile.gif Aubusa bmp w poruwnaniu do twoje to sie chowa .Świetne bmp pokarz jaka ci wyszedł face.Bmp Aubusa wygląda jak by miał 28 lat a T-maca jak 22.
[right][snapback]36399[/snapback][/right]

to taki wstepny bo duzo czasu jeszcze przydaloby sie posiedziec w o-edit
no i wloski smile.gif
user posted image
onix_the_chosen
QUOTE(bartosz05 @ Sep 23 2005, 09:07:15)
Hleb v2 poprawiłem twarz w edit mode.Zrobiłem fryz.Zmieniłem kolor oczu.Tomek twarz jet na zwykłej palecie ??
user posted image
[right][snapback]36393[/snapback][/right]

nom zajebista mordka, podoba mi sie, wreszcie pokazales jakas twarz godna pokazania jej na forum tongue.gif pozdro, wiecej takich mordek, dla mnie ten Hleb podobny, nie wiem jak dla reszty, pozdro cool.gif aha, przesun tylko usta troche w prawo bo uciekaja w lewo, nie wiadomo czemu smile.gif

P.S T-Mac - mistrzostwo po raz n-ty cool.gif cool.gif cool.gif
jastrzab
Swietny T-Mac niema co nie do przebicia asz szkoda robić twarzy jak i tak je przebijesz.A teraz skończyłem robić bo i tak twuj lepszy zieniłem kolor twarzy poprawiłem ucho i jeszcze kształt buzi.Mòj chyba bedzie wyglądał tak jak go teraz zrobiłem za 2 lata.
user posted image
i BMP
user posted image
T-Mac co zmienić

Dziękuję onix

P.S. ma ktoś najnowszy struj arsenalu prosze o kontakt na gg 6530867 wiem ze jest na gamingacces ale stronka nie chce mi się otworzyć.
jastrzab
Dudek poprawione BMP ale jedna żecz to jest gòrna warga a nie otwòr gembowy.Szukam dobrego fryzu dla niego może jakaś podpowiedź.
user posted image
norek
wszyscy robia hleba,robie ja smile.gif a tak wyglada moja bmp:
user posted image
T-mac jak ty to robisz, że twarz jest idealnie dopasowana z tym bmp na ktòrym robiłeś?? używasz do tego opcji Smudge Tool czy może jeszcze jakieś innej??
Capitan Tsubasa
Chyba Norek ?? A co do kloròw to sluzą do tego opcje : balans koloròw, dopasowanie koloru, cień i światlo i pare innych...
abus
Odonkor
user posted image
norek
nieco takie zielony,zoltawo,sraczkowaty na policzkach...
Capitan Tsubasa
Tak naprawde to chyba nigdy go nie widzialem ale twarz wydaje sie byc dobra smile.gif Chodz widac spora rozniece kolorow miedzy jego łysą glacą a resztą twarzy...
T-Mac
dobra wiadomosc jezeli chodzi o fotki smile.gif luknijcie na uefa.com zajeibsta masa dobrych fotek ( teraz to sie zacznie tongue.gif )
Mani3k
Dzięki Timak za info !
Co to się będzie działo teraz biggrin.gif
jastrzab
Babel na szybkiego robiony puzniej dokończe bo mecz smile.gif
user posted image
onix_the_chosen
QUOTE(bartosz05 @ Sep 24 2005, 10:37:34)
Babel na szybkiego robiony puzniej dokończe bo mecz smile.gif
user posted image
[right][snapback]36567[/snapback][/right]

mi przypomina Kluiverta za mlodu, ale ogolnie chyba moze byc, jestem na TAK cool.gif
P.S co prawda to prawda - wyjebane fotki sa na www.uefa.com, jak T-Mac zapoda newsa to nie ma huja we wsi cool.gif
Mortin
skorzystalem z fotek z uefa.com i zrobilem swojego pokemona beckhama od poczatku
a o to efekt mojej pracy:P
user posted image
prosze o ocenki tongue.gif
onix_the_chosen
QUOTE(Mortin @ Sep 24 2005, 11:35:14)
skorzystalem z fotek z uefa.com i zrobilem swojego pokemona beckhama od poczatku
a o to efekt mojej pracy:P
user posted image
prosze o ocenki tongue.gif
[right][snapback]36575[/snapback][/right]

moge stwierdzic, ze na 1-szy rzut oka podobny, twarz normalna, poprawna, mysle ze wyszedl z niego dobry Pokemon, pozdro cool.gif
norek
całkiem w pyte te fot z uefy dzieki Timak!:)
abus
A oto moja wersja Beckhama z fotki z uefa.com
user posted image
abus
Sorin
user posted image

Figo(włosy by Cigman,robiony na bmp od Cigmana, ale ja robiłem z innej foty niż on)
user posted image
Doberman90
no całkiem całkiem ten figo mi sie podoba
lukasso
beckham dobrze wykonany
figo i sorin do poprawki
abus
Dzięki za oceny

R.Carlos
user posted image
Doberman90
no ciekawie prezentuje sie ten Carlos ale cos mi w nim brakuje smile.gif
abus
Ale mnie wzieło na robienie twarzy smile.gif

Trezeguet
user posted image
TeDi
Ale żeś tego Trezegueta rozciągnął, on w rzeczywistości ma bardziej kwadratowy łeb, bròdka jest ok smile.gif
abus
Trezegueta robiłem na modelu z orginalnego pesa, on poprostu taki miał w grze od początku.
jastrzab
Babel v2 co zmienić
user posted image
A o Trezeguet dziwny nos ,za gròbe brwi i kolor włosòw za jasny bo widać kawałek twarzy na włosach.Ja bym nim nie gram w PES 4 sie nie odraź ale jest tam lepszy.Choć policzki usta i broda mi sie podoba.
abus
Ronaldo
user posted image
trelo
No mi ronaldo sie podoba mam jeszcze jedno pytanko mògł by mi ktos podac linka z filmikiem jak robic twarze do pes4 pamiętam że był na stronce SoccerAccess z gòry dziękuje
abus
Guti
user posted image
jastrzab
Sie namęczyłem z tą fotą z Uefa i może coś wyszło ocenki
user posted image
Ładny guti coraz lepiej.A jeszcze jedno nie wyciągałem modelu z Dema pes5 sam robiłem i kombinowałem.
abus
Del Horno
user posted image
T-Mac
QUOTE(abus @ Sep 24 2005, 16:21:50)
Ronaldo
user posted image
[right][snapback]36640[/snapback][/right]

na Alexa z psv sie nadaje tongue.gif
abus
Kahn
user posted image
korzen
Abus: Kahn prawie jak Norka wink.gif
abus
Jacek Krzynòwek
user posted image
Mortin
QUOTE(abus @ Sep 25 2005, 09:08:43)
Kahn
user posted image
[right][snapback]36720[/snapback][/right]

lol a co sie kahnowi stalo z wlosami ?? ta i prawie jak norka laugh.gif ph34r.gif
ta twarz ci wogole nie wyszla
abus
Butt
user posted image
Mortin
a teraz moj pokemon C.Ronaldo
user posted image
prosze o ocenki:P co ew. poprawic;p
jastrzab
Risse and hair by me
user posted image
abus ten twòj kahn to bulbazaur . Dokończ najpierw jedno twarz a nie dajesz bo 7 dziennie.Mortin mistrostwo poròwnywalny z Cigmanem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.