similo14
Dec 31 2010, 13:25
W tych patchach jest juz PESEdit selector i mozna poprostu wyłaczyc patcha i wtedy smigasz on-line
r.a.j.a.n
Dec 31 2010, 13:50
Ok, dzięki.
portier
Jan 2 2011, 17:35
2 liga hiszpanska za co wchodzi? za 2 bundeslige, czy jak? Mam nadzieje ze nie ruszali wszystkich zespolow z Ligi Europy i LM
r.a.j.a.n
Jan 2 2011, 18:53
Z tego co widziałem to na pes editor selector na zakładce Switches, masz do wyboru 2 bundesligę LUB 2 ligę hiszpańską. Twórcy zaznaczyli też także, że w przyszłości będzie możliwość wybrania innej DRUGIEJ LIGI.
Defaultowo, zawsze jest DRUGA BUNDESLIAGA, za nią możesz wybrać Liga Adelante.
portier
Jan 2 2011, 19:05
a to spoko. Zostaje przy szwabskiej. Oby dali niedlugo ligue2 lub Championship
uploadmen
Jan 7 2011, 13:16
nowy Pesedit patch 1.3 już niedługo.
marcellll
Jan 22 2011, 17:07
podczas gry w ML (PESEDIT), gdy chcę zrobić save gra się zawiesza, co może być przyczyną?Podczaqs nciśniecia next mecz to samo, pojawia sie komunikat Program przestał działać
Rusek1910
Jan 23 2011, 14:06
martel
Jan 25 2011, 14:39
Panowie mam pytanko.....może banalne ale jednak proszę o poważne potraktowanie...

zainstalowałem patcha 1.3.....i chciałbym skorzystać pes edit selectora aby mieć w grze ligę adelante zamiast bundesligi, chciałbym też wybrać stadion. Niestety po kliknieciu w jakąś opcję wychodzi błąd!
Może mógłby ktoś zamieścić instrukcję obsługi poszczególnych opcji w pesedit selectorze.....
z góry dzięki....
zainstalowalem patcha 1.4. zmienilo nazwy i sklady zespolow ale stroje to jakis bullshit. niebieskie koszulki z napisem pes. i brak oryginalnych logo zespolow ? o co chodzi ?
najmocniej przepraszam - pozostala jeszcze aktywacja kitservera

...
portier
Jan 26 2011, 16:24
Fajny jest ten patch ale w 1.4 dalej bledy. Kadra POLSKI beznadziejna, np Kosowski jest. W Lechu dalej Tshibamba takze nieuaktualniono skladu. Pisalem na tamtym forum zeby to zrobili juz wczesniej ale to olali. Szkoda
ok - mam nowy problem

przy patchu 1.4 nie moge zapisac ML ? dlaczego?
linki na inny serwer dokładnie filesonic w 2 partach: PESEdit 2011 Patch 1.4 (ALL in ONE)
http://www.filesonic.com/file/65728250http://www.filesonic.com/file/65728094
tominho
Feb 2 2011, 10:28
Zainstalowałem tego patcha i wyskakuje bląd, że nie może znaleźc d3dx9_43.dll i po kliknięciu ok gra się wlącza ale za chwila wywala do win. Z ikonki pesedit nie moge nic odpalic bo pisze ze brak frameworka 4.0. Jest on konieczny? Miał ktoś taki problem?
similo14
Feb 2 2011, 13:38
JEZUS! MARIA! Który juz raz to samo!? Ostatni raz pisze nastepnym razem niech szukaja. A teraz do rzeczy: Zainstaluj najnowszy DirectX
Lionel Messi 10
Feb 2 2011, 14:32
Zadziałało by może , gdy autor tematu da informacje w sprawię błędu.
tominho
Feb 2 2011, 15:55
Wybacz ale nie każdy ma czas i chęci przeglądac temat od nowa. Dzięki również za odpowiedz. Ściągnąłem jednak Firepatcha i jestem zadowolony, na prawdę kawał dobrej roboty wykonali ludzie
mazitbg
Feb 2 2011, 18:16
CYTAT(tominho @ Feb 2 2011, 15:59)

Wybacz ale nie każdy ma czas i chęci przeglądac temat od nowa. Dzięki również za odpowiedz. Ściągnąłem jednak Firepatcha i jestem zadowolony, na prawdę kawał dobrej roboty wykonali ludzie

Grałem na firepatchu w ML sezon swoim zespołem, jednak po sezonie, gdy chciałem przejść do następnego gra się wiesza i za nic w świecie nie przechodzi dalej, a tego raczej nie da się rozwiązać... może ktoś miał coś podobnego, czy akurat ja na takiego pecha trafiłem ? Poza tym ten patch to rzeczywiście kawałek dobrej roboty, pzdr!
Mam pytanie. Ściągnął ktoś już tego najnowszego patcha 1.5 ? I może go wrzucić na jakiś normalny serwer ??
I wgl może wiecie czemu wrzucają to na uploaded ? (pewnie kasę mają za ściągnięte pliki) bo innego wytłumaczenia nie widzę. A nerwica mnie bierze jak muszę po godzinie czekać by móc ściągać znowu plik. I do tego napisałem na na forum post z pytaniem czemu tak jest to usuneli :/
similo14
Feb 6 2011, 17:55
Juz dodaje na megaupload
michudrum
Feb 6 2011, 18:23
Najnowszy Patch w wersji 1.5 w całości do ściągnięcia na 5fantastic.pl
http://www.5fantastic.pl/plikosfera/69132/Gry/2905931Pozdrawiam.
Alphart
Feb 6 2011, 19:21
Macie po zainstalowaniu tego patcha angielską Chapmionship? Ja nie mam ani 2 ligi angielskiej ani hiszpańskiej. Składy mam aktualne (Torres w Chelsea, Suarez w Liverpoolu).
portier
Feb 6 2011, 19:51
Musisz wybrac w Selectorze jedna z tych drugich lig. Mi niestety cos nie czyta herbow i koszulek ani 2 hiszp ani 2 ang. Caly czas sa na niemieckich. Wam tez tak?
Patch fajny, najlepszy do 11, ale bledow i tak sporo
Mam problem gdy chce zapisac gre w Master League to mi wywala do pulpitu z błedem ze aplikacja zostala zamknieta i moge wybrac wyslij lub nie wysylaj,na patchu 1.3 normalnie mi dzialalo,na czystej wersji tez,reinstalowalem juz gre usuwalem wszystkie foldery ale to nic nie dalo dalej to samo.Oczywiscie chodzi o gre na patchu 1.5 probowalem z 2 liga angielska jak i z niemiecka i dalej to samo.
CYTAT(Kuczi @ Feb 8 2011, 21:44)

Mam problem gdy chce zapisac gre w Master League to mi wywala do pulpitu z błedem ze aplikacja zostala zamknieta i moge wybrac wyslij lub nie wysylaj,na patchu 1.3 normalnie mi dzialalo,na czystej wersji tez,reinstalowalem juz gre usuwalem wszystkie foldery ale to nic nie dalo dalej to samo.Oczywiscie chodzi o gre na patchu 1.5 probowalem z 2 liga angielska jak i z niemiecka i dalej to samo.
W selectorze wybierz master league1 albo master league2
CYTAT(maslak @ Feb 8 2011, 21:40)

W selectorze wybierz master league1 albo master league2
Działa dzięki
Orange_91
Feb 10 2011, 19:54
Mam parę pytań dotyczących tego dodatku. Czy po instalacji tego patcha można go swobodnie odinstalować? Tzn. bez reinstalacji całej gry? Czy ten patch, zwiększa w jakiś sposób wymagania całej gry, chodzi po prostu o to czy ktoś po instalacji tego patcha zauważył spadek płynności gry?
Tak, patcha można odinstalować nie wywalając jednocześnie całej gry.
Nie, po instalacji patcha nie zauważyłem spadku płynności, nie widziałem też postów, żeby ktoś skarżył się na podobny problem
patryk6996
Feb 11 2011, 16:14
similo14
Feb 11 2011, 16:45
Przecierz patch 1.5 wyszedł juz dawno.
mar1988cin
Feb 12 2011, 09:21
CYTAT
PAMIĘTAJ O UŻYCIU SWITCH-a ZANIM ROZPOCZNIESZ ROZGRYWKĘ W TRYBIE MASTER LEAGUE LUB BECOME A LEGEND
O jakiego switcha chodzi i w jaki sposób go użyć?
Orange_91
Feb 12 2011, 09:25
CYTAT(mar1988cin @ Feb 12 2011, 09:25)

O jakiego switcha chodzi i w jaki sposób go użyć?
Jak włączasz PESa za pomocą ikony PESEDIT to wchodzisz w zakładkę switches i wybierasz jaką 2 ligę chcesz oraz jaką ML chcesz grać. Tam jest zresztą wszystko opisane co każda opcja zmienia.
Mateos Real
Feb 12 2011, 10:12
Witam mam problem otóż gdy kończy mi sie pierwszy sezon w Master league
przechodze z czerwca na lipiec gra ciągle się ładuje i nie da się grać dalej
Gra normalnie chodzi dobrze Oczekuje na szybką pomoc.
PS.gram na pesedit 1.5
mar1988cin
Feb 12 2011, 14:47
Czy PESEdit Patch 1.5 będzie kompatybilny ze spolszczeniem?
Po zaistalowaniu i po wejściu do PES pokazuje mi się napis "ver. 1.03", tak powinno być?
martel
Feb 13 2011, 10:01
Panowie.....
zainstalowalem 1.5, chcialem pograc z 2ligą w postaci ligi adelante badz 2 angielskiej i loga zostają po drugiej bundeslidze..... co jest? tez tak macie? W polskiej reprezentacji jest kosowski, w lechu nie ma nowych pilkarzy....
acha i o co chodzi z tym master league1 i 2, czym sie to rozni wybierajac jedna z nich?w ogole jak w pesedicie wybieralem jedna z drugich lig wyskoczyl mi jakis blad aplikacji....pisalo tez ze mam kontynuowac....ale w efekcie wskazana liga sie pojawia ale bez loga......
napiszcie cos bo juz nie wiem co robic?
moze zinstalowac go na czysta gre?
Orange_91
Feb 13 2011, 18:57
CYTAT(martel @ Feb 13 2011, 10:05)

Panowie.....
zainstalowalem 1.5, chcialem pograc z 2ligą w postaci ligi adelante badz 2 angielskiej i loga zostają po drugiej bundeslidze..... co jest? tez tak macie? W polskiej reprezentacji jest kosowski, w lechu nie ma nowych pilkarzy....
acha i o co chodzi z tym master league1 i 2, czym sie to rozni wybierajac jedna z nich?w ogole jak w pesedicie wybieralem jedna z drugich lig wyskoczyl mi jakis blad aplikacji....pisalo tez ze mam kontynuowac....ale w efekcie wskazana liga sie pojawia ale bez loga......
U mnie takie problemy nie występują, a instalowałem na czystą grę od KONAMI, tylko z wgranym oficjalnym patchem 1.02. Dlatego myślę, że powinieneś zrobić reinstall gry i dopiero wgrywać patcha.
martel
Feb 13 2011, 20:18
CYTAT(Orange_91 @ Feb 13 2011, 19:01)

U mnie takie problemy nie występują, a instalowałem na czystą grę od KONAMI, tylko z wgranym oficjalnym patchem 1.02. Dlatego myślę, że powinieneś zrobić reinstall gry i dopiero wgrywać patcha.
tak zrobilem, odinstalowalem gre i zainst raz jeszcze, z tym ze nie mam oficjalnego patcha. Wgralem pesedit1.5 i dalej to samo....
portier
Feb 13 2011, 20:43
Tez tak mam jak kolega wyzej, ewidentnie blad tworcow
uploadmen
Feb 16 2011, 13:40
similo14
Feb 16 2011, 15:08
Patch 1.6 dodany w pierwszym poście.
Lionel Messi 10
Feb 18 2011, 14:27
Co zrobić , gdy chcę wejść w PESEDIT to wywala mi ten oto błąd
http://imageshack.us/photo/my-images/72/bladpes.jpg/
Orange_91
Feb 18 2011, 14:37
CYTAT(Lionel Messi 10 @ Feb 18 2011, 14:31)

Co zrobić , gdy chcę wejść w PESEDIT to wywala mi ten oto błąd
http://imageshack.us/photo/my-images/72/bladpes.jpg/Przecież w komunikacie wyraźnie pisze co należy zrobić. Musisz zainstalować NET Framework w wersji 4.
banan213
Feb 19 2011, 19:28
CYTAT(martel @ Feb 13 2011, 10:05)

Panowie.....
Mam taki sam problem, jak wybieram jedną z drugich lig wyskakuje mi bład i tak samo przy wyborze master lig 1 lub 2. Jak chcę zapisać albo zagrać mecz to mnie wywala z gry. Czy rozwiązał ktoś ten problem. Patcha wgrywałem na czystą grę,mam
portier
Feb 26 2011, 00:24
Macie w 1.6 dalej ten problem z herbami i strojami w tych dodatkowych ligach?
Lionel Messi 10
Feb 26 2011, 10:51
Panowie , wchodzę w pes edit selectro , tworzę master league wybieram barcelonę i już jak stworzylem i chce zapisac to wyskakuje erro pes2011.exe co mam zrobić ?
Illmatic
Feb 28 2011, 20:28
CYTAT(Lionel Messi 10 @ Feb 26 2011, 10:55)

Panowie , wchodzę w pes edit selectro , tworzę master league wybieram barcelonę i już jak stworzylem i chce zapisac to wyskakuje erro pes2011.exe co mam zrobić ?
Nie wybieraj Barcelony.
r.a.j.a.n
Mar 1 2011, 12:02
BOCIE @phenterminebdper
A poza tym wszyscy zdrowi?
Illmatic
Mar 1 2011, 17:41
Gdzie wogóle jest ten master league selector bo ja nigdzie tego nie widzialem w plikach i nic nie czaje mam patcha 1.7
CYTAT(ajax @ Mar 2 2011, 21:43)

Gdzie wogóle jest ten master league selector bo ja nigdzie tego nie widzialem w plikach i nic nie czaje mam patcha 1.7
Juz mam te selectory a jaka jest roznica miedzy wybraniem master league 1 a master legaue 2 ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.