rafalon92
Dec 5 2010, 18:57
Mam problem patchem PESEdit 1.0. Wszystko poprawnie się instaluje ale gdy próbuje uruchomić grę pojawia się taki komunikat:

Po zamknięciu gra uruchamia się ale bez patcha. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Problem rozwiązany.
Rafalon zainstaluj Directxa.
Illmatic
Dec 6 2010, 00:24
Dodam od siebie, że linki z megaupload z linkami z pesedit.com i tymi podanymi wyżej z hotfile i fileserve nie są zamienne. Przekonałem się o tym na własnej skórze ściągając na przemian, gdzie potem uraczył mnie komunikat "Plik jest uszkodzony". Ściągnełem wszystko z 1 strony i działa, pozdrawiam.
szymon1987w
Dec 6 2010, 00:39
Zagrałem na tym patchu dwa mecze jeden realem drugi lechem. I już widze male błędy. W realu w 0.5 do roznych oprócz napastników szli też ramos, carvalio, a teraz znowu stoją z tylu a ronaldo przed polem karnym wiec nie wiem po co panowie zepsuli to co było dobre w 0.5.
I znowu mamy nowe statystyki ;/// Z tego co zdazylem zaobserwowac to angel di maria który kosztował real 30mln i gra w podstawie reprezentacji ma takie statystki jak sławek peszko

Higuain który co sezon strzela 30 bramek ma w sumie 80.Chyba Chamak z Arsenalu ma lepsze. Villia który jest jednym z najlepszych napastników swiata nie ma 90. A Zlatan ma prawie 100. W arsenalu chyba najlepszy jest rosicky a nie fabregas ale tego nie jestem na 100% pewny.
portier
Dec 6 2010, 01:53
CYTAT(Illmatic @ Dec 6 2010, 00:28)

Dodam od siebie, że linki z megaupload z linkami z pesedit.com i tymi podanymi wyżej z hotfile i fileserve nie są zamienne. Przekonałem się o tym na własnej skórze ściągając na przemian, gdzie potem uraczył mnie komunikat "Plik jest uszkodzony". Ściągnełem wszystko z 1 strony i działa, pozdrawiam.
Ja sciagalem zamiennie i dzialalo
No bledow jest dalej, braki np w Juve tego brakuje co gral z Lechem na PO. Dwoch graczy Fiorentiny z obrony brakuje, tacy mloodzi co juz graja w pierwszym skladzie. Przynajmniej wczoraj obaj grali, jeden 90 minut, drugi z lawki
Co do goscia wyzej, przeciez to kto na rogi wchodzi to se sam ustawiasz. A akurat Zlatan jest lepszy od Villi
similo14
Dec 6 2010, 09:17
linki podane wyzej z pespatch sa przemienne natomiast te z pesedit sa kompresowane inaczej
CYTAT(rafalon92 @ Dec 5 2010, 19:01)

Mam problem patchem PESEdit 1.0. Wszystko poprawnie się instaluje ale gdy próbuje uruchomić grę pojawia się taki komunikat:

Po zamknięciu gra uruchamia się ale bez patcha. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
Problem rozwiązany.
Mam ten sam problem!!!! ten sam komunikat....nie wiem co robić! proszę o pomoc! zainstalowalem patcha na czystą grę.....i nie działa!
similo14
Dec 6 2010, 15:04
Zainstaluj DirectX!
rafalon92
Dec 6 2010, 16:08
CYTAT(martel @ Dec 6 2010, 14:34)

Mam ten sam problem!!!! ten sam komunikat....nie wiem co robić! proszę o pomoc! zainstalowalem patcha na czystą grę.....i nie działa!
Pobierz
to i wklej do windows/system
CYTAT(rafalon92 @ Dec 6 2010, 16:12)

Pobierz
to i wklej do windows/system
...ale system czy system32, gdzie folder system jest całkowicie pusty....
rafalon92
Dec 6 2010, 17:20
U mnie system(też pusty folder), jak to nie pomoże to do system32.
ajax167
Dec 6 2010, 18:37
Zainstalowałem patcha 1.0 na wersje 0.2 i teraz mam zle herby druzyn 1 i 2 bundesligi i nie mam zadnych nowych druzyn a R . Lewandowski ma twarz chinczyka . Instalowalem wszystkie 5 partów po kolei . Wiecie o co chodzi? PROBLEM ROZWIAZALEM chodzilo o tego directa
similo14
Dec 6 2010, 20:28
Po pierwsze primo plik d3dx9-43.dll to plik pakietu DirectX, i wystarczy zainstalowac pakiet na komputerze,
po drugie primo patcha instalujemy na czysta gre!
PabloRMCF
Dec 7 2010, 12:47
Witam pobrałem Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED,gra działa ale tam gdzie zainstalowałem nie mam żadnych folderów kitserver itp.
kitserver-10.0.1 pobrałem ,a teraz pobieram tego patcha PESEdit_2011_Patch_1.0.
Czy mi coś z tego w ogóle wyjdzie???
similo14
Dec 7 2010, 13:03
Przy instalacji patch sam tworzy kitserwer ale jezeli juz go masz to nieszkodzi
PabloRMCF
Dec 7 2010, 14:07
Zainstalowałem tego patcha pesedit1.0 ,wchodzi do gry z jakimś ostrzeżeniem ad32..... i potem jak już biorę KICK OFF to wyskakuje problem pes11.exe i mnie wywala.Co mam zrobić"??
r.a.j.a.n
Dec 7 2010, 14:27
Pisząc
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 7 2010, 12:51)

Witam pobrałem Pro.Evolution.Soccer.2011-RELOADED
Pytasz się:
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 7 2010, 14:11)

Co mam zrobić"??
- Przede wszystkim Kupić oryginał

A instalowałeś oficjalnego patcha od Konami (1.02)?
Nie korzystam z pesedit.com, ale z tego co mi wiadomo, wersja 1.0 pededit'a, jest już zrobiona pod najnowszy update od KONAMI.
PabloRMCF
Dec 7 2010, 15:55
Nie instalowałem 1.02 pobieram chyba 1.03:)
o kurwa, chłopie - jakie 1.03 ? 0_o na CZYSTĄ grę zainstaluj PESEdit.com patch 1.0. żadnych kitserwerów i innych bzdur, patch zawiera wszystko co trzeba.
PabloRMCF
Dec 7 2010, 16:25
no tak zrobiłem ustawiam mecz ,kick off i pes11.exe bład i wywala mnie
Zainstaluj najnowszego DirectXa i bedzie hulac. Tez mialem taki problem i pomoglo.
PabloRMCF
Dec 7 2010, 17:03
masz jakis link do tego???
KLIKGoogle nie boli
martel
Dec 10 2010, 12:52
słuchajcie!!!
mam troszkę dziwne pytanko, a mianowicie.....
grając Master Lague na patchu pesedit 1.0 i wybierając np jakąkolwiek inną drużynę niż z Bundesligi zawszę będę miał przyporządkowaną 2 Bundesligę? czy da się to zmienić, pominąć? ponieważ po jednym sezonie np w premiership wskakują drużyny z 2 bundesligi. Pytanie czy da się to jakoś obejść, żeby np grając ligami innymi niż bundesliga, nie podpinała się 2 bundesliga..... bo to jest bezsensu!
pomóżcie.....
Grając ML zawsze do Twojej ligi przyporządkowana jest 2 liga, wedle założeń twórców PESEdit Patcha jest do 2 Bundesliga. Rozwiązaniem jest edytowanie składu 2 Bundesligi i ustawienie takich zespołów jakie Ci pasują. Może w przyszłości twórcy dołożą jakieś ligi + switcha, żeby można sobie było wybrać daną ligę, na razie takiej opcji nie ma.
martel
Dec 10 2010, 15:00
CYTAT(Tari @ Dec 10 2010, 12:59)

Grając ML zawsze do Twojej ligi przyporządkowana jest 2 liga, wedle założeń twórców PESEdit Patcha jest do 2 Bundesliga. Rozwiązaniem jest edytowanie składu 2 Bundesligi i ustawienie takich zespołów jakie Ci pasują. Może w przyszłości twórcy dołożą jakieś ligi + switcha, żeby można sobie było wybrać daną ligę, na razie takiej opcji nie ma.
a może da się jakoś usunąć tę 2 ligę wogóle.....???
similo14
Dec 10 2010, 18:02
O ile sie orientuje to nie ale mozesz wrzucic tam swoje druzyny przed rozpoczaciem ML
PESEdit w kolejnych wersjach patcha doda więcej "drugich" lig, będzie angielska, włoska, hiszpańska, niemiecka (może holenderska). tak więc ja jak narazie zadowalam się tworzeniem solidnego klubu z 1.FC Koeln (idzie mi świetnie

), a później, jak będzie większy wybór to zagra się czymś konkretniejszym ;]
PabloRMCF
Dec 12 2010, 12:19
Jak mam instalowac to 0.3 0.4 itd. Zainstalowałem patch 1.0 wszystko jest ok ,potem zainstalowałem patch 0.3 i nie było juz wielu drużyn które było po zainstalowaniu 1.0?
FoReST3
Dec 12 2010, 12:56
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 12 2010, 12:23)

Jak mam instalowac to 0.3 0.4 itd. Zainstalowałem patch 1.0 wszystko jest ok ,potem zainstalowałem patch 0.3 i nie było juz wielu drużyn które było po zainstalowaniu 1.0?
omg gościu ogarniasz cokolwiek? XD najpierw było 0.3, 0.4 itd a 1.0 jest najnowszy
r.a.j.a.n
Dec 12 2010, 13:08
CYTAT(PabloRMCF @ Dec 12 2010, 12:23)

Hehe... dramat!
Człowieku, to tak jakbyś po skończeniu studiów poszedł do szkoły średniej.
similo14
Dec 13 2010, 19:36
Kazdy patch ma w sobie poprzednie! Wystarczy zainstalowac najnowszy, czyli ten który ma najwiekszy numer wersji aktualnie 1.0.
Ach czasem nie wiem czy zyje we współczesnej Europie czy w erze kamienia łupanego. To naprawde nie jest takie ciezkie.
Lionel Messi 10
Dec 13 2010, 20:11
Przepraszam ,bardzo linki patcha 0.1 i 0.2 wygasły i jak zacznę pobierać od 0.3 to dużo stracę ? Najważniejsze chodzi mi o to żebym miał oryginalne stroje , nazwy .
rafalon92
Dec 13 2010, 20:52
Ściągnij tylko ostatnią wersję 1.0 tam jest wszystko.
Lionel Messi 10
Dec 13 2010, 21:27
Oki dzięki wielkie ;]
similo14
Dec 20 2010, 16:12
Patch 1.1 wydany do wieczora reszta linkow.
who_me
Dec 20 2010, 17:43
CYTAT(portier @ Dec 4 2010, 15:17)

Super. Fajnie, ze bedzie jakis polski zespol. Ale tego McEachrana im nie wybacze

El Nino zrobil dla niego twarz jak cos..
http://www.pesfaces.co.uk/pes2009_epl.php?cat_id=3
mam pytanie bo wyskakuje mi blad i gra sie niby sie wlacza ale bez kitservera i dodatkow ;( zainstalowalem wlasnie patcha 1.1 na czysta gra ;( dodam ze wczesniej to samo mialem z werjsa 1.0... wiec usunalem gre z dysku i zainstalowalem od nowa i chcialem tego 1.1 z wczesniejszymu wersjami klopotu nie bylo
similo14
Dec 23 2010, 19:20
Niestety NeoNH niepotrafie ci pomoc ;/ Niewiem co moze byc przyczyna moze sproboj jeszcze raz usunac KS, zainstalowac patch i wlasnie dodany update.
po zainstalowaniu patcha przy uruchomieniu gry pojawia mi się komunikat: Uruchomienie aplikacji nei powiodło się, poniewaz nie znaleziono d3dx9_43.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.
Gdy zamykam okno gra normaleni się uruchamia, ale widzi tylko czesc patcha(sa zmienione nazwy lig i druzyn, ale nei ma np strojow.) Co mam zrobic?
Ps. W dodatku jak chce zagrac mecz, wywala mnie z gry..
Jesli nei wiecie jak pomoc, prosze chociaz napisac jak usunac tego patcha ;P
ściągnij sobie najnowszego directX'a
Tez tak mialem w wypadku pes 2010,wzialem wiec i wpisalem nazwe tego pliku w google i wkleilem do folderu Gry i potem do folderu windowsa do plików typu dll pozdrawiam na pewno zadziala,Ale jak kolega wyzej napisal wystarczy zainstalowac Direxxcta
similo14
Dec 24 2010, 09:55
Ludzie czytajcie poprzednie posty 2 albo 3 raz juz jest o directX'ie
dzieki panowie, działa
grande222
Dec 25 2010, 11:10
witam! mam jeden problem i nie wiem jak go rozwiazac mianowicie chcialbym miec w 2 bundeslidze miec zespoly z other europe club bo lipa grac kariere lige wloska a wchodza z 2 ligi niemieckie zespoly probowalem to zamienic w edit ale nagle wszystko sie pozmienialo np. bayern w hiszpanskiej itd czy da sie inaczej jakos to zamienic ? pozdrawiam.
edit > customise league structure
glonglox
Dec 28 2010, 20:59
Mam pytanko ktory patch zmienia oryginalne stroje i herby w grze? Tzn chodzi o to zeby nie bylo poprostu tych nazw,herbow i strojow bez licencji tylko takie jakie sa naprawde.
similo14
Dec 28 2010, 22:03
PESEdit
similo14
Dec 30 2010, 22:59
Patch 1.2 dodany
r.a.j.a.n
Dec 31 2010, 08:25
Heh, może pora jakiegoś wreszcie zainstalować

Btw, czy po wgraniu PESEdit'a, gra będzie działać ONLINE?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.