prezes87
Oct 6 2010, 14:54
CYTAT(blondyn211 @ Oct 6 2010, 15:28)

mam pytanie chodzi mi o sprawdzenie przed meczem formy pilkarzy jak to bylo w pes 2010 bo gdy wchodze przed eczem to jest forma wysciowej 11 ale druzyny przeciwnej a gdzie moja sprawdzic
prawym trigerem
blondyn211
Oct 6 2010, 16:16
a master league jakis latwiejszy jest czy co niz w 2010 zaczynam realem na top player i przy pierszym okienku udalo mi sie zakupic takie perelki jak mancini,walcott,robben,govou,hulk i parka a w 2010 ciezko bylo wogole zakipic 2,3 zawodnikow podczas okienka
ftomekk
Oct 6 2010, 16:58
CYTAT(blondyn211 @ Oct 6 2010, 17:20)

a master league jakis latwiejszy jest czy co niz w 2010 zaczynam realem na top player i przy pierszym okienku udalo mi sie zakupic takie perelki jak mancini,walcott,robben,govou,hulk i parka a w 2010 ciezko bylo wogole zakipic 2,3 zawodnikow podczas okienka
Może dlatego że zacząłeś Realem?
Ja gram jakimś drugoligowcem i nie mogę kupić żadnego porządnego zawodnika
ftomekk, nawet jeśli kolega zaczął grę Realem, to coś zbyt łatwo takie gwiazdeczki pościągał. Sam wiem, ile w 2010 namęczyłem się grając Barcą, żeby jednego Aguero ściągnąć...Hulk na przykład w ogóle nie chciał zacząć rozmów.
prezes87
Oct 7 2010, 04:00
CYTAT(Tari @ Oct 7 2010, 01:23)

ftomekk, nawet jeśli kolega zaczął grę Realem, to coś zbyt łatwo takie gwiazdeczki pościągał. Sam wiem, ile w 2010 namęczyłem się grając Barcą, żeby jednego Aguero ściągnąć...Hulk na przykład w ogóle nie chciał zacząć rozmów.
No bo bez kitu Hulk czy Govou to takie gwiazdy że masakra
eee, panowie to chyba dobrze, bardziej realistycznie, że jak gramy realem lub innym zajebistym klubem to ściągamy gwiazdy
w poprzednim pesie to było spieprzone, jakim klubem byśmy nie grali to za cholerę się nie dało kupić, nie tylko gwiazdy, ale i słabszych niekiedy zawodników (de jong, montolivo, a.song, flamini, garay czy zabaleta).
Witam.Grałem w pełną wersję na pc i w demo na ps3 .Nie wiem ,którą wersję wybrać dla siebie....Wydaje mi sie że na pc jest nieco lepsza grafika....Jak to wygląda w pełnej wersji na ps3 ??
CYTAT(drako1 @ Oct 7 2010, 10:06)

Witam.Grałem w pełną wersję na pc i w demo na ps3 .Nie wiem ,którą wersję wybrać dla siebie....Wydaje mi sie że na pc jest nieco lepsza grafika....Jak to wygląda w pełnej wersji na ps3 ??
Pro Evolution Soccer 2010 = 1280x720 (2xAA in-game, no AA cut-scenes) w przypadku PS3, więc w 2011 będzie pewnie tak samo, bo to ciągle ten sam silnik.
Także rozumiem że na pc będzie to wyglądało lepiej w full hd ;/
prezes87
Oct 7 2010, 10:57
Ej zauważyliscie że spiker czyta składy przed meczem?

A potem w trakcie meczu jak jest np. zmiana to też mówi wszystko

Ja to dzisiaj zauważyłem dopiero i spiker powiedział: Coming out of field, no 7 Walcott, coming in no 9 Bendtner

W poprzednich wersjach słychać było tylko takie niewyraźne gadanie a teraz wszystko elegancko
Mam pytanie, da się grać własną druzyna w ML? tzn. stworzyc klub, wybrac piłkarzy do niego i grać?
Rasialdinho0
Oct 7 2010, 17:08
Da sie tylko musisz edytowac w 'edit'
demiano7
Oct 7 2010, 17:37
Ja mam z kolei pytanie troszke odbiegające od tematu.. ma ktoś spolszczenie albo chociaz zangielszczenie? Bo posiadam niestety francuską wersje ;/
Ja mam takie głupie pytanie jak zacząć master lig? Wybrałem drużynę, mam już te główne menu ale tam jest tylko Negotiatons, Save i Return to menu i nic więcej ?
blondyn211
Oct 7 2010, 18:48
mam pytanie gdzie sie wybera pilki do trybu league w exibition idzie wybrac przed meczem a gdzie jak sie lge zaczyna
a ja mam takie pytanie , Czy drużynami z copa libertaoderas da sie grać tylko w copa libertadores a normalnie w towarzyskim meczu nie ma tych drużyn . Czyli nie mozna np zagraćBarceloną z Flamengo ?
I czy u Was też w copa libertadores komentator nie czyta nazwisk piłkarzy będących przy piłce ? Mam angielską wersje z ultimy.
i gdzie jest ten portugalski komentarz ?
r.a.j.a.n
Oct 8 2010, 08:51
CYTAT(Karvan @ Oct 7 2010, 20:35)

a ja mam takie pytanie , Czy drużynami z copa libertaoderas da sie grać tylko w copa libertadores a normalnie w towarzyskim meczu nie ma tych drużyn . Czyli nie mozna np zagraćBarceloną z Flamengo ?
I czy u Was też w copa libertadores komentator nie czyta nazwisk piłkarzy będących przy piłce ? Mam angielską wersje z ultimy.
i gdzie jest ten portugalski komentarz ?
Karvan, mam pytanie, jak działa online na tej Twojej angielskiej wersji z ultimy. Pytam się bo ja jeszcze nie mam gierki, a bardzo mnie to interesuje. Jak wiadomo to jest jeden z głównych czynników decydujących o zakupie PESa.
cronaldo
Oct 8 2010, 09:13
Witam wszystkich:) Mam takie pytanko czy jest może możliwość aby grając Master League druzyną pokroju Manchester UTD nie grać w pierwszym sezonie w lidze mistrzow? Da się to jakoś zmienić? Gram na początku tymi słabymi piłkarzami (Valeny, Espimas itd) i poprostu nie cchę grać od razu w LM a inną drużyną też nie chce grać

Da się to jakoś edytować? Bardzo proszę o radę i o pomoc:)

Pozdrawiam:)
Jak ktoś z was zamawiał na Ultimie grę to jaką wersję otrzymał ? ( Angielską , Amerykańską czy Europejską) ?
blondyn211
Oct 8 2010, 09:51
mam pytanie gdzie sie wybera pilki do trybu league w exibition idzie wybrac przed meczem a gdzie jak sie lge zaczyna
prezes87
Oct 8 2010, 09:59
CYTAT(blondyn211 @ Oct 8 2010, 10:55)

nie da się. Pomogłem ci?
Rasialdinho0
Oct 8 2010, 10:20
a w sklepach juz widzieliście dzisiaj? empik, media markt?
tooom19
Oct 8 2010, 11:04
CYTAT(Blasi @ Oct 8 2010, 11:49)

a w sklepach juz widzieliście dzisiaj? empik, media markt?
Dołanczam się do pytanie , jest już dostępna gdzieś ? bo niechce na daremno jechać .
Niby premiera gry jest 8 października, ale jest to ogólna data premiery w USA i Europie. W sklepach typu Empik, Euro RTV AGD i Media Markt gry jeszcze nie ma, jednak można ją już kupić (a raczej zamówić) w sklepach internetowych, gdzie też jest podawane, że polska premiera gry ma miejsce dopiero 10 października (premiera gry - pojawienie się na rynku, nie chodzi o polską wersję!)
w niedziele??
w niedziele to się do kościoła chodzi!

wydawcą jest cd projekt a kurde nawet na ich stronie nie ma żadnej informajci o premierze.
blondyn211
Oct 8 2010, 15:58
nie da się. Pomogłem ci? biggrin.gif
a walsnie ze sie da w edit mode pilke sie wybera przy edycji lig
mam jeszce jedno problem
mam taki problem chvce wejsc w seetongs w specifications i mi wyskkauje
runtime error!
program;C
R6002
-floating point support not loaded
gra jest z Gamesworld ( w Warszawie - Arkadia , Blue City i Złote tarasy). Ale z tego co wiem na PS3 to nie jest europejska wersja więc nie wiem jak wam ale mnie nie pasuje
r.a.j.a.n
Oct 8 2010, 16:41
tooom19, Blasi
Dzisiaj dostałem informację od gościa z Empiku (a właściwie utwierdziłem się w przekonaniu), że Polska premiera gry jest nieznana (nieokreślona - generalnie). Oznacza to, że gra może pojawić się na półkach sklepowych za tydzień, za miesiąc, za dwa... ewentualnie w ogóle. Taki sam los przecież spotkał GTA 4, które też jest niedostępne (NADAL). Dziękujemy CD Projekt.
Pozostaje chyba więc zamówić grę na allegro, ultimie, lub na innych serwisach internetowych prowadzących sprzedaż wysyłkową (Zawsze będzie to gra w języku ANG, z instrukcją i okładką w języku ANG).
Ja chyba niebawem zamówię, bo nie doczekam się wersji sklepowej. Waham się tylko między ultimą, a jakimś wiarygodnym allegrowiczem.
Pawsi13
Oct 8 2010, 17:55
U mnie po wgraniu najnowszego patcha pesedit 0,2 mam wrazenie ze pilka lata zbyt wolno jak w demie nie wiem czemu wczesniej bylo ok
System settings>Game speed> i ustaw jak ci się podoba.
filipinaikos
Oct 9 2010, 00:20
Mały screen z gry online Pesa 2011.

Krótko mówiąc nie ma już, że ktoś weźmie REAL albo BARCELONE i jazda z piłką bez trzymanki.
Pawsi13
Oct 9 2010, 06:52
CYTAT(qwerte @ Oct 8 2010, 21:50)

System settings>Game speed> i ustaw jak ci się podoba.
Nie o to chodzi. Szybkość rozgrywki jest ok. Ale piłka przy strzałach lata jak balon w demie. Nie miałem tak w pełnej poko nie zaczolem sie bawić w patcha 0,2
To znaczy, że wszystko jest normalnie.
Pawsi13
Oct 9 2010, 09:21
Właśnie nie bo bez patcha petary leciały dobre.
Po prostu kopiesz ze złych pozycji albo słabymi piłkarzami(statystyki chyba były edytowane w patchu) i dlatego lecą balony.
cronaldo
Oct 9 2010, 12:29
Witam wszystkich:) Mam takie pytanko czy jest może możliwość aby grając np Manchesterem United w master league nie grać w pierwszym sezonie w lidze mistrzow? Da się to jakoś zmienić? Gram na początku tymi słabymi piłkarzami (Valeny, Espimas itd) i poprostu nie chcę grać od razu w LM a inną drużyną też nie chce grać

Proszę o pomoc i o radę
Czy ktoś mi może powiedzieć , czy jest jakiś sposób żeby drużynami z copa libertadores zagrać w trybie exhibition? nawet na trening nie da się ich wybrać.
SyntheticAmok
Oct 9 2010, 17:54
Widział ktoś w jakiejś sieci skepów PES 2011, bo nie che mi sie czekać tydzień na wysyłke kupując przez neta?
r.a.j.a.n
Oct 9 2010, 18:04
CYTAT(SyntheticAmok @ Oct 9 2010, 18:58)

Widział ktoś w jakiejś sieci skepów PES 2011, bo nie che mi sie czekać tydzień na wysyłke kupując przez neta?
Chyba będziesz musiał, bo nigdzie nie ma.
CYTAT(SyntheticAmok @ Oct 9 2010, 18:58)

No co Ty. Zamów kurierem to na drugi dzień dostaniesz
r.a.j.a.n
Oct 9 2010, 19:42
CYTAT(chyzy @ Oct 9 2010, 20:41)

No co Ty. Zamów kurierem to na drugi dzień dostaniesz

Tak trzeba będzie zrobić. Ale z tym "na drugi dzień" to nie przesadzaj
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 9 2010, 20:46)

Tak trzeba będzie zrobić. Ale z tym "na drugi dzień" to nie przesadzaj

Nie przesadzam. Ja zawsze na drugi dzień dostawałem. Jeśli dziś zamówi to wiadome że jutro nie dostanie. Ale jak zamówi w poniedziałek to we wtorek będzie miał.Ale tylko gdy zamówi kurierem.
r.a.j.a.n
Oct 9 2010, 19:54
CYTAT(chyzy @ Oct 9 2010, 20:51)

Nie przesadzam. Ja zawsze na drugi dzień dostawałem. Jeśli dziś zamówi to wiadome że jutro nie dostanie. Ale jak zamówi w poniedziałek to we wtorek będzie miał.Ale tylko gdy zamówi kurierem.
Mówisz o allegro, czy np. ultimie?
r.a.j.a.n
Oct 9 2010, 19:59
CYTAT(chyzy @ Oct 9 2010, 21:00)

Ultimie.
No z tym to faktycznie, można się zgodzić.
Który plik w folderze img jest od strojów. Orientuje sie ktoś ??
SyntheticAmok
Oct 9 2010, 20:29
Oto Polska właśnie, dziwny kraj człowiek chce sobie kupić grę, oficjalna premiera jest 8 X ok. Kij ze tydzień pózniej niż np w Niemczech, rozumiem jesteśmy biednym krajem, rozwijamy sie dopiero i mamy wszystko pózniej. Ale nadchodzi dzień premiery i nigdzie w żadnym skepie nie ma gry (jedynie jacyś internetowi handlarze skumali czacze i posprowadzali), później się dziwią że w Polsce jest piractwo i nielegalne posiadanie czegokolwiek. Dziękuje, dobranoc
r.a.j.a.n
Oct 9 2010, 20:47
CYTAT(SyntheticAmok @ Oct 9 2010, 21:33)

Oto Polska właśnie, dziwny kraj człowiek chce sobie kupić grę, oficjalna premiera jest 8 X ok. Kij ze tydzień pózniej niż np w Niemczech, rozumiem jesteśmy biednym krajem, rozwijamy sie dopiero i mamy wszystko pózniej. Ale nadchodzi dzień premiery i nigdzie w żadnym skepie nie ma gry (jedynie jacyś internetowi handlarze skumali czacze i posprowadzali), później się dziwią że w Polsce jest piractwo i nielegalne posiadanie czegokolwiek. Dziękuje, dobranoc

Podziękowania możesz złożyć CD Projekt, który jak w przypadku GTA 4, nie dogadał się z producentem gry (patrz. KONAMI)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.