Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit 2011 patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Stron: 1, 2, 3, 4
portier
Wyszla juz czesc: 2.0, jakby ktos mogl przerzucic to wdzieczny bede bo ten ul.to slabym serwerem jest. U mnie w ogole pobierac nie chce z niego
similo14
Edit w pierwszym poscie. Rano wrzuce patch 2.0 w jednym pliku.
Merfi99
zainstalowalem pesedtit ptach 2.0 i herby i loga sa stare nie zmienione Matri w Juve jest czarny ;/ POMOCY!
marojin
witajcie ;]
działa wam ten patch 2.0?? loga, herby, stroje nie pasują ;/
do jakiejś wersji gry działa?
Pozdro
Leszczu
Mam podobny problem co chłopaki powyżej. Składy się zgadzają, z data packiem jest wszystko w porządku, ale herbów i strojów nie ma, są takie same jak w podstawowej wersji gry (a nazwy drużyn zmienione...).

Proszę o jakieś rady, co mogłem zrobić nie tak. Reinstalacja gry i patcha nie pomogła.
michael4321
Nie wierze ze ktos jeszcze gra w to g...o.
Grywalnosc - tragedia.
Dzwiek - tragedia.
Stadiony - tragedia.

Najbardziej podoba mi sie dzwiek po strzeleniu bramki - nic tylko sie smiac. Biorac pod uwage lige hiszpanska nic nie jest takie jak w rzeczywistosci. Co z tego ze gra przypomina obraz w tv jak pilkarze biegaja jak nacpani.

Moga zrobic patche z kosmosu a ta gra nigdy nie bedzie przynajmniej dobra.
Ile to juz prob robilem zeby polubic pes2011, a za kazdym razem po 1 meczu uzywalem funkcji remove program.

Spatchowany PES6 zawsze gora! Kazda druzyna swoj stadion, flagi, race, po klika prawdziwych przyspiewek dla kazdej druzyny, po strzeleniu gola slychac dobre pierdzielniecie goooool, no i ta grywalnosc... tego nie zrozumie ten kto gra w pesa 2011. Aha, jeszcze komentarz hiszpanski znaleziony w necie (Vignolo) - dla kazdego fana liga bbva to powinna byc podstawa (15 sekundowe goool i zjadanie mikrofonu przy kazdej akcji).

Jedyna mozliwosc zrobienia swietnego pesa to zbudowanie go na silniku [ wink.gif ] pes6.

A teraz poprosze o ban smile.gif
portier
Jest nowa czesc a w niej drugi polski zespol - Wisla Krakow.......
Damian1947
Witam.Panowie taki problem. Zainstalowalem pesedit patch 1.5 a nastepnie zmienilem kamere poprzez program pes camera settings i po zmienieniu tej kamery zwariował mi gameplay. Naciskam przycisk w lewo biegną do góry, w prawo to w poprzek itd,itp. Komputer tez wogole nie atakuje:D Dlaczego tak się stalo?
O co chodzi?biggrin.gif Z góry dzieki za pomoc:)
wisiolek
Ja mam natomiast pytanie do osób, które grają już na najnowszej wersji Patcha 2.1 z poprawka FIX, czy po zainstalowaniu patcha 2.1 również usuwacie folder PESEdit Patch oraz kitserver i instalujecie dopiero FIXa czy nie trzeba usuwac już w/w folderów, a FIXa wgrywa się bezposrednio na zainstalowaną 2.1 bez dodatkowych ruchów.
Bo mam taki problem ze niezaleznie jak robię i jak wybieram sobie jako 2 ligę np. Championship i zaczynam grac w ML to gdy przychodzi już do meczu to gra się zawiesza i wyłącza.
Spotkał się ktoś z podobny problemem?
Nadmienię, że uruchamiam Patch'a jako admin
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.