Marklar
Nov 4 2010, 17:46
mozliwe, nie zwrocilem na to uwagi. przynajmniej twarze maja nienajgorsze
co ty gadasz leb masz jak taki mutant z roku na rok jest z pesem coraz lepiej
Też macie takie wrażenie, że niemal wszystkie stadiony wyglądają identycznie? ( Juz nie mowie, ze San Siro i Giuseppe Meazza to te same stadiony ;p ). Szczerze to są one słabo wykonane.. Murawki może tylko na powtórkach wyglądaja okazale, a podczas grania ja osobiście nie mam przyjemności jak śmigam po tych boiskach. Jak waszym zdaniem ?
Jeśli chodzi o stadiony jestem tego samego zdania, wole te z fify które są bardziej "żywe", murawy tez w Pesie nie stoją na najwyższym poziomie, i tak się zastanawiam czy w ogóle coś jest na poziomie w tej grze
Przeciez cyborgi to praktycznie juz znak firmowy pes 6

nie wiem nawet o czym ktos tu chce dyskutowac. moja opinia tyczy sie tylko gry z zywym przeciwnikiem . Ogolnie to pes6 to arcade w ktorym skill gra minimalna role. 6-5 , 7-4 to typowe wyniki dla tej gry

Ps : ta gra miala sporo fanow rok temu ale teraz wiekszosc ludzi odeszlo i albo gra w konsolowa fife albo nowego pesa

wystarczy zobaczyc na znikoma liczbe patchamkerow
No wiesz ta gra skończyła jeśli się nie mylę 4 latka, wiecznie nie będą wspierać najlepszej części Pesa

.Na szczęście jest jeszcze grupa Kubbasa,która dawkuje w pesa 6 nowy pokład energii i świeżości. Natomiast nie zgadzam się z twoją wypowiedzią ,powiem tak wole cyborgi od mutantów z NG pesów, pozdro
El Polacco
Nov 4 2010, 20:29
CYTAT(ruud10 @ Nov 4 2010, 19:15)

Na szczęście jest jeszcze grupa Kubbasa,która dawkuje w pesa 6 nowy pokład energii i świeżości.
Chyba nie do końca, zajrzyj do ich tematu, z tego co widać to patcha nie widać i raczej nie wyjdzie.
Panowie mam problem, przynajmniej tak mi się wydaje. Mam pada x-box dla pc.Sprawa wygląda tak.Czasami jak obrońca przeciwnej drużyny wypuści prostopadła piłkę to mój zawodnik do niej biegnie jednak wtedy to komputer steruje tym że mój zawodnik biegnie do piłki ją chociażbym chciał to nie mogę zmienić kierunku jego biegu. Tak samo jak np mój pomocnik wypuści prostopadłe podanie do napastnika które omija obrońcę to napastnik znowu jest sterowany przez komputer ją nie mam wpływu na jego sprint do piłkli.Czy wy też tak macie, że komputerowi zdarza się sterować biegiem zawodnika?
CYTAT(El Polacco @ Nov 4 2010, 20:33)

Chyba nie do końca, zajrzyj do ich tematu, z tego co widać to patcha nie widać i raczej nie wyjdzie.
Były tam drobne nieporozumienia,ale wszystko jak na razie idzie w dobra stronę.Patch powinien wyjść wkrótce,tak przynajmniej twierdzi Kubbas
nie ma to jak sie zachwycać starym pesem 6 jak mamy nowego i lepszego pesa 11
CYTAT(Sebzus @ Nov 5 2010, 13:35)

nie ma to jak sie zachwycać starym pesem 6 jak mamy nowego i lepszego pesa 11

Nie powiedziałbym ,racja nowszego ale dużo gorszego
psmaras
Nov 5 2010, 14:27
CYTAT(ruud10 @ Nov 5 2010, 14:14)

Nie powiedziałbym ,racja nowszego ale dużo gorszego

Nie wiem czy gorszy... poprostu innego i nie kazdemu musi to pasowac.
wezcie sobie najlepiej w fife 11 na kompa zagraj moze cie to pocieszy hahaa
Pixmanek
Nov 5 2010, 18:05
@Levuss
Trzymasz r2 i sterujesz strzałkami, czasami nie działa, ale w 90% tak. Sprawdź sobie co u Ciebie jest r2, bo ja mam pada do playa i nie orientuje się na padach do x-boxa.
seba200
Nov 7 2010, 09:38
Masohiści - grają w drewnianego 6 pesa:))) ej na amigę był bardzo dobry sensible soccer - wszyscy w niego grali - spróbujcie tego, wiecie co to za gra? Czy tu same smarkulstwo pisze?
rafalon92
Nov 7 2010, 11:57
Pfff Sensible soccer, pamiętasz "Golden Four(Złota Czwórka)" na nesa w niej była prawdziwa gra piłkarska, te wielogodzinne turnieje z kolegami, aż się łezka w oku kręci.
prezes87
Nov 7 2010, 12:39
To prawda! SWOS to było cudo, nie pamiętam ile godzin przy tym zarwałem. I jakie emocje były jak się z kumplami grało
Jak czytam te wszystkie posty to ledwie powstrzymuje sie od smiechu xD nic tylko kłótnia ktora to gra jest lepsza.... Niestety w pesa 11 jeszcze nie gralem ale moge cos powiedziec na temat fify 2011... Jest to jedyna gra ( prócz mafii II ) ktora obecnie mam zaisntalowana na moim nowym kompie. A wiec wlaczam fife ( ostatnia ktora uruchamialem to 2006... ) Pierwszy meczyk, ustawiam na poziom legendarny, przedtem jednak troche meczarni przy ogarnieciu przyciskow. Nadal nie wiem ktorym sie robi zwody ale mi to do szczescia nie potrzebne

Borussia na Schalke, tak to moze byc ciekawe gdyz sledze poczyniania borussi odkad graja tam trzej polacy, w tym najwiekszy talent polskiej pilki - lewy. Pierwsze minuty to byly takie nieogarniete, nie wiedzialem za bardzo o co loto

Byłem przyzwyczajony do pesa wiec nie bylo latwo. Ale z minuty na minute szlo mi coraz lepiej. Gralem dobrze w obronie i niezle z przodu. W koncu udalo mi sie strzelic bramke i to dosc ladna ktora zdobyl Kuba

W efekcie wygralem 1:0. Myśle sobie, *urwa znowu taka łatwa... I niestety sie nie mylilem. Postanowile ze zagram sobie BaL moim idolem - Ronaldo z Corintians. Pierwszy mecz, zwyciestwo 4-0, wszystkie bramki strzelone przeze mnie... WTF? O_o W drugim dwie, w trzecim trzy... Wkurzylem sie, wylaczylem gre... Na drugi dzien postanowilem ze stworze siebie, bedzie troche trudniej. Zaczalem katriere w lechu poznan, gdzie w kazdym meczu rezerw strzelalem po kilka bramek i szybko zostalem kapitanem ( 19 lat i kapitan - oj! ) a nastepnie podstawowym zawodnikiem pierwszego skaldu. Ani razu nie siedzialem na lawce, ani razu juz z tego skladu nie wypadlem - co za bezjar. Sezon zakonczylem na 3 miejscu, a ja zostalem krolem strzelcow majac wiecej strzelonych bramek niz rozegranych meczy. Przyszly oferty z innych klubow. Wybralem francuska Marsylie. Lubie ten klub a nie mialem innych rownie dobrych ofert, no moze procz Porto, jednak liga portugalska nie byla moim spelnieniem marzen xD Po pierwszym meczu rezerw w ktorym co prawda nie zdobylem bramki ( nadzieja na trudniejsza gre xD ) ale zagralem bardzo dobry mecz zostalem kapitnem. Pozniej jeszcze dwa mecze w rezerwach i dwa hat - triki.... Pierwszy mecz w podstawowej jedenastce z lyonem. Nie było łatwo, zostalismy zmiazdzeni. przegrywalismy do 89 minuty gdy to dostalem prostopadla pilke i oczywiscie zdobylem bramke ( nie sposob niestrzelic sytuacji sam na sam, wystarczy lekko nacisnac D i pilka napewno trafi do siatki, bramkarze sa poprostu niepelnosprawni). Kolejny mecz i hat - trick.... Ostatni jaki zagralem tez byl "dość łatwy" he

Wygralismy 5-0 a ja strzelilem wszystkie 5 bramek... I to wszystko na legendarnym poziomie. Jednym słowiem żenada. I ktos mi powie ze ta gra jest lepsza od pesa? Gratuluje spostrzegawczosci, naprawde swietna gra, i taka realna i wogole xD Co prawda spodziewalem sie czegos takiego, bo czego mozna spodziewac sie po tym gównie jakim jest fifa... Ide pograc w mafie i z niecierpliwoscia czekam na Pesa 2011, ktory nie wiem jak mogby byc zchrzaniony, i tak zawsze bedzie lepszy od fify... Tyle ode mnie, miłego czytania ;D
CYTAT(Levyr9 @ Nov 9 2010, 15:14)

Jak czytam te wszystkie posty to ledwie powstrzymuje sie od smiechu xD nic tylko kłótnia ktora to gra jest lepsza.... Niestety w pesa 11 jeszcze nie gralem ale moge cos powiedziec na temat fify 2011... Jest to jedyna gra ( prócz mafii II ) ktora obecnie mam zaisntalowana na moim nowym kompie. A wiec wlaczam fife ( ostatnia ktora uruchamialem to 2006... ) Pierwszy meczyk, ustawiam na poziom legendarny, przedtem jednak troche meczarni przy ogarnieciu przyciskow. Nadal nie wiem ktorym sie robi zwody ale mi to do szczescia nie potrzebne

Borussia na Schalke, tak to moze byc ciekawe gdyz sledze poczyniania borussi odkad graja tam trzej polacy, w tym najwiekszy talent polskiej pilki - lewy. Pierwsze minuty to byly takie nieogarniete, nie wiedzialem za bardzo o co loto

Byłem przyzwyczajony do pesa wiec nie bylo latwo. Ale z minuty na minute szlo mi coraz lepiej. Gralem dobrze w obronie i niezle z przodu. W koncu udalo mi sie strzelic bramke i to dosc ladna ktora zdobyl Kuba

W efekcie wygralem 1:0. Myśle sobie, *urwa znowu taka łatwa... I niestety sie nie mylilem. Postanowile ze zagram sobie BaL moim idolem - Ronaldo z Corintians. Pierwszy mecz, zwyciestwo 4-0, wszystkie bramki strzelone przeze mnie... WTF? O_o W drugim dwie, w trzecim trzy... Wkurzylem sie, wylaczylem gre... Na drugi dzien postanowilem ze stworze siebie, bedzie troche trudniej. Zaczalem katriere w lechu poznan, gdzie w kazdym meczu rezerw strzelalem po kilka bramek i szybko zostalem kapitanem ( 19 lat i kapitan - oj! ) a nastepnie podstawowym zawodnikiem pierwszego skaldu. Ani razu nie siedzialem na lawce, ani razu juz z tego skladu nie wypadlem - co za bezjar. Sezon zakonczylem na 3 miejscu, a ja zostalem krolem strzelcow majac wiecej strzelonych bramek niz rozegranych meczy. Przyszly oferty z innych klubow. Wybralem francuska Marsylie. Lubie ten klub a nie mialem innych rownie dobrych ofert, no moze procz Porto, jednak liga portugalska nie byla moim spelnieniem marzen xD Po pierwszym meczu rezerw w ktorym co prawda nie zdobylem bramki ( nadzieja na trudniejsza gre xD ) ale zagralem bardzo dobry mecz zostalem kapitnem. Pozniej jeszcze dwa mecze w rezerwach i dwa hat - triki.... Pierwszy mecz w podstawowej jedenastce z lyonem. Nie było łatwo, zostalismy zmiazdzeni. przegrywalismy do 89 minuty gdy to dostalem prostopadla pilke i oczywiscie zdobylem bramke ( nie sposob niestrzelic sytuacji sam na sam, wystarczy lekko nacisnac D i pilka napewno trafi do siatki, bramkarze sa poprostu niepelnosprawni). Kolejny mecz i hat - trick.... Ostatni jaki zagralem tez byl "dość łatwy" he

Wygralismy 5-0 a ja strzelilem wszystkie 5 bramek... I to wszystko na legendarnym poziomie. Jednym słowiem żenada. I ktos mi powie ze ta gra jest lepsza od pesa? Gratuluje spostrzegawczosci, naprawde swietna gra, i taka realna i wogole xD Co prawda spodziewalem sie czegos takiego, bo czego mozna spodziewac sie po tym gównie jakim jest fifa... Ide pograc w mafie i z niecierpliwoscia czekam na Pesa 2011, ktory nie wiem jak mogby byc zchrzaniony, i tak zawsze bedzie lepszy od fify... Tyle ode mnie, miłego czytania ;D
Krótko i na temat PES 6 > FIFA 2011 > PES 2011 (2008,2009,2010), a tak poza tym nie znasz się,głupoty tylko piszesz...
szołpas
Nov 9 2010, 17:56
CYTAT(ruud10 @ Nov 9 2010, 18:37)

Krótko i na temat PES 6 > FIFA 2011 > PES 2011 (2008,2009,2010), a tak poza tym nie znasz się,głupoty tylko piszesz...

człeniu chyba nie grałeś w pesa 2011 jak i w fife 11 xD
seba200
Nov 9 2010, 17:57
Pozazdroscic talentu w sigiel player

))))
Radze ci chlopie kupic oryginal i zagrac po sieci - tam sie wykarz, łącznie z ligą sieciową - powodzenia
CYTAT(seba200 @ Nov 9 2010, 18:01)

Pozazdroscic talentu w sigiel player

))))
Radze ci chlopie kupic oryginal i zagrac po sieci - tam sie wykarz, łącznie z ligą sieciową - powodzenia
No chyba będę musiał tak zrobić

Problem jednak tkwi w moim internecie - blueconnect

Watpie zebym mial radosc z rozrywki xD Raz byłem na turnieju fifa 2007, pamietam. Mowie a co sprawdze sie, mimo ze gralem wtedy tylko i wylacznie w pesa 6. Odpadlem w cwiercfinale z jakims maniakem

Przegrywalem 4-0 a wynik ostateczny byl 4-3. Ale ogolnie fajne przezycie. Mysle ze gdyby to byl turniej pesa 6 to nie mialbym sobie rownych xD Mowie serio, chyba ze trafilbym na jakiegos chorego maniaka podobnego do mnie, ktory na pamiec zna doslownie wszystko co z pesem 6 zwiazane xD
CYTAT(szołpas @ Nov 9 2010, 18:00)

człeniu chyba nie grałeś w pesa 2011 jak i w fife 11 xD
Żeby cię dowartościować powiem ci,że grałem w obydwie gry,a nadal gram w tą drugą.Nie mam zamiaru zmieniać swojego zdania na temat nowej części Pro Evo , która jest hmm jedną z najgorszych części w historii tej serii?
Sebzus
Nov 10 2010, 18:30
rozumiem ze każdy ma inna opinie i lubi inne gry ale jak można uważać ze PES jest gorszy od Fify. PES 6 jest lepszy od fifa 11. Tym bardziej pes 11 miazdy fife 11.
ruud10
Nov 10 2010, 20:20
CYTAT(Sebzus @ Nov 10 2010, 18:34)

rozumiem ze każdy ma inna opinie i lubi inne gry ale jak można uważać ze PES jest gorszy od Fify. PES 6 jest lepszy od fifa 11. Tym bardziej pes 11 miazdy fife 11.
HAHAHAHHA w którym miejscu człowieku, Pes 2011 to najgorsze ścier** jakie wyszło od KONAMI,a ty jeszcze porównujesz next-genową Fife do takiego dziadostwa

I to nie jest tylko moje zdanie,śledz fora,oceny w prasie, ilość osób na multi w sieci.Pesowi dallllllllllllleko do fify 11 na pc,konsolach....
prezes87
Nov 10 2010, 20:43
Ja pitolę, tydzień temu byłem ostatnio na forum to ruud10 jak fanboy pisał posty gdzie popadnie jaki to pes jest ble. Dzisiaj wchodzę pierwszy raz od tygodnia a ten kolo dalej jedzie

Człowieku ty nie masz życia?

Niby fan fify a pewnie więcej pisze postów na forum pesa niż fify

ruud10 ostatnio na gamecorner.pl był test na fanboya, zrób sobie to ci pewnie maxik wyjdzie
ruud10
Nov 10 2010, 20:51
CYTAT(prezes87 @ Nov 10 2010, 20:47)

Ja pitolę, tydzień temu byłem ostatnio na forum to ruud10 jak fanboy pisał posty gdzie popadnie jaki to pes jest ble. Dzisiaj wchodzę pierwszy raz od tygodnia a ten kolo dalej jedzie

Człowieku ty nie masz życia?

Niby fan fify a pewnie więcej pisze postów na forum pesa niż fify

ruud10 ostatnio na gamecorner.pl był test na fanboya, zrób sobie to ci pewnie maxik wyjdzie

Dziecko,kto tu jest fanbojem sami piszecie o wyższości pesa nad fifą, ja tylko ripostuje.Masz coś do tego ? Będę pisał ile mi się zechce nic ci do tego,zajmij się sobą...
Sebzus
Nov 10 2010, 21:04
jak można nazwać fifa 11 PC next-gen? Hah. Owszem bardzo lubiłem kiedyś fife ale jak zobaczyłem PESA 5 to szczena mi opadła. A FIFA 11 to gówno i nie warte instalowania. Wiem bo grałem i stwierdzam ze to shit. Oczywiście FIFA na ps3 to malinka na torcie
ruud10
Nov 10 2010, 21:09
CYTAT(Sebzus @ Nov 10 2010, 21:08)

jak można nazwać fifa 11 PC next-gen? Hah. Owszem bardzo lubiłem kiedyś fife ale jak zobaczyłem PESA 5 to szczena mi opadła. A FIFA 11 to gówno i nie warte instalowania. Wiem bo grałem i stwierdzam ze to shit. Oczywiście FIFA na ps3 to malinka na torcie

No pewnie Fifa 11 na PC jest z tamtej epoki w ogóle nie posiada silnika NG..tja,

szkoda gadać....
r.a.j.a.n
Nov 10 2010, 22:00
CYTAT(ruud10 @ Nov 10 2010, 21:13)

No pewnie Fifa 11 na PC jest z tamtej epoki w ogóle nie posiada silnika NG..tja,

szkoda gadać....
Weź już proszę nie wchodź na forum PESa, skoro jedziesz go w każdym poście, to ch...a tu zaglądasz?
Jesteś już nudny!
ruud10
Nov 10 2010, 23:09
CYTAT(r.a.j.a.n @ Nov 10 2010, 22:04)

Weź już proszę nie wchodź na forum PESa, skoro jedziesz go w każdym poście, to ch...a tu zaglądasz?
Jesteś już nudny!
tja...
prezes87
Nov 11 2010, 00:02
Piszemy o wyższości pesa na fifą bo to forum pesa więc wchodzą tutaj ludzie którzy lubią pesa i w niego grają. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić normalnych użytkowników tego forum wchodzących codziennie na forum fify po kilkarazy i ripostując każdego posta że fifa jest gorsza od pesa. Wiesz kto to jest fanboy? Osoba niezdolna do podjęcia racjonalnej dyskusji, zaślepiona w swoich poglądach i broniąca swojej ulubionej gry jak te patafiany krzyża przed pałacem

Po prostu idealnie się w to wpisujesz

Możemy się pobawić że codziennie będziemy wstawiać posta "Pes jest lepszy od Fify" i czekać na twoją reakcję, ciekawe ile wytrzymasz

Ps. Pes11 jest lepszy od Fify

ruud10
Nov 11 2010, 00:58
CYTAT(prezes87 @ Nov 11 2010, 00:06)

Niet

,a fanboy to twoje drugie imię

Osoba niezdolna do podjęcia racjonalnej dyskusji, zaślepiona w swoich poglądach i broniąca swojej ulubionej gry jak te patafiany krzyża przed pałacem
Mylisz się kolego, ja już przedstawiłem subiektywną opinie tego Pesa jeszcze w tym temacie,jeśli chodzi o samą grę bronie to,co jest lepsze. Robiłem tak za czasów starych pesów, kiedy seria Pro Evo rządziła na rynku, natomiast teraz lepsza jest Fifa, a dokładniej od 2009 roku,od kiedy wyszła na konsole
r.a.j.a.n
Nov 11 2010, 10:04
CYTAT(ruud10 @ Nov 11 2010, 01:02)

Mylisz się kolego, ja już przedstawiłem subiektywną opinie tego Pesa jeszcze w tym temacie,jeśli chodzi o samą grę bronie to,co jest lepsze. Robiłem tak za czasów starych pesów, kiedy seria Pro Evo rządziła na rynku, natomiast teraz lepsza jest Fifa, a dokładniej od 2009 roku,od kiedy wyszła na konsole

"Pes jest lepszy od Fify"... ruud10, daj głos

Piszemy o wyższości pesa na fifą bo to forum pesa więc wchodzą tutaj ludzie którzy lubią pesa i w niego grają. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić normalnych użytkowników tego forum wchodzących codziennie na forum fify po kilkarazy i ripostując każdego posta że fifa jest gorsza od pesa. Wiesz kto to jest fanboy? Osoba niezdolna do podjęcia racjonalnej dyskusji, zaślepiona w swoich poglądach i broniąca swojej ulubionej gry jak te patafiany krzyża przed pałacem

Po prostu idealnie się w to wpisujesz

Możemy się pobawić że codziennie będziemy wstawiać posta "Pes jest lepszy od Fify" i czekać na twoją reakcję, ciekawe ile wytrzymasz

OT
Sprawa krzyża to wykreowana przez rząd i media go wspierające przykrywka stanu finansowego państwa oraz bardzo niekorzystnych zmian jakie nastąpiły/nastąpią w różnego rodzaju podatkach.
http://www.youtube.com/watch?v=lNlVL3WjMlk Licz kasę w portfelu, sprawdź sobie akcyzy np. na węgiel, olej opałowy, zainteresuj się nowym VATem np. na produkty nieprzetworzone, bo jak mówi zwykła prawda; jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o ......
Co do FB, to osób nie widzących "braków w F11 i PES2011 nie brakuje", ale wystarczy z nimi nie prowadzić dyskusji po 10 takim samym poście

Pozdrawiam.
lukasz200992
Nov 13 2010, 13:04
kozille:
Potrzebne mi tłumaczenia plików 8279-9265 .Dopóki nikt mi nie pomoże ,nie będzie komentarza .Mam zrobione już 70 %.Bez pomocy nie wyrobię się czasowo.
ludzie jak znacie angielski to pomóżcie! choć trochę bo jak nie to komentarz nie powstanie!!!
Orange_91
Nov 13 2010, 20:26
Ma ktoś taki problem, że gra czasami mu przycina? Dzieje się to zwykle w tych samych momentach, gdzieś w połowie pierwszej i drugiej połowy, czasami częściej. Nie są to może jakieś uciążliwe przycięcia, ale jednak. Mój sprzęt spełnia wymagania gry, wszystkie podzespoły w settings zaznaczone na good. Spotkał się ktoś z takim problemem?
El Polacco
Nov 13 2010, 21:02
CYTAT(Orange_91 @ Nov 13 2010, 20:30)

Ma ktoś taki problem, że gra czasami mu przycina? Dzieje się to zwykle w tych samych momentach, gdzieś w połowie pierwszej i drugiej połowy, czasami częściej. Nie są to może jakieś uciążliwe przycięcia, ale jednak. Mój sprzęt spełnia wymagania gry, wszystkie podzespoły w settings zaznaczone na good. Spotkał się ktoś z takim problemem?
Ja mam to samo, niezaleznie na jakich detalach bym nie grał, a sprzęt spełnia wymagania. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje.
Orange_91
Nov 14 2010, 10:02
CYTAT(El Polacco @ Nov 13 2010, 21:06)

Ja mam to samo, niezaleznie na jakich detalach bym nie grał, a sprzęt spełnia wymagania. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje.
U mnie również jest to niezależne od ustawień grafiki. Tnie w tych samych momentach zarówno na medium jak i high. Ciekawe co może być przyczyną, nie instalowałem żadnych patchy ani nic. Spróbuje reinstalla gry i zobaczę, może to coś pomoże. Ktoś jeszcze spotkał się z takim problemem?
w laptopie mam słabą kartę graficzną, więc gram na najniższej rozdzielczości i najnizszych detalach. gra chodzi płynnie, CZASEM pod polem karnym trochę zarywa, ale jest to niemalże niezauważalne. ALE, od czasu do czasu dzieje się coś dziwnego, gra zarywa bardziej, nie tylko przy akcjach bramkowych. wtedy wyłączam i włączam pesa od nowa, problem znika.
ciekawy problem miałem z poprzednim pesem. gra również chodziła płynnie na najniższych detalach i rozdzielczości, do momentu kiedy, po prostu, zepsuła się - strasznie się cieła. nie pomagało wyłączanie gry, restart kompa, nawet reinstal samego pesa. gra zarywała i tyle. pomógł dopiero format dysku ;/ po formacie gra jak nowa, płynnie chodziła bez żadnych problemów.
być może wasz problem może być związany z kartą graficzną, być może z direct x-em. a byc może po prostu macie jakieś demony w komputerach (np Pazuzu), podobnie jak ja miałem...
Patryk144
Nov 14 2010, 19:26
mam takie pytanie jakie sa stadiony w pes 2011 czy sa moze dla wszystkich druzyn
luki431
Nov 14 2010, 22:56
Problem z uruchomieniem udało mi się rozwiązać;od soboty znowu gram.Znów mam niestety odczucia negatywne.Gram na poziomie professional drużyną as monaco gdyż lubie ich stadion.
Jednak sama gra to lipa albo ja nie umiem grać albo za krótko gram... ale raczej nie.Moje pytanie co w tej grze zrobili z drużynami ze średniej półki? Inwalidów powojennych czy jakich innych połamańców.Tak jak barceloną czy realem potrafie na tym samym poziomie wygrywać po 3 - 4 / 0 tak zawodnicy jeśli można ich tak nazwać,,,z drużyn takich jak choćby monaco nie potrafią wcelować w bramke!!! Sprint to jakaś porażka;za każdym razem kiedy cisne sprint byle jaki kmiotek bez problemu mnie dogania co dziwne odbiera piłke ale gdy komp ciśnie sprint wtedy ja nie moge go dogonić,po drugie znowu miała być wolność a panuje jakiś niezdrowy chaos,praktycznie słabszą drużyną nie można sklecić jakiejś widowiskowej akcji bo nie ma na to miejsca ani czasu,komputer gra z pomocą jakiegoś skryptu i wszystko co chcem zrobić jest natychmiast ucinane,w zasadzie zostają tylko podania dołem bo jak podam górą na 99% jest strata biorąc pod uwage jeszcze to że praktycznie nikt nie umie przyjąć piłki.Ogólna nuda i nerwy.Nieco inaczej ale na plus ma sie sytuacja w meczu towarzyskim natomiast grając lige mam wrażenie że gra 11 moich na przeciwko 22 komputera.O przyjemnośći z gry nie mówiąc-narazie jej nie ma.Nie pomaga zmiana taktyki ani wogóle nic.Bez problemu komp odbiera mi piłke-w zasadzie wystarczy sie tylko zbliżyć do niego i już jakby magnes przyłożył piłeczka stracona.
Gra kompa też żenada,nie ma zagrożenia a ci kopią w trybuny,na auty,w niebo gdzie popadnie przez co gra traci na płynnośći bo jest bez przerwy przerywana przez bezsensowne wykopy.Bramkarze miast łapać piłke wybijają ją delikatnie wprost pod nogi przeciwnika.Spalone milimetrowe bez przerwy zatrzymują gre więc jak tu można cokolwiek ugrać??? Głupie powtórki po każdym faulu,zauważyłem również że względem poprzednich częśći w tej poucinane jest mnóstwo rzeczy-na chama wywalone.Co mnie boli (może to dziwne bo nie dotyczy bezpośrednio rozgrywki) wycięta jest muza płynąca z wnętrza stadionu która nadawał superrrrrrr klimatu (po co???) a zastąpione to głosem spikera.Podania też dziwne do opanowania;raz naciskam lekko a piłka leci jak z armaty za innym razem naciskam mocno piłka ledwo co dolatuje,szwankuje przełączanie między zawodnikami a czasem wręcz go nie ma,zawodnicy mają problem z oceną sytuacji na boisku;bezpańska piłka a ci niewiedzą co z nią zrobić wogóle nawet nie podbiegają do niej,znowu łatwo strzelić z dośrodkowania z corneru-w zasadzie najłatwiej.Narazie tyle pogram dłużej może zmienie zdanie.
Gra ma potencjał ale co z tego;chyba doczekamy sie tego że w roku 2050 będą grać w pesa i też powiedzą "gra ma potencjał" ale niewykorzystany.Co z potencjału jak w ładnej otoczce dostajemy to co dostajemy,mizerną oskryptowaną kopanke.Narazie to jak ktoś chce sie wkurwić to polecam zagrać w pesa 2011 na pc drużyną as monaco na poziomie profi . Wkurwienie sie gwarantowane!!!
Aha po co skośnoocy wcisnęli te cukiereczki,facetów w okularach i inne śćierwa (ci co grali wiedzą co mam na myśli) a wywalili mase sprawdzonych rzeczy z poprzednich częśći tego nie wiem i podejrzewam że nigdy sie nie dowiem.
Sebzus
Nov 17 2010, 16:40
CYTAT(luki431 @ Nov 14 2010, 23:00)

Problem z uruchomieniem udało mi się rozwiązać;od soboty znowu gram.Znów mam niestety odczucia negatywne.Gram na poziomie professional drużyną as monaco gdyż lubie ich stadion.
Jednak sama gra to lipa albo ja nie umiem grać albo za krótko gram... ale raczej nie.Moje pytanie co w tej grze zrobili z drużynami ze średniej półki? Inwalidów powojennych czy jakich innych połamańców.Tak jak barceloną czy realem potrafie na tym samym poziomie wygrywać po 3 - 4 / 0 tak zawodnicy jeśli można ich tak nazwać,,,z drużyn takich jak choćby monaco nie potrafią wcelować w bramke!!! Sprint to jakaś porażka;za każdym razem kiedy cisne sprint byle jaki kmiotek bez problemu mnie dogania co dziwne odbiera piłke ale gdy komp ciśnie sprint wtedy ja nie moge go dogonić,po drugie znowu miała być wolność a panuje jakiś niezdrowy chaos,praktycznie słabszą drużyną nie można sklecić jakiejś widowiskowej akcji bo nie ma na to miejsca ani czasu,komputer gra z pomocą jakiegoś skryptu i wszystko co chcem zrobić jest natychmiast ucinane,w zasadzie zostają tylko podania dołem bo jak podam górą na 99% jest strata biorąc pod uwage jeszcze to że praktycznie nikt nie umie przyjąć piłki.Ogólna nuda i nerwy.Nieco inaczej ale na plus ma sie sytuacja w meczu towarzyskim natomiast grając lige mam wrażenie że gra 11 moich na przeciwko 22 komputera.O przyjemnośći z gry nie mówiąc-narazie jej nie ma.Nie pomaga zmiana taktyki ani wogóle nic.Bez problemu komp odbiera mi piłke-w zasadzie wystarczy sie tylko zbliżyć do niego i już jakby magnes przyłożył piłeczka stracona.
Gra kompa też żenada,nie ma zagrożenia a ci kopią w trybuny,na auty,w niebo gdzie popadnie przez co gra traci na płynnośći bo jest bez przerwy przerywana przez bezsensowne wykopy.Bramkarze miast łapać piłke wybijają ją delikatnie wprost pod nogi przeciwnika.Spalone milimetrowe bez przerwy zatrzymują gre więc jak tu można cokolwiek ugrać??? Głupie powtórki po każdym faulu,zauważyłem również że względem poprzednich częśći w tej poucinane jest mnóstwo rzeczy-na chama wywalone.Co mnie boli (może to dziwne bo nie dotyczy bezpośrednio rozgrywki) wycięta jest muza płynąca z wnętrza stadionu która nadawał superrrrrrr klimatu (po co???) a zastąpione to głosem spikera.Podania też dziwne do opanowania;raz naciskam lekko a piłka leci jak z armaty za innym razem naciskam mocno piłka ledwo co dolatuje,szwankuje przełączanie między zawodnikami a czasem wręcz go nie ma,zawodnicy mają problem z oceną sytuacji na boisku;bezpańska piłka a ci niewiedzą co z nią zrobić wogóle nawet nie podbiegają do niej,znowu łatwo strzelić z dośrodkowania z corneru-w zasadzie najłatwiej.Narazie tyle pogram dłużej może zmienie zdanie.
Gra ma potencjał ale co z tego;chyba doczekamy sie tego że w roku 2050 będą grać w pesa i też powiedzą "gra ma potencjał" ale niewykorzystany.Co z potencjału jak w ładnej otoczce dostajemy to co dostajemy,mizerną oskryptowaną kopanke.Narazie to jak ktoś chce sie wkurwić to polecam zagrać w pesa 2011 na pc drużyną as monaco na poziomie profi . Wkurwienie sie gwarantowane!!!
Aha po co skośnoocy wcisnęli te cukiereczki,facetów w okularach i inne śćierwa (ci co grali wiedzą co mam na myśli) a wywalili mase sprawdzonych rzeczy z poprzednich częśći tego nie wiem i podejrzewam że nigdy sie nie dowiem.
Co ty pieprzysz poprostu grac w tp nie umiesz
ruud10
Nov 17 2010, 20:23
Też mi coś... Każdy przecież wie ,że Pesy w tej generacji są do bani,a i edycja 2011 nie grzeszy grywalnością, tylko kiedy w końcu to się zmieni...tego nikt nie wie...
rafalon92
Nov 17 2010, 22:24
CYTAT(ruud10 @ Nov 17 2010, 21:27)

Też mi coś... Każdy przecież wie ,że Pesy w tej generacji są do bani,a i edycja 2011 nie grzeszy grywalnością, tylko kiedy w końcu to się zmieni...tego nikt nie wie...
Woof, woof.
ruud10
Nov 17 2010, 23:19
CYTAT(rafalon92 @ Nov 17 2010, 22:28)

Woof, woof.
Make that change, Konami
Patryk144
Nov 18 2010, 14:50
szukam download kitservera do pes 2011 żeby mozna była tam wrzucac np: Stadiony buty itp
prezes87
Nov 18 2010, 17:04
r.a.j.a.n
Nov 18 2010, 19:15
Hehe, ale się uśmiałem

Niezłe
Patryk144
Nov 18 2010, 20:40
Dobra ale tam nie ma wogóle GBD w Kitserverach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.