Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pokemon Arena
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
kcma
Zrobiłem od nowa i proszę, myśle że leprzy:

user posted image
Lanek
Zdecydowanie lepszy, no ale idealny niestety nie jest. Ale w poròwnaniu z pierwszą wersją widać znaczną poprawę smile.gif
qazwsx
QUOTE(kcma @ Oct 20 2005, 19:45:50)

user posted image
[right][snapback]39806[/snapback][/right]

Jak na 2 morde to dobra wink.gif
widac że albo z małej foty robiłeś albo źleopracowane bmp twarzy.
widac ostre zarysy pikseli :/
spròbuj troche poostrzyc bmp ( ctrl + B m.in. jak sie niemyle ) a wtedy wyjdzie super fejs
Raffels

user posted image

Coś ty zrobił z bmp? W oedicie usta popraw.
norek

user posted image

popraw bmp to nie znaczy przesun suwak kontrastu na maxa w prawo:P ...ale morda poodbna tylko popraaw ja jeszcze a bmp moze zostac takie jakie jest:P
kcma
Piszecie że mam poprawić twarz w oedicie i poprawić bmp, ale ja nawet niewiem jak. Może coś pomożecie? Jestem początkującym.

PS. Może ktoś wie dlaczego mi wychodzą takie pikselowate twarze, robie wszystko według tutorialu by norek. W trakcie jak zmieniam na tą palete co wcześniej ją zapisałem zmienia mi się na piksele.

Zidane by kcma (Ver. 3):

user posted image

Mysle ze jest coraz lepiej.smile.gif
norek
QUOTE(kcma @ Oct 20 2005, 23:44:57)
Piszecie że mam poprawić twarz w oedicie i poprawić bmp, ale ja nawet niewiem jak. Może coś pomożecie? Jestem początkującym.

PS. Może ktoś wie dlaczego mi wychodzą takie pikselowate twarze, robie wszystko według tutorialu by norek. W trakcie jak zmieniam na tą palete co wcześniej ją zapisałem zmienia mi się na piksele.

Zidane by kcma (Ver. 3):

user posted image

Mysle ze jest coraz lepiej.smile.gif
[right][snapback]39830[/snapback][/right]

ziadane jest na specjalnej palecie wiec wgraj zwykla selektywna....bo w specjalne biny sa po to zeby nie tracic kolorow...smile.gif
abus
Neuer
user posted image
tomek828
QUOTE(abus @ Oct 21 2005, 08:30:48)
Neuer
user posted image
[right][snapback]39845[/snapback][/right]

oczy, nos, broda i usta do poprawy w oedit'cie biggrin.gif takie jest moje zdanie smile.gif
kcma
Ostateczna wersja:

Zidane by kcma;

Zidane

Henry
norek
QUOTE(kcma @ Oct 21 2005, 15:17:21)
Moja kolejna twarz:

Thierry Henry:

Henry
[right][snapback]39862[/snapback][/right]

oczy i bmp do poprawy...
jastrzab
user posted image
norek
QUOTE(bartosz05 @ Oct 21 2005, 20:00:25)
user posted image
[right][snapback]39894[/snapback][/right]

nie udala Ci sie ta mordka...
BartekRym
Co się stało temu Zidanowi? Od kogo oberwał? tongue.gif

No dobra nie robie sobie ja bo sam bym lepiej nie zrobił. Twarz może i by była dobra gdyby nie te usta... Wygląda jakby ktoś mu niezłego sierpowego przyładował.
kcma
Co Ty dajesz? Tu piszemy o twarzach. ®Bartosz05 Essiena Ci niewyszedł.

PS. Proponuje 10% dla tego Pana!
T-Mac
co za ludzie
a ty nie widziales ze jakis koles tu sie wpierdzielil piszac jak uruchomic fm2006
to on ma dostac 10% nie bartosz05
kcma
QUOTE(T-Mac @ Oct 22 2005, 06:08:49)
co za ludzie
a ty nie widziales ze jakis koles tu sie wpierdzielil piszac jak uruchomic fm2006
to on ma dostac 10% nie bartosz05
[right][snapback]39921[/snapback][/right]

Sorry, ale nieczytam całego tematu. Fajny avek i fajne że już ?chyba? jesteś.
freddie88
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC mad.gif . staralem sie uzyskac odpowiedz na temat twarzy bo przecierz ten temat tego dotyczy ale nie otrzymalem zadnej odpowiedzi teraz pytam o fm2006 wyskakujecie z bulwersem dzieki wam. ide sie zapytac w innym temacie jak wczytac palete z gry bo tu nie otrzymalem nijakiej odpowiedzi
kcma
Niewiem o co Ci chodzi, ale myśle że o to:

Włańczasz GS, File/Open..., wybierasz plik 0_tex w folderze dat (C:/Proegram Files/Pro evo.../dat...). Wyszukujemy jakąś twarz (np. facer012) wpisując w miejsce 'Search...'. Przeciągamy tą małą twarz na duży napis, na środku programu. Klikamy PPM i wybieramy zapisz, albo save...!
jastrzab
Final
user posted image user posted image
korzen
noo Essien bardzo fajny ;]
BartekRym
Zgadzam się z korzeniem. Essien wyszedł ci bardzo dobry. Tylko tak dalej! biggrin.gif
norek
!KONKURS!
konkurs oczywiście dla facemakeròw... oceniane beda dwie rzeczy:
a)bmp (jakosc)
b)podobienstwo
a panem ktorego trzeba bedzie odtworzyc jest:
Nuno Gomes
user posted image
(z tego zdjecia)
___
prace umieszczamy w moim temacie(faces by norek) (skrin + bmp + biny) do jutra (niedziela 23.10) do godziny 17
nagrodą będzie możliwość założenia własnego tematu z twarzami oraz satysfakcja ze sie wzielo udzial w jakze prestizowym konkursie biggrin.gif
Karol Johnn
QUOTE(bartosz05 @ Oct 22 2005, 14:43:00)
Final
user posted image user posted image
[right][snapback]39948[/snapback][/right]

Stary powiem ci jedno o czym pewnie bardzo dobrze wiesz... robisz postepy, wytrwaly jestes... Essien gites
pozdro
abus
Kuyt
user posted image
BartekRym
Kiepski ten Kuyt. Popraw go lepiej troche. Po lekkiej modernizacji powinno być gites. biggrin.gif
abus
Buckley
user posted image
Mani3k
QUOTE(norek @ Oct 22 2005, 15:48:34)
!KONKURS!
a)bmp (jakosc)
b)podobienstwo
Nuno Gomes
user posted image
(z tego zdjecia)
___
prace umieszczamy w moim temacie(faces by norek) (skrin + bmp + biny) do jutra (niedziela 23.10) do godziny 17
nagrodą będzie możliwość założenia własnego tematu z twarzami oraz satysfakcja ze sie wzielo udzial w jakze prestizowym konkursie
jastrzab
QUOTE(norek @ Oct 22 2005, 16:48:34)
!KONKURS!
a)bmp (jakosc)
b)podobienstwo
Nuno Gomes
user posted image
(z tego zdjecia)
___
nagrodą będzie możliwość założenia własnego tematu z twarzami oraz satysfakcja ze sie wzielo udzial w jakze prestizowym konkursie  biggrin.gif
[right][snapback]39986[/snapback][/right]

Biore udział ale jest pewien proble
Żeby biny nie były przez innych uzytkownikòw przywłaszczane, za takie coś proponuje bana
norek
QUOTE(bartosz05 @ Oct 22 2005, 18:23:50)
Biore udział ale jest pewien proble
Żeby biny nie były przez innych uzytkownikòw przywłaszczane, za takie coś proponuje bana
[right][snapback]40009[/snapback][/right]

no tosz normalne:) jesli znajde w necie jakiegos gomesa lub jesli zobacze ze Ci co biora udzial w konkjursie maja te same rozstawy oczu nosa ust badz cos na binach jest podobnego odrrazu leci....spokojnie:) zycze dobrej zabawy smile.gif
pablocoo
Ja tam udzialu w konkursie nie biore, ale tak dla zabawy skrobnalem cos przez pol godzinki. Wymaga kilku (co najmniej poprawek)
Wiem, malo podobny, nie wiem czemu ale mi Finanna przypomina tongue.gif
Zaznaczam, ze to moja pierwsza twarz...
Co sadzicie?
user posted image
abus
Jak na pierwszą twarz to bardzo dobrze.
Jesteś na dobrej drodze żeby zostać dobrym facemakerem.
lukasz0
QUOTE(pablocoo @ Oct 22 2005, 17:49:57)
Ja tam udzialu w konkursie nie biore, ale tak dla zabawy skrobnalem cos przez pol godzinki. Wymaga kilku (co najmniej poprawek)
Wiem, malo podobny, nie wiem czemu ale mi Finanna przypomina  tongue.gif
Zaznaczam, ze to moja pierwsza twarz...
Co sadzicie?
user posted image
[right][snapback]40011[/snapback][/right]

Popraw go smile.gif i startuj do konkursu!
Mani3k
Można poznać, że to Nuno.
Najlepiej jest go zrobić na jakimś facey'u, ten kolor skòry najbardziej odpowiada; pousuwaj te ciemne plamy i użyj maski wyostrzającej, powinno być lepiej.
Powodzonka smile.gif
Mortin
Ferreira(preview)
user posted image
Adanio
ferreira jest porazka totalna jest zolty jak chinczyk tongue.gif pozdro
onix_the_chosen
QUOTE(Mortin @ Oct 23 2005, 11:53:37)
Ferreira(preview)
user posted image
[right][snapback]40071[/snapback][/right]

wygląda jak chiński rasiak, hmmm po chińsku to będzie jakoś: Ra Sia Ldin laugh.gif
ale jest jeden plus, ktòry zauważyłem. jeżeli te włoski te włoski zrobiłeś sam, to gratulacje - naprawdę można je dać rasiakowi - powinien dobrze w nich wyglądać, pozdro, pracuj dalej smile.gif
kemocik
Twarze już stare nigdy nie wydane smile.gif (jako biny), ale się zebrałem smile.gif
Nie mam pesa i wniektòrych binach może nie być dobrych bmp (dodałem je w takich przypadkach smile.gif) - wiem, że do tego wystarczy GS (ale co tam smile.gif).

user posted image

http://rapidshare.de/files/6656436/kemocikfacepack.zip.html

biggrin.gif

PS: Okładka na szybko - dlatego z błędami smile.gif
Raffels
No brawo pyskaczu, niezły ten fejspak tongue.gif
norek
kemocik......nie pyskuj ! tongue.gif a tak powaznie to niezly mordopack...dudi mi sie bardzo podoba...adios
Rychał
Stworzyłem pokemona o nazwie Kryszałowicz mile widziane komentarze;)
Kryszałowicz by Rychał
norek
QUOTE(Rychał @ Oct 23 2005, 21:04:00)
Stworzyłem pokemona o nazwie Kryszałowicz mile widziane komentarze;)
Kryszałowicz by Rychał
[right][snapback]40148[/snapback][/right]

drobne poprawki w OEDICIE i bedzie naprawde fajna mordka...
daniel1990
Oco chodzi z tym oeditem bo ja robie twarze bez tego (dzisiaj zrobiłem 2 pierwszze w życiu0 prosiłbym o drobne wytłumaczenie i link do niego jakby sie dało huh.gif
onix_the_chosen
kemocik - Franek zdecydowanie najlepszy w Twoim facepacku. moim zdaniem jedynie Uche bardzo malo podobny, trudny do odgadniecia na pierwszy rzut oka smile.gif
kcma
Kryszałowić troche podobny, o co chodzi z tym OEDITEM?
norek
oedit jest to program w ktorym mozna edytowac model 3d...czyli zmieniac ksztalt twarzy ust itd...
daniel1990
user posted image

Moja pierwsza twarz a więc raczej nie spodziewajcie sie na poczatku wielkich prac
jano
QUOTE(daniel1990 @ Oct 24 2005, 10:57:12)
user posted image
Moja pierwsza twarz a więc raczej nie spodziewajcie sie na poczatku wielkich prac
[right][snapback]40209[/snapback][/right]

laugh.gif Jaki ifol ph34r.gif Jak na twoją pierwszą twarz to ocena 0,5/10 rolleyes.gif
Trening czyni mistrza tongue.gif smile.gif
malarkey
QUOTE(daniel1990 @ Oct 24 2005, 08:57:12)
user posted image
[right][snapback]40209[/snapback][/right]

twarz przypomina Ronaldihno, kolor skory jakis zolty ale jak na pierwsza prace to spoko
5/10
Lanek
No jak na pierwszą twarz to nie jest źle smile.gif Zobaczymy co dalej bedzie biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.