Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PESEdit 2011 patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2011
Stron: 1, 2, 3, 4
similo14
Każdy patch zawiera w sobie poprzednie!!! Wystarczy zainstalowac najnowszy!

PESEdit 2011 Patch 0.1
HOTFILE part1 FILESERVE part1
HOTFILE part2 FILESERVE part2
HOTFILE part3 FILESERVE part3

PESEdit 2011 Patch 0.2

MEGAUPLOAD

HOTFILE part1 FILESERVE part1 UPLOADING part1
HOTFILE part2 FILESERVE part2 UPLOADING part2
HOTFILE part3 FILESERVE part3 UPLOADING part3

PESEdit 2011 Patch 0.2-Fix

MEGAUPLOAD

HOTFILE
FILESERVE
UPLOADING

PESEdit 2011 Patch 0.3

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4

HOTFILE part1 FILESERVE part1 UL part1
HOTFILE part2 FILESERVE part2 UL part2
HOTFILE part3 FILESERVE part3 UL part3
HOTFILE part4 FILESERVE part4 UL part4

PESEdit 2011 Patch 0.3-Fix v2

MEGAUPLOAD

HOTFILE UPLOADING

PESEdit 2011 Patch 0.3-ML Fix

MEGAUPLOAD

HOTFILE UPLOADING

PESEdit 2011 Patch 0.4

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4

FILESERVE part1
FILESERVE part2
FILESERVE part3
FILESERVE part4

PESEdit.com 2011 Patch 0.4 - Additional Stadium Package

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4

PESEdit 2011 Patch 0.5

Torrent

MEGAUPLOAD (całosc)

FILESERVE (całosc)

PESEdit 2011 Patch 1.0 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

FILESERVE part1
FILESERVE part2
FILESERVE part3
FILESERVE part4
FILESERVE part5

PESEdit 2011 Patch 1.1 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

PESEdit 2011 Patch 1.1 Update (DLC 2.0)
MEGAUPLOAD

PESEdit 2011 Patch 1.2 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

PESEdit 2011 Patch 1.3 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

PESEdit 2011 Patch 1.4 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

PESEdit 2011 Patch 1.5 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

MEGAUPLOAD FULL

PESEdit 2011 Patch 1.6 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

MEGAUPLOAD FULL

PESEdit 2011 Patch 1.7 (ALL in ONE)

MEGAUPLOAD part1/2
MEGAUPLOAD part2/2

MEGAUPLOAD FULL

PESEdit 2011 Patch 2.0 (ALL in ONE)NEW!!!

MEGAUPLOAD part1
MEGAUPLOAD part2
MEGAUPLOAD part3
MEGAUPLOAD part4
MEGAUPLOAD part5

Gdy ukażą sie kolejne wersje patcha z pod szyldu PESEdit.com będe aktualizował informacje w tym poscie!
Knl
niech cię bóg błogosławi
messjash
A powie mi ktoś do czego służą te fixy? Potrzebne mi to jak nie gram online. Do czego służy ML fix?
similo14
Fix'y są to drobne poprawki błedów patcha. Jeśli chodzi o ML fix to domyslam się że poprawia jakis blad w Master Lidze.
Windziak
Czy ktoś mi jest w stanie w prosty sposób wytłumaczyć jak się to instaluje?
Knl
trzeba dwa razy kliknąć lewym przyciskiem myszy w instalator patcha. powtórzyć czynność z fixem
similo14
blink.gif hmm. Może prosciej sciagasz wszystkie party interesującego Cię patcha np.03. Rozpakowywujesz programem WinRar, Odpalasz autoinstalator najłatwiej tym sposobem
CYTAT
trzeba dwa razy kliknąć lewym przyciskiem myszy w instalator patcha.

CYTAT
powtórzyć czynność z fixem

Jeśli dalej masz problem, napisz! Coś wymyślimy.

PS: Z jakiego źródła ściagacie patcha? Prosze o Odpowiedz.
mac7
po instalacji patcha 0.3 można grać normalnie na multi? pamietam że w pes10 był wybór online/single i podmieniało pliki od razu, ale nie wiem jak jest teraz?
similo14
Narazie patch nie jest "uzbrojony" w ten selector co patche pes 2010 ale mysle ze jak wyłączysz kitserver bedzie ok.
Pazdzioch
Trzeba instalowac wszystkie wersje tj. od 0.1, 0.2 do 0.3 czy wystarczy samo 0.3 i fix'y ?
similo14
Tylko 0.3 i witaminki
Windziak
No dobra, pesedit zainstalowałem, pierwszą witaminkę też, a tą do ML to co mam zrobić, bo tam jakiś plik .bin jest.

sad.gif
similo14
Skopiuj ten plik do D:\PES11\kitserver\pesedit\img\dt0f.img
M4TY5
Panowie, instaluje patcha 0.3 na czystą grę instaluje fixy i nic się nie dzieje mam dalej te same sklady - jak wejde do kitserwera i tam w managerze zrobie to mam tylko ikonki bundesligi itp i dobre nazwy drużyn ale zawodnicy źli ?? i dalej mi wyskakuje że mogę sćiągnać tego oficjalnego patcha!
derock
ja tak miałem jak uruchomiłem gre ze złego execa patch Ci tworzy własny skrót do uruchomienia gry - nie korzystaj z niego.
U mnie tak było.
messjash
Powtórzę to co w innym temacie. Zainstalowałem ten ptch 0.3 i przyznam że to niezła kupa. Nie da się przez niego w ogóle grać
. Zawodnicy mają tak wykręcone wszystkie skille że biegają jak naćpani i nie mówię tu o przeciwnikach tylko o swoich graczach. Prawie każdy strzał z przed pola karnego kończy sie bramką. Nie da się tak grać, zniszczyli piękno tej serii tym patchem a szkoda. Niestety zmusili mnie do powrotu na wersję 0.2. Jednym słowem
przegięcie! Wszyscy zamienili się w jakieś roboty.
michael4321
Jak na razie buszujac po stronkach z peseditami znajduje same kupy. Patche sa tak jak wspominaliscie niedopracowane a stadiony sa robione w edit mode i bardzo odbiegaja od prawdziwych.
Nie wrzucam nic do pesa bo szkoda psuc elegancka wersje od konami zaktualizowana.
Poczekam az bedzie cos na prawde konkretnego.
r.a.j.a.n
Trzeba poczekać przynajmniej do wersji 1.0
Knl
ekipa PESEdit planuje wydać kolejną wersję patcha (0.4) najwcześniej w następny weekend.
BunNy
CYTAT(Pawelu0891 @ Oct 26 2010, 15:16) *
Jak na razie buszujac po stronkach z peseditami znajduje same kupy. Patche sa tak jak wspominaliscie niedopracowane a stadiony sa robione w edit mode i bardzo odbiegaja od prawdziwych.
Nie wrzucam nic do pesa bo szkoda psuc elegancka wersje od konami zaktualizowana.
Poczekam az bedzie cos na prawde konkretnego.

Też tak myślę, na razie nic nie instaluję. Fajnie jak by był ekstraklasa patch jak w zeszłym roku.
mata-on

edit; działa juz!!
prezes87
Widzę że masz pirata. Ściągnij inna wersję po prostu.
mata-on
Czyli co ?
Załatwić sobie inną wersję gry?? tongue.gif

edit; działa juz!!
similo14
EDIT w pierwszym poscie!
Windziak
Można to zainstalować na 0.3, czy trzeba go najpierw usunąć? I jeśli usunąć, to w jaki sposób? wink.gif
similo14
Patcha powinno sie instalowac na czysta gre niejestem pewien ale zeby usunac poprzednia wersje wystarczy usunac folder pesedit z kitserwera.
portier
na fileserve mozna prosic?
similo14
Linki na fileserve wrzuce wieczorem, choc wydaje mi sie ze z megaupload leci szybciej szczegolnie jak ma sie konto.
portier
Ja nie mam i wlasnie mi w ogole cos nie chce pobierac. Takze czekam i dzieki :]
similo14
Wieczorem paczka stadionów do PESedit patch 0.4
EDIT: Małe spoźnienie ale paczka dodana
similo14
Patch 0.5 dzis torrent jutro linki.
portier
Czekam, na fileservowe biggrin.gif
I licze, ze wreszcie dadza McEachrana do Chelsea a nie, ze jest jakis Woods a ten, ktory gra nie jest w grze.
szymon1987w
mam pytanko, od pare dni temu zainstalowałem patch 0.5 i zauważyłem ze z klubów z południowej ameryki mam tylko 3 !!!!! A jeszcze w pachu 0.4 było ich z 30. Też tak macie?
szymon1987w
Dla tych co mają PesEdit Patch 0.5 , a chcą mieć wersję z oficjalnym patchem od Konami 1.02 wyszła specjalna łatka:

http://www.pespatchs.com/2010/11/pesedit-2...051-konami.html

Knl
jutro wychodzi PESEdit.com 2011 patch 1.0

* ALL NEW TEAMS: Aris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
* Correct boots for nearly all players of Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesliga
* New balls: Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
* New boots: Predator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
* More than 50 new edit mode hairstyles
* New faces: Antonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Coloccini, Eto'o, Gameiro, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Payet, Pedersen, Rafinha, Wilshere
* New kits: Aachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
* New stats! Back to KONAMI standards, + PESEDIT tweaks + completely new Bundesliga stats, ages!, market values

http://pes2008editing.blogspot.com/

zacieram ręce smile.gif
similo14
Gdzie wyczytałes ze patch wyjdzie jutro? Ja niewidze takiego info.
senQ
This list is going to be updated troughout the day while the patch will be released tomorrow!

Na samym dole.
Alphart
Czy żeby zainstalować PESEdit.com 2011 patch 1.0 muszę mieć zainstalowane inne patche?
uploadmen
CYTAT(Alphart @ Dec 4 2010, 12:07) *
Czy żeby zainstalować PESEdit.com 2011 patch 1.0 muszę mieć zainstalowane inne patche?

tego to właśnie niewiem ,ale przypuszczam że na czystą grę mozesz spokojnie zainstalować...
Knl
nie musisz mieć innych patchy. instalujesz na czystą grę.
każda nowa wersja pesedit.com patch zawiera w sobie wszystkie poprzednie.
portier
Super. Fajnie, ze bedzie jakis polski zespol. Ale tego McEachrana im nie wybacze biggrin.gif
Knl
problemu nie ma. jak go nie bedzie w tej wersji, to możesz sobie go stworzyć sam
sstachu1
CYTAT(Knl @ Dec 4 2010, 13:05) *
nie musisz mieć innych patchy. instalujesz na czystą grę.
każda nowa wersja pesedit.com patch zawiera w sobie wszystkie poprzednie.

nieobraz sie kolego,ale o ile pamietam to PESEDIT od v 0.1 do v 0.4 trzeba bylo instalowac po kolei, jedna na druga zeby miec pewnosc ,ze ma sie wszystko. Dopiero v 0.5 to 4 wersje w jednej. mam sam teraz v0.5 i bede instalowal na nia v 1.0
szymon1987w
sstachu1
Źle mówisz, każda wersja zawiera już w sobie poprzednią na 100%.
Pozdro
sstachu1
okej, zwracam honor.....
sstachu1
similo14 : .....................................CZEKAMY NA WSTAWKE????????????????????????? :]
similo14
Gotowe patch 1.0 wrzucony na MEGAUPLOAD.
portier
CYTAT(Knl @ Dec 4 2010, 16:42) *
problemu nie ma. jak go nie bedzie w tej wersji, to możesz sobie go stworzyć sam

E tam. Nie mam statow, twarzy etc
Sie uparliscie na to megaupload :/
Knl
http://www.pes-patch.com/2010/12/pesedit-2011-patch-1-0.html

linki do patcha na hotfile i fileserve

twój zawodnik jest w chelsea w nowym patchu (mimo wszystko nie problem zrobić go samemu - pesstatsdatabase.com, masz wzrost, wagę, umiejętności, zdjęcie i co tam jeszcze chcesz)
portier
Normalnie sa zamienne z tymi z megaupload w 1 poscie? Bo juz 2 party jakos pobralem biggrin.gif
Najwyzej jakiegos Polaka tak zrobie, bo kadry na bank nie zaktualizowali i dalej np Kosowski gra :/

e:
juz wiem, ze tak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.