Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit 2011 patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Stron: 1, 2, 3, 4
rafalon92
Mam problem patchem PESEdit 1.0. Wszystko poprawnie się instaluje ale gdy próbuje uruchomić grę pojawia się taki komunikat:

Po zamknięciu gra uruchamia się ale bez patcha. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Problem rozwiązany.
senQ
Rafalon zainstaluj Directxa.
Illmatic
Dodam od siebie, że linki z megaupload z linkami z pesedit.com i tymi podanymi wyżej z hotfile i fileserve nie są zamienne. Przekonałem się o tym na własnej skórze ściągając na przemian, gdzie potem uraczył mnie komunikat "Plik jest uszkodzony". Ściągnełem wszystko z 1 strony i działa, pozdrawiam.
szymon1987w
Zagrałem na tym patchu dwa mecze jeden realem drugi lechem. I już widze male błędy. W realu w 0.5 do roznych oprócz napastników szli też ramos, carvalio, a teraz znowu stoją z tylu a ronaldo przed polem karnym wiec nie wiem po co panowie zepsuli to co było dobre w 0.5.
I znowu mamy nowe statystyki ;/// Z tego co zdazylem zaobserwowac to angel di maria który kosztował real 30mln i gra w podstawie reprezentacji ma takie statystki jak sławek peszko smile.gif Higuain który co sezon strzela 30 bramek ma w sumie 80.Chyba Chamak z Arsenalu ma lepsze. Villia który jest jednym z najlepszych napastników swiata nie ma 90. A Zlatan ma prawie 100. W arsenalu chyba najlepszy jest rosicky a nie fabregas ale tego nie jestem na 100% pewny.
portier
CYTAT(Illmatic @ Dec 6 2010, 00:28) *
Dodam od siebie, że linki z megaupload z linkami z pesedit.com i tymi podanymi wyżej z hotfile i fileserve nie są zamienne. Przekonałem się o tym na własnej skórze ściągając na przemian, gdzie potem uraczył mnie komunikat "Plik jest uszkodzony". Ściągnełem wszystko z 1 strony i działa, pozdrawiam.

Ja sciagalem zamiennie i dzialalo
No bledow jest dalej, braki np w Juve tego brakuje co gral z Lechem na PO. Dwoch graczy Fiorentiny z obrony brakuje, tacy mloodzi co juz graja w pierwszym skladzie. Przynajmniej wczoraj obaj grali, jeden 90 minut, drugi z lawki

Co do goscia wyzej, przeciez to kto na rogi wchodzi to se sam ustawiasz. A akurat Zlatan jest lepszy od Villi
similo14
linki podane wyzej z pespatch sa przemienne natomiast te z pesedit sa kompresowane inaczej
martel
CYTAT(rafalon92 @ Dec 5 2010, 19:01) *
Mam problem patchem PESEdit 1.0. Wszystko poprawnie się instaluje ale gdy próbuje uruchomić grę pojawia się taki komunikat:

Po zamknięciu gra uruchamia się ale bez patcha. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Problem rozwiązany.

Mam ten sam problem!!!! ten sam komunikat....nie wiem co robić! proszę o pomoc! zainstalowalem patcha na czystą grę.....i nie działa!
similo14
Zainstaluj DirectX!
rafalon92
CYTAT(martel @ Dec 6 2010, 14:34) *
Mam ten sam problem!!!! ten sam komunikat....nie wiem co robić! proszę o pomoc! zainstalowalem patcha na czystą grę.....i nie działa!

Pobierz to i wklej do windows/system
martel
CYTAT(rafalon92 @ Dec 6 2010, 16:12) *
Pobierz to i wklej do windows/system

...ale system czy system32, gdzie folder system jest całkowicie pusty....
rafalon92
U mnie system(też pusty folder), jak to nie pomoże to do system32.
ajax167
Zainstalowałem patcha 1.0 na wersje 0.2 i teraz mam zle herby druzyn 1 i 2 bundesligi i nie mam zadnych nowych druzyn a R . Lewandowski ma twarz chinczyka . Instalowalem wszystkie 5 partów po kolei . Wiecie o co chodzi? PROBLEM ROZWIAZALEM chodzilo o tego directa smile.gif
similo14
Po pierwsze primo plik d3dx9-43.dll to plik pakietu DirectX, i wystarczy zainstalowac pakiet na komputerze,
po drugie primo patcha instalujemy na czysta gre!
PabloRMCF
Witam pobrałem Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED,gra działa ale tam gdzie zainstalowałem nie mam żadnych folderów kitserver itp.
kitserver-10.0.1 pobrałem ,a teraz pobieram tego patcha PESEdit_2011_Patch_1.0.
Czy mi coś z tego w ogóle wyjdzie???
similo14
Przy instalacji patch sam tworzy kitserwer ale jezeli juz go masz to nieszkodzi
PabloRMCF
Zainstalowałem tego patcha pesedit1.0 ,wchodzi do gry z jakimś ostrzeżeniem ad32..... i potem jak już biorę KICK OFF to wyskakuje problem pes11.exe i mnie wywala.Co mam zrobić"??
r.a.j.a.n
Pisząc
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 7 2010, 12:51) *
Witam pobrałem Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED

Pytasz się:
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 7 2010, 14:11) *
Co mam zrobić"??

- Przede wszystkim Kupić oryginał smile.gif

A instalowałeś oficjalnego patcha od Konami (1.02)?
Nie korzystam z pesedit.com, ale z tego co mi wiadomo, wersja 1.0 pededit'a, jest już zrobiona pod najnowszy update od KONAMI.
PabloRMCF
Nie instalowałem 1.02 pobieram chyba 1.03:)
Knl
o kurwa, chłopie - jakie 1.03 ? 0_o na CZYSTĄ grę zainstaluj PESEdit.com patch 1.0. żadnych kitserwerów i innych bzdur, patch zawiera wszystko co trzeba.
PabloRMCF
no tak zrobiłem ustawiam mecz ,kick off i pes11.exe bład i wywala mnie
senQ
Zainstaluj najnowszego DirectXa i bedzie hulac. Tez mialem taki problem i pomoglo.
PabloRMCF
masz jakis link do tego???
senQ
KLIK

Google nie boli wink.gif
martel
słuchajcie!!!
mam troszkę dziwne pytanko, a mianowicie.....
grając Master Lague na patchu pesedit 1.0 i wybierając np jakąkolwiek inną drużynę niż z Bundesligi zawszę będę miał przyporządkowaną 2 Bundesligę? czy da się to zmienić, pominąć? ponieważ po jednym sezonie np w premiership wskakują drużyny z 2 bundesligi. Pytanie czy da się to jakoś obejść, żeby np grając ligami innymi niż bundesliga, nie podpinała się 2 bundesliga..... bo to jest bezsensu!
pomóżcie.....
Tari
Grając ML zawsze do Twojej ligi przyporządkowana jest 2 liga, wedle założeń twórców PESEdit Patcha jest do 2 Bundesliga. Rozwiązaniem jest edytowanie składu 2 Bundesligi i ustawienie takich zespołów jakie Ci pasują. Może w przyszłości twórcy dołożą jakieś ligi + switcha, żeby można sobie było wybrać daną ligę, na razie takiej opcji nie ma.
martel
CYTAT(Tari @ Dec 10 2010, 12:59) *
Grając ML zawsze do Twojej ligi przyporządkowana jest 2 liga, wedle założeń twórców PESEdit Patcha jest do 2 Bundesliga. Rozwiązaniem jest edytowanie składu 2 Bundesligi i ustawienie takich zespołów jakie Ci pasują. Może w przyszłości twórcy dołożą jakieś ligi + switcha, żeby można sobie było wybrać daną ligę, na razie takiej opcji nie ma.

a może da się jakoś usunąć tę 2 ligę wogóle.....???
similo14
O ile sie orientuje to nie ale mozesz wrzucic tam swoje druzyny przed rozpoczaciem ML
Knl
PESEdit w kolejnych wersjach patcha doda więcej "drugich" lig, będzie angielska, włoska, hiszpańska, niemiecka (może holenderska). tak więc ja jak narazie zadowalam się tworzeniem solidnego klubu z 1.FC Koeln (idzie mi świetnie biggrin.gif), a później, jak będzie większy wybór to zagra się czymś konkretniejszym ;]
PabloRMCF
Jak mam instalowac to 0.3 0.4 itd. Zainstalowałem patch 1.0 wszystko jest ok ,potem zainstalowałem patch 0.3 i nie było juz wielu drużyn które było po zainstalowaniu 1.0?
FoReST3
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 12 2010, 12:23) *
Jak mam instalowac to 0.3 0.4 itd. Zainstalowałem patch 1.0 wszystko jest ok ,potem zainstalowałem patch 0.3 i nie było juz wielu drużyn które było po zainstalowaniu 1.0?

omg gościu ogarniasz cokolwiek? XD najpierw było 0.3, 0.4 itd a 1.0 jest najnowszy wink.gif
r.a.j.a.n
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 12 2010, 12:23) *

Hehe... dramat!
Człowieku, to tak jakbyś po skończeniu studiów poszedł do szkoły średniej.
similo14
Kazdy patch ma w sobie poprzednie! Wystarczy zainstalowac najnowszy, czyli ten który ma najwiekszy numer wersji aktualnie 1.0.

Ach czasem nie wiem czy zyje we współczesnej Europie czy w erze kamienia łupanego. To naprawde nie jest takie ciezkie.
Lionel Messi 10
Przepraszam ,bardzo linki patcha 0.1 i 0.2 wygasły i jak zacznę pobierać od 0.3 to dużo stracę ? Najważniejsze chodzi mi o to żebym miał oryginalne stroje , nazwy .
rafalon92
Ściągnij tylko ostatnią wersję 1.0 tam jest wszystko.
Lionel Messi 10
Oki dzięki wielkie ;]
similo14
Patch 1.1 wydany do wieczora reszta linkow.
who_me
CYTAT(portier @ Dec 4 2010, 15:17) *
Super. Fajnie, ze bedzie jakis polski zespol. Ale tego McEachrana im nie wybacze biggrin.gif

El Nino zrobil dla niego twarz jak cos..

http://www.pesfaces.co.uk/pes2009_epl.php?cat_id=3
NeoNH
mam pytanie bo wyskakuje mi blad i gra sie niby sie wlacza ale bez kitservera i dodatkow ;( zainstalowalem wlasnie patcha 1.1 na czysta gra ;( dodam ze wczesniej to samo mialem z werjsa 1.0... wiec usunalem gre z dysku i zainstalowalem od nowa i chcialem tego 1.1 z wczesniejszymu wersjami klopotu nie bylo
similo14
Niestety NeoNH niepotrafie ci pomoc ;/ Niewiem co moze byc przyczyna moze sproboj jeszcze raz usunac KS, zainstalowac patch i wlasnie dodany update.
olo
po zainstalowaniu patcha przy uruchomieniu gry pojawia mi się komunikat: Uruchomienie aplikacji nei powiodło się, poniewaz nie znaleziono d3dx9_43.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.
Gdy zamykam okno gra normaleni się uruchamia, ale widzi tylko czesc patcha(sa zmienione nazwy lig i druzyn, ale nei ma np strojow.) Co mam zrobic?

Ps. W dodatku jak chce zagrac mecz, wywala mnie z gry..
Jesli nei wiecie jak pomoc, prosze chociaz napisac jak usunac tego patcha ;P
Knl
ściągnij sobie najnowszego directX'a
Kuczi
Tez tak mialem w wypadku pes 2010,wzialem wiec i wpisalem nazwe tego pliku w google i wkleilem do folderu Gry i potem do folderu windowsa do plików typu dll pozdrawiam na pewno zadziala,Ale jak kolega wyzej napisal wystarczy zainstalowac Direxxcta wink.gif
similo14
Ludzie czytajcie poprzednie posty 2 albo 3 raz juz jest o directX'ie
olo
dzieki panowie, działa wink.gif
grande222
witam! mam jeden problem i nie wiem jak go rozwiazac mianowicie chcialbym miec w 2 bundeslidze miec zespoly z other europe club bo lipa grac kariere lige wloska a wchodza z 2 ligi niemieckie zespoly probowalem to zamienic w edit ale nagle wszystko sie pozmienialo np. bayern w hiszpanskiej itd czy da sie inaczej jakos to zamienic ? pozdrawiam.
Knl
edit > customise league structure
glonglox
Mam pytanko ktory patch zmienia oryginalne stroje i herby w grze? Tzn chodzi o to zeby nie bylo poprostu tych nazw,herbow i strojow bez licencji tylko takie jakie sa naprawde.
similo14
PESEdit
similo14
Patch 1.2 dodany
r.a.j.a.n
Heh, może pora jakiegoś wreszcie zainstalować wink.gif
Btw, czy po wgraniu PESEdit'a, gra będzie działać ONLINE?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.